Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1561 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 12:36

+1000 απο μενα να χεις, το πρωτο rpg που επαιξα ποτε. βεβαια χωρις ρυθμισεις paradox δεν το τερματιζες ευκολα.

Nah.1η φορα το τερματισα στα 9 μου και δεν ειχε ο δισκος Paradox κλπ.Απλα αμα εκανες master τα additions νωρις νωρις και ηξερες στον 3ο κ 4ο δισκο που να πας να μαζεψεις λεφτα,σε χρονο dt ειχει τις legendary dragoon πανοπλιες που το set εκανε 20κ για τον καθενα.Α και αμα ειχες μαζεωει και ολα τα stardust τοτε ησουν αρχοντας γιατι μπορουσες να ριξεις τον Faust
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1562 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 12:39

Μολις τερματισα το Half-life 2 /m\ hell yeah!

Τωρα απο που συνεχιζει η ιστορια?
Portal ή Half-life: episode 1?

μαντεψε!!! παιξε τα HL με τη σειρα και οποτε θες το Portal. στο τελος του Ep2 θα δεις την συνδεση μεταξυ τους. για την ωρα δεν εχει σημασια για το σεναριο. ΑΝ βγει καποτε η συνεχεια του HL θα δουμε...

μόλις ξεκίνησα το Darksiders και βρίσκομαι εκεί που έχω μιλήσει με το Vulgrim .....ωραίο παιχνίδι μέχρι στιγμής και πολύ ωραία γραφικά και κλασικό slasher αλλά μου δίνει την εντύπωσει ότι έχει αντιγράψη πολλά πράγματα από αλλά πολύ γνωστά παιχνίδια...

EDIT:πολύ άθλιο φτιάξιμο από τους skidrow

ρε σα δε ντρεπονται λεω γω... οι αλητες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1563 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 12:58

+1000 απο μενα να χεις, το πρωτο rpg που επαιξα ποτε. βεβαια χωρις ρυθμισεις paradox δεν το τερματιζες ευκολα.

Εγω να σου πω την αληθεια, το τερματισα σχετικα ευκολα. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κανεις ολες τις μαχες και οχι run και ετσι ανεβαζεις τα Additional σου. Λεφτα δεν ξοδευα σχεδον καθολου και αγορασα την Armor of Legend. Μετα γινετε πολυ~~~ ευκολο το παιχνιδι. Μαζευεις λεφτα για την Legend Casque. Και μολις νικησεις τον Magician Faust ερχετε το ultra-combo του παιχνιδιου περνοντας την Phantom Shield.
Το paradox δεν ειναι εκεινο το patchακι?

#1564 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 13:26

ρε σα δε ντρεπονται λεω γω... οι αλητες.

αααα...πρέπει να λέμε τα καλά αλλά πρέπει να λέμε και τα άσχημα...όταν κατέβασα το Dragon Age από τους ίδιους ήταν εξαιρετική δουλειά μόνο το crack ήθελε αλλά το installation αυτού του παιχνιιού δεν βλέπεται...στη ουσία δεν το κάνει install αλλά ένα copy paste και μετά για να το βγάλεις πρέπει απλά να σβήσει τα αρχεία...αν τώρα αυτό σου αρέσει εγώ πάω πάσο:yawn2:

#1565 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 13:37

το οτι εχεις παραπονο για κατι που δεν εχεις πληρωσει ειναι το λιγοτερο αστειο, ποσο μαλλον οταν στο προσφερει καποιος αλλος δωρεαν, αλλα δεν θελω να ανοιξω τετοια κουβεντα σε αυτο το φορουμ.

Ontopic
καπου παρατησα το Mirror's Edge γιατι το βαρεθηκα, καπου στη μεση εχω αφησει και το Βioshock αλλα δεν εχω ορεξη για κατι τοσο σκοτεινο και παιζω Overlord που εχει απειρο χαβαλε! και μερικα indie που χτυπησα στα sales του Steam.

#1566 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 14:29

το οτι εχεις παραπονο για κατι που δεν εχεις πληρωσει ειναι το λιγοτερο αστειο, ποσο μαλλον οταν στο προσφερει καποιος αλλος δωρεαν, αλλα δεν θελω να ανοιξω τετοια κουβεντα σε αυτο το φορουμ.

Συμφωνω με τον Serestrum.Εγω γενικα ειμαι κατα της πειρατειας(παρ'ολο που εχω τσιπαρισμενο ps2),εκτος κι αν το παιχνιδι δεν υπαρχει πουθενα στην αγορα.
Απο κει και περα,δεν πιστευω πως τα video games ειναι τοσο ακριβα οσο φυμηζονται.

On topic λοιπον.
Εδω και μερικες εβδομαδες,εχω ξεκινησει να παιζω το Killer 7.
Εξαιρετικο παιχνιδι,κυριως λογω της ιδιαιτεροτητας του.
Το καλυτερο ειναι πως εχει ενα καλο και λογικο scenario που κρυβεται μεσα στα παρανοικα λογια των χαρακτηρων και το γενικα ιδιορυθμο στυλ του.

Επισης,προσφατα αρχισα και το Mass Effect 2.
Καλο,οπως περιμενα,αλλα πιστευω πως ειναι μαλλον κατωτερο απο τον πρωκατοχο του.
Το κυριο αρνητικο ειναι το απιστευτα περιορισμενο skill tree,που ειναι μικροτερο και απο το προηγουμενο(αν και ελπιζω πως αργοτερα θα γινει expand),και το οτι δεν εχει κανενα καινουργιο character class.

Γενικα,απο αποψης gameplay,ειναι το ιδιο με το πρωτο,ευχομαι να ειναι ισαξιο και στο story.

O6rrvsU.jpg

#1567 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 22:20

Επειδη ειχαν σβηστει τα παλια ρεκορ, ειπα μηπως κανω κατι καλο στο Slamtilt Pinball αλλα δεν.....βλεπω καποιους που φτασαν λεει ρεκορ οπως 66 και 15 δισ. αλλα που να τους πιασω

Ποιος ειπε για πειρατικα παιχνιδια; δε ντρεπεστε ρε; το παιχνιδι, αν και παλιο το ειχα αγορασει γνησιο με θηκη και παμφθηνα.

Απλα ισως το καλυτερο φλιπερακι μετα το Pro Pinball Trilogy για το Dreamcast (και αυτο αγορασμενο αχρειοι!).

Τωρα θα δοκιμασω το Slamtilt Resurrection να δω αν ειναι καλο.

#1568 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2011 - 23:55

...Το paradox δεν ειναι εκεινο το patchακι?

δεν ξερω πως το λενε, ειναι κατι ρυθμισεις που εκανα κατω απ το λογοτυπο paradox με το που ετρεχα το παιχνιδι, infinite life, gold, etc..
τα sturdust τα ειχες βρει ολα ?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 04 Ιανουάριος 2011 - 00:01

#1569 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 00:16

Γτ οχι.Κρινεις την δουλεια τους σαν Hacker απλα.Τωρα αν θες να το παιξεις ο οσιος της Game Indystry με γεια και χαρα σου.Εγω θα χαλαω τα λεφτα μου καπου αλλου και οχι σε games
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1570 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 00:20

Ναι, ναι τελικα ειναι το patchακι το paradox. Τα Stardusts την πρωτη φορα που τα επαιξα δεν τα βρηκα ολα, προσφατα που το ξαναεπαιξα τα βρηκα ολα αλλα εβλεπα στο Internet που ηταν. :P Εμ δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις *ολα. Νταξ, για τα λεφτα μονο 2 βασικα πραγματα χρειαζεται να αγορασεις, την Legend Casque και την Armor of Legend. Αμα δεν ξοδευεις τα λεφτα σου σε βλακιες τοτε τα αγοραζεις χαλαρα. Αμα δεν μπορεις τοτε πας και πολεμας κατι τερατα που σου δινουν 300gold κοντα στην Basil. ;p

Υ.Γ. Η Shana τα σπαει και ας λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι αχρηστη.

#1571 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 00:37

Ναι, ναι τελικα ειναι το patchακι το paradox. Τα Stardusts την πρωτη φορα που τα επαιξα δεν τα βρηκα ολα, προσφατα που το ξαναεπαιξα τα βρηκα ολα αλλα εβλεπα στο Internet που ηταν. :P Εμ δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις *ολα. Νταξ, για τα λεφτα μονο 2 βασικα πραγματα χρειαζεται να αγορασεις, την Legend Casque και την Armor of Legend. Αμα δεν ξοδευεις τα λεφτα σου σε βλακιες τοτε τα αγοραζεις χαλαρα. Αμα δεν μπορεις τοτε πας και πολεμας κατι τερατα που σου δινουν 300gold κοντα στην Basil. ;p

Υ.Γ. Η Shana τα σπαει και ας λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι αχρηστη.

Ελπίζω να εννοείς ότι τα σπάει από θέμα εμφάνισης...Γιατί σε μάχη,πως μπορεί να είναι ποτέ καλή κάποια που λόγω έλλειψης combo,έχει τρισάθλιο damage cap?

Btw,ξέρει κανένας αν τo συγκεκριμένο game θα βγει σαν DLC και για μας?Το είδα στο ιαπωνικό PSN,αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες...Και θέλω τόσο να το ξαναπιάσω μετά από τόσα χρόνια...Αν όχι το τελειότερο,από τα τελειότερα RPG που έχω παίξει στη ζωή μου.

#1572 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 00:38

Γτ οχι.Κρινεις την δουλεια τους σαν Hacker απλα.Τωρα αν θες να το παιξεις ο οσιος της Game Indystry με γεια και χαρα σου.Εγω θα χαλαω τα λεφτα μου καπου αλλου και οχι σε games

ειναι γεγονος πως οταν λες σε καποιον τζαμπατζη οτι... well, ειναι τζαμπατζης οι αντιδρασεις ειναι φοβερα αστειες και οι ατακες φθηνες σαν τον ιδιο. οπως τωρα που μπηκες να ποσταρεις απλα και μονο για να προσπαθησεις να μου την πεις. :hahaha:

#1573 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 00:48

Ελπίζω να εννοείς ότι τα σπάει από θέμα εμφάνισης...Γιατί σε μάχη,πως μπορεί να είναι ποτέ καλή κάποια που λόγω έλλειψης combo,έχει τρισάθλιο damage cap?

Δεν γινετε ολοι οι χαρακτηρες να ειναι damage dealer. Η Shana ειναι healer και την δουλεια της την κανει μια χαρα.

Btw,ξέρει κανένας αν τo συγκεκριμένο game θα βγει σαν DLC και για μας?Το είδα στο ιαπωνικό PSN,αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες...Και θέλω τόσο να το ξαναπιάσω μετά από τόσα χρόνια...Αν όχι το τελειότερο,από τα τελειότερα RPG που έχω παίξει στη ζωή μου.

...και ενα απο τα πιο underrated J-RPG που εχουν βγει...Νεα για DLC δεν υπαρχουν. Για μενα ειναι το πιο "ολοκληρωμενο" και το καλυτερο J-RPG που υπαρχει. Το μονο J-RPG που μπορει να φτασει στα επιπεδα του ειναι το Suikoden 2.

#1574 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2011 - 02:49

To συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρειαζόταν ποτέ healer,μιας και τα items ήταν κάπως υπερβολικά χρήσιμα,όπως και το γεγονός ότι στο guard έκανες και hp heal...Αν και εγώ θυμάμαι πως απλά έβαζα Rose μέσα στο party και δεν με ένοιαζε τίποτα.:wis::wis:

#1575 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 15:25

Ξανάπιασα το demon's souls και θυμήθηκα τι παιχνιδάρα που είναι και πόσο είχα πορωθεί. Άρχισα βέβαια νεό παιχνίδι. Έχω διαλέξει magician και μου έχουν μείνει ακόμα όλο το 5, το 3.2 και 3.3, τα οποία είναι και τα χειρότερα μου. -.- Όχι σε θέμα bosses (τους έχω εύκολο με το Firestorm) αλλά σε θέμα πίστας.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*