Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2761 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 17 September 2022 - 12:41

Τερμάτισα το EDF6 (στα Ιαπωνικά 地球防衛軍6).

Χωρίς να αλλάζει κάτι από την επιτυχημένη φόρμουλα των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, κάνει ορισμένες βελτιώσεις και προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Φυσικά τα EDF δεν τα παίζουμε τόσο για την ιστορία, αλλά για να ανατινάξουμε γιγάντια μηρμύγκια, αράχνες και άλλα εξωγήινα όντα. (Τυπικό "B MOVIE" παιχνίδι).

Ως φανατικός της σειράς, το αγόρασα full price, και δεν μετανοιώνω τα λεφτά.

Επειδή το παιχνίδι δεν έχει βγει ακόμα εκτός Ιαπωνίας,

όσοι ενδιαφέρεστε, τσεκάρετε τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#2762 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 20 September 2022 - 16:46

Πάντα βρίσκω φοβερά διασκεδαστικό οτι τα εξωγήινα όντα είναι απλά υπερμεγέθη γήινα όντα ;p

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#2763 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 26 September 2022 - 04:29

Η "παράδοση" ξεκίνησε με το Space Invaders όπου οι "εξωγήινοι" ήταν υπερμεγέθη καβούρια, χταπόδια και καλαμάρια. ;p

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#2764 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 23 December 2023 - 16:18

Ύστερα από περίπου 600 ώρες παιχνιδιού, πλατίνιασα το EDF2. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. :D

Πριν πει κάποιος ότι ήταν χαμένος χρόνος, υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι είναι άκρως διασκεδαστικό και αγχολυτικό!

Ό,τι πρέπει για χαλάρωμα μετά από μια κοπιαστική μέρα εργασίας.

#2765 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 06 April 2024 - 19:29

Τελευταια παιζω το Detective Pikachu στο 3DS. Ειμαι μετα τα μισα του παιχνιδιου και ειναι λιγο Blue's clues με το handholding και υπερβολικα ευκολο, αλλα νταξει κατανοητο καθως απευθυνεται κυριως σε παιδια, και εχει πλακα να εισαι ντετεκτιβ και να λυνεις μυστηρια στον κοσμο των Pokemon. Με ενοχλει λιγο που η ταινια ειναι σποϊλερ και ετσι ξερω ηδη πανω κατω που το παει το παιχνιδι, αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια γιατι τα μυστηρια, τα μερη και οι χαρακτηρες που εχει ο κυριος ογκος του παιχνιδιου δεν ειναι στην ταινια. Ελπιζω μονο το 2 στο Switch να ειναι λιγο πιο challenging.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2766 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 13 April 2024 - 11:26

Είχε προσφορά το Riot - Civil Unrest και το αγόρασα.

Το έπαιξα λίγο και ομολογώ ότι είναι από τις λίγες φορές που εντυπωσιάστηκα τόσο από παιχνίδι.

Επίσης είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχω βρει που έχουν αποστολές στην σύγχρονη Ελλάδα.

#2767 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 09 July 2024 - 09:01

Παιζω τελευταια το Boku no natsuyasumi 2 για το PS2, που περισυ μεταφρασε καποιος ηρωας στα αγγλικα. Απιστευτα ευχαριστο, χαλαρο και καλοκαιρινο παιχνιδακι, αν και μου πηρε λιγο να συνηθισω τον χειρισμο. Παιζεις ουσιαστικα ενα μικρο παιδακι που παει για διακοπες σε ενα μικρο παραθαλασσιο χωριο στην Ιαπωνια του 1975, και απλα εξερευνας και διασκεδαζεις ψαρευοντας, κολυμπωντας, πιανοντας εντομα, παιζοντας beetle sumo κτλ.

Ειχε βγει και ενα πολυ παρομοιο του ιδιου στουντιο με τον Shin-chan, αλλα οσο κι αν λατρεψα κυριολεκτικα ολα τα υπολοιπα σε εκεινο το παιχνιδι τοσο δεν μπορω τον ιδιο τον χαρακτηρα του Shin-chan (τουλαχιστον οχι σε αυτο το παιχνιδι, δεν εχω δει τη σειρα).

Edited by Kain, 09 July 2024 - 09:02.

#2768 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 09 July 2024 - 09:33

Ωραίο φαίνεται, resident evil με διακοπές και παιδιά. Το πρώτο βγήκε για το PS1, ξέρεις αν υπάρχει patched iso και για αυτό;
rsrGbGx.gif

#2769 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 09 July 2024 - 09:39

Δυστυχως δεν υπαρχει, το 2 για το PS2 ειναι το μονο της σειρας που εχει μεταφραστει ως τωρα. Ελπιζω καποια στιγμη να μεταφραστουν και καποια απο τα υπολοιπα.

#2770 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 09 September 2024 - 15:18

Μετά από καμιά τριανταπενταριά χρόνια, τερμάτισα το Phantasie για ... MS-DOS! Δεινόσαυροι ενωθείτε!

ΥΓ: Η τριλογία* Phantasie διαθέσιμη στο Steam!

*Βασικά είναι τετραλογία, αλλά το 4ο της σειράς κυκλοφόρησε μόνο Ιαπωνία!

#2771 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 09 September 2024 - 16:44

Πρώτη φορά το ακούω. Επίσης διάβασα phantasmagoria και θυμήθηκα ότι τελικά δεν τα έπαιξα ποτέ.
rsrGbGx.gif

#2772 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 09 September 2024 - 18:52

Υπαρχει επισης και στο GOG που για μενα ειναι πολυ καλυτερο απο το Steam καθως σου επιτρεπει να κατεβασεις offline installer. Οπως και να χει δεν το ειχα ξανακουσει αλλα μου αρεσουν τα rpg οπότε το βαζω στη λιστα μου. d5f02ecd.gif

Επισης μου θυμισες πως πρεπει καποια στιγμη να τελειωσω και το Elder scrolls: Arena που ειμαι στο προτελευταιο dungeon. Μου αρεσε παρα πολυ η ατμοσφαιρα σε αυτο!

Τεσπα ακομα παιζω το Boku no natsuyasumi, αλλα παραλληλα παιζω και το Street Fighter 6, το open world single player mode που δεν θυμαμαι πώς λεγεται που παιζεις με δικο σου χαρακτηρα, και μου αρεσει αρκετα, ουτε που το καταλαβαινω για ποτε περνανε οι ωρες παιζοντας το. dazed.gif

#2773 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 10 September 2024 - 10:40

Στο open world με ποιον παίζεις αντίπαλο; Τους κλασσικούς χαρακτήρες ή random generated;
rsrGbGx.gif

#2774 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 10 September 2024 - 12:07

Random generated με τους κλασσικους χαρακτηρες να σου δινουν αποστολες. Ουσιαστικα εισαι στη Metro city απο το Final Fight οπου ολοι οι πολιτες ειναι μπρατσαραδες και παιζουν ξυλο ως χομπι, και μπορεις να προκαλεσεις οποιονδηποτε περαστικο npc σε μαχη και υπαρχουν και καποιες συμμοριες που αν σε δουν σου κανουν επιθεση.

#2775 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 10 September 2024 - 15:35

Υπαρχει επισης και στο GOG που για μενα ειναι πολυ καλυτερο απο το Steam καθως σου επιτρεπει να κατεβασεις offline installer. Οπως και να χει δεν το ειχα ξανακουσει αλλα μου αρεσουν τα rpg οπότε το βαζω στη λιστα μου. 

Όταν γράφεις offline installer τι ακριβώς εννοείς;

MS-DOS είναι το παιχνίδι, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, τρέχεις το αρχείο με dosbox ή τέλος πάντων κάποιον εξομοιωτή για MS-DOS.

ΥΓ:Η τριλογία είναι πολύ καλή, για την εποχή του ήταν πάρα πολύ καλό, ακόμα και τώρα είναι άκρως εθιστικό.

'Ο,τι πρέπει για τους λάτρεις των rpg παλιάς (αρχαίας δηλαδή) κοπής.

Edited by ATANASHIOSU, 10 September 2024 - 15:39.