Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 15 September 2007 - 15:51
το MU.Online..
Τώρα απο single games άρχισα το Legacy of Kein..
πολύ καλο παιχνίδι μπορώ να πώ..
..και τέλος το GAME που λιώνω επίσης είναι η Dota...
Posted 17 September 2007 - 22:22
forbidden siren II, M.U.G.E.N(pc only), and sometimes LocoRoco for psp:hahaha:

Posted 17 September 2007 - 23:20
just finished okami @ ps2

The revolution is near....
Posted 18 September 2007 - 06:15
..και τέλος το GAME που λιώνω επίσης είναι η Dota...
Μετά από πολλά χρόνια ντότας (και λέω πολλά δηλαδή πριν γίνει DotA Allstars και υπήρχαν 10 διαφορετικές εκδόσεις κάθε μέρα και είχε μια-δυο ταβέρνες με Leoric και Zeus μόνο ξέρω γω ήρωες ^^, είναι παλιοσειρές αυτοί οι 2 -και μερικοί άλλοι) για κάποιο λόγο δε μπορώ πλέον να παίξω αν δεν έχω "τεχνικό" ήρωα. Το παιχνίδι μου φαίνεται αφόρητα βαρετό. Και τεχνικό ήρωα εννοώ Butcher, λίγο Mirana άντε και λίγο Jakiro και Puck πλέον. Δηλαδή κυρίως Butcher γιαυτό και παίζω πολύ -ap/-pick Οι υπόλοιποι είναι πολύ "ζώα" ρε παιδί μου. Χώνεσαι και βαράς στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Επίσης ήρωες που θέλουν κάποιο skill και μου αρέσουν γιατί δεν είναι εντελώς "ζώα" είναι μερικοί intάδες όπως Leshrac, Rylai και Lina @ dagger. Τέλος λατρεύω τον Yurnero γιατί έχει πολύ πορωτική ulti και τον Axe γιατί πιστεύω έχει το καλύτερο gameplay μαζί με τον Butcher. Ουσιαστικά αυτούς τους hero παίζω σε -ap και μισώ αυτούς του στυλ N'aix, Barathrum, Nessaj, Mortred, Razor, Viper, Riki -_-
- Shigeru Miyamoto
Posted 20 September 2007 - 19:54
αλλα ειναι λιγο μουφα δεν μπορεις να πατισεις save
οποτε καθε φορα απο την αρχη ελεος....

Posted 20 September 2007 - 22:37
Μετά από πολλά χρόνια ντότας (και λέω πολλά δηλαδή πριν γίνει DotA Allstars και υπήρχαν 10 διαφορετικές εκδόσεις κάθε μέρα και είχε μια-δυο ταβέρνες με Leoric και Zeus μόνο ξέρω γω ήρωες ^^, είναι παλιοσειρές αυτοί οι 2 -και μερικοί άλλοι) για κάποιο λόγο δε μπορώ πλέον να παίξω αν δεν έχω "τεχνικό" ήρωα. Το παιχνίδι μου φαίνεται αφόρητα βαρετό. Και τεχνικό ήρωα εννοώ Butcher, λίγο Mirana άντε και λίγο Jakiro και Puck πλέον. Δηλαδή κυρίως Butcher γιαυτό και παίζω πολύ -ap/-pick Οι υπόλοιποι είναι πολύ "ζώα" ρε παιδί μου. Χώνεσαι και βαράς στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Επίσης ήρωες που θέλουν κάποιο skill και μου αρέσουν γιατί δεν είναι εντελώς "ζώα" είναι μερικοί intάδες όπως Leshrac, Rylai και Lina @ dagger. Τέλος λατρεύω τον Yurnero γιατί έχει πολύ πορωτική ulti και τον Axe γιατί πιστεύω έχει το καλύτερο gameplay μαζί με τον Butcher. Ουσιαστικά αυτούς τους hero παίζω σε -ap και μισώ αυτούς του στυλ N'aix, Barathrum, Nessaj, Mortred, Razor, Viper, Riki -_-
Εμένα ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Lucifer..

Και απο του ήρωες που δεν μπορώ μια είναι ο Butcher,Naga Siren,Medusa...
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457
Posted 23 September 2007 - 16:14
Phoenix Wright @ DS
Ds ownage!!!

Posted 24 September 2007 - 10:00
Posted 24 September 2007 - 10:05
Posted 27 September 2007 - 19:08
Posted 27 September 2007 - 19:40
naruto (ps2)(ψαχνουμε και κανα ατομο να πλακωνομαστε και σε fighting οπως king of fighters..marvel vs capcom 2..ειμαστε 3 φιλοι τεαμ..)
Το έχω λιωσει το ναρουτο,αν και εχω πολυ καιρο να παιξω...

Εγω αρχισα το Digimon World: Data Squad,εχω παιξει το ιαπωνικο,αλλα θελω να καταλαβω καλυτερα το στορυ

Posted 27 September 2007 - 21:00
και το king of fighter maximum impact 2 ...παωωωωωωωω να λιωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Posted 30 September 2007 - 12:00
Posted 30 September 2007 - 14:37
Posted 30 September 2007 - 17:47