Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2131 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 02:09

To 1 ε?Απωθημένο δεν λες τίποτα...Ακόμα θυμάμαι πόσο μου την έσπαγε που κάθε φορά το digimon μου εξελλισόταν σε Numemon(ή Sukamon, δεν θυμάμαι...) και δεν κατάφερνα να βγάλω αυτό που θέλω επειδή ήθελε πολύ συγκεκριμένα stats.

Εγώ έχω ψήσει λίγο το Digimon World 3, αλλά είχα κατεβάσει 2-3 εκδόσεις και όλες κόλλαγαν σε ένα σημείο στην αρχή.Μία fixed version δεν υπάρχει...

Άσε, που κατέβασα την αμερικάνικη βέρσιον (μια ntsc) και ήταν τίνγκα στα glitches. Kαι επειδή η palmon απ' ότι κατάλαβα έστω και μια κουρ@δ@ να αφήσει θα γίνει numemon (τσαντίστηκα κι εγώ χτες) κατέβασα την ευρωπαϊκή και τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, γλίτωσα τα random freezes και είμαι τώρα με τον gabumon.

To world 3 θέλει πολύ κάψιμο στο leveling up αν και προσωπικά το βρήκα συμπαθέστατο. Φρόντησε να κατεβάσεις την PAL version άμα είναι να το ξεκινήσεις και να ψάξεις στο youtube για επίλυση προβλημάτων ^_^. Εγώ το είχα αγοράσει όταν ήμουν 11-12 χρονών, το παράτησα για ένα διάστημα γιατί είχα κολήσει στο Mirage tower της amaterasu και με το που κατέβηκα Ηράκλειο για διακοπές φέτος το ξαναέπιασα στα χέρια μου και το τερμάτησα~

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#2132 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 17:00

τελειωσα το adventure Back to the Future The Game

Σε οτι αφορα το σεναριο μπορω να πω ηταν στο επιπεδο των ταινιων. Σε οτι αφορα το κομματι του παιχνιδιου, ενιωθες σα να βλεπεις ταινια μιας και ηταν αρκετα απλο και γεματο hints που δε χρειαζοταν και πολυ σκεψη.

Το τελος ειναι ισως καλυτερο και απο αυτο των ταινιων παντως. Στα συν η φωνη του Christopher Lloyd. Ο ανθρωπος δεν παιζεται για voice actor. Ο Michael J Fox συμμετεχει για λιγο στο τελευταιο επεισοδιο, μιας και αλλος ηθοποιος κανει τη φωνη του νεαρου McFly.

Στους φαν των ταινιων το συνιστω ανεπιφυλακτα. Δε χρειαζεται να εχεις βγαλει ατμους απο τις σπαζοκεφαλιες για να προχωρησεις, αν και η ευκαιρια να βαζαν δυσκολους γριφους ηταν ανεπαναληπτη.

Δεν ειναι ξανα αφηγηση των 3 ταινιων, ειναι εντελως καινουργια και πρωτοτυπη ιστορια

#2133 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDigital Word

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 17:51

Ahrimans Prophecy ,παμπαλαιο αλλα whatever .Το παιχνιδακι ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#2134 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2011 - 00:50

Starcraft II, pokemon black, διάφορα στο ps3, τελείωσα πρόσφατα το borderlands.

#2135 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2011 - 09:45

τελειωσα το adventure Back to the Future The Game

Σε οτι αφορα το σεναριο μπορω να πω ηταν στο επιπεδο των ταινιων. Σε οτι αφορα το κομματι του παιχνιδιου, ενιωθες σα να βλεπεις ταινια μιας και ηταν αρκετα απλο και γεματο hints που δε χρειαζοταν και πολυ σκεψη.

Το τελος ειναι ισως καλυτερο και απο αυτο των ταινιων παντως. Στα συν η φωνη του Christopher Lloyd. Ο ανθρωπος δεν παιζεται για voice actor. Ο Michael J Fox συμμετεχει για λιγο στο τελευταιο επεισοδιο, μιας και αλλος ηθοποιος κανει τη φωνη του νεαρου McFly.

Στους φαν των ταινιων το συνιστω ανεπιφυλακτα. Δε χρειαζεται να εχεις βγαλει ατμους απο τις σπαζοκεφαλιες για να προχωρησεις, αν και η ευκαιρια να βαζαν δυσκολους γριφους ηταν ανεπαναληπτη.

Δεν ειναι ξανα αφηγηση των 3 ταινιων, ειναι εντελως καινουργια και πρωτοτυπη ιστορια

Πωωωωωωω!Back to the Future!!!Γίνεται να το αγοράσεις σε CD ή το κατεβάζεις μόνο απο το net?Γιατί άμα βγαίνει σε CD έχω φύγει τώρα!:joyful: Το καρτούν δε μου άρεσε καθόλου το game καλό φαίνεται!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2136 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 00:22

στο Street Fighter ΙV καλος ειμαι για σακος του μποξ......πανε τα ανακλαστικα.....
μου ερχεται να παιζω τα παλιοτερα στο Supercade με αλλους ή κανα KOF XIII μεσω emulation μονος μου.....

Πωωωωωωω!Back to the Future!!!Γίνεται να το αγοράσεις σε CD ή το κατεβάζεις μόνο απο το net?Γιατί άμα βγαίνει σε CD έχω φύγει τώρα!:joyful: Το καρτούν δε μου άρεσε καθόλου το game καλό φαίνεται!

το ειχα παρει απο το Steam.

Βεβαια μπορεις να κατεβασεις και απο αλλες πηγες τα 5 επεισοδια.μονο Online το αγοραζεις παντως. υπαρχει και στο PSN

το πρωτο επεισοδιο ειναι δωρεαν!

το κατεβαζεις εδω

http://www.telltalegames.com/bttf

τελη Αυγουστου αναμενεται να βγει σε DVD, αγνωστο σε τι τιμη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 31 Ιούλιος 2011 - 00:30

#2137 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 08:53

To Αrcade Edition παίζεις Πετράν με τους παραπάνω χαρακτήρες;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2138 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 11:07

I lol'd there! :hahaha: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ότι θα βγει ας πούμε.

Θα το βγάλουν θέλουν δε θέλουν.

Currently playing: Persona 3 Portable, Kenka Banchou Badass Rumble,
Dynasty Warriors Gundam 3 και Kingdom Hearts Birth By Sleep

#2139 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2011 - 12:23

To Αrcade Edition παίζεις Πετράν με τους παραπάνω χαρακτήρες;

ναι, εφτασα στο C+με τη Rose αλλα γενικα με τα combos δεν τα παω καλα, ουτε και με τα focus attacks και τα cancels.

Και το που κερδιζω ή έστω αντεχω με τους καλυτερους παικτες ειναι θαυμα. Που να παιξω με stick θα με κανουν σκονη και θα χαλασω και το χειρηστηριο. Χαρη στο πληκτρολογιο σωθηκα οσες φορες κεδισα (χωρις macros εννοειται). Θελει πολυ γρηγορα ανακλαστικα και δεν τα εχω. Εχασα την εποχη του SF3 και Alpha και τωρα αντε να τα μαθω παλι.

#2140 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 12:34

Εχοντας παιξει castlevania 1,3 και λατρευοντας και τα 2 ξεκινησα το super castlevania 4.Ουαου.Δεν εχω πορωθει ποτε τοοοοσο πολυ με 2d παιχνιδι.Απιστευτα γραφικα για snes,τρομερη μουσικη ,απιστευτοι χηρισμοι και επικα bosses.Αυτο το παιχνιδι ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!:dazed:

sc5bab.jpg

#2141 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 14:10

Εχοντας παιξει castlevania 1,3 και λατρευοντας και τα 2 ξεκινησα το super castlevania 4.Ουαου.Δεν εχω πορωθει ποτε τοοοοσο πολυ με 2d παιχνιδι.Απιστευτα γραφικα για snes,τρομερη μουσικη ,απιστευτοι χηρισμοι και επικα bosses.Αυτο το παιχνιδι ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!:dazed:

Και που να παίξεις τα του DS...:hehehe:

Ξεκίνησα το Disgaea 1 στο PSP.Είναι απίστευτα εθιστικό το άτομο.Είχα μια επιφύλαξη για τα Strategy RPGS μετά την απογοήτευση που έφαγα με το Luminous Arc αλλά το συγκεκριμένο τελικά είναι σε άλλο επίπεδο!

Όπως και σε άλλο επίπεδο από την άλλη μεριά όμως είναι το τιτανοτεράστιο Devil Survivor αλλά μην τα θέλουμε και όλα.

#2142 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 21:46

Αστα αυτα και πιασε το Castlevania για PC-Engine, το Rondo of Blood. Μην κανεις το λαθος και παιξεις την εκδοση του SNES (οχι το IV, το Rondo of Blood). Καλο και το IV αλλα μερικα σταδια ειναι βαρετα.

απο τα μη-Μetroiδή Castlevania ειναι το καλυτερο, αν και σχετικα ευκολο και αν διαλεξεις τη Μαρια, ακομα πιο ευκολο

[media]http://www.youtube.com/watch?v=u2-8B-JROQw&feature=related[/media].

#2143 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 08:21

Playing : Super Robot Wars L
Replaying : Love Plus, GM3

#2144 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 11:47

Ξεκίνησα το Disgaea 1 στο PSP.Είναι απίστευτα εθιστικό το άτομο.Είχα μια επιφύλαξη για τα Strategy RPGS μετά την απογοήτευση που έφαγα με το Luminous Arc αλλά το συγκεκριμένο τελικά είναι σε άλλο επίπεδο!

Όντως πολύ ωραίο και εθιστικό το Disgaea 1. Αφού σου αρέσει μόλις το τελειώσεις παίξε και το 2ο που είναι κατα την γνώμη μου ακόμα καλύτερο.

on topic:

Ξαναλιώνω στο persona 3 portable στο psp και παράλληλα σε πιο χαλαρό επίπεδο tactics ogre και valkyria chronicles 2.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2145 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2011 - 15:16

πλακα εχει, ιδιως σε οσους αρεσε η σειρα

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sSflLRkyABU[/media]