Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εδώ ψεύδεσαι!
Started By
Theodore :D
, Dec 14 2011 00:44
2408 replies to this topic
Posted 02 February 2012 - 01:56
1-2-5
フカフカ
Posted 02 February 2012 - 02:00
nope
Posted 02 February 2012 - 02:03
1-2-4?

フカフカ
Posted 02 February 2012 - 02:04
nope again:P
Posted 02 February 2012 - 03:40
2-4-5
Posted 02 February 2012 - 10:29
Με τέτοιο backcourt θες και playoff;;;
(1 2 3)
(1 2 3)
Posted 02 February 2012 - 10:44
3.4.5

Posted 02 February 2012 - 15:06
Η animestarling το βρηκε!!
1) Ναι εχει γινει αυτο. Το αθλημα του κυνηγιου του λεωφορειου το κατεχω xD Συγκεκριμενα στην αρχη εκει που ετρεχα καταλαβα οτι με την καμια δεν θα το προλαβαινα στην σταση που συνηθως το επαιρνα. Μετα ομως επειδη ειδα οτι ειχε ψιλοκινηση ειπα να συνεχισω το τρεξιμο στην επομενη σταση και τελικα λιγο με τη κινηση και λιγο μρ τη κωλοφαρδια το προλαβα
2)Πινοκιο εντελως! Δεν εχω καν μηχανακι xD
3)Nαι σανχαζοαπονηρευτο παιδι κι εγω τα πιστευα ολα!
4)Αν και μ αρεσει να κανω κεφαλι δεν το εχω κανει ποτε με σκοπο να τα φτιαξω και ουτε ποτε την εχω πεσει ετσι σε κοπελα χυμα. Αν κανω κανα παιχνιδακι το κανω μονο για την καυλαντα
5)Οχι δεν μ αρεσει το στοιχημα. Επαιξα κανα δυο φορες, πηρα αυτα που..πηρα και δεν ξαναπαιξα xD
1) Ναι εχει γινει αυτο. Το αθλημα του κυνηγιου του λεωφορειου το κατεχω xD Συγκεκριμενα στην αρχη εκει που ετρεχα καταλαβα οτι με την καμια δεν θα το προλαβαινα στην σταση που συνηθως το επαιρνα. Μετα ομως επειδη ειδα οτι ειχε ψιλοκινηση ειπα να συνεχισω το τρεξιμο στην επομενη σταση και τελικα λιγο με τη κινηση και λιγο μρ τη κωλοφαρδια το προλαβα

2)Πινοκιο εντελως! Δεν εχω καν μηχανακι xD
3)Nαι σαν
4)Αν και μ αρεσει να κανω κεφαλι δεν το εχω κανει ποτε με σκοπο να τα φτιαξω και ουτε ποτε την εχω πεσει ετσι σε κοπελα χυμα. Αν κανω κανα παιχνιδακι το κανω μονο για την καυλαντα

5)Οχι δεν μ αρεσει το στοιχημα. Επαιξα κανα δυο φορες, πηρα αυτα που..πηρα και δεν ξαναπαιξα xD
Posted 02 February 2012 - 17:01
Free round, guys!!!!!

Posted 02 February 2012 - 17:14
οκ τοτε θα προσπαθησω εγω αν επιτρεπεται ....
λοιπον
1. Σιχαινομαι τα βιβλια που εχουν ωσ κυριο θεμα τς τρομακτικες ιστοριες
2.Μου την σπανε τα χαρτια για αυτο οταν καποιος τα φερνει στο σχολειο απλα τα κρυβω
3.Εκανα να παω θαλασσα 2 χρονια και πατησα με αφορμη ενα στοιχημα 15 μπανια=1 ζευγαρι all star
4. ενα απο τα αγαπημενα μου anime ειναι το προσφατο mashiro-iro symphony γτ τρελαινομαι για τετοιες ιστοριες
5.μια φορα οταν πηγαιναμε για ολοημερη εκδρομη ημουν μιση ωρα πανω σε ενα μηχανακι
με πολλες τσαντεσ και ενα τσεκουρι να με το συμπαθειο και πηγα να χτυπηθω-πεσω καμια 80 φορες
περιμενω απαντησεις

1. Σιχαινομαι τα βιβλια που εχουν ωσ κυριο θεμα τς τρομακτικες ιστοριες
2.Μου την σπανε τα χαρτια για αυτο οταν καποιος τα φερνει στο σχολειο απλα τα κρυβω
3.Εκανα να παω θαλασσα 2 χρονια και πατησα με αφορμη ενα στοιχημα 15 μπανια=1 ζευγαρι all star
4. ενα απο τα αγαπημενα μου anime ειναι το προσφατο mashiro-iro symphony γτ τρελαινομαι για τετοιες ιστοριες
5.μια φορα οταν πηγαιναμε για ολοημερη εκδρομη ημουν μιση ωρα πανω σε ενα μηχανακι
με πολλες τσαντεσ και ενα τσεκουρι να με το συμπαθειο και πηγα να χτυπηθω-πεσω καμια 80 φορες
περιμενω απαντησεις

Posted 02 February 2012 - 17:21
1-4-5
Posted 02 February 2012 - 17:23
1-3-5
フカフカ
Posted 02 February 2012 - 17:25
Sorry και οι δυο ειστε λαθος !!!!