Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Εδώ ψεύδεσαι!

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#1981 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 12:54

2 3 4

Edit: free round αν το βρήκα. Αν όχι, μπορείτε να κοροϊδεύετε το γεγονός ότι νόμιζα ότι το βρήκα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 27 Ιούλιος 2012 - 12:56

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1982 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:
  • LocationReality Marble

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 15:30

Και ο μεγάλος νικητής, είναι... η Fallen Mpougatsa! Από την αρχή σκόπευα να αναλύσω, έτσι κι αλλιώς. Fufufu.

1) Το 1 είναι όντως αλήθεια, κι έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί αυτή η κοπέλα ήταν και ασχημομούρα, και κοντή. Και άντε, ο άντρας της να ζητάει και να ψάχνει τέτοια πράγματα, πιο λογικό θα ήταν. Να κάνει προφίλ αυτή στο εν λόγω site, και να δηλώνει πως αναζητά τέτοια πράματα, εκεί τα είδα όλα. Ευτυχώς έχει πολλούς μήνες που το έχει απενεργοποιήσει, και πάλι καλά, γιατί ήταν κακάσκημη. Απορώ πως παντρεύτηκε, και μάλιστα με τέτοια διαστροφή που την έδερνε, αλλά oh well... Βέβαια θα υπήρχε το ενδεχόμενο να ήταν κάποιος βλάκας και να έβαλε τη φωτό της σε ψεύτικο προφίλ, που θα μπορούσε να δημιουργήσει για να τη δησφημίσει, όμως έμαθα από συναδέρφους του πατέρα μου ότι την απέλυσαν, γιατί έβλεπε τσόντα στο pc του γραφείου και χαϊδευόταν με τον άντρα της, μεσημέρι μεν που δεν πατάει εκεί σχεδόν κανείς, αλλά το pc kaput από ιούς από τις ανασφαλείς δραστηριότητες, που είχαν αποθηκευτεί και στην προσωρινή μνήμη. Χώρια που τους έκαναν και τσακωτούς...

2) Το δύο είναι ψέμμα. Ο μόνος λόγος που είναι ψέμμα, όμως, είναι ότι δεν συνέβη σε μένα προσωπικά, αλλά σε ένα άτομο που γνωρίζω αρκετά καλά. Βέβαια είναι λιγάκι περίεργος τυπάκος, αλλά εκτός από το ότι δεν κάνει πλάκα σε τέτοια ζητήματα (π.χ. γυναίκες), τις έβγαλε και φωτογραφία με το κινητό του που περπατούσαν μαζί (κι αυτά τα ζώα δεν κατάλαβαν και τίποτα).

3) Δεν έχω. Αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω. Και για να κόβει η λεπίδα, ξέρω γω πως να διορθώσω τέτοιες αμελητέες μικρολεπτομέρειες... Ένα μεγάλο, καμουφλαρισμένο σαν μπαστούνι κιόλας (staff/bo) θα ήταν ιδανικό για μένα. Και είναι όντως σχετικά φθηνά.

4) Το 4 είναι ΜΕΓΑΛΟ ψέμμα. Δεν μπορώ να αναλύσω, γιατί είναι η δουλειά. Και το χέρι που σε ταΐζει το σέβεσαι θες δεν θες, ακόμα κι αν είναι του διαβόλου. Τώρα αν και όταν φύγω από εκεί, μετά ίσως το ξανασυζητήσουμε. Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...

5) Το 5 ήταν ψέμμα μέχρι πριν λίγο καιρό. Τελευταία, δεν ξέρω γιατί, ισχύει σαν αλήθεια, ακριβώς έτσι όπως το έγραψα! Ίσως "φταίει" και το ότι γνώρισα κάποια πολύ ευχάριστα, καλά και σημαντικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό, και με έχουν επηρρεάσει πολύ θετικά! Άλλαξα ακόμα και συνήθειες! Είμαι πολύ χαρούμενος! Πραγματικά κοιμάμαι λίγο κι είμαι γεμάτος ενέργεια και θετική σκέψη! Ελπίζω να μην ανατραπεί αυτό... Αν και δεν είναι στο χέρι μου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IAMNOONE: 29 Ιούλιος 2012 - 20:59

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#1983 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:14

Let's get hte party started again!!!

1) Xρωστάω πάνω απο 20 μαθήματα στο ΤΕΙ
2) Χθες που πήγα για καφέ βρήκα μια πολύ καλή μου φίλη η οποία όταν πήγα να την χαιρετήσω με γείωσε κανονικά.
3) Όνειρό μου είναι να ανοίξω μια anime-themed καφετέρια
4)Αγαπημένη μου ταινία που βασίζεται σε video-game είναι το silent hill.
5) Απέναντι απο το σπίτι μου είναι ένα σχολείο.

#1984 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:07

1, 2, 4 lies!

#1985 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 23:58

Ε σα δε ντρέπεσαι να λες τέτοια ψέματα ασύστολα...

1, 4, 5.

#1986 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 00:01

1,2,3 φιλθι λαιαρ

#1987 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 01:08

1-2-5 κι ότι βγει...

O6rrvsU.jpg

#1988 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 01:16

3,4,5

2bbd14fc.jpg

#1989 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:21

Λάθος όλοι...

#1990 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:32

2, 4, 5 τότε.

#1991 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:33

1-3-5! Fufufu!
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#1992 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:56

1 3 4

#1993 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 15:40

2, 4, 5 τότε.

We have a winner.

1) Xρωστάω πάνω απο 20 μαθήματα στο ΤΕΙ. Ισχύει. Λόγω οικογενειακών προβλημάτων, έχασα 2 χρονιές απο το ΤΕΙ με αποτέλεσμα να χρωστάω ΟΛΑ τα μαθήματα. Οπότε αυτή την εξεταστική, όπως μπορείτε να φανταστείτε τρέχω κάθε μέρα.
2) Χθες που πήγα για καφέ βρήκα μια πολύ καλή μου φίλη η οποία όταν πήγα να την χαιρετήσω με γείωσε κανονικά. Δεν ισχυει γιατί όλοι μου οι φίλοι έχουν σκορπίσει σ'όλη την Ελλάδα δεν ε'ιναι κανένας Βόλο.
3) Όνειρό μου είναι να ανοίξω μια anime-themed καφετέρια. Και αυτό ισχύει και μα την παναγία μια μέρα θα το κάνω. Ασχετα που πιστεύω οτι δεν θα πιάσει.
4)Αγαπημένη μου ταινία που βασίζεται σε video-game είναι το silent hill. Γενικά μου αρέσει σαν ταινία αλλά δεν είναι το αγαπημένο μου video-game adaptation.
5) Απέναντι απο το σπίτι μου είναι ένα σχολείο. Είναι στην απο κάτω γωνια. Απέναντι απο το σπίτι μου είναι ένα παλιο διώροφο,

#1994 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 16:14

Υοshi, here we go!

1) Δεν μπαίνω και πολύ βαθιά μόνη μου στη θάλασσα γιατί έχω φοβία με τους καρχαρίες.
2) Έκλαψα όταν τελείωσε το Yu-Gi-Oh! στην ελληνική τηλεόραση.
3) Αγαπημένη μου ταινία είναι το Remember Me με τον Robert Pattinson.
4) Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο ποτό και πίνω σε κάθε ευκαιρία μέχρι να γίνω χώμα.
5) Απεχθάνομαι τις γάτες, με αηδιάζουν που γλύφονται όλη την ώρα.

#1995 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 16:16

3 4 5