Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2341 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 03 April 2012 - 14:07

πονπον.. από pc έλιωνα τα:
The Path Όπου ως ψυχοπαθές κοριτσάκι χάνεσαι μέσα στο δάσος αναζητώντας τον κακό σου λύκο.
Stacking Πολύ καλό adventure, επιτέλους όχι μόνο XBLA, πάλι εδώ όλη η χαρά είναι η εξερεύνηση. Γρίφοι και ματριόσκες.
CSI: MIAMI Χλιαρό παιχνίδι μυστηρίου αυτό δυστυχώς, αν και μέγα φανμπόυ της σειράς.

από ps2 Radiata stories διασκεδαστικότατο rpgόνι, για όσους πιάσουν την undub έκδοση τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από επιλογές seiyu

#2342 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 April 2012 - 15:16

Αυτές τις μέρες παίζω Monster hunter freedom unite. Όταν βαρίεμαι να παίξω Monster hunter freedom unite , παιζω Monster hunter portable 3rd xP

Αντε και λίγο the 3rd birthday ετσι για αλλαγη

v4kFmx.png

#2343 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 03 April 2012 - 15:17

Kid Icarus Uprising για το 3DS.
Το παιχνιδι ειναι παραπανω απο αριστουργημα. δεν του λειπει τιποτα. με τεραστιο στορυ, μαχες με φιλους ή μεσω ιντερνετ, εκπληκτικα γραφικα (περιεργο για nintendo), με αρκετο χιουορ, χιλιαδες οπλα για να διαλεξεις και πολλα αλλα game modes, ειμαι σιγουρος πως η αναμονη για "την επιστροφη του αγγελου" υστερα απο 25 χρονια αξιζε και με το παραπανω.
το παιχνιδι μπορει να χαρακτηριστει αριστουργημα, το καλυτερο που κυκλοφορει και θα κυκλοφορησει ποτε, κατα τη γνωμη μου, για την κονσολα!
Posted Image

#2344 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 April 2012 - 15:15

Μετά τις 1000 τεχνικές δυσκολίες, tales of symphonia σε gamecube emulator.
Είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω που δεν άρχισα το abyss αντί για αυτό όταν μου κολλήσει οριστικά και δεν μπορώ να προχωρήσω.

qzMHWHd.png

#2345 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 20 April 2012 - 22:09

The Witcher 1 EE DC + The Witcher 2 EE. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά μόλις τα ξεκίνησα κατάλαβα πως εδώ θα κολλήσω για κάνα χρόνο τουλάχιστον.
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#2346 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 22 April 2012 - 16:20

Chicken invaders 4:the ultimate omelette.Θυμιζει πολυ το 3 αλλα και παλι καταφερνει να μενει πρωτοτυπο και να εχει ταυτοχρονα την κλασσικη αισθηση των chicken invaders.Ο ποσο μου λειψε να σκοτωνω διαγαλαξιακα κοτοπουλα.The memories are overwhelming :if:

sc5bab.jpg

#2347 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 April 2012 - 14:31

Άρχισα το dark souls και....το παράτησα
Με εκνευρίζει αφόρητα το σύστημα μάχης του, και το ότι δεν έχει πλοκή μεχρι στιγμής δε βοηθά.

qzMHWHd.png

#2348 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 30 April 2012 - 17:06

Rise of the Argonauts : εχει γινει καλη δουλεια πανω στα γραφικα του παιχνιδιου :congrats:

we need moar greece oriented games :riiight:

Edited by jeffhardy, 30 April 2012 - 17:07.

#2349 Regina

Regina

Paladin

• Members
  • 54 posts

Posted 14 May 2012 - 01:11

Πρόσφατα τελείωσα το Mass Effect 1. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τριλογία και ως λάτρης των rpg έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Ο πρωταγωνιστής ξεκίνησε ως ένας super cool/hot/omg-μπορώ-να-παίξω σουντόκου-στους-κοιλιακούς-του sole survivor soldier και κατέληξε ένας αγανακτισμένος 50 level paragon spectre με σχέση και ένα μπλε πράγμα που υποτίθεται ότι είναι θηλυκό να τον κυνηγάει από πίσω. Οι εντυπώσεις μου? Πολύ καλές! Ενδιαφέρουσα πλοκή, ξεκούραστος χειρισμός, όμορφα γραφικά, και gameplay που σε εμένα κράτησε γύρω στις 50 ώρες. Pas mal… Αν κάτι με χάλασε αυτό ήταν τα άπειρα bugs, το τζιπάκι παύλα ποδοπατητής των sidequests να σκαρφαλώνει του κόσμου τα κατσάβραχα στους άπειρους πλανήτες ( η χολή μου βγήκε, next time κάτι πιο ξεκούραστο ok?) και φυσικά η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ της υπόλοιπης ομάδας. Σοβαρά τώρα, λίγο έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω τους και πάρτους κάτω. Ας μην αναφέρω το άλλο. Στάμπαρα εγώ ωραία και καλά έναν βράχο/κολώνα/τοίχο να κρυφτώ και τσούκου να τος ο Garrus μπροστά να προσπαθεί να μου φάει τη θέση… και δεν είχα και κάποια melee επίθεση να τους μπουνίσω λιγάκι να ξεσπάσω κι εγώ κάπου τα νεύρα μου βρε αδερφέ! Γενικώς όμως το mainplot με άφησε κατενθουσιασμένη ενώ οι μάχες με κουράσανε ελάχιστα… Το συστήνω ανεπιφύλαχτα στους φανς των rpg (αν δεν το ξέρετε ήδη εδώ που τα λέμε)

Κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν και εντυπώσεις του 2 και του 3. Στο ενδιάμεσο λέω να ακονίσω λίγο το μυαλό με Portal, wish me luck!

Edited by Regina, 14 May 2012 - 01:21.

Mirrors_Edge_Signature_by_aose.jpg

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength

#2350 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2012 - 08:52

Δυστυχώς στα επόμενα παιχνίδια έχουν αφαιρέσει το μακο και το αντικατέστησαν με βαρετά mini games. Μόνο ως dlc μπορείς να το αποκτήσεις νομίζω.
Η νοημοσύνη των υπόλοιπων μελών δεν βελτιώνεται στην πορεία όμως η κατάσταση εξισορροπείται κάπως αν τους δίνεις εντολές.
Επίσης τα επόμενα παιχνίδια κόβουν rpg στοιχεία δίνοντας έμφαση στο action κομμάτι. Η ιστορία συνεχίζει μια χαρά τουλάχιστον.

Αυτόν τον καιρό παίζω Civilization 5. Έχει τη πλάκα του με αρκετά μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών που μπορείς να ερευνήσεις και μονάδων στρατού, όμως ο τομέας της διπλωματίας είναι κάκιστος.
Οι επιλογές που σου δίνονται είναι ελάχιστες, και όπως και στα mind games του Football Manager γρήγορα καταντάει επαναλαμβανόμενο, ανούσιο και περισσότερο διαδικαστικό.
Τα γραφικά είναι καλά αν και παρατήρησα ότι όταν αλλάζω περιοχή στο χάρτη αργεί να φορτώσει το έδαφος με αποτέλεσμα να βλέπω θολούρα. Μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής, δεν ξέρω.

#2351 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 May 2012 - 13:54

Τα γραφικά είναι καλά αν και παρατήρησα ότι όταν αλλάζω περιοχή στο χάρτη αργεί να φορτώσει το έδαφος με αποτέλεσμα να βλέπω θολούρα. Μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής, δεν ξέρω.

Είναι επειδή τα textures είναι πολύ συμπιεσμένα (λόγω μεγέθους) και αργούν στην αποσυμπίεση on-the-fly. Αν το τρέξεις σε DX11, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο γιατί συμμετέχει η κάρτα γραφικών στην αποσυμπίεση μέσω του DirectCompute.
Πάντως, είναι σχετικά βαριά engine.
Posted Image
Posted Image

#2352 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 May 2012 - 20:55

αμαν, αμαν!

Youtube Video

#2353 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 June 2012 - 14:06

Ολα τα παρακατω games σε psp:
Pro 12 , SOCOM :Fireteam Bravo 3 , Metal Gear Solid: Peace Walker (φοβερο καψιμο αλλα ειναι τρελα δυσκολο σε solo) και Dantes Inferno. Godd games trust me!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2354 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 June 2012 - 14:16

εγώ παίζω το eternal sonata αυτό το καιρό, πολυ ωραίο J-rpg ~ :)
και περιμένω να μου έρθει το star ocean ^^
フカフカ

#2355 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 June 2012 - 15:29

Ξανάπιασα το Star Ocean απο την αρχή επειδή για κάποιο λόγο έγινε corrupted το save file.

Edited by Napster, 06 June 2012 - 15:30.