~~~~~Bump
Ok, το πρώτο επεισόδιο είναι πολυυυυυυυυυύ κακό, τα υπόλοιπα κάπως πάνε και έρχονται, δηλαδή για πρωινό σουκου που τα δα μια χαρά.
Σχέδιο και λοιπα, μέτρια μιας και που το στούντιο gonzo βάζει τα χεράκια του πάλι! Η μουσική μου άρεσε. Από υπόθεση, η γενική ιδέα δεν είναι άσχημη, δεν μου άρεσε η εκτέλεση.
Τα techno bubbles είναι αναμενόμενα αλλά ειλικρινά εκεί που πήγαινε να τελειώσει κάπως εντυπωσιακά με ένα post-post-apocalyptic τρόπο, μας τα χαλάει με το φιλειρηνικό του μήνυμα.
Οι χαρακτήρες mieh, τους έχουμε ξαναδει όλους, κανένας δεν έδειξε το κάτι παραπάνω. Επίσης πρέπει να σταματήσει το thingy με τις μάσκες.
Πλέον όλοι ξέρουμε ότι αυτός που την φοράει έχει κάποιο μυστικό που θα μάθουμε αργότερα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει σχέση με κάποιους από τους καλούς.
Αν είχε βγει την δεκαετία του 80 που γράφτηκε το σενάριο κάτι θα έλεγε, τώρα που υπάρχουν επικά scifi anime να δεις, δείχνει σαν ξαναζεσταμένη σούπα.
~μέτρια