Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1651 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 January 2011 - 14:57

Doom 3 με κλειστα τα παντα, φωτισμος μονο απο την ο8ονη, ακουστικα και ηχος στο full.Επος για την εποχη του στο horror.Ακομα θυμαμαι εαν φιλο μου να κανει το ιδιο και σε καποια φαση να νιωθει ενα χερι στον ωμο του. ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ OVER 9000.
Βεβαια μετα ηρθε και το εγκεφαλικο γτ ηταν η μανα του με τον καφε στο χερι που της ειχε ζητησει και επεσε ολος πανω στο keyboard.
Πραγματικα απο τα λιγα παιχνιδια που ειχα ευχαριστηθει τοσο πολυ.

AKΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ.Ή μάλλον όχι ακριβώς έτσι.Εγώ δεν χρησμιποιούσα ακουτικά ,αλλά τα 5.1 ηχεία μου.Ακόμα πιο χάος. Αφού θυμάμαι κάποιο βράδυ που έπαιζα άκουσα έναν ήχο (κανονικό όχι από το παιχνίδι) και τινάχτηκα τόσο δυνατά που έπεσα από την καρέκλα και χτύπησα το κεφάλι μου στην πόρτα.

Επική παιχνιδάρα.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν άρεσε στον κόσμο που το έπαιζε και το βρήκε βαρετό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1652 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 January 2011 - 14:58

No ty.... Αν ήταν λύση για εμένα να το αγοράσω θα το είχα κάνει ήδη.... Better stay with mah psp downloaded Valkyria 2 than buy Magicka :borednn9:

μεινε με το βαλκυρια, γιατι πειρατικο ενα παιχνιδι που λαμπει στο coop δεν εχει καμια λογικη να κατεβασεις.

also, το μονο μου προβλημα τοτε με το Doom3 ηταν οτι ενω ηταν τοσο απιστευτα ομορφο απο θεμα γραφικων, ηταν τοσο μαυρο που πηγαινε ολη η ομορφια χαμενη...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1653 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 30 January 2011 - 15:02

Καταραμένο Soul Reaver 2 και τα παλιο Savepoint σου. Το ένα στη γη και το άλλο στον ουρανό! (πραγματικά το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι αυτό)

ΑΑΑααγκκκ...είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να πάρεις τα σπαθιά.
Αναθεματισμένο Wind Forge... :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1654 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 January 2011 - 15:02

Επική παιχνιδάρα.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν άρεσε στον κόσμο που το έπαιζε και το βρήκε βαρετό.

Μάλλον το ΑΠΟΛΥΤΟ σκοτάδι. xD

Μόνο με το duct-tape mod γινόταν playable. :P
Posted Image
Posted Image

#1655 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 January 2011 - 15:59

To Dead Space μπροστά του είναι τέρας ποικιλίας ρε συ.Δεν λέω χεζμεντέν αλλά ήταν πόσες ώρες το ίδιο πράγμα.Άσε που από το σκοτάδι νόμιζες ότι ήσουν στο ίδιο μέρος και έκανες κύκλους.

#1656 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 January 2011 - 16:25

Μάλλον το ΑΠΟΛΥΤΟ σκοτάδι. xD

Μόνο με το duct-tape mod γινόταν playable. :P

Μιας και μου το θύμισες αυτό,ένας φίλος μου έκανε άλλο πράγμα.Όταν έφτανε σε χώρο με απόλυτο σκοτάδι ,έβαζε god mode ,έβαζε το cheat για όλα τα όπλα ,έριχνε μετά μια με το τελευταίο όπλο (ΒFG 9000) και ουσιαστικά καθάριζε ότι υπήρχε στο δωμάτιο και μετά έβγαζε τα cheat και συνέχιζε :hahaha:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#1657 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 January 2011 - 17:16

Μιας και μου το θύμισες αυτό,ένας φίλος μου έκανε άλλο πράγμα.Όταν έφτανε σε χώρο με απόλυτο σκοτάδι ,έβαζε god mode ,έβαζε το cheat για όλα τα όπλα ,έριχνε μετά μια με το τελευταίο όπλο (ΒFG 9000) και ουσιαστικά καθάριζε ότι υπήρχε στο δωμάτιο και μετά έβγαζε τα cheat και συνέχιζε :hahaha:

Mπαχ weaklings.
Σε τετοια μερη εγω ακολουθουσα τακτικη evil dead.Εβγαζα μπροστα το αλυσοπριονο και προχωρουσα.Αλλη φαση να προχωρας και να διαμελιζεις οτι βγαινει μπροστα σου.
Αh the joys of a previous more simple and fun life.

Posted Image

#1658 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 31 January 2011 - 19:48

άρχισα να παίζω και το amnesia:the dark descent, το οποίο είναι αρκετά καλό [=

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#1659 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 31 January 2011 - 20:34

άρχισα να παίζω και το amnesia:the dark descent, το οποίο είναι αρκετά καλό [=

Είναι πάρα πολύ καλό,όχι απλά καλό.Είναι σαν να παίζεις FPS και να σου πήρανε τα όπλα.

Posted Image

#1660 Sabaku316

Sabaku316

Mr. Chau

• Members
  • 1 posts

Posted 31 January 2011 - 23:39

Μόλις έβγαλα το Assassins Creed Brotherhood και έμεινα πάλι με το στόμα ανοιχτό στο τέλος...Αραγε που να διαδραματίζεται το επόμενο?:tensai:
Posted Image :dazed:Kala eisai re?

#1661 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 February 2011 - 00:06

Μόλις έβγαλα το Assassins Creed Brotherhood και έμεινα πάλι με το στόμα ανοιχτό στο τέλος...Αραγε που να διαδραματίζεται το επόμενο?:tensai:

Kι εγω γι αυτο αναρωτιεμαι.
Κατι ειχα ακουσει πως σκεφτονται για feudal Japan με ninja κλπ.Το κοβω για απιστευτη φαση.
Εμενα παντως,οτιδηποτε θα με ευχαριστουσε.Απο αρχαια Αιγυπτο,μεχρι tribal φαση σε κεντρικη Αμερικη ή Ινδια.Το θεμα για μενα ειναι να βελτιωσουν το game play και να κανουν καποιες αλλαγες.Το προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι ο παικτης απο ενα σημειο και μετα γινεται οχι απλα πολυ δυνατος,αλλα ουσιαστικα ανηκιτος.
Κανοντας το combat system πιο περιορισμενο και challenging,πιστευω πως θα καταφερουν να εστιασουν περισσοτερο στο stealth στοιχειο της σειρας,κατι που εχει παραμεληθει.

Κατα τ'αλλα,currently playing τα ιδια εδω και ενα μηνα.Αυτη η σκληρη καθυμερινοτητα μου χαλαει την gamer ζωη.7
Κραταω το Mass Effect για το καλοκαιρι που θα βαλω live για τα DLC.
Παιζω Virtua Fighter 5,Killer 7,Glory of heracles(επιτελους το τελειωνω),Heroes of might and magic 3 και φυσικα,το εθιστικο Dynasty warriors 5.
This game never gets old!:drink:

O6rrvsU.jpg

#1662 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 February 2011 - 00:37

Κατι ειχα ακουσει πως σκεφτονται για feudal Japan με ninja κλπ.Το κοβω για απιστευτη φαση.

Πλακα με κανεις....:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

#1663 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 February 2011 - 00:39

θα ειναι λιγο ηλιθιο με ninja XD πως θα μπλεξουν τους προγονους του και τους Templars με την ιαπωνια ρε σεις XD

με ναζι και β'ππ πιο πιθανο ειναι. ή θα σταματησουν οι προγονοι και θα ειναι η σειρα του παρλαπιπα του δεζμονδ.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1664 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 February 2011 - 01:02

μα αν θυμάζει στο 2 τα αγάλματα και οι τάφοι είναι πρόγονοι του Desmond...πως βρέθηκε πρόγονος να φάει την Κλεοπάτρα...άρα δεν θα ήταν περίεργο αν και όλα δείχνουν το Desmond

#1665 Sabaku316

Sabaku316

Mr. Chau

• Members
  • 1 posts

Posted 01 February 2011 - 02:02

Kι εγω γι αυτο αναρωτιεμαι.
Εμενα παντως,οτιδηποτε θα με ευχαριστουσε.Απο αρχαια Αιγυπτο,μεχρι tribal φαση σε κεντρικη Αμερικη ή Ινδια.Το θεμα για μενα ειναι να βελτιωσουν το game play και να κανουν καποιες αλλαγες.Το προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι ο παικτης απο ενα σημειο και μετα γινεται οχι απλα πολυ δυνατος,αλλα ουσιαστικα ανηκιτος.
Κανοντας το combat system πιο περιορισμενο και challenging,πιστευω πως θα καταφερουν να εστιασουν περισσοτερο στο stealth στοιχειο της σειρας,κατι που εχει παραμεληθει.

Κατα τ'αλλα,currently playing τα ιδια εδω και ενα μηνα.Αυτη η σκληρη καθυμερινοτητα μου χαλαει την gamer ζωη.7
Κραταω το Mass Effect για το καλοκαιρι που θα βαλω live για τα DLC.
Παιζω Virtua Fighter 5,Killer 7,Glory of heracles(επιτελους το τελειωνω),Heroes of might and magic 3 και φυσικα,το εθιστικο Dynasty warriors 5.
This game never gets old!:drink:

Το θέμα είναι να βγεί κάτι πετυχημένο γιατι το θέμα με τους ασσασσιωους δεν είναι για πειραματισμούς...Για το σύστημα μάχης θα συμφωνήσω, το stealth έχει γίνει προαιρετικό πια...Επίσης το PSN μου είναι Sabaku316 όποιος θέλει...
Heroes of might and magic 3 + dynasty warriors 5 είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια γενικά!!!Δεν περίμενα να παίζουν ακόμα Heroes οι άνθρωποι!!!
Posted Image :dazed:Kala eisai re?