Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 15:30

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 16:09
To συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρειαζόταν ποτέ healer,μιας και τα items ήταν κάπως υπερβολικά χρήσιμα,όπως και το γεγονός ότι στο guard έκανες και hp heal...Αν και εγώ θυμάμαι πως απλά έβαζα Rose μέσα στο party και δεν με ένοιαζε τίποτα.
:wis:
Εγω παντα εκανα παρτυ με την Meru.Το μεγαλυερο Magic,600% up στο damage με LV5 Perky Step,Και 200 SP αμα εκανα Cool Boogie δλδ next turn ειχα Rainbow Breath(Full Heal + Cure stats abnormalities,20 MP) και massive magic damage με Freezing Ring (10 MP) για ενα target και Diamond Dust(30MP) για ολα τα targets.Water Dragon δεν εκανα ποτε γτ δεν συνεφερε MP wise διπλασιο damage απο Diamond Dust και all targets αλλα 80MP κοστος.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 16:28
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 16:38
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 17:17
/facepalm
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 17:42
Πολυ καλη ατμοσφαιρα και ιστορια, αλλα το party ειναι κομματακι αδιαφορο, και ωρες ωρες μου φαινετε κουραστικο.
Θα το συνεχισω παντως, αρχη ειμαι ακομα ειμαι σιγουρος θα γινει καλυτερο.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 18:13
Sure...
/facepalm
Πρώτον ήρεμα,απλά επειδή κάποιος δεν υποστηρίζει το setup σου δεν χρειάζεται να το ρίχνεις στις ειρωνίες.Άλλωστε και γω συμφωνώ με τον alxdjo,η Shana δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα στο παιχνίδι.Την είχα στο party,αλλά με το που πήρα την Rose είδα διαφορά,και την έβγαλα.Εφόσον δεν έβγαζε damage ενώ όλοι οι υπόλοιποι την πάλευαν κάπως,και μου ήταν νεκρό βάρος μιας και το heal ήταν αραιό,δεν βρήκα ποτέ κάποιον ουσιαστικό λόγο να την ξαναβάλω μέσα.Και μιλάω για το 1ο playthrough,που ήμουν newbie αλλά και πάλι δεν χρειάστηκε σαν healer.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 18:32
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 18:43
Βεβαια μετα ειχα αγορασει το νουμερο 2. Ηταν πολυ μεγαλυτερο και επικοτερο του #1 αλλα εμενα μου αρεσε το πρωτο πιο πολυ. Και αυτο σιγα σιγα. Θα δοκιμασω χωρις τις λυσεις.
Ισως απο τα καλυτερα action-adventure παιχνιδια που βγηκαν. Οι διαλογοι ειναι λιγο σπαστικοι και μου φαινεται θα τους απενεργοποιησω.
ενδιαμεσα παιζω στο MAME ενα αρκετα αστειο παιχνιδι
[media]http://www.youtube.com/watch?v=w5MhSmmTcQc[/media]
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 19:09
Ναι δικο μου λαθος που ειπα facepalm αν και δεν πηγαινε για το οτι ειπε την Shana αχρηστη αλλα για την τριπλετα του. Για να εχεις την καλυτερη τριπλετα πιστευω πως ο Lavitz/Albert ο οποιος ειναι μακραν ο καλυτερος damage dealer πρεπει να ειναι μεσα. Η Meru δεν ειναι και ultra-imba character αλλα φυσικα ειναι καλυτερη απο την Shana (και την Shana δεν την συγκρινα με Meru, Haschel η με κανεναν αλλον απλα ειπα πως δεν ειναι αχρηστη). Π.χ. οταν το επαιζαν μερικα φιλαρακια (πρωτη φορα το επαιζαν και αυτοι και δεν εχουν παιξει πολλα J-RPG) ειχαν βαλει την Rose αντι για την Shana και εχαναν αρκετα ευκολα (ναι δυσκολευονταν στην αρχη με τα additionals). Οπως ειπα η Shana ειναι για newbies οι οποιοι δεν βιαζοντε να τελειωνουν τις μαχες γρηγορα. Ειναι καθαρα μια healer/supporter character και τιποτα παραπανω.Πρώτον ήρεμα,απλά επειδή κάποιος δεν υποστηρίζει το setup σου δεν χρειάζεται να το ρίχνεις στις ειρωνίες.
Υ.Γ. Δεν ειμαι fan της Shana, βασικα ποτε δεν την εχω στο party καθως θελω να τελειωνω γρηγορα της μαχες και δεν κανω μια balanced τριπλετα αλλα μια επιθετικη.
Ουτε η Shana δεν κανει damage αλλα ουτε η Meru. Το damage απο ενα additional της Meru το κανει ο Albert με ενα χτυπημα. H Meru αξιζει μονο σαν Dragoon. To Moonlight της Shana ειναι απο τα πιο χρησιμα skills. 100% HP recovery ή 1 revive+50% HP recovery+removes status effects. Το White Silver Dragon skill ειναι επισης ενα παρα πολυ χρησιμο skill. (οτι κανει το Astral Drain της Rose, το White Silver Dragon το κανει 100 φορες καλυτερα) Και δεν διαφωνω, θα προτιμουσα ΕΓΩ να εχω την Meru στο party παρα την Shana.Και για να κανει Heal πρεπει να γινεις White Dragoon και να κανεις magic.To Moon Light (10 MP) ηταν Ally Single 100% Rev & Rec.Το Gates of Heaven (30 MP) Ally All 100% Recover δλδ μονο full heal.Και για να γινεις draggon ηθελες 3 γυρους attack με μετριο damage για να μαζεψεις 105 SP (3 * 35SP).Ενω με meru ενα Boogie Dance με μετριο damage εβγαζες 200 sp σε ενα attack ή 600% πανω damage με Perky Step και 100 Sp/attack.Χωρια οτι το agility της που ειχες 2 γυρους σε 1 της shana και ενα απο τα ψηλοτερα magic.
Υ.Γ. Τo SP ποτε δεν ηταν προβλημα για μενα.
Αμα θελετε να απαντησετε καντε το καλυτερα στο profile μου για να μην χαλασουμε αυτο το topic.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 20:29

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 22:30

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 00:10
Blood Omen 2
και ακολουθει Soul Reaver 1 + 2
Legacy of Kain : Defiance!!
Αν και τα εχω λιωσει ολα θελω να τα ξαναπαιξω!!

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 00:21
και ακολουθει Soul Reaver 1 + 2
Legacy of Kain : Defiance!!
τα Soul Reaver ειναι κορυφαια. το Defiance ομως... δεν μπορω να περιγραψω το rage μου για την πιο απαισια καμερα σε παιχνιδι...
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 13:17
τα Soul Reaver ειναι κορυφαια. το Defiance ομως... δεν μπορω να περιγραψω το rage μου για την πιο απαισια καμερα σε παιχνιδι...
Ε, πέρα από την κάμερα που έχει σαν Story and Gameplay είναι φοβερό !! Ε? Ε? ?Ε? Ε? Ε?Ε?Ε?Ε?Ε!?