Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#391 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 15 September 2007 - 15:51

Εγώ εδώ και χρόνια είμαι κωλημένος με ένα GAME που το αγάπησα...
το MU.Online..
Τώρα απο single games άρχισα το Legacy of Kein..
πολύ καλο παιχνίδι μπορώ να πώ..
..και τέλος το GAME που λιώνω επίσης είναι η Dota...

#392 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 17 September 2007 - 22:22

Ps2: sword of the samurai,samurai showdown V, guilty gear X for 2players
forbidden siren II, M.U.G.E.N(pc only), and sometimes LocoRoco for psp:hahaha:
Posted Image

#393 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 17 September 2007 - 23:20

Sonic Rush adventure @ DS
just finished okami @ ps2
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#394 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 18 September 2007 - 06:15

..και τέλος το GAME που λιώνω επίσης είναι η Dota...

Μετά από πολλά χρόνια ντότας (και λέω πολλά δηλαδή πριν γίνει DotA Allstars και υπήρχαν 10 διαφορετικές εκδόσεις κάθε μέρα και είχε μια-δυο ταβέρνες με Leoric και Zeus μόνο ξέρω γω ήρωες ^^, είναι παλιοσειρές αυτοί οι 2 -και μερικοί άλλοι) για κάποιο λόγο δε μπορώ πλέον να παίξω αν δεν έχω "τεχνικό" ήρωα. Το παιχνίδι μου φαίνεται αφόρητα βαρετό. Και τεχνικό ήρωα εννοώ Butcher, λίγο Mirana άντε και λίγο Jakiro και Puck πλέον. Δηλαδή κυρίως Butcher γιαυτό και παίζω πολύ -ap/-pick Οι υπόλοιποι είναι πολύ "ζώα" ρε παιδί μου. Χώνεσαι και βαράς στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Επίσης ήρωες που θέλουν κάποιο skill και μου αρέσουν γιατί δεν είναι εντελώς "ζώα" είναι μερικοί intάδες όπως Leshrac, Rylai και Lina @ dagger. Τέλος λατρεύω τον Yurnero γιατί έχει πολύ πορωτική ulti και τον Axe γιατί πιστεύω έχει το καλύτερο gameplay μαζί με τον Butcher. Ουσιαστικά αυτούς τους hero παίζω σε -ap και μισώ αυτούς του στυλ N'aix, Barathrum, Nessaj, Mortred, Razor, Viper, Riki -_-
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#395 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 20 September 2007 - 19:54

spiderman 3
αλλα ειναι λιγο μουφα δεν μπορεις να πατισεις save
οποτε καθε φορα απο την αρχη ελεος....:fromabove:
:oo:

#396 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 20 September 2007 - 22:37

Μετά από πολλά χρόνια ντότας (και λέω πολλά δηλαδή πριν γίνει DotA Allstars και υπήρχαν 10 διαφορετικές εκδόσεις κάθε μέρα και είχε μια-δυο ταβέρνες με Leoric και Zeus μόνο ξέρω γω ήρωες ^^, είναι παλιοσειρές αυτοί οι 2 -και μερικοί άλλοι) για κάποιο λόγο δε μπορώ πλέον να παίξω αν δεν έχω "τεχνικό" ήρωα. Το παιχνίδι μου φαίνεται αφόρητα βαρετό. Και τεχνικό ήρωα εννοώ Butcher, λίγο Mirana άντε και λίγο Jakiro και Puck πλέον. Δηλαδή κυρίως Butcher γιαυτό και παίζω πολύ -ap/-pick Οι υπόλοιποι είναι πολύ "ζώα" ρε παιδί μου. Χώνεσαι και βαράς στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Επίσης ήρωες που θέλουν κάποιο skill και μου αρέσουν γιατί δεν είναι εντελώς "ζώα" είναι μερικοί intάδες όπως Leshrac, Rylai και Lina @ dagger. Τέλος λατρεύω τον Yurnero γιατί έχει πολύ πορωτική ulti και τον Axe γιατί πιστεύω έχει το καλύτερο gameplay μαζί με τον Butcher. Ουσιαστικά αυτούς τους hero παίζω σε -ap και μισώ αυτούς του στυλ N'aix, Barathrum, Nessaj, Mortred, Razor, Viper, Riki -_-

Εμένα ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Lucifer..:lovulovu: τον αγαπάω:kill4u:..
Και απο του ήρωες που δεν μπορώ μια είναι ο Butcher,Naga Siren,Medusa...
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#397 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 23 September 2007 - 16:14

Trauma Center @ DS
Phoenix Wright @ DS

Ds ownage!!!:bike:

#398 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 24 September 2007 - 10:00

Resident evil 4.

#399 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 24 September 2007 - 10:05

wild arms 4....dot hack sign......naruto (ps2)(ψαχνουμε και κανα ατομο να πλακωνομαστε και σε fighting οπως king of fighters..marvel vs capcom 2..ειμαστε 3 φιλοι τεαμ..)

#400 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 27 September 2007 - 19:08

Μολις ξεκινησα το Final Fantasy XII και απλως εχω ξεχασει πως ειναι το φως της ημερας
If u need Help dont call for me!!!

#401 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 September 2007 - 19:40

naruto (ps2)(ψαχνουμε και κανα ατομο να πλακωνομαστε και σε fighting οπως king of fighters..marvel vs capcom 2..ειμαστε 3 φιλοι τεαμ..)

Το έχω λιωσει το ναρουτο,αν και εχω πολυ καιρο να παιξω... :wis: Για πληροφοριες για τις μαχητικες μου ικανοτητες ρωτηστε τον Blademaster:hahaha: :deadga6:

Εγω αρχισα το Digimon World: Data Squad,εχω παιξει το ιαπωνικο,αλλα θελω να καταλαβω καλυτερα το στορυ :emptyonexg1:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#402 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 27 September 2007 - 21:00

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτελους κατεφτασε το πακετο με το valkyrie profile 2
και το king of fighter maximum impact 2 ...παωωωωωωωω να λιωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

#403 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 September 2007 - 12:00

Warlords battlecry 3

#404 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 30 September 2007 - 14:37

Football Manager 07 & 08 Gold Demo στο καπάκι~
1

#405 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 30 September 2007 - 17:47

Συνεχιζω ακομα το Final Fantasy XI online. Αυτες τις μερες με εχει πιασει μια νοσταλγια οποτε παιζω παιχνιδια στο PSX οπως το time trial (στο hard) του Kula World και μετα μαλλον θα παιξω τα Galerians, Parasite Eve 1&2 κ.α. που δεν τερματισα ποτε παλιοτερα επειδη χαλασε το PSX μου. Δανειστηκα ενα απο ενα φιλο για τον χειμωνα. Being old-school ftw!
Have you ever seen the Lain?