Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2401 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 December 2012 - 20:27

Fallout χωρίς mods δεν αξίζει ούτως ή άλλως.

Σιγα μωρε καλο ειναι και μονο του :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2402 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2012 - 22:01

Επιτέλους, άρχισα Dark Souls.

#2403 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 December 2012 - 22:47

Επιτέλους, άρχισα Dark Souls.

Αληθεια????
Πως ειναι!!!??Εχει την φοβερη δυσκολια που λενε?
Εχω ξεμεινει απο δυσκολα παιχνιδια, και σκοπευα να το αγορασω!!

#2404 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 December 2012 - 23:46

Αληθεια????
Πως ειναι!!!??Εχει την φοβερη δυσκολια που λενε?
Εχω ξεμεινει απο δυσκολα παιχνιδια, και σκοπευα να το αγορασω!!

Η PC version πάντως ήταν console port του κwλου.
http://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-prepare-to-die-edition
Posted Image
Posted Image

#2405 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 December 2012 - 23:53

Δεν είναι δύσκολο θέλει στρατηγική.
Αλλά είναι γαμάτο.

Edited by Jorg, 10 December 2012 - 23:54.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2406 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 December 2012 - 00:10

Δεν είναι δύσκολο άμα το συνηθίσεις. Έχω τερματίσει το Demon's Souls και ξέρω αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να τα παίζεις αλά Ράμπο. Πιο εύκολο μου φαίνεται το Dark μέχρι στιγμής.
Η PC version έχει βελτιωθεί από τότε που βγήκε.

#2407 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 December 2012 - 00:32

Χμ, εγώ το θεωρώ αρκετά δύσκολο παιχνίδι λόγο της ευκολίας του να πεθάνεις και το πόσο σε τιμωρεί για αυτό.

Θέλει υπομονή πάνω από όλλα, να βλέπεις τα επιθέσεις των boss/τεράτων, με ποια κίνηση προδίδουν τι θα κάνουν μετά πως να τις αποφέυγεις, πότε είναι ασφαλές να βαρέσεις χωρίς να φας κάποιο counter και πότε να πιείς το potion. Θα πεθάνεις 1,2,300 φορές αλλά κάποια στιγμή θα τα μάθεις αυτά.
Αλλα γενικά δεν είναι το game που θα μπεις και θα περιμένεις να νικήσεις με τα αντανακλαστικά σου, θα σε συνθλίβουν all day long έτσι.

Anyway, είναι τέλειο παιχνίδι.

qzMHWHd.png

#2408 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 December 2012 - 00:52

Demon's Souls 10 φορές πιο εύκολο
Flamelurker is Pinwheel tier

Napster αν μπαίζεις στο πσ3 πες να κάνουμε ξολλυ ψο-οπ

Edited by Putin, 11 December 2012 - 00:54.

HnH5aB0.jpg

#2409 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 December 2012 - 12:52

Λοιπον θα το αγορασω για ps3 σε καμια βδομαδα που θα ερθουν και Χριστουγεννα να εχω πολυ ελευθερω χρονο, και θα γινει χαμος :P
Μαλλον θα αγορασω και ενα Ninja Gaiden 2.
Για τωρα καψιμο με God of War 3 και Resident Evil 5!!!!
Να πω και λιγο τις εντυπωσεις μου απο God of War 3-Resi 5.
Λοιπον, πιστευω οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο παιχνιδι της σειρας (τα εχω ολα εκτως απο το 1).Τα GoW στο psp ηταν μακραν τα χειροτερα για μενα.
Το GoW3 εχει ωραια γραφικα, φοβερα οπλα και το σημαντικοτερο, δεν το βαριεσαι ποτε!!!Καποια κουσουρια του GoW ειναι ακομα εδω, αλλα δεν χαλαει καθολου το παιχνιδι.
Τωρα, το Resi5 ειναι μια χαρα αν και δεν ειναι καθολου horror πλεον.Παλι καλα που δεν μπορεις να πυροβολας ενω κινησε.Παρολα αυτα ειναι πολυ διασκεδαστικο :P Aν και δεν φτανει το Resi4.

Edited by Itachi Akatsuki, 11 December 2012 - 12:54.

#2410 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 December 2012 - 14:06

Demon's Souls 10 φορές πιο εύκολο

Μακάρι. Γιατί το Demon's Souls απο την μέση και μετά άρχισε να γίνεται εύκολο. Ειδικά τα τελευταία bosses, υπήρχαν διάφορα κόλπα να μην δεχτείς ούτε ένα hit (π.χ. 2 bosses μπορούσες να τα βαράς απο μακριά με bow, σε ένα άλλο απλά spamαρες το poison). Μόνο σε ένα boss χρησιμοποίησα ένα απο αυτά τα κόλπα γιατί ήταν δύσκολη πίστα και βαριόμουν να την ξαναπαίξω άμα έχανα.

Napster αν μπαίζεις στο πσ3 πες να κάνουμε ξολλυ ψο-οπ

Θα ανέβω λίγα λέβελς και μετά πάμε για τερατομονομαχίες. Παίζω στο PS3, πες το PSN ID σου σε pm να σε κάνω αντ.

Παλι καλα που δεν μπορεις να πυροβολας ενω κινησε.

Γιατί σου αρέσει αυτό?!

#2411 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 11 December 2012 - 15:00

παιζω τους παλιους τιτλους ff αυτον τον καιρο οποτε προλαβαινω! αλλα θελουν λιωσιμο! αυτη τη στιγμη ειμαι κοντα στο τελος του VII και ερχεται μετα το VIII μεχρι στιγμης μπορω να πω πως μου αρεσουν πολυ! αλλες εποχες παιχνιδιων αλλα μεσα στην απλοικοτητα των γραφικων και του ηχου τους βρισκεις μια μαγεια που δυσκολα βρισκεις σε σημερινα games!

#2412 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 11 December 2012 - 15:28

Είπα να δω πως είναι το Torchlight I, μιας και έχω τελειώσει το ΙΙ.... αλλά μιλάμε για έτη φωτός μακριά το ένα απ' το άλλο.... ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#2413 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 December 2012 - 15:57

Μακάρι. Γιατί το Demon's Souls απο την μέση και μετά άρχισε να γίνεται εύκολο. Ειδικά τα τελευταία bosses, υπήρχαν διάφορα κόλπα να μην δεχτείς ούτε ένα hit (π.χ. 2 bosses μπορούσες να τα βαράς απο μακριά με bow, σε ένα άλλο απλά spamαρες το poison). Μόνο σε ένα boss χρησιμοποίησα ένα απο αυτά τα κόλπα γιατί ήταν δύσκολη πίστα και βαριόμουν να την ξαναπαίξω άμα έχανα.

Θα ανέβω λίγα λέβελς και μετά πάμε για τερατομονομαχίες. Παίζω στο PS3, πες το PSN ID σου σε pm να σε κάνω αντ.

Γιατί σου αρέσει αυτό?!

Κανοντας ενα horror-survival game half action ειναι αρκετο.Αμα μπορεις να πυροβολας ενω κινησαι γινεται αυτοματος action/shooter, (απλος θυμισου οτι η σειρα ειναι SURVIVAL/HORROR και τωρα πια με καποια στοιχεια action)Αμα μπορουσες να σκοτωσεις τα Majini ενω κινησε, δεν θα φοβοσουν ποτε μην καταφερουν να ερθουν κοντα σου.Παντα στα Resi δεν υπηρχε κινηση οταν στοχευες αν το κανανε τωρα, θα προτιμουσα να αγορασω Black Ops 2 που θα εχει και περισσοτερο action.
Tcp, αντε να παρω και γω Dark Souls για λιγο (πολυ) καψιμο :P (για ps3 παντα).Αμα το προχωρησεις λιγο γραψε και καμια γνωμη εδω ;)

Edited by Itachi Akatsuki, 11 December 2012 - 16:03.

#2414 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 December 2012 - 16:08

Είπα να δω πως είναι το Torchlight I, μιας και έχω τελειώσει το ΙΙ.... αλλά μιλάμε για έτη φωτός μακριά το ένα απ' το άλλο.... ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ

Συμφωνώ απολύτως, το πρώτο με το ζόρι το έπαιξα για μερικές ώρες ενώ το δεύτερο το τερμάτισα με όλες τις κλάσεις!

Αυτή τη περίοδο παίζω το book of unwritten tales the critter chronicles.
Ευχάριστο adventure με μέτριας δυσκολίας γρίφους, εύστοχο-καυστικό χιούμορ που αφορά τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας όπως ο ακτιβισμός και το gaming, και μάλλον μικρή διάρκεια αφού περισσότερο σαν dlc είναι στο αρχικό book παρά ολοκληρωμένο prequel ή όπως αλλιώς θέλουν να το χαρακτηρίσουν.

Κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ καί με το Primordia.

#2415 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 December 2012 - 19:58

Μακάρι. Γιατί το Demon's Souls από την μέση και μετά άρχισε να γίνεται εύκολο. Ειδικά τα τελευταία bosses, υπήρχαν διάφορα κόλπα να μην δεχτείς ούτε ένα hit (π.χ. 2 bosses μπορούσες να τα βαράς απο μακριά με bow, σε ένα άλλο απλά spamαρες το poison). Μόνο σε ένα boss χρησιμοποίησα ένα από αυτά τα κόλπα γιατί ήταν δύσκολη πίστα και βαριόμουν να την ξαναπαίξω άμα έχανα.

Ok υπάρχουν τρόποι να βγάλεις εύκολα ορισμένα bosses, αλλά είτε μιλάμε για cheesing που μέχρι ένα βαθμό μπορείς να το εφαρμόσεις σε οποιονδήποτε αντίπαλο (και επειδή είναι ακριβώς cheesing δεν θα το κάνεις αν θες να απολαύσεις το game), είτε για unintentional exploits που δεν έπρεπε να υπάρχουν εκεί.
Απο΄κεί και πέρα μπορεί να γίνει και το DeS δύσκολο με το κατάλληλο tendency. Το ότι όσο προχωρούσες σου φαινόταν ευκολότερο μάλλον σήμαινε πως απλά γινόταν λευκότερο το tendency σκοτώνοντας bosses.
Τις προάλλες με το τελευταίο Demon Days του ENB θυμήθηκα πόσο εφιάλτης μπορεί να γίνει το 4-2, ειδικά σε μαυρισμένο WT.

Αλλά γενικά βρήκα το DaS πιο challenging, καθώς και πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το Demon's δεν είναι σπουδαίο βέβαια

HnH5aB0.jpg