Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1876 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 April 2011 - 18:23

.aNiMe//GR Forums > The Community Bar > Video Games

Posted Image

Title: Dynasty Warriors

Tags : w/e

Separate tags using a comma.

Pretty Please guys!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1877 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 April 2011 - 21:46

Posted Image

Pretty Please guys!

Tέτοια threads δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα,μιας και μετά το hype των πρώτων ημερών θα ξεχαστούν...Eπίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως το να μαζεύουμε ανενεργά threads κάθε τι άλλο παρά καλό κάνει στο forum.Just bear with it >_>

#1878 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 08 April 2011 - 22:43

Μόνο RPG παίζω γενικά στα οποία δεν έχω συνήθως πρόβλημα παρόλο το hard ή very hard mode που τα βάζω. I mean στο P3 μια χαρά τα κατάφερα να νικήσω στο maniac απλός δεν μπορώ να νικήσω τη Margaret και την Elizabeth οι οποίες εξάλου είναι και τα τελευταία μυστηκά boss. Και δεν παραπονέθηκα απλός ρώτησα μήπως τις έχει νικήσει κανείς. Για το 3rd birthday τώρα είναι ένα καινούργιο είδος για εμένα καθώς δεν είμαι συνηθησμένος σε τέτοια games αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τη συνήθειά μου να παίζω τα παιχνίδια στο πιο δύσκολο επίπεδο. Anyway τώρα τελευταία το ψιλονιώθω καθώς όλα τα bosses έχουν ένα κόλπο για να τα φας και απλός πρέπει να το βρω

#1879 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 April 2011 - 22:53

Μετα τα comments το πρωταθλητη μας αποφασησα πως απο μεθαυριο ξεκηνω και παλι dissida:hihi2:

sc5bab.jpg

#1880 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 08 April 2011 - 22:55

Άντε και με τη νίκη! Αν θες κανα tip έλα στον best dissidia player in Greece δηλαδή εμένα:hero:

#1881 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 April 2011 - 23:30

Posted Image

Pretty Please guys!

Eιχα σκεφτει να φτιαξω θρεντ για Dynasty Warriors, αλλα για να μη γεμιζω το φορουμ μας με διαφορα θρεντς, προσπαθησα να συμπηκνωσω ολα τα στοιχεια των τριων βασιλειων σε ενα.
Ετσι δημιουργησα αυτο το θρεντ στην κατηγορια της ψυχαγωγιας.
Οσοι λοιπον θελετε να πειτε κατι για το dyansty warriors, ή οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με εκεινη την εποχη, μπορειτε να απευθυνθειτε εδω.

Απ' οτι φαινεται, η καλη μου μαϊμου με τιμησε πριν χρειαστει να σας υπενθυμησω την υπαρξη του θρεντ μου.Καλη ανταμωση.

O6rrvsU.jpg

#1882 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 09 April 2011 - 00:07

η καλη μου μαϊμου με τιμησε πριν χρειαστει να σας υπενθυμησω την υπαρξη του θρεντ μου.Καλη ανταμωση.

:blingeye2:

#1883 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 April 2011 - 06:21

Άρχισα το DDFF 012 : waaaaaaaaay better than original dissidia!

v4kFmx.png

#1884 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 April 2011 - 09:11

Άρχισα το DDFF 012 : waaaaaaaaay better than original dissidia!

Κάτσε κάτσε,τι σου αρέσει?Γιατί έχει και κάποια μεγάλα μείον σε σχέση με το 1ο...π.χ. Labyrinth αντί για το υπερτέλειο Coliseum :uhh:

#1885 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 April 2011 - 12:30

Κάτσε κάτσε,τι σου αρέσει?Γιατί έχει και κάποια μεγάλα μείον σε σχέση με το 1ο...π.χ. Labyrinth αντί για το υπερτέλειο Coliseum :uhh:

Tifta :P 'nuff said
οχι σοβαρά τώρα , δεν έχω φτάσει στο Labyrinth για να ξέρω αλλά μου φένεται καλύτερο.... Για παράδειγμα αυτές οι πίστες που κάνεις για να πάς στα gateways μου φένεται πολύ καλο feature..... είναι και πιο δύσκολο , που εμένα μου αρέσει....
Μονο δύο πράγματα έχω να ρωτήσω :
-Γιατί είναι ο Cloud με τον Chaos??
- Where the fuck is Zack????!?!??!?!?! :madtodeath:

v4kFmx.png

#1886 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 09 April 2011 - 13:58

Tifta :P 'nuff said
οχι σοβαρά τώρα , δεν έχω φτάσει στο Labyrinth για να ξέρω αλλά μου φένεται καλύτερο.... Για παράδειγμα αυτές οι πίστες που κάνεις για να πάς στα gateways μου φένεται πολύ καλο feature..... είναι και πιο δύσκολο , που εμένα μου αρέσει....
Μονο δύο πράγματα έχω να ρωτήσω :
-Γιατί είναι ο Cloud με τον Chaos??
- Where the fuck is Zack????!?!??!?!?! :madtodeath:

1)Υποτειθεται θα αλλαξει πλευρα μεσα στο παιχνιδι(το ιδιο και tidus και terra)
2)Ε ασ αφησουμε και κατι για το επομενο:emptyonexg1:

sc5bab.jpg

#1887 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 April 2011 - 14:04

DAMN!!!! Ζηλεύω!!! Ζηλεύω τόσο πολύ!!!:zetsubou::zetsubou::zetsubou: Μη μηλάτε για Dissidia 012 πριν τελειώσουν οι πανελλήνιες!!! Onegai Shimasu!!!:zetsubou::nod::nod:

#1888 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 09 April 2011 - 14:05

Σε πέντε χρόνια?? I mean cmon , βγάλτε τον cloud και βάλτε τον Zack!

v4kFmx.png

#1889 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 April 2011 - 14:06

Σε πέντε χρόνια?? I mean cmon , βγάλτε τον cloud και βάλτε τον Zack!

+1 dead puppy

#1890 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 April 2011 - 14:09

DAMN!!!! Ζηλεύω!!! Ζηλεύω τόσο πολύ!!!:zetsubou::zetsubou::zetsubou: Μη μηλάτε για Dissidia 012 πριν τελειώσουν οι πανελλήνιες!!! Onegai Shimasu!!!:zetsubou::nod::nod:

Δεν είναι δυνατόν να διαβάζεις ΤΟΣΟ πολύ που να μην σου μένει χρόνος για λίγο PSP...Το καλό είναι η φορητότητα,οπότε μπορείς να παίξεις στο δρόμο,στο κρεβάτι πριν κοιμηθείς,στην τουαλέτα,μπλα,μπλα,μπλα...Τσκ τσκ,δικαιολογίες της οκάς...

BoredForLife,και μένα μου άρεσε ο Zack,και νομίζω πως ένα απλό costume του Cloud να τον είχαν όπως τον Basch όλοι θα μασταν ευχαριστημένοι...