Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1996 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 09:34

:OMG3:καλη τυχη(beware experiment 221)

Άστα να πάνε XP Τουλάχιστον έχεις τις πανοπλίες στην αρένα που πέφτει το λιώσιμο :nbleed:

Currently playing Super Robot Wars Z2 @ PSP...Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Επικό παιχνιδάκι,και το ακούτε από άτομο που μισεί τα SRPG λόγω πανάθλιου pace...:awww:

Ωπ, ωραίος! XP
Kamina is the most broken character ever~ Valor 20 πίστες πριν από όλους :8):
προτείνω να βάλεις Continuous Action (連続行動) σε *όλους* τους χαρακτήρες (και ειδικά στον Zero) Best ability ever (και μετά το attack again) :kakashithumbup:

#1997 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 13:40

Kαι τα δύο τα 'χω σε όλους τους main ρε συ.Βέβαια για Kamina επέτρεψε μου να διαφωνήσω,αν και δεν τον έχω πολυχρησιμοποιήσει(6-7 μάχες).Setsuna-Kallen-Ryoma είναι το τριώδιο μου εδώ και αρκετούς γύρους.Οι δύο πρώτοι κάνουν πάντα evade και σκάνε μέτριο προς καλό damage,ο Ryoma ναι μεν τρώει χτυπήματα,αλλά δεν του τρώνε πολλά HP,και σολάρει ότι θες.

#1998 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 14:59

Kαι τα δύο τα 'χω σε όλους τους main ρε συ.Βέβαια για Kamina επέτρεψε μου να διαφωνήσω,αν και δεν τον έχω πολυχρησιμοποιήσει(6-7 μάχες).Setsuna-Kallen-Ryoma είναι το τριώδιο μου εδώ και αρκετούς γύρους.Οι δύο πρώτοι κάνουν πάντα evade και σκάνε μέτριο προς καλό damage,ο Ryoma ναι μεν τρώει χτυπήματα,αλλά δεν του τρώνε πολλά HP,και σολάρει ότι θες.

Πολύ καλοί αυτοί που αναφέρεις, ιδιαίτερα ο Setsuna που έχει native Continious Action, και εγώ τους main-άρω

Για να καταλάβεις όμως πόσο broken είναι ο Kamina, απλά βάλτον main και άρχισε να κόβεις πράγματα με τον Shimon να σπαμάρει gain (2x exp). Κατά το 22 level θα μάθει το Valor (2x damage) με το οποίο σκας πενταψήφια για πλάκα. Ττο γεγονός ότι ο Kamina πέρνει ability για διπλάσιο damage 20 missions πριν απο όλους δεν είναι υπερβολή, καθώς το πρώτο "κανονικό" σε χαρακτήρα σκάει γυρω στο mission 35. (βέβαια μερικοί χαρακτήρες όπως η Kallen και o Setsuna και ο Zero πέρνουν damage x2.5 αλλά έχουνε αρκετά πιο αδύναμα mechs)

Ο Kamina όμως αρκείται μόνο σε ένα broken spiritset xP. Σχεδόν με το που τον πέρνεις, έχει Melee attack 190 (!!!!!) την στιγμή που ας πούμε ο φίλτατος Ryoma (που είναι από τους κόφτηδες) έχει μόλις 170~ στο ίδιο level! Και σαν να μην έφτανε και αυτό, αρχίζει και με ένα hax Prevail level 8 με το που τον παίρνεις ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες φτάνουν level 8 prevail γύρω στο level 40! Easily the most broken character ever.. σε σημείο να τουμπανιάζει τόσο πολύ το gurren lagann που κάνει 2-shot το προτελευταίο boss του παιχνιδιού (του έκοψα 40.000 damage με μία κίνηση....από τα 80.000 hp του!)

Αλλά anyway ο καθένας όπως αγαπά :drink:

#1999 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2011 - 12:54

Βασικά,o Kamina στο SRW Z2 ψοφάει κάπου στα 30-κάτι,έτσι δεν είναι..?

Τέσπα,ξανάρχισα ACE: Portable μιας και το SRW όσο καλό και αν είναι μετά από ένα σημείο είναι κάπως αργό για τα γούστα μου.:roar:

#2000 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 14:51

The Fucking Witcher 2

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2001 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:22

Χτες επαιξα το fellowship of the ring και μπορω να πω πως ειναι κλασσεως ανωτερο απο οποιοδηποτε αλλο lotr video game.Δηλαδη οκει το bfme ειναι ποιο πορωτικο αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα.Σε αντιθεση με τα σικουελ αυτο παιρνει στοιχεια και απο τις 2 εκδοσεις της ταινειας και το αποτελεσμα βγαινει φοβερο(αυτο που πρεπει να ξεφυγεις απο το shire χωρις να σε πιασουν οι nazgul ειναι απιστευτα τρομακτικο):scared: Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ μικρο.....

sc5bab.jpg

#2002 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:58

Χτες επαιξα το fellowship of the ring και μπορω να πω πως ειναι κλασσεως ανωτερο απο οποιοδηποτε αλλο lotr video game.Δηλαδη οκει το bfme ειναι ποιο πορωτικο αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα.Σε αντιθεση με τα σικουελ αυτο παιρνει στοιχεια και απο τις 2 εκδοσεις της ταινειας και το αποτελεσμα βγαινει φοβερο(αυτο που πρεπει να ξεφυγεις απο το shire χωρις να σε πιασουν οι nazgul ειναι απιστευτα τρομακτικο):scared: Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ μικρο.....

Θεε μου, σου αρεσε αυτο το παιχνιδι?
Εγω θυμαμαι που το ειχα παρει οταν ημουν μικρος για ps2 και ηταν ισως οτι χειραοτερο ειχα παιξει μεχρι τοτε.
Ηταν μες τα bugs και τα contradictions, και φοβερες δυσκολιες στον προσανατολισμο.
Παρ'ολα αυτα, ισως τωρα που τα standards μου ειναι πιο χαμηλα και μπορω να τη βρω ανετα με NES game, ισως να του εδινα μια δευτερη ευκαιρια...

Απλα θυμαμαι κατι απολαυστικες στιγμες οπως: Να βλεπω ενα γερο να καθεται σε ενα παγκακι, να του πεταω πετρες στο κεφαλι και αυτος να μενει εκει ατρανταχτος...
Να πεταω πετρες στο νερο και αντι να βυθιζονται, να ακουγεται ο ιδιος γδουπος με αυτον οταν τις πετας στο πατωμα...
Να πεταω πετρες σε ενα πουλι που στεκεται ακινητο, και η πετρα να εξοστρακιζεται πισω, λες και το πουλι ειναι φτιαγμενο απο τιτανιο...

Αχ...Ειχα γελασει πολυ με το συγκεκριμενο παιχνιδι...:if:

O6rrvsU.jpg

#2003 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:06

Απλα θυμαμαι κατι απολαυστικες στιγμες οπως: Να βλεπω ενα γερο να καθεται σε ενα παγκακι, να του πεταω πετρες στο κεφαλι και αυτος να μενει εκει ατρανταχτος...
Να πεταω πετρες στο νερο και αντι να βυθιζονται, να ακουγεται ο ιδιος γδουπος με αυτον οταν τις πετας στο πατωμα...
Να πεταω πετρες σε ενα πουλι που στεκεται ακινητο, και η πετρα να εξοστρακιζεται πισω, λες και το πουλι ειναι φτιαγμενο απο τιτανιο...

Αχ...Ειχα γελασει πολυ με το συγκεκριμενο παιχνιδι...:if:

I must play this game.

#2004 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:16

Τη μου θύμισες τώρα! Το είχα τερματήσει 3-4 φορές όταν είμουν μικρός αυτό! Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για τότε! Θυμάμαι πως είχα τρομάξει τόσο με το σημείο όπου έπρεπε να ξεφύγω από τα νάζγκουλ που δεν χρεισημοποίησα καθόλου το δαχτυλίδη στ όλο το παιχνίδι. Βέβαια η μεγάλη μου αγάπη από μικρός ήταν το Χόμπιτ το οποίο κακός δεν έχω διαβάσει το βιβλίο

#2005 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:26

Τη μου θύμισες τώρα! Το είχα τερματήσει 3-4 φορές όταν είμουν μικρός αυτό! Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για τότε! Θυμάμαι πως είχα τρομάξει τόσο με το σημείο όπου έπρεπε να ξεφύγω από τα νάζγκουλ που δεν χρεισημοποίησα καθόλου το δαχτυλίδη στ όλο το παιχνίδι. Βέβαια η μεγάλη μου αγάπη από μικρός ήταν το Χόμπιτ το οποίο κακός δεν έχω διαβάσει το βιβλίο

Θυμαμαι τον αδερφο μου που προσπαθουσε να τους ξεφυγει ξανα και ξανα, (εγω δεν αντεξα να φτασω ουτε καν εκει) αλλα νομιζω ποτε δεν τα καταφερε.
Απο τοτε δεν ξαναγγιξαμε το παιχνιδι...

O6rrvsU.jpg

#2006 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:37

Θυμαμαι τον αδερφο μου που προσπαθουσε να τους ξεφυγει ξανα και ξανα, (εγω δεν αντεξα να φτασω ουτε καν εκει) αλλα νομιζω ποτε δεν τα καταφερε.
Απο τοτε δεν ξαναγγιξαμε το παιχνιδι...

Και δεν ήταν μόνο αυτό! Αν τους ξέφευγες έπρεπε μετά να ξεφύγεις και από κάτι αιμοδιψείς λύκους πριν σε πάρουν χαμπάρι τα νάζγκουλ! Αχχχ αναμνήσεις!
On topic έχω λιωσει το dissidia duodecim. Έφτασα κιόλας 200 ώρες χωρίς να αρχήσω να παίζω online

#2007 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 13:06

Βέβαια η μεγάλη μου αγάπη από μικρός ήταν το Χόμπιτ το οποίο κακός δεν έχω διαβάσει το βιβλίο

Kαι αυτο πολυ καλο(αυτος που εκανε το σμογκ θεος).Σκεφτομαι να ξαναρχισω radiant dawn για να παρω pelleas και lerhan.Ξερετε αν πρεπει να ειναι στο ιδιο file η αν μπορει να ειναι οπουδηποτε το second playthrough??

sc5bab.jpg

#2008 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 13:35

SRW Neo στο Wii.

Με 1 λέξη : σίχαμα
Με 10+ λέξεις : New Getter, God Gundam ωραίο gameplay, ο παράδεισος των 10χρονων πιλότων super robot, σίχαμα.

#2009 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 13:45

Mετά από 200+ ώρες dissidia και αφού μου έχουν μείνει και λίγα πράγματα να κάνω αποφάσισα να αρχίσω το final fantasy iv the complete collection! Καταπλικτικό κατα τι γνώμη μου με ανανεωμένα γραφικά και με μερικά cinematic. Επείσης έχει να διαλέξεις μεταξύ του παλιού soundtrack και του καινούργιου πιο ανανεωμένου. Έχει και gallery με artworks και φαντάζομαι ίσως έχει και τίποτα extra 3:30 ώρες έχω παίξει μόνο

#2010 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:24

Δοκίμασε το Afte Stories ^_^