Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Εδώ ψεύδεσαι!

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#991 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 14 January 2012 - 09:51

1, 3, 5

ΑΝ ΚΑΙ θέλω το 4 να είναι ψέμα ._.

#992 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 January 2012 - 13:55

Odymonaxos δικό σου. 1,3,4 ιndeed.

*cracks fingers.

1) Εχω αναγκαστει να λαδωσω οταν εδινα διπλωμα γιατι μαλ....ηκα στην εξεταση.
Στην εξεταση ημουν αψογος. Οι εξεταστες πάλι οχι, αλλα αυτο ειναι μια άλλη ιστορία.

2) εχω κατέβει σε φοιτητικές εκλογές με φοιτητική αριστερη παράταξη και ζωγραφισα στο ψηφοδέλτιο τον κεννυ από το SP να φυστικώνει την αρχιδαπιτισσα.
Φυσικα! Και δε φτανει που τους εφερα τοσο κοσμο, με κραζανε μετα που χαραμισα το ψηφοδελτιο μου(ναι δεν ειχα ονομα αλλα το μισο αμφιθεατρο ηξερε ποιανου ειναι) :kakaka: αριστεροι παιδι μου τι να περιμενεις...:hihi2:

3) Εχω πάνω από 7 μυωπία, παρα λίγο να με βγαλουν αοπλο, αλλά σε όλες τις βολές έπαιρνα τιμητική αναφορά (κοινώς, ή πρώτος ή από τους πρώτους αλλα πάνω από 45/50)
Στη νυχτερινή έπαιρνα πάντα τα@@ μου, παρεα με όλο το υπόλοιπο στρατευμα, τυλιγμενα στη λαδοκολλα να τα φαμε σπιτι:lol:. Κι αυτο γιατι δε μας ειχαν δωσει διοπτρες, αλλα κανανε κατι πατεντες με αλουμινοχαρτα! :erk: Μιλαμε οχι η τουρκια αλλα και το δουκατο του Grand Fenwick μας εχει!:hahaha: ειπαμε σημαδι εχω, δεν ειμαι κουκουβαγια...

4) Εχω κλεψει πυρομαχικά από το στρατό.
Και να το ειχα κανει δε θα παραδεχομουν δημοσια κατι που επιφερει στρατοδικειο. That was the easiest part. Παντως FAI να ξερεις δεν ειναι και τοσο σπανιο. Δε μιλαω για ολμους αλλα ολο και καμια σφαιρα την κανει σιγα σιγα, μετά τη μεταθεση που χαλαρωνουν λιγο τα πραγματα. Ακομα και να σε πιασουν, τις περισσοτερες φορες τη βγαζεις πολυ λαιτ, γιατι οσο και να κραζουν οι στρατοπαπαρες πολλοι απο αυτους ειναι μπαμπαδες και δεν θελουν η μλκια ενος πιτσιρικα στην εφηβεια του, να του κοστιζει μια ζωη. Απλώς τον τρομαζουν λιγο. Παντως όχι, δεν προμηθευω εγω την ελληνικη τρομοκρατια!:hihi2:

5) Εχω φαει το γουρουνακι που ανέθρεψα.
Ναι! λυπηθηκα λιγο ειναι η αληθεια, αλλα το φαι ειναι τιμημενος θανατος, και πολυ πιο λογικος απο το να σκοτωνεις κατσαριδες γιατι εισαι υστερω! Και το γουρουνακι σχετικό ειναι γιατι ποτε δεν κατάλαβα πως γινεται τα ατιμα σε 3-4 μηνες απο περιπου νεογεννητα να γινονται πιο βαρια απο τον 14χρονο που τα ταιζει σχεδον μονο καλαμποκι...

Προσπαθησα να τα κανω λιγο πιο ευκολα αυτη τη φορα γιατι την προηγουμενη το εκαψα λιγο το θεμα. Το συμπληρωσα κιολας γιατι το χα ξεχασει.

Οντυ δικο σου και καλη συνεχεια από μένα.

stasou%2520mygdala.jpg

#993 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 14 January 2012 - 15:21

Λοιπόν,

1 Χτες σαβουριάστηκα στο πεζοδρόμιο λόγω πάγου και γκρέμισα πάνω μου ένα παρκαρισμένο ποδήλατο

2 Χτες το πρωί ήρθαν οι μάστορες και μου ξανάβαλαν πάτωμα στο χωλ (το είχαν βγάλει όταν πλημμύρισε το σπίτι μου στις διακοπές)

3 Λόγω της πλημμύρας καταστράφηκαν 2 πολύπριζα και κάτι φορτιστές

4 Το χαλί τη γλίτωσε επειδή το είχα μαζέψει και τυλίξει όρθιο σε μια γωνία

5 Αγαπημένη μου Weissbier η Paulaner

#994 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 January 2012 - 15:27

2,4,5 ψέμα

Posted Image