Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1861 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 12:08

Lol, έλα τώρα που θα μας βγάλεις και το χαζοloli πιο badass από τους αιμοβόρους πολεμιστές με τα δίμετρα δόρυα. Το ''περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'' ταιριάζει μάλλον πιο πολύ σε σένα φίλε μου.

Δεν μίλησα για badassery του loli πουθενά :yellowcard:

Επίσης το loli δεν "μουγκρίζει" όταν σφάζει...ή το κάνει?:OMG3:

#1862 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 12:21

Δεν μίλησα για badassery του loli πουθενά :yellowcard:

Επίσης το loli δεν "μουγκρίζει" όταν σφάζει...ή το κάνει?:OMG3:

Tσιριζει ομως.
Θυμαμαι οταν επαιζα με Da Qiao και ο αδερφος μου μεσα δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τις τσιριδες της.
Ο Wei Yan δε νομιζω να ενοχλει κανεναν μουγκριζοντας.
Αφηστε το παλικαρι να εκφραστει ελευθερα.

O6rrvsU.jpg

#1863 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 13:07

Στο τελευταίο DW πρόσθεσαν ένα σωρό άχρηστους χαρακτήρες. Μια ντουζίνα άσχετα χαζοloli κι ένα σωρό emoποιημένους πολεμιστές των Jin. Πολύ θηλυπρέπεια..... (τουλάχιστον Zhang He και Lu Xun αποτελούσαν μειοψηφία μέχρι τώρα και τους είχαμε συνηθίσει όλοι μας)

#1864 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 13:23

Στο τελευταίο DW πρόσθεσαν ένα σωρό άχρηστους χαρακτήρες. Μια ντουζίνα άσχετα χαζοloli κι ένα σωρό emoποιημένους πολεμιστές των Jin. Πολύ θηλυπρέπεια..... (τουλάχιστον Zhang He και Lu Xun αποτελούσαν μειοψηφία μέχρι τώρα και τους είχαμε συνηθίσει όλοι μας)

Συμφωνω για τα χαζολολια (damn you bao shanniang), αλλα ο Deng Ai και ο Guo Hai μ' αρεσουν, κι ας ξεφευγουν τελειως απο το προτυπο του φυσιολογικου Κινεζου.
Αυτο που εκαναν στο Zhang He δυσκολευομαι να τους το συγχωρησω, γιατι ο ανθρωπος δεν εδωσε ποτε καποια τετοια αφορμη.
Darthnicolas, ακομα δεν καταλαβα γιατι ειπες οτι o Lu Xun εγινε μαυρος.:hmmm:

O6rrvsU.jpg

#1865 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 13:29

Συμφωνω για τα χαζολολια (damn you bao shanniang), αλλα ο Deng Ai και ο Guo Hai μ' αρεσουν, κι ας ξεφευγουν τελειως απο το προτυπο του φυσιολογικου Κινεζου.
Αυτο που εκαναν στο Zhang He δυσκολευομαι να τους το συγχωρησω, γιατι ο ανθρωπος δεν εδωσε ποτε καποια τετοια αφορμη.
Darthnicolas, ακομα δεν καταλαβα γιατι ειπες οτι o Lu Xun εγινε μαυρος.:hmmm:

Nαι βασικά λάθος μου,απλά δεν ήθελα να μιλήσω εκτενέστερα μέσα στην παρένθεση.Όταν έπαιζα DW6 o Lu Xun ήταν λες και είχε πάει για χαλάουα.Χάλια,ούτε τον ξαναχρησιμοποίησα από τότε...

Σύγκρινε αυτό

Posted Image

και αυτό

Posted Image

Πιο μαυριδερό εννοούσα,mistype :blingeye2:

#1866 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 13:38

Οντως φερνει λιγο σε tribal, αλλα εμενα μου φερνει περισσοτερο στον Justin Bieber.
Ακομα χειροτερα.
Η φλωρικη μορφη του στα προηγουμενα δε με χαλαει, γιατι οντως ηταν πολυ νεος και μικροκαμωμενος, αλλα οχι και Justin Bieber!:cry5:

O6rrvsU.jpg

#1867 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 13:50

Άσχετο αλλά κατάφερα και πέρασα τη δεύτερη πίστα στο the 3rd birthday :yahoo: αλλά κόλησα στην τρίτη:wth2: γιατί πρέπει κάθε πίστα να έχει 2-3 boss???:iyaaa:
Και ακόμα πιο άσχετο. Κατάφερε κανείς σας στο persona 3 να νικήσει τη Margaret? Όταν την πολεμάς είναι κανονική για 10 γύρους αλλά μετα σε σκοτώνει με ένα hit

#1868 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:01

Άσχετο αλλά κατάφερα και πέρασα τη δεύτερη πίστα στο the 3rd birthday :yahoo: αλλά κόλησα στην τρίτη:wth2: γιατί πρέπει κάθε πίστα να έχει 2-3 boss???:iyaaa:
Και ακόμα πιο άσχετο. Κατάφερε κανείς σας στο persona 3 να νικήσει τη Margaret? Όταν την πολεμάς είναι κανονική για 10 γύρους αλλά μετα σε σκοτώνει με ένα hit

Γιατί το παιχνίδι είναι μικρό...Τι δυσκολία άρχισες και συ?Εγώ normal έφαγα ελάχιστους ψόφους στα τελευταία chapters,που βγάζει κάτι άκυρα και θέλει παραπάνω προσοχή.Που έχεις κολλήσει ακριβώς?

Μargaret ή Elizabeth?Θυμάμαι ότι η Margaret παλευόταν(στο P4 ήταν παλούκι),αλλά την Elizabeth ούτε στο P3 του PS2 δεν την είχα βγάλει...

#1869 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:02

Ο Lu Xun, αν και νιάνιαρο μπροστά στους άλλους πολεμιστές, εμένα είναι απ τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Όσο για το χρώμα του στο 6, το πιο φυσιολογικό είναι ένας πολεμιστής στην εποχή του να μαυρίζει αρκετά λόγω της δουλείας του. Το ίδιο και οι αγρότες.

#1870 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:11

Ο Lu Xun, αν και νιάνιαρο μπροστά στους άλλους πολεμιστές, εμένα είναι απ τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Όσο για το χρώμα του στο 6, το πιο φυσιολογικό είναι ένας πολεμιστής στην εποχή του να μαυρίζει αρκετά λόγω της δουλείας του. Το ίδιο και οι αγρότες.

Πληροφοριακα, ο Lu Xun δεν ειναι πολεμιστης.Ειναι strategist.
Δεν ξερω ποσο μαυρος φαινεται in-game γιατι δεν εχω παιξει το 6, αλλα δοντως δε νομιζω να του πηγαινει το μαυρισμα.

O6rrvsU.jpg

#1871 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:15

Γιατί το παιχνίδι είναι μικρό...Τι δυσκολία άρχισες και συ?Εγώ normal έφαγα ελάχιστους ψόφους στα τελευταία chapters,που βγάζει κάτι άκυρα και θέλει παραπάνω προσοχή.Που έχεις κολλήσει ακριβώς?

Μargaret ή Elizabeth?Θυμάμαι ότι η Margaret παλευόταν(στο P4 ήταν παλούκι),αλλά την Elizabeth ούτε στο P3 του PS2 δεν την είχα βγάλει...

Hard άρχισα. Όλα τα παιχνίδια τα ξεκινάω στο πιο δύσκολο επίπεδο που έχει. To P3 το ξεκίνησα στο maniac (very hard) ίσως για αυτό δεν μπορώ να νικήσω τη Margaret. Για την Elizabeth δεν το συζητάω καν. Μόλις ξεκινάει η μάχη μου κάνει megidolaon 9999 dmg και ψοφάω παρολου που είμαι 100 lvl με persona το καλύτερο του Aeon (το social link που κάνεις με την aegis). όσο για το 3rd birthday είμαι στο 2ρο chapter και με βίασε ένα boss το οποίο μιάζει με ένα τεράστιο έντομο και βγάζει και άλλα εντομάκια. Το πολεμας 2 φορές τη πρώτη το νίκησα αλλα στη δεύτερη με βίασε. Δεν έκανα retry όμως γιατί είχα πάρει ένα rare dna και ήθελα να το κρατήσω. Anyway θα προπονηθώ λίγο και θα τον φάω

#1872 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:20

Πληροφοριακά το ξέρω ότι είναι strategist, αλλά όλοι οι χαρακτήρες είναι πολεμιστές στο DW. Btw, o Taishi Ci έκλεψε την περικεφαλαία του Κολοκοτρώνη στο DW7:hahaha:

#1873 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 14:43

Πληροφοριακά το ξέρω ότι είναι strategist, αλλά όλοι οι χαρακτήρες είναι πολεμιστές στο DW. Btw, o Taishi Ci έκλεψε την περικεφαλαία του Κολοκοτρώνη στο DW7:hahaha:

Καλα το οτι στο DW τους βαζουν να πολεμανε δε σημαινει πως πρεπει να χασουν το strategist appeal τους.O zhuge Liang κι ο Sima Yi πχ, δε με χαλανε ως μαγοι.
btw, πως σας φαινεται ο Jia Xu?
Eιναι απιστευτα ιδιοφυης strategist και του αξιζε ενας βασικος ρολος, αλλα δεν ειναι warrior.
Παρ'ολα αυτα, πιστευω πως το rogue-ish στυλ του πηγαινει, και ελπιζω να κανει επιτυχια ως χαρακτηρας.

PS. Μπα, εγω νομιζω απο τον Αχιλεα την εκλεψε.:hihi2:

O6rrvsU.jpg

#1874 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 15:12

Έλα τώρα, ο Κολοκοτρώνης είχε χρυσοκόκκινη περικεφαλαία με μαύρη χαίτη. Είναι γνωστό...

#1875 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 15:32

Hard άρχισα. Όλα τα παιχνίδια τα ξεκινάω στο πιο δύσκολο επίπεδο που έχει. To P3 το ξεκίνησα στο maniac (very hard) ίσως για αυτό δεν μπορώ να νικήσω τη Margaret. Για την Elizabeth δεν το συζητάω καν. Μόλις ξεκινάει η μάχη μου κάνει megidolaon 9999 dmg και ψοφάω παρολου που είμαι 100 lvl με persona το καλύτερο του Aeon (το social link που κάνεις με την aegis). όσο για το 3rd birthday είμαι στο 2ρο chapter και με βίασε ένα boss το οποίο μιάζει με ένα τεράστιο έντομο και βγάζει και άλλα εντομάκια. Το πολεμας 2 φορές τη πρώτη το νίκησα αλλα στη δεύτερη με βίασε. Δεν έκανα retry όμως γιατί είχα πάρει ένα rare dna και ήθελα να το κρατήσω. Anyway θα προπονηθώ λίγο και θα τον φάω

Koίτα,εφόσον πας μόνος σου και βάζεις το πιο δύσκολο,λογικό είναι να λούζεσαι και την εκάστοτε δυσκολία κάποιων συγκεκριμένων παιχνιδιών...Μου αρέσει που παραπονιέσαι κιόλας,που να παίξεις άλλα παιχνιδάκια που σε hard mode οι αντίπαλοι σε έχουν 1-2 hit ή βγαίνουν full επίθεση και φτύνεις αίμα για να τους αποφεύγεις...