Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2776 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 posts

Posted 10 September 2024 - 16:14

Στο Steam εγκαθιστας το παιχνιδι μονο μεσω του Steam, αν ποτε (λεμε τωρα) το Steam βγει offline ή αποφασισει να διαγραψει το παιχνιδι ή σταματησει να υποστηριζει το λειτουργικο σου ή οτιδηποτε, δεν εχεις πλεον προσβαση σε αυτο που αγορασες. Το GOG απο την αλλη οταν αγορασεις το παιχνιδι σου δινει να κατεβασεις ενα αρχειο χωρις copy protection που χρησιμοποιεις για να εγκαταστησεις το παιχνιδι ακομη κι αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Αυτο το αρχειο ειναι δικο σου και μπορεις να το κανεις backup, ωστε αν ποτε κλεισει το GOG ή διαγραψει το παιχνιδι ή ο,τι αλλο, εσυ εξακολουθεις να εχεις αυτο που αγορασες. Για αυτο προσωπικα προτιμω το GOG απο το Steam.

Οσο για το παιχνιδι, ναι μεν ειναι DOS, αλλα για να εγκατασταθει μεσω Steam νομιζω δινεται ήδη "τυλιγμενο" με το dosbox ρυθμισμενο στα μετρα του. Το ιδιο ακριβως και στο GOG, ο installer ειναι ουσιαστικα το dosbox που εχει ηδη μεσα του το παιχνιδι και ειναι ρυθμισμενο και ετοιμο να το τρεξεις. Υπαρχει μαλιστα κοσμος (μαζι κι εγω) που ζηταει απο το GOG να παρεχει και τα οριτζιναλ αρχεια/disk images των παλιων παιχνιδιων για οσα ατομα (οπως εγω) εχουν οριτζιναλ hardware της εποχης του παιχνιδιου και θα ηθελαν να το παιξουν εκει αντι για μοντερνο υπολογιστη. Δυζτυχως ακομα οι ευχες μας πανω σε αυτο δεν εχουν εισακουστει αλλα τεσπα.

Edited by Kain, 10 September 2024 - 16:15.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2777 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 10 September 2024 - 17:28

Από το Steam κατέβηκε το παιχνίδι (πακέτο), έγινε εγκατάσταση, αλλά εντόπισα σε ποιον φάκελο είναι το αρχείο MS-DOS του παιχνιδιού, (το οποίο δεν έχει κάποιο copy-protection), το αντέγραψα σε έναν υπολογιστή που δεν έχει Steam αλλά μόνο dosbox, και παρόλαυτά παίζει κανονικά.

Τέλος πάντων εγώ το τσίμπησα από το Steam, γιατί προπληρωμένες κάρτες GOG δεν έχω δει στην Ιαπωνία, και πιστωτική δεν έχω, οπότε Steam η μόνη λύση.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#2778 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 September 2024 - 20:22

Νομίζω για τα πιο σύγχρονα παιχνίδια ισχύει ο άνωθεν περιορισμός στο steam και σίγουρα αυτά της valve.

Η gog έκδοση είναι σαν να έχεις αγοράσει CD έκδοση του παιχνιδιού χωρίς drm, τουλάχιστον θεωρητικά. Από την άλλη δεν είναι τόσο γνωστό όσο το steam οπότε δεν νομίζω να βρεις κάρτες κάπου.
rsrGbGx.gif

#2779 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 17 September 2024 - 11:08

τον τελευτειο καιρο ασχολουμε με το rise of the ronin.μου το εδωσε ενας φιλος και ηθελα να δω για ολο αυτο το fuzz που εχει προκαλεσει.!

Λοιπον το παιχνιδι δεν ειναι κακο.Σιγουρα οσοι εχουμε παιξει το ghost of tsusima εχουμε την αισθηση οτι παιζουμε ενα ιδιο απο τα Lidlkakaka.gif .

Εχει αρκετα παρομοια δομη η ιστορια ειναι σε ποιο συγχρονη περιοδο απο το G.O.T τα γραφικα να δεν κερδιζουν δαφνες αλλωστε η μηχανη γραφικων της team ninja γνωστη απο τα nioh ,εχει ακραιο looting οπως τα nioh. εχει αρκετα μεγαλο θεμα με παραφορτωμενο χαρτη με εικονιδια ,quest ,shrines κτλ κτλ... αλλα διαολε το συστημα μαχης ειναι απολαυστικοτατο....και καποιοι χαρακτηρες ειναι αρκετα ενδιαφεροντες...

overall δεν ειναι τοσο κακο οσο λενε ενα 7.5/10 που λενε και στο τικτοκ η νεολαιοιjoyful.gif

Edited by vectrapearl, 17 September 2024 - 11:08.