Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Star Wars
Posted 23 August 2006 - 17:59
Εγώ βάζω στην κορυφή το επεισόδιο V (όπως πολλοί), αλλα για την δεύτερη θέση παλεύουν το Ι με το VI. Ναι ναι, το Ι μου άρεσε πολύ (αν εξαιρέσουμε τον Jar-Jar και τα Midiclorians που ήταν χαζές ιδέες αλλά όχι τόσο ενοχλητικά). Το III ήταν καλό, αλλά... Κάτι απλά δεν μου καθεται καλά όσες φορές κι αν το έχω δει. Θα μπορούσε, και θα έπρεπε, να είναι πολλά περισσότερα!
Επίσης δεν μπορώ να μην πω τίποτα για την μουσική. Είναι απλά αριστουργηματική, ειδικά κομμάτια όπως το Across the Stars, Anakin's Theme, Duel of the Fates, το κεντρικό θέμα, αλλά και το κλασσικότατο Imperial March (το οποίο έχω και σε διασκευή απο του Rage Against the Machine hehe...)
Posted 23 August 2006 - 21:06
Posted 23 August 2006 - 21:15
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 23 August 2006 - 21:25

η πρώτη τριλογία δεν παλιώνει ποτέ,όσες φορές και να την δεις δεν νομίζω ότι μπορείς να πιστέψεις ότι με τόσα λίγα τεχνικά μέσα έβγαλαν τέτοια εφέ.τουλάχιστον τότε ήταν μαγεία!!!
για την δεύτερη εντάξει,ο Lucas έδωσε μεγάλο βάρος στα εφέ(αυτά πουλάνε έτσι κι αλλιώς) και το σενάριο το άφησε στην μοίρα του.ειδίκα η σκιαγράφηση των χαρακτήρων ήταν ότι να'ναι.

η όλη τριλογία μύριζε ξεπούλημα από μεριά George Lucas,κρίμα!!!
πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλεπότανε,νομίζω μόνο οι πολύ φανατικοί και ψαγμένοι χαλάστηκαν τελείως,η δράση ήταν όλα τα λεφτά!!!
σαν κορυφαίο θεωρώ το VI και αμέσως μετά το ΙΙ μόνο και μόνο για το μακελειό στο τέλος

may the force be with you!!! :happy2:

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Posted 24 August 2006 - 09:19
τα εχω δει ολα με καθυστερηση βεβαια τα πρωτα
καλυτερο νομιζω ηταν το Ι
τα τρια πρωτα καλο σεναριο
αλλα λογω του οτι ητα αρκετα παλια
δεν με ξετρελαναν

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 27 August 2006 - 17:27
THE REVENGE OF THE SITHS
α και.... YOU DONT KNOW THE POWER OF THE DARK SIDE
-Darth Vader
Posted 27 August 2006 - 18:04

Star Wars FAN!!!!
Πολύ ωραίες ταινίες... Όλες τους.
Βασικά, τα ίδια με τον Kuso Kenshi:
Και εμένα μ' άρεσε πιο πολύ η III και η VI και δεν μου άρεσε πολύ η II. Βέβαια δεν μου άρεσε και ο τεράστιος σε διάρκεια αγώνας με τα pod racers στο episode I.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 27 August 2006 - 20:32
THE EMPIRE STRIKES BACK
THE REVENGE OF THE SITHS
-Darth Vader
αυτά ρε 4 και 5 δεν είναι;
Εμένα μου άρεσαν το 1,4,6
Δε μου άρεσαν 2 και 5 καθώς είναι μεταβατικά(όπως λέε και στο τόπικ για το LOTR).
To 3 το περίμεναν όλοι απο το 70 να βγεί, ήταν τεράστια η προσμονή γι αυτό και θα μπορούσε να είναι καλύτερο![/list]
Posted 27 August 2006 - 20:55
THE EMPIRE STRIKES BACK
THE REVENGE OF THE SITHS
-Darth Vader
αυτά ρε 4 και 5 δεν είναι;
Εμένα μου άρεσαν το 1,4,6
Δε μου άρεσαν 2 και 5 καθώς είναι μεταβατικά(όπως λέε και στο τόπικ για το LOTR).
To 3 το περίμεναν όλοι απο το 70 να βγεί, ήταν τεράστια η προσμονή γι αυτό και θα μπορούσε να είναι καλύτερο![/list]
Τα THE EMPIRE STRIKES BACK και
THE REVENGE OF THE SITH
είναι το 5 και το 3 αντίστοιχα.
Το 3 ήταν πολύ καλό, γιατί το λες αυτό; Πιστεύω πως έκαναν καλή δουλειά ...
Τι καλύτερο δηλαδή θα μπορούσε να έχει;
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 28 August 2006 - 12:34
το 3 ειναι πολι ωραιο γιατι εχει πολι ωραιεσ σκηνέσ(οι προδοσία των κλόνων) και επισισ εκει που σφαζει τα παιδακια πολι ΦΑΣΗ

το 5=DARTH VADER AT HIS FINEST
You are my son
Nooooooooooooooo
Posted 02 September 2006 - 13:27
LUKE im ur father
OMFG

Posted 02 September 2006 - 16:08
Posted 02 September 2006 - 17:46
Ρίχτε μια ματιά εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=GvhpvLzYxnQ
Posted 11 November 2006 - 17:41