Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 12:29
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 13:22
αν και με 20αρα οθόνη δεν το ευχαριστήθηκα οπτικά και τόσο πολύ.
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 14:01
BioShock 2.αν και το ειχα αγορασμένο εδω και 4 μήνες,μόλις προχθές το άρχισα.
αν και με 20αρα οθόνη δεν το ευχαριστήθηκα οπτικά και τόσο πολύ.
Και γω το χω αφήσει στο ράφι να πιάνει αράχνες με την παλιά TV...Ίσως το ψήσω,αν και θέλω να ασχοληθώ λίγο με κάνα 2 games που παράτησα από τότε που έπιασα το Basara...
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 01:03
Παλιό, αλλά το βρήκα 14 € και είναι ό,τι πρέπει για να με κρατήσει μέχρι να μπει το δώρο για να πάρω το HeartGold, το οποίο με τη σειρά του θα με κρατήσει μέχρι να βγει το Black...
Αργότερα που θα το προχωρήσω και λίγο θα αρχίσω την αναζήτηση friend codes για να κάνω και ανταλλαγές.

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 00:06

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 01:16
Συνεχίζω ξανά για Ν-στη φορά το Resident Evil 3
(Απλά και τα 2 τα παίζω στο PC)
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 20:17
Dungeon Keeper 2. Παλιό αλλά κλασσικό
.
να σου πω, προτιμω το 1.
το 2 απλα ειναι λιγοτερο κουραστικο οπτικα με τους καινουργιους υπολογιστες
δυστηχως το direct3d patch sta xp για το 1 δε λειτουργει.
ιδιο προβλημα και στο Flying Corps.....

I miss the DOS/Windows 95/98 days
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 22:54
το 2 απλα ειναι λιγοτερο κουραστικο οπτικα με τους καινουργιους υπολογιστες
δυστηχως το direct3d patch sta xp για το 1 δε λειτουργει.
Αυτός είναι και ο λόγος που παίζω το 2. ;p
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 23:01
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό, αλλά ψιλοαπογοητεύτικα. Τα levels είναι πολύ απλά όπως και τα όπλα.
Περιμένω να το προχωρήσω λίγο (meaning, να ξελκειδώσω περισσότερα) και πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα γίνει πιο ενδιαφέρον
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 23:16
COD: Black Ops Multiplayer.
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό, αλλά ψιλοαπογοητεύτικα. Τα levels είναι πολύ απλά όπως και τα όπλα.

τα τελευταια 3 χρονια ειναι δεδομενη η απογοητευση, για καποιον απαιτητικο gamer, απο τη σειρα CoD. Οι εποχες των 1,2,4 πανε στα σκουπιδια χαρη στην φανταστικη Activision...
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 23:30
Απλώς από όλα τα COD που έχω παίξει (4, WaW, MW2 και Black Ops) αυτό, παρόλα τα extras που έχουν προσθεθεί δεν με ικανοποιήσε.
Για να το θέσω αλλιώς, ενώ όταν έπαιζα τα άλλα COD γουσταρά τρελά, τώρα δεν συμβαίνει αυτό.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 23:53
ακομα και το single player ειναι ενα scripted μαυρο χαλι. δοκιμασα 1 πιστα και επειδη δεν ημουν εκει που επρεπε εκανα βολτα στον χαρτη (και δεν μπορουσα να τερματισω φυσικα) αφου τιποτα δεν γινοταν spawn... απαραδεκτο.
anw, ontopic.
ειμαι στα μισα του bioshock γιατι το εχω βαλει στο παγο εδω και καποιες μερες και χαζολογαω με tf2 λιγο καθε μερα για να περνα η ωρα.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 14:38
Επισης ξαναρχησα το Bioshock.Εξακολουθω να παιζω σε normal γιατι θα ηταν ντροπη να θεωριθω novice shooter μετα απο δεκα χρονια gaming και 60+ ωρες Team Fortress 2 και Τime Splitters.Αυτη τη φορα τα παω σαφως καλυτερα,αλλα ακομα εχω δει μονο την καλη πλευρα του παιχνιδιου.Μετα τα χειρουργια ειναι το δυσκολο,οπου σταματανε οι συμβουλες και μενεις μονος με κατι Big Daddies ετοιμοι να σε cougarιασουν!May the light guide my path.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 24 Δεκέμβριος 2010 - 10:14
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 14:56
Ευχαριστο παιχνιδι, ειδικα τωρα που εμαθα το καπως ιδιομορφο leveling system.
Το παιχνιδι σου αφηνει ελαχιστη ελευθερια, αλλα εχει αντικαταστησει τα απειρα random battles με λιγοτερες αλλα σαφως δυσκολοτερες μαχες, που σε συνδυασμο με ωραια μουσικουλα του δινουν μια ωραια αισθηση.
Ειναι και ψιλοharem, αλλα εμενα περισσοτερο γελιο μου βγαζει ετσι^^
Το μονο εκνευριστικο ειναι το απιστευτα μικρο inventory, ειδικα για μενα που μου αρεσει να φυλαω ολλα τα items για το τελικο dungeon.
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 02:27
Κριμα που ακομα δεν εγινε dumped να το δω και σε emulator.
επαιξα για λιγο στο mame το Game Tengoku της Jaleco. Πολυ καλυτερο απο το Parodius.
Kαλα το boss nekomimi ηταν απο τα πιο αστεια που εχω δει.
Λεω να αρχισω το Sonic Heroes στο Η/Υ μιας και εχει χαμηλες απαιτησεις και τρεχει και σε Win 7, ενα παιχνιδι που ειχα αγορασει πριν 5 χρονια αλλα μονο μια φορα ειχα δοκιμασει. Περασα τα δυο πρωτα επιπεδα αλλα δεν ξερω αν θα το συνεχισω.Σιγα σιγα μαλλον. Καταντα επαναλαμβανομενο αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το Sonic Adventure.