Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1516 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 December 2010 - 12:29

Παιχνιδάρα με την πιο πετυχημένη -για μένα- ενσωμάτωση του stealth στο gameplay σε fps(αφήνω απ' έξω το thief franchise).

#1517 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 09 December 2010 - 13:22

BioShock 2.αν και το ειχα αγορασμένο εδω και 4 μήνες,μόλις προχθές το άρχισα.
αν και με 20αρα οθόνη δεν το ευχαριστήθηκα οπτικά και τόσο πολύ.

#1518 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 December 2010 - 14:01

BioShock 2.αν και το ειχα αγορασμένο εδω και 4 μήνες,μόλις προχθές το άρχισα.
αν και με 20αρα οθόνη δεν το ευχαριστήθηκα οπτικά και τόσο πολύ.

Και γω το χω αφήσει στο ράφι να πιάνει αράχνες με την παλιά TV...Ίσως το ψήσω,αν και θέλω να ασχοληθώ λίγο με κάνα 2 games που παράτησα από τότε που έπιασα το Basara...

#1519 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 posts

Posted 10 December 2010 - 01:03

Pokemon Pearl για το DS.

Παλιό, αλλά το βρήκα 14 € και είναι ό,τι πρέπει για να με κρατήσει μέχρι να μπει το δώρο για να πάρω το HeartGold, το οποίο με τη σειρά του θα με κρατήσει μέχρι να βγει το Black...

Αργότερα που θα το προχωρήσω και λίγο θα αρχίσω την αναζήτηση friend codes για να κάνω και ανταλλαγές. :wooi2:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#1520 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 13 December 2010 - 00:06

Dungeon Keeper 2. Παλιό αλλά κλασσικό :).

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1521 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 13 December 2010 - 01:16

Και αφού τερμάτισα τσακ-μπαμ το Resident Evil 2

Συνεχίζω ξανά για Ν-στη φορά το Resident Evil 3

(Απλά και τα 2 τα παίζω στο PC)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1522 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 December 2010 - 20:17

Dungeon Keeper 2. Παλιό αλλά κλασσικό :).

να σου πω, προτιμω το 1.

το 2 απλα ειναι λιγοτερο κουραστικο οπτικα με τους καινουργιους υπολογιστες

δυστηχως το direct3d patch sta xp για το 1 δε λειτουργει.

ιδιο προβλημα και στο Flying Corps..... :(

I miss the DOS/Windows 95/98 days

#1523 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 13 December 2010 - 22:54

το 2 απλα ειναι λιγοτερο κουραστικο οπτικα με τους καινουργιους υπολογιστες

δυστηχως το direct3d patch sta xp για το 1 δε λειτουργει.

Αυτός είναι και ο λόγος που παίζω το 2. ;p

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1524 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 December 2010 - 23:01

COD: Black Ops Multiplayer.
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό, αλλά ψιλοαπογοητεύτικα. Τα levels είναι πολύ απλά όπως και τα όπλα.
Περιμένω να το προχωρήσω λίγο (meaning, να ξελκειδώσω περισσότερα) και πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα γίνει πιο ενδιαφέρον

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1525 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 December 2010 - 23:16

COD: Black Ops Multiplayer.
Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό, αλλά ψιλοαπογοητεύτικα. Τα levels είναι πολύ απλά όπως και τα όπλα.

:hahaha:
τα τελευταια 3 χρονια ειναι δεδομενη η απογοητευση, για καποιον απαιτητικο gamer, απο τη σειρα CoD. Οι εποχες των 1,2,4 πανε στα σκουπιδια χαρη στην φανταστικη Activision...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1526 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 December 2010 - 23:30

Μα δεν είπα ότι είμαι απαιτητικός gamer.
Απλώς από όλα τα COD που έχω παίξει (4, WaW, MW2 και Black Ops) αυτό, παρόλα τα extras που έχουν προσθεθεί δεν με ικανοποιήσε.
Για να το θέσω αλλιώς, ενώ όταν έπαιζα τα άλλα COD γουσταρά τρελά, τώρα δεν συμβαίνει αυτό.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1527 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 December 2010 - 23:53

δεν ειπα οτι εισαι απαιτητικος, απλα ειναι λογικο οταν παιζεις το ιδιο παιχνιδι 4 φορες να σε κουραζει καπου... αν δεν εχεις παιξει το 2 χανεις. ειναι πολυ κριμα που η σειρα εγινε πλεον "κροκοδειλακι" και δεν προσφερει τιποτα νεο.

ακομα και το single player ειναι ενα scripted μαυρο χαλι. δοκιμασα 1 πιστα και επειδη δεν ημουν εκει που επρεπε εκανα βολτα στον χαρτη (και δεν μπορουσα να τερματισω φυσικα) αφου τιποτα δεν γινοταν spawn... απαραδεκτο.

anw, ontopic.
ειμαι στα μισα του bioshock γιατι το εχω βαλει στο παγο εδω και καποιες μερες και χαζολογαω με tf2 λιγο καθε μερα για να περνα η ωρα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1528 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 December 2010 - 14:38

Moλις τερματησα το Shadow of Rome.Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει για το ps2 και γενικοτερα.Συνδιαζει τελειο action μες στο gore and bloodshed,stealth με γριφους κλπ.και λιγο action adventure στοιχειο.Τετοια ευχαρηστηση σκωτονοντας δεν εχω νιωσει ουτε στο Dynasty Warriors.Ανετα θα το χαρακτηριζα ισαξιο με το God of War.

Επισης ξαναρχησα το Bioshock.Εξακολουθω να παιζω σε normal γιατι θα ηταν ντροπη να θεωριθω novice shooter μετα απο δεκα χρονια gaming και 60+ ωρες Team Fortress 2 και Τime Splitters.Αυτη τη φορα τα παω σαφως καλυτερα,αλλα ακομα εχω δει μονο την καλη πλευρα του παιχνιδιου.Μετα τα χειρουργια ειναι το δυσκολο,οπου σταματανε οι συμβουλες και μενεις μονος με κατι Big Daddies ετοιμοι να σε cougarιασουν!May the light guide my path.

Edited by Kamui, 24 December 2010 - 10:14.

O6rrvsU.jpg

#1529 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 December 2010 - 14:56

Atm ασχολουμε με το Riviera the promised land.
Ευχαριστο παιχνιδι, ειδικα τωρα που εμαθα το καπως ιδιομορφο leveling system.
Το παιχνιδι σου αφηνει ελαχιστη ελευθερια, αλλα εχει αντικαταστησει τα απειρα random battles με λιγοτερες αλλα σαφως δυσκολοτερες μαχες, που σε συνδυασμο με ωραια μουσικουλα του δινουν μια ωραια αισθηση.
Ειναι και ψιλοharem, αλλα εμενα περισσοτερο γελιο μου βγαζει ετσι^^

Το μονο εκνευριστικο ειναι το απιστευτα μικρο inventory, ειδικα για μενα που μου αρεσει να φυλαω ολλα τα items για το τελικο dungeon.

qzMHWHd.png

#1530 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 December 2010 - 02:27

Πριν λιγες μερες ειχα παιξει στα ηλεκτρονικα το Ocean Hunter. δεν το τερματησα, θελει κανα 15υρω. Το εφτασα στην τεταρτη πιστα με ενα credit αλλα μετα δυσκολευει αρκετα.Καμια αλλη φορα. Χρονια ειχα να το παιξω
Κριμα που ακομα δεν εγινε dumped να το δω και σε emulator.

επαιξα για λιγο στο mame το Game Tengoku της Jaleco. Πολυ καλυτερο απο το Parodius.

Kαλα το boss nekomimi ηταν απο τα πιο αστεια που εχω δει.

Λεω να αρχισω το Sonic Heroes στο Η/Υ μιας και εχει χαμηλες απαιτησεις και τρεχει και σε Win 7, ενα παιχνιδι που ειχα αγορασει πριν 5 χρονια αλλα μονο μια φορα ειχα δοκιμασει. Περασα τα δυο πρωτα επιπεδα αλλα δεν ξερω αν θα το συνεχισω.Σιγα σιγα μαλλον. Καταντα επαναλαμβανομενο αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το Sonic Adventure.