Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 10 February 2011 - 20:12

Posted 10 February 2011 - 20:14

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 10 February 2011 - 21:34

Posted 10 February 2011 - 22:24
Edited by zade, 10 February 2011 - 23:56.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 10 February 2011 - 23:49
Posted 11 February 2011 - 10:48
Τώρα παίζω RESONANCE OF FATE αρκετά καλό και διαφορετικό J-RPG.
Απλά τα σπάει το Resonance of fate!Βασικά μην τρελαίνομαι, μετριο είναι αλλά το χάρηκα πολύ όταν το έπαιζα!

Posted 11 February 2011 - 11:32
Ξεκίνησα να το μπαίζω πρόσφατα, πάντα βράδυ με κλειστά φώτα και υψηλή ένταση.Amnesia The Dark Descent
Αν και δύσκολα θα κάτσω πάνω από ώρα, όχι μόνο είναι ψυχοφθόρο αλλά πονάν και τα μάτια από ένα σημείο και μετά.
Πάντως ο στόχος του γκέημ = accomplished. D:
Posted 11 February 2011 - 13:05
umad tenshi?
Posted 11 February 2011 - 13:08
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 11 February 2011 - 14:29
MARVEL VS CAPCOM 3
umad tenshi?

I h8 you broooo!!!
Πες μου μέρα που θα περάσω από το σπίτι σου για να λιώσουμε!!
. & -
Posted 12 February 2011 - 10:09
για πες εντυπώσεις...MARVEL VS CAPCOM 3
umad tenshi?
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 12 February 2011 - 10:32
Toaru Majutsu no Index: Ωραίο παιχνιδάκι,σε στυλ Katekyou Hitman Reborn Tag Team,απλά έχει μία έλλειψη unlockables κλπ,οπότε δεν ξέρω αν σε κρατάει το ίδιο...
Valkyria Chronicles 3:Υπερτέλειο game,είναι σαν αναβαθμισμένη έκδοση του VC2.Τα βασικά μείον είναι ότι έχει κάποιους ίδιους χάρτες με το 2,και ότι για κάποιο λόγο όταν σηκώνουν το όπλο για να ρίξουν κάνει έναν περίεργο μεταλλικό ήχο,λογικά για να το κάνουν πιο ρεαλιστικό?Κατα τ'άλλα υπέροχο,επιτέλους μπορείς να κάνεις όποιον θες ότι class θες,χάνοντας απλά κάποιο bonus...Τώρα είμαι στο δίλλημα του να ασχοληθώ με την JP version ή να περιμένω το ατελείωτο διάστημα των περίπου 8 μηνών να μεταφραστεί.
Another's Century Episode - Portable:Επίσης ωραίο παιχνιδάκι,καλό gameplay,απίστευτη γκάμα mecha(Gundam/Code Geass/etc),αυτά.Γενικά σε fans των mecha το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Lords of Arcana:Oh god not another Monster Hunter clone?Όχι,τελικά είναι καλύτερο.Ουσιαστικά το μόνο που κερδίζει κατ'εμέ είναι ότι εξελίσσεται σε κάπως πιο μεσαιωνική εποχή,και σου δίνει μία κάπως πιο επική αίσθηση από το MH.Οπότε το προτείνω μόνο σε medieval freaks σαν και του λόγου μου,μιας και το MH δεν με τράβαγε και ποτέ λόγω της εποχής/ατμόσφαιρας του.
Posted 12 February 2011 - 12:44
Valkyria Chronicles 3:Υπερτέλειο game,είναι σαν αναβαθμισμένη έκδοση του VC2.Τα βασικά μείον είναι ότι έχει κάποιους ίδιους χάρτες με το 2,και ότι για κάποιο λόγο όταν σηκώνουν το όπλο για να ρίξουν κάνει έναν περίεργο μεταλλικό ήχο,λογικά για να το κάνουν πιο ρεαλιστικό?Κατα τ'άλλα υπέροχο,επιτέλους μπορείς να κάνεις όποιον θες ότι class θες,χάνοντας απλά κάποιο bonus...Τώρα είμαι στο δίλλημα του να ασχοληθώ με την JP version ή να περιμένω το ατελείωτο διάστημα των περίπου 8 μηνών να μεταφραστεί.
Σου δουλευει αυτο?Εμενα και το 2ο και το 3ο valkyria chronicles δεν μου δουλευουν στον prometheus...Αρχιζει να φορτωνει και μετα κλεινει.

Posted 12 February 2011 - 13:18
Σου δουλευει αυτο?Εμενα και το 2ο και το 3ο valkyria chronicles δεν μου δουλευουν στον prometheus...Αρχιζει να φορτωνει και μετα κλεινει.
Eμένα το μόνο που δεν λέει να δουλέψει είναι το Valkyria 2 σε Undub.Βρήκα ένα fix,αλλά πλέον δεν με τραβάει ιδιαίτερα το 2...Το 3 δούλεψε με την 1η,τώρα δεν θυμάμαι από ποιον το χα κατεβάσει,αλλά νομίζω το χε σε mediafire links

Posted 12 February 2011 - 13:48
Currently playing Spell Force 2 Shadow wars και Sam and Max season 1 (given to me by PCmaster!)