Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ozma


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#31 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 April 2012 - 23:52

Πολύ σοβαρή συζήτηση και ένταση για μία σειρά που πραγματικά δεν το αξίζει.

Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Anakin και σε καμία περίπτωση δεν είναι ελαφρυντικό η μικρή διαρκεια για το ότι βγήκε πατάτα το anime. Και εννοείται ότι υπάρχουν και shorts τα οποία είναι αριστουργηματικά. Απλά δεδομένου ότι δεν βλέπει κανείς κάτι από το οποίο έχει προσδοκίες (καταρρίπτονται από το πρώτο επεισόδιο άλλωστε) πιο εύκολα περνάνε τα 6 επεισοδιάκια από τα 36. Βλέπεις την φόλα σου, την ευχαριστιέσαι (ή και όχι αν κρίνω από την αντίδραση του Warchief :P) γυρνάς νοητικά στην τρυφερή ηλικία των 5 να θυμηθείς τα νιάτα σου και πριν πάθεις μαλάκινση και σπαταλήσεις ατελείωτες ώρες επανέρχεσαι στην πραγματικότητα και συνεχίζεις την ζωή σου με κάποιο καλύτερο anime. Δεδομένου ότι δεν είναι το ίδιο κακό/εξοργιστικό για όλους ώστε να μπουν σε rage από την πρώτη στιγμή, η μικρή διάρκεια της σειράς την σώζει από το να σε κουράσει/αγανακτήσει περισσοτερο. Υπάρχουν βέβαια και anime που κάνουν το δεκάλεπτο να φαίνεται αιώνας και δεν σωζονται με τίποτα, but thank god that wasnt the case.

#32 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 14 September 2014 - 16:45

~~~~~Bump

 

Ok, το πρώτο επεισόδιο είναι πολυυυυυυυυυύ κακό, τα υπόλοιπα κάπως πάνε και έρχονται, δηλαδή για πρωινό σουκου που τα δα μια χαρά. 

Σχέδιο και λοιπα, μέτρια μιας και που το στούντιο gonzo βάζει τα χεράκια του πάλι! Η μουσική μου άρεσε. Από υπόθεση, η γενική ιδέα δεν είναι άσχημη, δεν μου άρεσε η εκτέλεση.

Τα techno bubbles είναι αναμενόμενα αλλά ειλικρινά εκεί που πήγαινε να τελειώσει κάπως εντυπωσιακά με ένα post-post-apocalyptic τρόπο, μας τα χαλάει με το φιλειρηνικό του μήνυμα.

Οι χαρακτήρες mieh, τους έχουμε ξαναδει όλους, κανένας δεν έδειξε το κάτι παραπάνω. Επίσης πρέπει να σταματήσει το thingy με τις μάσκες.

Πλέον όλοι ξέρουμε ότι αυτός που την φοράει έχει κάποιο μυστικό που θα μάθουμε αργότερα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει σχέση με κάποιους από τους καλούς. 

Αν είχε βγει την δεκαετία του 80 που γράφτηκε το σενάριο κάτι θα έλεγε, τώρα που υπάρχουν επικά scifi anime να δεις, δείχνει σαν ξαναζεσταμένη σούπα. 

 

~μέτρια


rsrGbGx.gif