Και ο μεγάλος νικητής, είναι... η Fallen Mpougatsa! Από την αρχή σκόπευα να αναλύσω, έτσι κι αλλιώς. Fufufu.
1) Το 1 είναι όντως αλήθεια, κι έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί αυτή η κοπέλα ήταν και ασχημομούρα, και κοντή. Και άντε, ο άντρας της να ζητάει και να ψάχνει τέτοια πράγματα, πιο λογικό θα ήταν. Να κάνει προφίλ αυτή στο εν λόγω site, και να δηλώνει πως αναζητά τέτοια πράματα, εκεί τα είδα όλα. Ευτυχώς έχει πολλούς μήνες που το έχει απενεργοποιήσει, και πάλι καλά, γιατί ήταν κακάσκημη. Απορώ πως παντρεύτηκε, και μάλιστα με τέτοια διαστροφή που την έδερνε, αλλά oh well... Βέβαια θα υπήρχε το ενδεχόμενο να ήταν κάποιος βλάκας και να έβαλε τη φωτό της σε ψεύτικο προφίλ, που θα μπορούσε να δημιουργήσει για να τη δησφημίσει, όμως έμαθα από συναδέρφους του πατέρα μου ότι την απέλυσαν, γιατί έβλεπε τσόντα στο pc του γραφείου και χαϊδευόταν με τον άντρα της, μεσημέρι μεν που δεν πατάει εκεί σχεδόν κανείς, αλλά το pc kaput από ιούς από τις ανασφαλείς δραστηριότητες, που είχαν αποθηκευτεί και στην προσωρινή μνήμη. Χώρια που τους έκαναν και τσακωτούς...
2) Το δύο είναι ψέμμα. Ο μόνος λόγος που είναι ψέμμα, όμως, είναι ότι δεν συνέβη σε μένα προσωπικά, αλλά σε ένα άτομο που γνωρίζω αρκετά καλά. Βέβαια είναι λιγάκι περίεργος τυπάκος, αλλά εκτός από το ότι δεν κάνει πλάκα σε τέτοια ζητήματα (π.χ. γυναίκες), τις έβγαλε και φωτογραφία με το κινητό του που περπατούσαν μαζί (κι αυτά τα ζώα δεν κατάλαβαν και τίποτα).
3) Δεν έχω. Αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω. Και για να κόβει η λεπίδα, ξέρω γω πως να διορθώσω τέτοιες αμελητέες μικρολεπτομέρειες... Ένα μεγάλο, καμουφλαρισμένο σαν μπαστούνι κιόλας (staff/bo) θα ήταν ιδανικό για μένα. Και είναι όντως σχετικά φθηνά.
4) Το 4 είναι ΜΕΓΑΛΟ ψέμμα. Δεν μπορώ να αναλύσω, γιατί είναι η δουλειά. Και το χέρι που σε ταΐζει το σέβεσαι θες δεν θες, ακόμα κι αν είναι του διαβόλου. Τώρα αν και όταν φύγω από εκεί, μετά ίσως το ξανασυζητήσουμε. Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...
5) Το 5 ήταν ψέμμα μέχρι πριν λίγο καιρό. Τελευταία, δεν ξέρω γιατί, ισχύει σαν αλήθεια, ακριβώς έτσι όπως το έγραψα! Ίσως "φταίει" και το ότι γνώρισα κάποια πολύ ευχάριστα, καλά και σημαντικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό, και με έχουν επηρρεάσει πολύ θετικά! Άλλαξα ακόμα και συνήθειες! Είμαι πολύ χαρούμενος! Πραγματικά κοιμάμαι λίγο κι είμαι γεμάτος ενέργεια και θετική σκέψη! Ελπίζω να μην ανατραπεί αυτό... Αν και δεν είναι στο χέρι μου
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IAMNOONE: 29 Ιούλιος 2012 - 20:59
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.