Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#766 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 16 June 2008 - 12:58

Opos eipe kai o Alarenon to GTA einai pragmatika apekto. Ka8e fora pou paw na pai3w kai vlepw ta grafika menw m....s . Opios exei PS3 prepei oposdipote na to parei. Kai kati allo.... exei pai3ei kaneis to Bleach sto WII?

#767 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 14:36

Opos eipe kai o Alarenon to GTA einai pragmatika apekto. Ka8e fora pou paw na pai3w kai vlepw ta grafika menw m....s . Opios exei PS3 prepei oposdipote na to parei. Kai kati allo.... exei pai3ei kaneis to Bleach sto WII?

Όντως το GTa 4 ειναι αρκετα καλο. Εχει νομιζω καλυτερο σεναριο απο τα προηγουμενα και φυσικα 2 εναλλακτικα endings. Αλλα για μενα δεν αξιζε το 10 που του εβαλαν γνωστα σαϊτ ως βαθμολογια...

ΥΓ: επισης δεν επιτρεπονται τα greeklish...:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#768 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2008 - 11:41

Προχτές τελείωσα το θεϊκό SubSpace Emmisary του Brawl. Απίστευτο όμως. :| Αρχικά δεν του έδωσα πολύ σημασία, έπρεπε να φτάσω 105 ώρες για να το τελειώσω. :P Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με την πώρωση Free For All, but heh, it was quite nice. Posted Image

Επιστρέφοντας στο break down των retro, λόγω εποχής, και λόγω πρόκλησης ενδιαφέροντος, ξεκινάμε...

Posted Image

Oh yes. :P Όσο εσείς θα παίζεται το θεϊκό Metal Gear Solid 4, εγώ θα παίζω το Metal Gear για MSX2 στο PSP μου. :hihi2:

Οι εντυπώσεις μου για το παιχνίδι είναι μόνο θετικές. :nod: Πρώτη φορά παίζω παιχνίδι της σειράς, και βασικά πρώτη φορά παίζω Sleath Game. Είναι απίστευτο πόσο action μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι του '87, και είναι ακόμα πιο απίστευτο πόσο διαφορετικό από τα άλλα action παιχνίδια είναι. Δηλαδή σκοπός είναι ουσιαστικά να μην σε δουν. :| Δηλώνω εντυπωσιασμένος, και ήδη fan του είδους.

Furthermore... Still... Playing...
Dairantō
! Smash Brothers X!
Απλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. :oo:
Άντε, 8 μέρες ακόμα για την Ευρώπη (7 για όσους το προπαρήγγιλαν, 6 για τους hackers. :P). Ενδέχεται τρελό κάψιμο το καλοκαίρι. :drink:]

Edit:

Kai kati allo.... exei pai3ei kaneis to Bleach sto WII?

Just don't. Τρελό fail το παιχνίδι. Βασικά ήταν ΤΟΣΟ άθλιο, που δεν έστειλαν καν copy για review στα γνωστά sites. :oo: Ορισμένοι του έβαλα 2/10, άλλοι 4... :hihi2:
Κρίμα, γιατί αυτό του DS είναι από τα καλύτερα fighting που υπάρχουν. :P

oR4yYRl.gif

#769 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 11:51

Προχτές τελείωσα το θεϊκό SubSpace Emmisary του Brawl. Απίστευτο όμως. :| Αρχικά δεν του έδωσα πολύ σημασία, έπρεπε να φτάσω 105 ώρες για να το τελειώσω. :P Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με την πώρωση Free For All, but heh, it was quite nice. Posted Image

Επιστρέφοντας στο break down των retro, λόγω εποχής, και λόγω πρόκλησης ενδιαφέροντος, ξεκινάμε...

Posted Image

Oh yes. :P Όσο εσείς θα παίζεται το θεϊκό Metal Gear Solid 4, εγώ θα παίζω το Metal Gear για MSX2 στο PSP μου. :hihi2:

Οι εντυπώσεις μου για το παιχνίδι είναι μόνο θετικές. :nod: Πρώτη φορά παίζω παιχνίδι της σειράς, και βασικά πρώτη φορά παίζω Sleath Game. Είναι απίστευτο πόσο action μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι του '87, και είναι ακόμα πιο απίστευτο πόσο διαφορετικό από τα άλλα action παιχνίδια είναι. Δηλαδή σκοπός είναι ουσιαστικά να μην σε δουν. :| Δηλώνω εντυπωσιασμένος, και ήδη fan του είδους.

Furthermore... Still... Playing...
Dairantō
! Smash Brothers X!
Απλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. :oo:
Άντε, 8 μέρες ακόμα για την Ευρώπη (7 για όσους το προπαρήγγιλαν, 6 για τους hackers. :P). Ενδέχεται τρελό κάψιμο το καλοκαίρι. :drink:]

Edit:

Just don't. Τρελό fail το παιχνίδι. Βασικά ήταν ΤΟΣΟ άθλιο, που δεν έστειλαν καν copy για review στα γνωστά sites. :oo: Ορισμένοι του έβαλα 2/10, άλλοι 4... :hihi2:
Κρίμα, γιατί αυτό του DS είναι από τα καλύτερα fighting που υπάρχουν. :P

Όντως το πρώτο metal gear ήταν πολλύ καλό!
Εγώ το είχα παίξει και το είχα τερματίσει μέσω των extras που πρόσφερε το subsistence!Μάλιστα κάποια άτομα έιναι συγγενείς ατόμων από το mgs3:snake eater!
Από την άλλη όμως το αμέσως επόμενο metal gear απ'αύτο που παίζεις Ash δεν τόσο καλό καλό όσο το πρώτο!Έχει αρκετά λάθη στομ χειρισμό,κάτι το οποίο είναι ότι χειρότερο για ένα stealth game!
Posted Image

#770 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 23 June 2008 - 16:37

Από την άλλη όμως το αμέσως επόμενο metal gear απ'αύτο που παίζεις Ash δεν τόσο καλό καλό όσο το πρώτο!Έχει αρκετά λάθη στομ χειρισμό,κάτι το οποίο είναι ότι χειρότερο για ένα stealth game!

Εννοείς το Snake's Revenge ε; Αυτό είναι ουσιαστικά ένα spin-off, δε φτιάχτηκε από τον Kojima και ο ίδιος δε το θεωρεί μέρος της σειράς.Το πραγματικό sequel είναι το Metal Gear 2: Solid Snake, που λένε ότι είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το original (εγώ δεν το έχω παίξει).
Επίσης, ευτυχώς ash που παίζεις το παιχνίδι σε emulator του MSX2, γιατί η έκδοση για NES πάλι δεν έγινε από τον Κοjima και κατά τη μεταφορά του άλλαξαν τα φώτα του παιχνιδιού (μέχρι και το τελικό boss!)... Eπίσης, φρόντισε αφού τελειώσεις και το 2, να ξεκινήσεις το Twin Snakes (θα σου πρότεινα το original αλλά δεν ξέρω αν έχεις κανένα Playstation), μπαίνει νέα διάσταση στη σειρά - και κυριολεκτικά και μεταφορικά.:wooi2:

EDIT: Ξέχασα ότι έχεις PSP... Οπότε Metal Gear Solid σε emulator PS1.:P
Posted Image

#771 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 June 2008 - 16:45

Ρε παιδια
Metal gear solid 1
Metal gear solid 2 sons of liberty
Metal gear solid 3 snake eater
Metal gear solid 4 guns of patriots

Και ειναι και το subsistence που ειναι το snake eater με διαφορα extras.Κανω καπου λαθος?:huh:Ποιο ειναι το snake's revenge?

#772 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 23 June 2008 - 17:45

Phoenix Wright: Justice for All, το οποίο ξαναέπιασα και είμαι στην 4η υπόθεση. :oo:
1

#773 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 24 June 2008 - 11:07

...επειτα από (ομολογουμένως) πολύ ευχάριστη προτροπή, ξεκίνησα χθες το Silent Hill Origins (PSP)!! :hiding_something:

#774 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 24 June 2008 - 15:18

Ρε παιδια
Metal gear solid 1
Metal gear solid 2 sons of liberty
Metal gear solid 3 snake eater
Metal gear solid 4 guns of patriots

Και ειναι και το subsistence που ειναι το snake eater με διαφορα extras.Κανω καπου λαθος?:huh:Ποιο ειναι το snake's revenge?

Η σειρα ειναι αρκετα πιο παλια απο οτι νομιζουν οι περισσοτεροι.....
Μεχρι το 4 φτανει το Μetal Gear SOLID το οποιο λεγεται πως θα ολοκληρωθει με το 4.Το metal gear ομως ως franchise ειναι παλιο και αποτελει ισως το πρωτο σοβαρο stealth που βγηκε και ενα game που ουσιαστικα ορισε ενα ολοκληρο ειδος.......ψαξτο.....αξιζει να το παιξει κανεις....και το οriginal και το sequel......η μουσικουλα τα σπαει :wooi2:.....

Οποτε λογικα μετα το τελος του mg solid η σειρα δεν θα σταματησει απλα θα αλλαξει ονομα......ο Kojima που και καλα ελεγε οτι το 3 θα ειναι το τελευταιο στο οποιο θα συμμετασχει μαλλον καταλαβε οτι το Metal Gear ειναι η ζωη του....και με τετοιο φανατικο κοινο κινδυνευει η ζωη του αν το παρατησει.....εχει φτιαξει και σχολη μαλιστα.....σαν τον αλλον τον μαθητη του που εφτιαξε το acid για psp.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#775 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 June 2008 - 15:48

PSP: Brave Story: travelers tale [RPG] ,ας δοκιμασω και κανενα RPG...
PS3: GTA 4 [akoma]

Oσο για το Mgs το 4ο ειναι το τελευταιο. Σε μια συνέντευξη διάβασα πως το επομενο θα ασχοληθεί με τον big boss...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#776 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 June 2008 - 17:10

Εννοείς το Snake's Revenge ε; Αυτό είναι ουσιαστικά ένα spin-off, δε φτιάχτηκε από τον Kojima και ο ίδιος δε το θεωρεί μέρος της σειράς.Το πραγματικό sequel είναι το Metal Gear 2: Solid Snake, που λένε ότι είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το original (εγώ δεν το έχω παίξει).
Επίσης, ευτυχώς ash που παίζεις το παιχνίδι σε emulator του MSX2, γιατί η έκδοση για NES πάλι δεν έγινε από τον Κοjima και κατά τη μεταφορά του άλλαξαν τα φώτα του παιχνιδιού (μέχρι και το τελικό boss!)... Eπίσης, φρόντισε αφού τελειώσεις και το 2, να ξεκινήσεις το Twin Snakes (θα σου πρότεινα το original αλλά δεν ξέρω αν έχεις κανένα Playstation), μπαίνει νέα διάσταση στη σειρά - και κυριολεκτικά και μεταφορικά.:wooi2:

EDIT: Ξέχασα ότι έχεις PSP... Οπότε Metal Gear Solid σε emulator PS1.:P

Έχω PlayStation και PlayStation 2, και έχω και το Metal Gear Solid αυθεντικό (eBay - costed 10 euros). :hahaha: ΛΟΓΙΚΑ το PlayStation μου δουλεύει ακόμα, όμως δεν βρίσκω το λόγο να παίξω το original, αφού υπάρχει και το Twin Snakes... :drink:

Μάλλον θα το κατεβάσω στο GameCube και για πρώτη φορά θα μου χρησιμεύσει το μαραφέτι για να παίζω backups... :orly: (Μέσα στο καλοκαίρι, ευελπιστώ, αλλιώς καπούτ μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή)

In other news.
Finishing Metal Gear...
Starting soon:

Posted Image
Gyakuten Saiban / Ace Attorney: Phoenix Wright :chigau: (fkn finally.)

Και φυσικά, από μεθαύριο αρχίζουμε πάλι κάψιμο στο Brawl... :hahaha:
Coming on Europe, και είμαι ακόμα τρελά, απερίγραπτα hyped. Ενδέχεται να πέσει άπειρο λιώσιμο στο Wi-Fi!

oR4yYRl.gif

#777 KAIN80

KAIN80

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 24 June 2008 - 20:58

EGW PEZW TO SILENT HILL ORIGINS POU INE K APTIS AGAPIMENES MOY SEIRES GAMES.. KALO ALLA TIPOTA IDIETERO.. MIA APO TA IDIA ME TA PROHGUMENA.. PERIMENW TO SH5 ENAGWNIWS..
free will is an illusion!!!

#778 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 June 2008 - 21:05

EGW PEZW TO SILENT HILL ORIGINS POU INE K APTIS AGAPIMENES MOY SEIRES GAMES.. KALO ALLA TIPOTA IDIETERO.. MIA APO TA IDIA ME TA PROHGUMENA.. PERIMENW TO SH5 ENAGWNIWS..

Φίλε ΚΑΙΝ80,

Καταρχάς καλωσήρθες. ;)
Οι κανόνες του forum θεσπίζουν την απαγόρευση των Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες), επειδή είμαστε μία ελληνική κοινότητα. Επίσης θα ήταν καλά να μην γράφεις με Caps Lock (κεφαλαία), καθώς δείχνει ότι φωνάζεις ή ότι είσαι θυμωμένος. ;)

oR4yYRl.gif

#779 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 24 June 2008 - 22:25

Και μικρό. Πολύ μικρό......
Αντε να δουμε το 5 τι θα είναι

#780 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 June 2008 - 02:00

Φίλε ΚΑΙΝ80,

Καταρχάς καλωσήρθες. ;)
Οι κανόνες του forum θεσπίζουν την απαγόρευση των Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες), επειδή είμαστε μία ελληνική κοινότητα. Επίσης θα ήταν καλά να μην γράφεις με Caps Lock (κεφαλαία), καθώς δείχνει ότι φωνάζεις ή ότι είσαι θυμωμένος. ;)

Raaa~! που τις εμαθες εσυ αυτες τις λεξεις:hahaha:

Όσο για το SH5 μαλλον για μουφα μου φαινεται...Γραφικά απάτη (εκτος αν φτιαξουν στην πορεια...) ...Τερατα ανακυκλωμένα απο αλλου...:fromabove:

Posted Image