Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Εδώ ψεύδεσαι!

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#1966 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 June 2012 - 13:34

1-2-4

O6rrvsU.jpg

#1967 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 June 2012 - 13:55

234

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1968 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 10 June 2012 - 14:48

We got a winner~! P.Z.W.Y.S. δικό σου.

1. Ναι, με το σχήμα εκείνου το υδρόβιου mushi από το dragon's palace.
2. Ψέμα. Λατρρρρρρρεύω την υφής της πεντακάθαρης αυτής γκλίτσας <3. Και φεύγει και πανεύκολα από τα χέρια.
3. Όχι, μου κάνει χαρούλες και με stalkάρει μέχρι να φτάσω στην σχολή. Δυστυχώς γαβγίζει σε μερικούς περαστικούς που και που, να μου κάνει τον προσωπικό σωματοφύλακα και καλά ://
4. Η σάλτσα αυτή είχε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σαν βάση, που πιθανότατα να είχαν λήξει, ή να τα είχα αφήσει παραπάνω ώρα εκτός ψυγείου. Παρόλα αυτά το ζώον ξαναέφαγα από εκεί γιατί ήταν πεντανόστιμη και για ένα διήμερο ήμουν σε τραγική κατάσταση.
5. Όχι, προσέχω πια τα πενάκια γιατί κοστίζουν.

...αλλά σχεδόν όλοι να αμφισβητήσετε το κόψιμο...

Edited by Vagelio, 10 June 2012 - 14:49.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#1969 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 25 July 2012 - 15:46

Mιας και πέρασε ένας μήνας θα πάρω το θάρρος και θα βάλω εγώ.

1. Απο μπύρες προτιμώ corona και guiness.
2.Πρόσφατα απέκτησα ένα κουτάβι dogo argentino διασταυρωση με τσομπανόσκυλο.
3. Πήγα να πλέξω μια θήκη για κινητό με μια γκέισα αλλά μου βγήκε τόσο μεγαλη που αναγκαστηκα να την κάνω τσαντακι.
4.Τώρα τελευταία έχω αποκτήσει έναν τσιγαρόβηχα άστα να πάνε.
5. Το χειμώνα ψοφάω για κουβερτούλα στον καναπέ και ταινία στο DVD.

#1970 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 25 July 2012 - 20:05

Το ένα είναι αλήθεια. Το 2 ψέμματα (αν και δεν ξέρω πολλά από σκυλιά, νομίζω πως δεν γίνεται διασταύρωση αυτών των δυο ειδών). Το 3 ψέμματα (τα σημερινά κορίτσια σπάνια πλέκουν). Το 4 ψέμματα, αν καπνίζεις χρόνια σπάνια σε πιάνει βήχας, εκτός αν αυξήσεις απότομα τα τσιγάρα ή τα πακέτα, αλλάξεις μάρκα, ή πας σε πιο σκληρό καπνό. Αν και πιστεύω δεν καπνίζεις καν. Το 5 πρέπει να είναι αλήθεια, αν και σκέφτηκα πως μπορεί να σου αρέσει το κρύο, το χιόνι ή το σκι.
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1971 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 25 July 2012 - 23:40

1,2,4
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#1972 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 25 July 2012 - 23:54

O IAMNONE είναι νικητης αλλά οι αιτιολογίες του είναι λάθος.
1. οντως προτιμώ αυτες τις 2 χωρις ιδιαιτερο λόγο
2. γίνεται αυτη η διασταυρωση και το εν λόγω κουταβι ακουει στο ονομα Διας απλά δεν είναι δικό μου είναι της κολλητης μου
3. Πλέκω αλλά όχι το γνωστο που κάνουν οι γιαγιάδες, αλλά χρησιμοποιω μια τεχνική που λέγεται μακραμε και φτιάχνεις τα γνωστα friendship bracelets αλλά μπορεις να κάνεις και πολλά άλλα πράγματα, απλά το εν λόγω σχέδιο το ξεκίνησα και όντως θα βγει θήκη για κινητο απλά δεν το έχω τελειωσει καν ακομα
4. Δεν καπνίζω καν αυτο το πέτυχε
5. Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες το χειμώνα και γουστάρω να αράζω στον καναπέ με μια φλις κουβερτουλα και ένα πιατο με καροτάκια σε button(that'w my movie snack).

Σειρά σου. (επίσης παρενθεση κεντάω κιόλας)

#1973 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 26 July 2012 - 13:17

Επανέρχομαι δριμύτερος λοιπόν!

1) Πέτυχα μια γραμματέα (από το γραφείο) του πατέρα μου, να έχει προφίλ στο adultfriendfinder, με ανεβασμένη και αληθινή φωτογραφία κιόλας, και μάλιστα αναζητούσε μικρά κοριτσάκια για να κάνει τρίο με τον άντρα της. Λέγεται δώρα και τότε που τη γνώρισα ήταν 24. Αυτή είναι μια επιπλέον απόδειξη, πως για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο, τα άτομα που είχα γνωρίσει παλιότερα, σπάνια είναι "νορμάλ". Εγώ μπήκα εκεί βέβαια μονάχα για να κάνω χαβαλέ και να μπανίσω κανένα οπίσθιο.

2) Μια φορά που είχα πάει ταξίδι στο βόλο, και μείναμε σε μια φιλική οικογένεια, βγήκα έξω με την κόρη τους και την παρέα της (τότε ήμουν 21 κι αυτές μαθήτριες), η μια οδηγούσε αυτοκίνητο αν και ήταν μόνο 17 και χωρίς δίπλωμα, και μας πήγε βόλτα σε ένα λίγο απόμερο μέρος της παραλίας, όπου είχε κάμποσα ζευγαράκια. Αυτές μόλις κατεβήκαμε για να περπατήσουμε, και οι τέσσερεις, βγάλανε τη μπλούζα τους, μείνανε με το σουτιέν και άρχισαν να πετάνε υπονοούμενα και να προσπαθούν να με κάνουν να ξεφύγω και να παρεκτραπώ. Κάποιοι από τα ζευγαράκια (οι άντρες) τους έπεσε το σαγόνι και έμειναν να κοιτάζουν, και κάποιες (οι κοπελιές) κοιτούσαν φανερά ενοχλημένες και με ζήλια (όχι εμένα φυσικά). Εγώ όχι μόνο δεν έκανα τίποτε απολύτως, αλλά εκνευρίστηκα κιόλας, και ευτυχώς που μου σκίστηκε το παντελόνι και αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε σπίτι της. Αν και το μετάνιωσα, δεν είπα τίποτε στους γονείς της για την κορούλα τους, την παρέα της και τα καμώματά τους... Ώ καιροί ώ ήθη. (μετά οι άντρες είμαστε γουρούνια, έ; )

3) Έχω ένα σπαθί, από εκείνα που είναι ταυτόχρονα καμουφλαρισμένα ως καλάμια, ή μπαστούνια για στήριγμα και περπάτημα (cane sword). Κόβει πολύ καλά, και το αγόρασα σχετικά φτηνά.

4) Στη δουλειά που είμαι τώρα, όλοι εκεί είναι πολύ καλοί άνθρωποι, με συμπαθούν και πάντα φροντίζουν να μου το δείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι τίμιοι, εργατικοί, και βάζουν πάντα τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν το είδος των "πελατών" της ειδικότητάς μας (είναι ευπαθείς και ευαίσθητοι), φροντίζοντας ποτέ να μην τους λείψουν τα αναγκαία, τα απαραίτητα και τα προβλεπόμενα (στους πελάτες μας).

5) Δεν μπορώ με τίποτε να κοιμηθώ παραπάνω από πέντε, άντε έξι το πολύ, ώρες, και μάλιστα ποτέ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξυπνάω πάντα μόνος μου, χωρίς καν ξυπνητήρι, και πάντα με το που σηκώνομαι νιώθω ξεκούραστος και γεμάτος ενέργεια. Άλλωστε, δεν κάνω καταχρήσεις, δεν ξενυχτάω (παρά μόνο πολύ σπάνια) και ποτέ δεν με απασχολεί κάτι ιδιαίτερα, έτσι ώστε να μην κάνω καλό, ή φιξαρισμένο σε "σωστές" ώρες, ύπνο.

Τώρα να δω ποιος θα είναι αυτός που θα βρει τί από αυτά είναι ψέμμα, και τί αλήθεια. Και φυσικά περιμένω ανάλυση, έστω και μικρή. Επιχείρημα Power.

Edited by IAMNOONE, 26 July 2012 - 17:39.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1974 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 July 2012 - 13:26

3 4 5 σε ξέρουμε

#1975 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 26 July 2012 - 13:37

Όχι. επόμενος παρακαλώ. Και την ανάλυση αναδρομικά, law of the land says... Επίσης κανείς δεν με ξέρει, είμαι νέος εδώ και δεν έχω γνωρίσει από κοντά κανέναν. Και εννοείται πως δεν θα ακολουθούσα το ίδιο pattern με το προηγούμενο σετ, τουλάχιστον χωρίς κάποιο twist, έστω και μικρό...

Edited by IAMNOONE, 26 July 2012 - 13:55.

#1976 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 July 2012 - 17:32

1, 3, 4 I say.

Obvious lies are obvious.

(Δεν χρειάζεται να δώσουμε ανάλυση αν δεν θέλουμε, δεν είναι στους κανόνες. Όποιος θέλει φυσικά, βουρ!).

#1977 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 26 July 2012 - 17:36

Σχεδόν, αλλά όχι. Λυπάμαι. Πολύ καλή προσπάθεια, όμως.

(Κρίμμα, γιατί έτσι δεν θα αναλύσω και δεν θα εξηγήσω κι εγώ στο τέλος τα συμβάντα... Ό,τι δίνεις παίρνεις!)

#1978 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 26 July 2012 - 19:31

Χμμμ ο OdyMonaxos είπε 3, 4, 5 και απάντησες όχι. Έπειτα ο Theodore είπε1, 3, 4και είπες "σχεδόν".

Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι ο Theodore έβαλε το 1 στη θέση του 5. Εφόσον ο Theodore ήταν πιο κοντά στη σωστή απάντηση παίρνω ως δεδομένο ότι το 1 είναι όντως ψέμα, ενώ το 5 αλήθεια.

Η απάντηση του Theodore ήταν "σχεδόν" σωστή επομένως, κατά πάσα πιθανότητα, από τα 3 και 4 το ένα είναι αλήθεια και το άλλο ψέμα, επομένως το τρίτο ψέμα δεν μπορεί να είναι άλλο από το 2.

Μένει να βρω πιο από τα 3, 4 είναι ψέμα και πιο αλήθεια.
Cane swords και Bamboo swords υπάρχουν, και μάλιστα μπορείς να βρεις και φτηνά, αλλά συνήθως αυτά δεν κόβουν πολύ και είναι περισσότερο διακοσμητικά και γενικά μοιάζει λιγότερο πιθανό σαν εκδοχή από το 4. Παρότι θα μπορούσες να την είχες βάλει γι αυτόν ακριβώς τον λόγο για να μας μπερδέψεις.. θα πω το 4.

1, 2, 4 από μένα λοιπόν.

Edited by Gilmaru, 26 July 2012 - 19:32.

#1979 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 July 2012 - 20:21

Σχεδόν, αλλά όχι. Λυπάμαι. Πολύ καλή προσπάθεια, όμως.

(Κρίμμα, γιατί έτσι δεν θα αναλύσω και δεν θα εξηγήσω κι εγώ στο τέλος τα συμβάντα... Ό,τι δίνεις παίρνεις!)

Θα προτιμούσα και εγώ και όλοι να ακολουθήσεις τους κανόνες του thread. Δεν είναι υποχρεωτικό όπως είπα να αναλύσεις γιατί πιστευεις ότι κάτι είναι ψέμα ή γιατί κάτι αλλο είναι αλήθεια· αν θέλει κάποιος όμως, φυσικά και μπορεί. Ωστόσο είσαι υποχρεωμένος να εξηγήσεις στο τέλος τα ψέματα και τις αλήθειες σου.

Merci! :riiight:

Edited by Theodore :D, 26 July 2012 - 20:21.

#1980 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 26 July 2012 - 23:58

1,3,5
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....