Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1756 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 March 2011 - 17:05

ρε mad οποιο παιχνίδι πριν το 2000 να παίξεις τώρα δε θα σου φαίνεται με τίποτα το ίδιο καλό όπως τότε που τα παίζαμε. βγηκαν απο τότε ξέρω εγω χιλιάδες παιχνίδια, τα πάντα βελτιώθηκαν.

και εγω αν βάλω να παίξω τώρα το ocarina μονο για το nostalgia feeling θα λέω ειναι awesome και θα κάτσω να το τερματίσω. τίποτα αλλο δεν θα έχει να μου προσφέρει.

ε το ιδιο εννοειται ισχυει και για το ff7, τοτε ήταν πραγματικα awesomeness σκέτο. τώρα εδω και 1 χρόνο που το παίζω πάλι, ούτε στην μέση δεν έχω φτάσει.

edit:
καλουλι ηταν το bulletstorm αλλα μετα απο λιγο βαριόσουν. αν γινομουν reviewer ενα 7/10 θα του έδινα.

τώρα έχω το dragon age 2 αλλα αν και το πρώτο το βρήκα εξαιρετικό ειναι δύσκολο να μ αρέσει αυτο, γιατί ολα τα έκαναν λάθος. Ισως για hack n slash action rpg σε κονσόλα να λέει κατι αλλα serious rpg δε το λες.

Edited by Strange Loop, 04 March 2011 - 17:11.

#1757 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2011 - 17:11

Όχι παρεξήγησες, τα παιχνίδια πριν το 2000 τα λατρεύω, και το ff7 είναι από τα αγαπημένα μου (άσχετα αν το θεωρώ και αυτό πολύ overated).

Όπως είπα, καλό, ευχάριστο αν και μερικές φορές με τσαντίζει, αλλά όταν άκουγα παντού για αυτό ότι είναι παιχνιδάρα είναι λογικό να έχω υψηλές απαιτήσεις και να απογοητεύομε όταν μένω με την όρεξη^^

qzMHWHd.png

#1758 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 March 2011 - 17:15

και εγω τα λατρευω αλλα μου είναι δυσκολα να τα παιζω πλεον.
αν κανω δηλαδη κατι σαν τα τοπ10 videogames για μένα, θα τα βάλω με τα feelings που μου έδωσαν τότε που τα επαιξα, γιατι προφανως τώρα δεν σου δημιουργουν τα ιδια.

καταλαβαινεις νομίζω τι λέω. Ποσο να σε συγκινήσει ενα παιχνιδι 15ετιας που το παιζεις τώρα πρώτη φορα; αυτο ηθελα να σε πω.

#1759 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2011 - 17:32

Ναι καταλαβαίνω τι λες, αλλα διαφωνώ

Πολλά παιχνίδια 15ετίας τα έπαιξα πρόσφατα και πραγματικά τα λάτρεψα πχ suikoden 2 και θα το έκανα replay anytime, anyday.
Και το ff7 πριν 2 χρόνια περίπου το έπαιξα και μου άρεσε για αυτό που ήταν παρότι προερχόμουν απο σύγχρονα παιχνίδια.
Γενικά είμαι retro fan, χωρίς το nostalgia factor, απλά με την ocarina δεν έκατσε xd

Μόλις τελώσω με αυτό λέω να ασχόληθώ με κάνα divinity btw

qzMHWHd.png

#1760 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 04 March 2011 - 20:56

και εγω τα λατρευω αλλα μου είναι δυσκολα να τα παιζω πλεον.
αν κανω δηλαδη κατι σαν τα τοπ10 videogames για μένα, θα τα βάλω με τα feelings που μου έδωσαν τότε που τα επαιξα, γιατι προφανως τώρα δεν σου δημιουργουν τα ιδια.

καταλαβαινεις νομίζω τι λέω. Ποσο να σε συγκινήσει ενα παιχνιδι 15ετιας που το παιζεις τώρα πρώτη φορα; αυτο ηθελα να σε πω.

Εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος...Ναι μεν δέχομαι το ότι η 2η φορά που παίζεις κάτι δεν έχει καμία σχέση με την 1η,και πάλι υπάρχουν παιχνίδια που παίζεις άνετα άπειρες φορές και πάλι δεν τα βαριέσαι...Απλά παραδείγματα κάτι FF8-9 ξέρω γω,που έχω τερματίσει πόσες φορές,και πάλι τα ξαναρχίζω σε κάποια ευκαιρία ή όταν έχω όρεξη...Γενικά δεν είναι θέμα γραφικών,είναι το τι σου βγάζει το game.

#1761 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 05 March 2011 - 02:09

Βασικα συμφωνω απολυτα με Hatter καθως θεωρω το Occarina of Time ισως το πιο overrated game like ever.Ισως να μην ειμαι αντικειμενικος γιατι θυμαμαι να βλεπω τον αδερφο μου να το παιζει (αυτο και το wind waker το οποιο ειναι ακομα χειροτερο) και εγω δεν ειχα ποτε την διαθεση να ασχοληθω αλλα απ οσα ειδα δεν μου ειπε απολυτως τιποτα σαν game.Και θα μου πειτε "τι μιλας τοτε αφου δεν το χεις παιξει" και θα χετε δικιο αλλα ουτε στον αδερφο μου αρεσε ιδιαιτερα που τα τερματισε και τα δυο πχ.

Οταν μιλαω με Zeldafags που συνηθιζουν να το εκθειαζουν εχω μια ταση να το βριζω :P . Αλλα οκ αστειευομαι συνηθως.Δεν ειπα οτι ειναι κακο παιχνιδι.Απλα αυτο.Δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο επισης.
Εκνευριστικοι γριφοι που προκαλουν περισσοτερο την υπομονη παρα το μυαλο,αδιαφορη ιστορια/χαρακτηρες,επαναλαμβανομενες μαχες.Το επιχειρημα "ε ειναι παλιο,σημαντικο action/adventure Κλπ" δεν εχει καμια βαση.Υπαρχουν τελεια παιχνιδια 10 χρονια παλιοτερα απ αυτο.Eπισης οκ ειναι εκνευριστικο το ποσο απηχηση εχει σαν χαρακτηρας o Link.I mean δεν εχει καν προσωπικοτητα.Ειναι ενας ξωτικος που ειτε ταξιδευοντας στον χρονο,ειτε χρησιμοποιωντας μασκες θελει να σωσει μια τυπισσα ονοματι Zelda απ τον γουρουνο Ganondorf.Eξαιρετικος.
Καλα για το Water Temple ας μην σχολιασω.Δεν αντεξα καν να κοιταω.Ηταν εμετικο.Εδω συμφωνουνε μεχρι και οι φανς.

Ισως παιξω καποια στιγμη τα παλια του Snes/gb μηπως και.Αλλα οκ για N64 o Mystical Ninja Goemon καλυτερος ηταν ξερω γω.

Οntopic: Atm παιζω Front Mission στο DS.Port του snes game της Square Enix.Bασικα οκ ειναι τελειο.Mechs,σαπια ατμοσφαιρα,trpg=best genre ever και ΚΑΛΟ σεναριο.Εχει και δυο paths(αναλογα με τα faction που διαλεγεις) για ακομα μεγαλυτερη διαρκεια.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1762 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 March 2011 - 18:34

(στο water temple είμαι atm)

SUFFER!

#1763 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 March 2011 - 19:03

Temples in Zelda:You solve the riddles

Water temple:The riddles solve the fuck out of you.

Τι να πω για το Zelda?
Ειναι ισως πιο overated και απο το Halo και το Half-life.
Tο scenario του ειναι απεριγραπτα κακο, και τα battle sequences βαρετα και μονοτονα.
Σημερα εγραψα γι αυτο στην εργασια μου για τα viedo games, και δεν το χαρακτηρισα και με τον καλυτερο τροπο.
Οπως ειπε και ο Hanzo, εχω τερματισει το Wind Waker και το Ocarina, μετα απο χιλια ζορια με οδηγους κλπ.
Το Wind Waker μπορει να ηταν ψιλοχαλια αλλα τουλαχιστον πρεπει να του δοσω +1 για τις πολλες του τοποθεσιες.
Το Ocarina ηταν ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι, αλλα σιγουρα δεν αξιζει για best game ever.
Θυμαμαι πως κυριως απο ενα σημειο και μετα γινοταν πολυ ωραιο, απο αποψης ατμοσφαιρας, και μουσικης.
Παντως τα extra missions ειχαν περισσοτερο ενδιαφερον απο τα main, που ηταν πιο βαρετα.
Τα temples ηταν καπως εμετικα.
Καποια στιγμη αν ειχα την υπομονη ισως το ξαναεπαιζα και χωρις walkthrough, αλλα μαλλον θα μου εβγαινει η πιστη.

Currently playing exactly the same stuff.:hero:

Edited by Kamui, 05 March 2011 - 19:11.

O6rrvsU.jpg

#1764 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 March 2011 - 19:31

Posted Image

#1765 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 March 2011 - 00:37

OX..μην μου δειχνεις water temple θα αυτοκτονησω!!!Δεν φανταζεστε ποσο σπασ**** ειναι στο master quest.Παντως τωρα παιζω radiant dawn στο hard.Παιδεια καλο ειναι αλλα path of radiance oυτε για πλακα!!!

sc5bab.jpg

#1766 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 07 March 2011 - 01:08

Youtube Video

καταλληλο για οσους θελουν ''να κοιμηθουν το βραδυ''!

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#1767 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 07 March 2011 - 01:12

Δεν φανταζεστε ποσο σπασ**** ειναι στο master quest.

στο master quest να φανταστεις ειναι και πιο ευκολο απο το κανονικο

Εγω παιζω parasite eve αυτες τις μερες. Good old games

#1768 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 March 2011 - 01:25

ενιοτε παιζω για το DS to Castlevania:Order of Ecclesia στο Hard mode. και πραγματι ειναι πανδυσκολο. βεβαια το DS δεν το αγορασα, το ειχα βρει παρατημενο οταν τα ΚΤΕΛ καναν 20λεπτη σταση. δεν λειτουργουσαν τα L, R κατι που ηταν απαραιτητο για το παιχνιδι και ετσι τα ανοιξα με ενα κατσαβιδι για να τα αλλαξω στο μενου του παιχνιδιου.....

αρκετα καλο Castlevania που αναβαθμιζει καποια πραγματα που χρειαζονταν να γινουν. εγω απεχθανομαι τα castleroids και για αυτο μου αρεσει αυτο το παιχνιδι που προσεγγιζει την απλοτητα των πρωτων παιχνιδιων.
Hard mode (level 1 cap) ειναι οντως πανδυσκολο. θελει αρκετο σωσιμο. απορω αν θα καταφερω να περασω τον Blackmore, αν φτασω μεχρι εκει....

αγαπημενο μου Castlevania παραμενει αυτο του Mega Drive

Δοκιμασα και την ευρωπαικη και ιαπωνικη εκδοση του Τatsunoko vs Capcom μεσω Dolphin. Προτιμω την ευρωπαικη εκδοση αλλα δυστηχως δεν εχει τη μουσικη του καθε χαρακτηρα οπως η ιαπωνικη, αλλα σε ολα τα αλλα υπερτερει. Αρκετα πορωτικο και πλακατζιδικο αλλα μεχρι εκει.Σοβαροτης μηδεν.

Απο το Marvel vs Capcom 3 μου φαινεται καλυτερο παντως και πιο ισορροπημενο,χωρις τα disc locked content κολπα της Crapcom....δυστηχως εκτος Ιαπωνιας και ανιμε.γρ δεν ξερουν πολλοι την Τατσουνοκο.....

και για pc εκδοση ουτε λογος.πανε οι καλες εποχες.....

#1769 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 March 2011 - 01:34

Just for the record, ο αποκάτω με έβαλε να παίξω το ocarina μόνο και μόνο για να μου πει την παρακάτω λέξη στο συγκεκριμένο dungeon.

SUFFER!

Petran τα castleroids είναι τα 3 που βγήκαν για gba?

also κατέβασα witcher και από παρασκευή με βλέπω να το αρχίζω.Άντε να δούμε

qzMHWHd.png

#1770 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 March 2011 - 02:20

.Παντως τωρα παιζω radiant dawn στο hard.Παιδεια καλο ειναι αλλα path of radiance oυτε για πλακα!!!

Ωραιος.
Το Fire Emblem ειναι απο τα αγαπημενα μου game series γενικα, και το path of radiance ηταν το πρωτο που επαιξα.
Το Radiant Dawn δεν ειχα την ευκαιρια να το παιξω γιατι δεν εχω Wii, αλλα σιγουρα θα το ηθελα καποια στιγμη.

Ανυπομονω παντως ποτε θα βγει η δυτικη εκδοση του Shin Monsho no Nazo, γιατι αμα δεν τη βγαλουν καθολου το παιχνιδι πραγματικα δε θα εχει νοημα υπαρξης.

Currently playing τα ιδια, συν το Onimusha 2 που εχω ξαναρχισει σε Hard dificulty και προσωραω πολυ καλυτερα με το game completion.
Παντως, ο Μαρτιος φετος θα ειναι ο μηνας της επαγγελειας για τα video games.
Παρ'ολα αυτα, δε με βλεπω να παιρνω τιποτα εκτος απο το DYnasty Warriors 7 που βγαινει πρωτη Απριλιου. (ευχομαι μονο να μη μας δουλευουν):P
Τελικα εμαθα το κουλο νεο οτι το Warriors: Legends of Troy δεν θα βγει σε Ευρωπη για Xbox 360.
Mα τι νοημα εχει να βγαλεις ενα αμερικανικο παιχνιδι, και η Xbox version του να κυκλοφορισει μονο σε Ιαπωνια και Αγγλια?!:blurah5:

O6rrvsU.jpg