Άσε, που κατέβασα την αμερικάνικη βέρσιον (μια ntsc) και ήταν τίνγκα στα glitches. Kαι επειδή η palmon απ' ότι κατάλαβα έστω και μια κουρ@δ@ να αφήσει θα γίνει numemon (τσαντίστηκα κι εγώ χτες) κατέβασα την ευρωπαϊκή και τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, γλίτωσα τα random freezes και είμαι τώρα με τον gabumon.To 1 ε?Απωθημένο δεν λες τίποτα...Ακόμα θυμάμαι πόσο μου την έσπαγε που κάθε φορά το digimon μου εξελλισόταν σε Numemon(ή Sukamon, δεν θυμάμαι...) και δεν κατάφερνα να βγάλω αυτό που θέλω επειδή ήθελε πολύ συγκεκριμένα stats.
Εγώ έχω ψήσει λίγο το Digimon World 3, αλλά είχα κατεβάσει 2-3 εκδόσεις και όλες κόλλαγαν σε ένα σημείο στην αρχή.Μία fixed version δεν υπάρχει...
To world 3 θέλει πολύ κάψιμο στο leveling up αν και προσωπικά το βρήκα συμπαθέστατο. Φρόντησε να κατεβάσεις την PAL version άμα είναι να το ξεκινήσεις και να ψάξεις στο youtube για επίλυση προβλημάτων ^_^. Εγώ το είχα αγοράσει όταν ήμουν 11-12 χρονών, το παράτησα για ένα διάστημα γιατί είχα κολήσει στο Mirage tower της amaterasu και με το που κατέβηκα Ηράκλειο για διακοπές φέτος το ξαναέπιασα στα χέρια μου και το τερμάτησα~