Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1591 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 January 2011 - 13:28

ειναι το ατιμο, αν και αυτο το μπρος πισω στον θανατο και ακομα παραπερα του Raziel με ειχε κουρασει. οι μαχες ηταν το μεγαλυτερο προβλημα γιατι εξαιτιας της καμερας απο προκληση κατεληγαν σε σπασιμο νευρων...

αντι να εκαναν reboot ΞΑΝΑ τα tomb raider καλυτερα να εβγαζαν κανα τετοιο διαμαντακι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1592 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 January 2011 - 13:42

Ναι ρε συ, καλύτερα να βγάζαν μια συνέχεια, ή έστω κάτι!!

Η αλήθεια είναι όταν είδα το Bloodrayne χάρηκα γιατί νόμιζα πως ήταν συνέχεια, γιατί είχα ακούσει πως και καλά η Rayne είναι απόγονος του Kain και κάτι τέτοια, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτό.

Και μια ερώτηση

Kain or Raziel ?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1593 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 January 2011 - 14:13

Ναι ρε συ, καλύτερα να βγάζαν μια συνέχεια, ή έστω κάτι!!

Η αλήθεια είναι όταν είδα το Bloodrayne χάρηκα γιατί νόμιζα πως ήταν συνέχεια, γιατί είχα ακούσει πως και καλά η Rayne είναι απόγονος του Kain και κάτι τέτοια, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτό.

Και μια ερώτηση

Kain or Raziel ?

δεν νομιζω να ισχυει γιατι ειναι απο εντελως διαφορετικες εταιριες...
για την ερωτηση σου, δεν ξερω >_<
δυσκολη αποφαση.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1594 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 07 January 2011 - 23:19

Mark Leung: Revenge of the Bitch. Η περιγραφη που διαβασα ειναι: "When Final Fantasy meets teh internets!

Angry Birds ...για PC.

Sunset Riders στον emulator του Snes. Good old times...

Back to the Future: Episode 1. Συνολικά θα έχει πέντε επεισοδια και κυμαινεται στα επιπεδα των Sam&Max, Wallace&Gromit και Adventures of Monkey Island.

Posted Image

#1595 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 08 January 2011 - 11:24

Shin Megami Tensei 1 για SNES
Mario Galaxy 2
Posted Image

#1596 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 January 2011 - 23:34

Currently Playing kingdom hearts:birth by sleep απλα το πιο εθιστικο και διασκεδαστικο παιχνιδι που εχω παιξει για το psp...

+1
Φοβερό παιχνίδι!!!

v4kFmx.png

#1597 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 09 January 2011 - 23:44

Αφού πέρασα μέσα απο το torchlight και το diablo και πήρα τη δόση μου απο endless dungeon-crawlers, είπα να αλλάξω στύλ. Αν και δεν είμουνα ποτέ φάν του είδους τώρα παίζω LoL (league of legends για τους λιγότερο l33t :P) γιατί μπορώ και το ελέγχω και δεν καίγομαι όπως όταν έπαιζα WoW.

Σύντομα όμως θα τελειώσω με την πτυχιακή...αχέμ...αυτά :D
Posted Image

#1598 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 11 January 2011 - 20:55

Super robot taisen J (translated at last this xmas XD)

Κάψιμο ολοκληρωτικό.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#1599 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 12 January 2011 - 01:55

Heavy Rain(καλά , τα σπάει και συνεχίζω να παίζω και να πορώνομαι , όσο περνάει η ώρα , ακόμα πιο πολύ !!! )
Uncharted 2(στο uncharted δεν έχω παίξει καθόλου υπόθεση , μόνο multiplayer με φιλαράκια και μπορώ να πω πως μια χαρά παιχνιδάκι είναι :D)
Posted Image

#1600 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 January 2011 - 11:48

[prologue] Ο αδερφός μου είχε παραγγείλει για τρείς φίλους του, 3 dragon age origins ultimate edition για το PC. Ήρθε το δέμα και τι είχε μέσα; 2 DAO Ultimate Edition για το PC και 1 για το PS3.
Και έτσι, χωρίς να πληρώσω ούτε ένα λεπτό βρέθηκα με ένα DAO Ultimate edition για το PS3. :hahaha:
Το τρίτο για το PC θα μας το στείλουν δωρεάν. [/prologue]

Οπότε, όπως καταλάβατε, currently playing DAO. Ξεκίνησα με roque elf και μου φαίνεται πολύ ωραίο μέχρι στιγμής. Ίδωμεν...

Edited by Jorg, 15 January 2011 - 12:14.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1601 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 January 2011 - 12:51

Οπότε, όπως καταλάβατε, currently playing DAO. Ξεκίνησα με roque elf και μου φαίνεται πολύ ωραίο μέχρι στιγμής. Ίδωμεν...

Kαλη επιλογη.Κι εγω αυτο διαλεξα.
Ενας rogue με καλη πανοπλια,δυο καλα dual weapons,τουμπανικα στατηστικα,και τις σωστες κινησεις αποτελουν την απολυτη ισοροπια μεταξυ συναμης,ταχυτητας και αντοχης.
Απο specializations στο μελλον θα προτεινα duelist και ranger(οχι πως ο Assasin ειναι κακος, αλλα υπαρχει και ο Zevran).

Eπισης, τι ακριβως ειναι το Gold edition?

Περα απ'αυτο,προσφατα ξεκινησα για πρωτη φορα το περιφυμο Call of duty.
Δυστηχως το Modern warfare 1 δεν εχει bots στο split-screen,και δεν εχω Live,αλλα πιστευω πως το δυναμικο story του μου φτανει προς το παρον.

Και φυσικα,ξαναεπιασα το Dynasty warriors 5(my favourite game),ετσι ωστε σιγα σιγα να τελειωσω καποια musou modes που ειχε αφησει ο αδερφος μου και ακομα βαριεται να παιζει
(εγω βεβαια αλλο που δε θελω), και φυσικα να εμφανησω ολα τα τεταρτα οπλα και γενικα το 100% game completion.

Το 3 σχεδον το καθαρησα ολο,αλλα το τεσσερα βρισκεται σε χαοτικη κατασταση λογω του απαραδεκτου musou mode του,που δεν προκειται ποτε να κατσω να τερματησω με ολους του παικτες.

O6rrvsU.jpg

#1602 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 January 2011 - 13:13

Λέγοντας Gold edition εννοείς την Ultimate edition? Είναι βασικά το παιχνίδι με όλα τα downloadable contents που έχουν βγει (μαζί και το awakening). Δηλαδή όχι μόνο πήρα το παιχνίδι τζάμπα, αλλά μαζί και ότι extra έχι βγει για αυτό. :hahaha:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1603 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 15 January 2011 - 13:20

MINE FUKKEN' CRAFT!

LfNX0dh.png

#1604 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 15 January 2011 - 13:32

Συνεχίζοντας την retro πορεία μου έπιασα το "The Legend of Zelda" στο NES. Αρκετά απλό και σχετικά σύντομο, αν το έχω εκτιμήσει σωστά. Μια αναποδιά με το save με έκανε να το ξεκινήσω από την αρχή αλλά ό,τι έκανα σε 11 ώρες το ξαναέκανα σε 1:30. Γενικά αν ξέρεις πού να πας γλιτώνεις πολύ χρόνο, οι μάχες και οι πίστες είναι σχετικά μικρές. Ευχάριστο παιχνίδι...
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#1605 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 17 January 2011 - 15:47

Shin Megami Tensei : Persona 3 Portable!!!!! (και Angry Birds xD ) Φοβεράααααα!!!!!

v4kFmx.png