Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#856 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 11 September 2008 - 20:46

To Morrowind , το 3 της σειράς Elderscrolls . Είναι απλά το καλύτερο rpg που έχω παίξει ποτέ ( καλύτερο απο το επόμενο της σειράς ) :lovulovu::lovulovu::lovulovu:

#857 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 11 September 2008 - 20:50

Back to basics....
Breath of Fire II και μετά σειρά έχει το Suikoden(ναι ναι ξέρω. Θα πρεπε να ντρέπομαι που δεν τα έχω παίξει ήδη κλπ κλπ κλπ.). Μέ έχει πιάσει μία μανία τον τελευταίο καιρό με Strategy RPG και τα έχω πάρει σβάρνα(όσα δηλαδή δεν έχω παίξει ακόμα) και εντάξει. Turn-based RPGS were always my weak spot......

Posted Image

#858 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 12 September 2008 - 09:53

Τελειώνω σήμερα Summon Night: Twin Age (DS) και αρχίζω το Dragon Quest 4 (DS) μόλις βρω ευκαιρία.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#859 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 13 September 2008 - 20:14

Kingdom Hearts: Chain of Memories και λίγο SPORE αμα λάχει,όταν βαρίεμαι.
Posted Image

#860 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 15 September 2008 - 03:28

Posted Image<- Click

#861 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 15 September 2008 - 13:48

Rouge Galaxy το λατρευω,δεν εχω παικσει καλυτερο παιχνιδι στη ζωη μου!!!!
Posted Image

#862 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 05 October 2008 - 09:43

Final Fantasy X and Shadow Hearts:From the New World.

Posted Image

#863 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 October 2008 - 10:44

τελευταια με την τρελη πορωση πανω στο code geass επιασα το zone of the enders 2 ...τρελη πορωση κ αυτο...

x@ restarted....
honestly δεν μπορώ να φανταστώ πως ζουν οι mecha fans χωρίς αυτό το game...εδώ εγώ που προτιμώ τα μεσαιωνικού τύπου games υποκλίνομαι...

#864 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 05 October 2008 - 14:15

Wonder boy in monster land, με την ελπίδα ότι κάποτε θα το τερματίσω

#865 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 October 2008 - 15:11

τελειωσα τις προαλλες το crysis: warhead, και πιστευω οτι ηταν πολυ καλυτερο απο το πρωτο και σε γραφικα και σε gameplay, ιστορια, το ευχαριστηθηκα παρα πολυ !!

ps. απο τη στιγμη που εμφανιστηκαν αυτα τα 2 οπλα τα χρησιμοποιησα μεχρι το τελος :P ( shotgun + gauss = respect )

#866 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 October 2008 - 17:52

Ninja Gaiden Σιγμα...Απλα θελω να δω αν ειναι τοσο καλο όσο λενε...Και απο τον επομενο μηνα ερχονται Little Big Planet & Naruto Ultimate Ninja Storm (+ many other games that i want :nanana:)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#867 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 October 2008 - 12:23

Τέλειωσα From the Abyss (DS) & Wario Land: The Shake Dimension (Wii) και άρχισα επιτέλους το Super Smash Bros Brawl (Wii).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#868 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 October 2008 - 13:49

Stalker Clear sky + crysis warhead...ωραία πράματα...

ταυτόχρονα, προσπαθώ να τελειώσω το civ1 σε earth 7civs emperor dif.
Μπροστά στο τελευταίο, τα παραπάνω είναι μπιμπελό για 12χρονα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#869 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 06 October 2008 - 23:52

warrioland shake dimension kai Samurai warriors xbox

#870 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 07 October 2008 - 14:26

F.E.A.R. Perseus Mandate
Ομολογω οτι κανενα παιχνιδι τρομου -αντε μετα το Silent Hill, φυσικα- δεν μ'εχει κανει να φοβηθω τοσο πολυ..... τοσο που σηκωνομουν απο την καρεκλα σε καθε αλλοκοτο ηχο κι εκανε την καρδια μου να χτυπα τρελα.
Εχω εθιστει τοσο πολυ με αυτο το παιχνιδι -ειναι που με τραβα ο φοβος:- και το αστειο ειναι οτι δεν εχω παιξει τ'αλλα πρωτα F.E.A.R. καθολου γιατι πολυ απλα δεν τα βρισκω. Το κακο ειναι οτι το Perseus Mandate ειναι....... μικρης διαρκειας........:despair:
Θεριζω ολο το net για ολα τα F.E.A.R. και ουτε ιχνος δεν βρισκω. Κριμα ρε γμτ.

Παντως το προτεινω ασυστολα σ'εκεινους που τους αρεσει ο φοβος.

Tα σπάνε τα F.E.A.R!Eντωμεταξύ το αστείο είναι οτί το Εxtraction Point και το Perseus Mandate ανήκουν στη Vivendi με διαφορετικούς developers,ενώ το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει απ'τη Warner με τoυς original(Μοnolith),πράγμα που ακυρώνει το story του E.P και P.M.Oπότε έχουμε δυο διαφορετικές εκδοχές σαν sequel του πρώτου F.E.A.R.

Εγώ παίζω αυτή την εποχή Soul Calibur 4 κι όσο πάει τόσο κολλάω περισσότερο.Δεν μπα να βγει το Tekken του παραχρόνου,το SC κατάφερε να με απασχολήσει για τα καλά.