1. Ενώ στο γυμνάσιο ήμουν καλό παιδάκι και δεν έκανα φασαρία με αποτέλεσμα να βγω μόνο μια φορά στα τρία χρόνια...όλα αυτά άλλαξαν στο λύκειο που παρολίγο να φάω και διήμερη γι αυτό. Είχαμε περίεργο λυκειάρχη βλέπετε.
2. Ο οποίς λυκειάρχης ήταν τόσο περίεργος που με αποκαλούσε Αφροξυλάνθη, Λεμονιά, Παρθενόπη και ποτέ με το πραγματικό μου όνομα.
3. Βέβαια αυτή η μικρή αντιπάθεια μπορεί να είχε να κάνει με το γεγονός ότι στο απολυτήριο του λυκείου μου είχα μόνο ένα 18 κι όλα τα άλλα...στα Τάρταρα. Ήσυχη αλλά σκράπας.
4. Όμως αυτή η παραξενιά του λυκειάρχη μας δεν είναι τίποτα μπροστά σε έναν καθηγητή μου, που ενώ μας επεξηγούσε μια ερώτηση, εγώ είπα "Ε, ναι!" και κάθησε και με ρώτησε μπροστά σε όλο το τμήμα αν είμαι σίγουρη γι αυτό που λέω τρεις φορές και με έβαλε να ορκιστώ και στο Ευαγγέλιο-υποθετικά.
5. Ο ίδιος καθηγητής είναι επίσης τόσο περίεργος που κάθε φορά που μαθητής βάζει ρήτρα τον κόβει επίτηδες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 03 Φεβρουάριος 2012 - 10:56