Χτες επαιξα το fellowship of the ring και μπορω να πω πως ειναι κλασσεως ανωτερο απο οποιοδηποτε αλλο lotr video game.Δηλαδη οκει το bfme ειναι ποιο πορωτικο αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα.Σε αντιθεση με τα σικουελ αυτο παιρνει στοιχεια και απο τις 2 εκδοσεις της ταινειας και το αποτελεσμα βγαινει φοβερο(αυτο που πρεπει να ξεφυγεις απο το shire χωρις να σε πιασουν οι nazgul ειναι απιστευτα τρομακτικο)
Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ μικρο.....
Θεε μου, σου αρεσε αυτο το παιχνιδι?
Εγω θυμαμαι που το ειχα παρει οταν ημουν μικρος για ps2 και ηταν ισως οτι χειραοτερο ειχα παιξει μεχρι τοτε.
Ηταν μες τα bugs και τα contradictions, και φοβερες δυσκολιες στον προσανατολισμο.
Παρ'ολα αυτα, ισως τωρα που τα standards μου ειναι πιο χαμηλα και μπορω να τη βρω ανετα με NES game, ισως να του εδινα μια δευτερη ευκαιρια...
Απλα θυμαμαι κατι απολαυστικες στιγμες οπως: Να βλεπω ενα γερο να καθεται σε ενα παγκακι, να του πεταω πετρες στο κεφαλι και αυτος να μενει εκει ατρανταχτος...
Να πεταω πετρες στο νερο και αντι να βυθιζονται, να ακουγεται ο ιδιος γδουπος με αυτον οταν τις πετας στο πατωμα...
Να πεταω πετρες σε ενα πουλι που στεκεται ακινητο, και η πετρα να εξοστρακιζεται πισω, λες και το πουλι ειναι φτιαγμενο απο τιτανιο...
Αχ...Ειχα γελασει πολυ με το συγκεκριμενο παιχνιδι...