Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1171 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 02 March 2010 - 00:44

Αυτο τον καιρο παιζω

1)SF4 (PS3)
2)Tatsunoko vs Capcom Ultimate Allstars (Wii)
3)Shin megami tensei: Digital Devil Saga (PS2)
4)Earthbound (SNES)
5)Cave Story (originally για PC αλλα παιζω το port για PSP)

#1172 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 02 March 2010 - 00:46

αυτο το καιρο παιζω το guitar hero 5,shadow hearts 3
και πριν λιγο καιρο σταματησα το ragnarok online

#1173 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 02 March 2010 - 02:15

Σήμερα τελείωσα το Metroid: Zero Mission.

Posted Image

Τα λόγια είναι περιττά. Από τα καλύτερα side-scrolling παιχνίδια που έχω παίξει. Θέλει πολύ προσπάθεια για να βρεις λάθος, είναι πραγματικά απίστευτο! Δεν ξέρω γιατί δεν είχα ασχοληθεί με την κλασσική σειρά Metroid νωρίτερα...

Άντε, και όταν ξαναπιάσω Metroid πάμε στο AM2R, unofficial remake του Metroid II!

Τώρα θα συνεχίσω το The Legend of Zelda: Spirit Tracks που έπαιζα παράλληλα!

oR4yYRl.gif

#1174 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 02 March 2010 - 03:35

Σήμερα τερμάτισα το God of War I, apo to God of War collection. Και τώρα διάλειμμα για μια βδομάδα, μέχρι την άλλη τρίτη. Ακολουθεί το πιο χοτ παιχνίδι του πρώτο τριμήνου του 2010, και ίσως ένα από τα καλύτερα του '10. Αναφέρομαι φυσικά στο Final Fantasy 13

#1175 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 02 March 2010 - 10:22

Dragon age origins for teh win.

Παραλληλα λειώνω και στο ufo enemy unknown (ναι του '94 :P) σε dosbox

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#1176 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 02 March 2010 - 12:41

Τελειωσα το kingdom hearts 358/2 days και ναι θα ΞΑΝΑ αρχισω το Final Fantasy VII...
Posted Image

#1177 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 04 March 2010 - 23:38

Final Fantasy VI(gba) και chrono trigger+star ocean(snes) στο κινητό με emulators να περνάει η ώρα στα μαθήματα τύπου αρχαία και ιστορία:8):
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1178 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 05 March 2010 - 00:19

One Piece Unlimited Cruise Episode 1 και Naruto Shippuuden Clash of Ninja Revolution 3 μέχρι να ξεκλειδώσω 5 χαρακτήρες που μου απομένουν.

Επίσης έχω αφήσει στη μέση και σκοπεύω να συνεχίσω τα Final Fantasy 5 (PSX στο PC με emulator) και final fantasy 10 (PS2)!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#1179 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 March 2010 - 16:47

Fire Emblem: Radiant Dawn

Με έχει κάψει αυτό το παιχνίδι. Μόλις το τελειώσω και παίξω και το δεύτερο playthrough στο Hard, αρχίζω το Path of Radiance.

15fkk04.jpg

#1180 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 05 March 2010 - 23:14

Earth Defense Force 2017 XBOX 360. Τόσο απλό στη σύλληψη του, κι όμως τόσο εθιστικό!
Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ειδικού στρατιώτη και αποστολή σας είναι να υπερασπιστήτε τη γη από τους εξωγήινους. Καθαρό arcade game, χωρίς περίπλοκες πίστες, μια τεράστια γκάμα από όπλα και άπειροι πυροβολισμοί!
Ένα ευχάριστο διάλειμμα με τρελή δυσκολία από ένα σημείο και μετά

#1181 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 March 2010 - 01:57

Supreme Commander 2. Rapes every C&C ever published.And every sci-fi strategy ('xept Starcraft) Legendary game λέμε!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1182 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 March 2010 - 02:26

Supreme Commander 2. Rapes every C&C ever published.And every sci-fi strategy ('xept Starcraft) Legendary game λέμε!

Το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ.Όχι ότι το 2 είναι άσχημο αλλά είναι εντελώς άλλο παιχνίδι με τις αλλαγές που έκαναν στην οικονομία,τον τρόπο που εξελίσσεις τις μονάδες κτλ

Posted Image

#1183 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 06 March 2010 - 02:30

Tωρα που ειπες starcraft το ξαναπιασα μετα απο καιρο αυτο.Παραμενει το αγαπημενο μου strategy game και παραξενως οι terrans μου δεν εχουν σκουριασει τοσο οσο νομιζα :smokingg:
5 siege tanks,4 goliaths 2 battlecruisers και 1 science vessel.Nothing beats dat.

Kατα τα αλλα στο DS λιωνω 3 ταυτοχρονα.Αdvance Wars days of ruin,Glory of Heracles και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Miles Edgeworth investigations.To advance wars πολυ καλο και challenging,το heracles απλοικο και χαζουλικο αλλα εχει τη φαση του ε και το miles edgeworth σταθερη αξια ace attorney.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1184 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 March 2010 - 12:19

Το Starcraft 2 την «κάτι σαν beta» που βγήκε το έπαιξε κανείς;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1185 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 March 2010 - 12:26

Εγω μεχρι πριν λιγο ειμουν πορωμενος με το Demon's Souls και ειχα φτασει τον χαρακτηρα μου περιπου στα 130 Soul Level. Ομως εκτος απο το Bayonetta και το Rachet and Clack: A Crack in Time που δεν εχω τερματισει ακομα, μας ηρθε και το Heavy Rain (με το οποιο καιγεται ο αδερφος) και το Brutal Legend...
Περιμενω και το FFXIII, το GOW 3 και την Pokemon Heartcold...
Παντως το Heavy Rain ειναι τελειο παιχνιδι και εντελως πρωτοτυπο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*