Στο easy στην δεύτερη πίστα,έχω χάσει ήδη δύο φορές,δεν ξέρω ίσως να φταίει που δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με την σειρά.
Χωρις να το χω παιξει ακομα,νομιζω ξερω τι φταιει.
>2η πιστα
Οbligatory tip.
Posted 07 April 2011 - 21:27
Στο easy στην δεύτερη πίστα,έχω χάσει ήδη δύο φορές,δεν ξέρω ίσως να φταίει που δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με την σειρά.
Posted 07 April 2011 - 21:29
Έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες σειρές?Δεν θέλω να πάρω full price ένα ακόμη mindless hack'n'slash της σειράς,και να επαναλάβω για ακόμη μία φορά τα ίδια και τα ίδια...Από cast τίποτα καινούριο?modes?Μετά από 6 παιχνίδια της σειράς + παρόμοια τύπου Sengoku Basara πλέον είμαι απίστευτα απαιτητικός...
Edited by Kamui, 07 April 2011 - 21:49.
Posted 07 April 2011 - 22:13
PS.Oπως ειπε και ο προλλαλησαντας, DO NOT pursue Lu Bu!
Go to Hu Lao Gate, and attack Dong Zhuo!
(παιζει να εχω ακουσει αυτη την ατακα γυρω στις 200 φορες στη ζωη μου)
Posted 07 April 2011 - 22:22
Kαλα εγω δεν πρεπει να σε ειρωνευομαι, γιατι μου πηρε ενα χρονο για να νικησω το πρωτο musou στο 3.Μέσα στην βαρεμάρα έπαιξα 2 φορές την πίστα και έχασα.Χειρισμό δεν έχω συνηθίσει,combat το ίδιο,οπότε μπορεί να ήταν η πρώτη εντύπωση πως είναι δύσκολο.Πάντως ότι θα έπρεπε να ήταν πιο κατανοητό τι πρέπει να κάνεις είναι γεγονός.
Κάνε το λίγο πιο κατανοητό,όπως είπα δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμη.Παίζω με WEI πως τον βλέπετε σαν επιλογή?
Posted 07 April 2011 - 23:14
Posted 07 April 2011 - 23:24
What do you say about this?Kαι προφανώς δεν είναι οι ίδιοι...Εγώ προσωπικά πάω Wu απίστευτα...
-Xiao Qiao() There's no place for princesses in war
-Sen Shang Xiang(στο archer look της μόνο,με τα μαλλιά μέχρι το λαιμό,το bobcut δεν της πάει καθόλου...) νταξει αυτη παλευεται
-Lu Xun(μου άρεσε πριν τον κάνουν μαύρο...) ποτε εγινε μαυρος?Αφου εγινε Justin Bieber?
-Sen Quan(επίσης μου άρεσε η παλιά του version)Bασικα τον λενε Sun Quan, και επισης μου αρεσει.Ειναι ο μονος νοημων απο τους τρεις rulers του Wu
Tους Cao τους πάω,αλλά όχι αρκετά.Φυσικά Cao Cao>>every other leader,αλλά ένας αρχηγός δεν σώζει μία ολόκληρη παράταξη...
I agree.
Shu αδιάφοροι,βρείτε μου έστω έναν ενδιαφέρων χαρακτήρα
Posted 08 April 2011 - 01:07
Posted 08 April 2011 - 01:41
Lol, έλα τώρα που θα μας βγάλεις και το χαζοloli πιο badass από τους αιμοβόρους πολεμιστές με τα δίμετρα δόρυα. Το ''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' ταιριάζει μάλλον πιο πολύ σε σένα φίλε μου.I DO prefer the fanservice in a war game...So yeah,Xiao Qiao>random "manly" character,even if she's only a princess...Τώρα αν εσύ προτιμάς να βλέπεις τον άντρακλα να μουγκρίζει ενώ σφάζει,γούστο και καπέλο σου
Posted 08 April 2011 - 01:58
Lol, έλα τώρα που θα μας βγάλεις και το χαζοloli πιο badass από τους αιμοβόρους πολεμιστές με τα δίμετρα δόρυα. Το ''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' ταιριάζει μάλλον πιο πολύ σε σένα φίλε μου.
Posted 08 April 2011 - 02:49
Edited by Wild Monkey, 08 April 2011 - 02:55.
Posted 08 April 2011 - 03:28
True true.Ειναι ο μονος νοημων απο τους τρεις rulers του Wu
Προσπαθω πραγματικα να σκεφτω εναν χαρακτηρα τoυ Shu -εστω unplayble oυτε καν απ τους βασικους- που να μην παρουσιαζει ενδιαφερον.Και ειναι το χειροτερο μου απ τα τρια βασιλεια.That says a lot.Shu αδιάφοροι,βρείτε μου έστω έναν ενδιαφέρων χαρακτήρα
Edited by Hanzo, 08 April 2011 - 03:33.
Posted 08 April 2011 - 09:14
Lol, έλα τώρα που θα μας βγάλεις και το χαζοloli πιο badass από τους αιμοβόρους πολεμιστές με τα δίμετρα
δόρυαδόρατα. Το ''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' ταιριάζει μάλλον πιο πολύ σε σένα φίλε μου.
Posted 08 April 2011 - 11:16
Posted 08 April 2011 - 11:18
Posted 08 April 2011 - 11:46
Ωραίο είναι αυτό το Dynasty warriors? Δεν το έχω παίξει ποτέ καθώς έχω την εντύπωση πως είναι ένα hack&slash όπου μόνος σου σκοτώνεις εκατοντάδες άτομα