Οκ. ξανα και ξανά από τα ίδια.
Χαιρομαι για την πορεια των πραγμάτων. Χαιρομαι που μερα με τη μέρα δικαιώνομαι. Πιθανοτατα δεν θα φυγω ζωντανή από το νησί, αλλα το έχω αποδεχτεί και ότι καλύτερο έρθει από εκεί και πέρα, ευπρόσδεκτο.
Χαιρομαι πoυ υποστήριξα τον Poplan αντι για τον Black Jack, γιατι προφανώς, η επαγωγική λογική του, βοήθησε πολύ περισσότερο από το "αναμεσα σε αυτούς που ψήφισαν squalo είναι τουλάχιστον δύο δολοφόνοι".
Αχά, ναι.
Μέχρι τώρα, όλοι έχουν βγει αθώοι, ή έχουν υπέραρκετά τεκμήρια αθωότητος.
Τι λέτε, μηπως να τους φάμε και αυτούς να δούμε στα σίγουρα τι είναι; ή να το αφήσουμε στους δολοφόνους, που σιγά σιγά τους ξηλώνουν έναν έναν, όσο οι υποστηρικτες της φοβερής αυτής θεωρίας πλέον σφυριζουν κλέφτικα;
Τελοσπάντων ας μην είμαι τόσο αυστηρή. Καλά το πάμε θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλα δεν πειράζει. Ας δούμε μόνο τι ξέρουμε.
Εδώ και εδώ είπαμε με τον μακαρίτη γιατί και πώς κάποιοι είναι αθώοι.
για την ακρίβεια οι Medicine Seller, Ikuno Emiru, Count de montechristo, void, Amane, Momoe, Taki, Ma kensei, Ichirou Tanaka R, excalibur (& elfman που μας άφησε χρόνους)
Αμα δεν τους αγγίξουμε, μαθηματικά οι πιθανοτητες μας να βρουμε αλλους τρεις δολοφόνους είναι καλές. Και ο vigilante μπορεί να τις κάνει καλύτερες αν θέλει.
Προτού σας απαντήσω κύριε, Medicine Seller να σας απευθύνω και μία συγνώμη, καθώς σας κατηγόρησα, βασιζομενη στο οτι υποστηρίξατε μια παράλογη κατ'εμέ θεωρία, και θέλω να είμαι καθαρή. Στη θεωρία είχα δίκιο, αλλα στις κατηγορίες μου προς εσάς, όχι.
Για τον vigilante δεν θα πω κουβέντα αυτή φορά. Και γω θα τον χτυπαγα τον επιθεωρητη koyomi αν ήμουν στη θέση του. Ηταν ισως η πρωτη δικαιολογημένη κινηση του. Ο συγκεκριμένος επιθεωρητης δε μας προσφερε σχεδον τιποτα.
Εγώ δεν μπορω να τον εμπιστευτώ ουτε να τον αντιμετωπίσω όπως τους άλλους επιθεωρητές.
Θεωρητικά αν παρακολουθήσετε τις κινησεις του κάποια στιγμή φαίνεται να αθωώνει την rika furude.
Παρακάτω ομως ενώ κατηγορεί την Yukari Tanizaki την παρατάει για να κατηγορήσει εμένα που με έχει ήδη αθωώσει επιθεωρητης.
Πιστεύετε ότι τους έλεγξε αυτούς τους δυο; θέλετε να τον εμπιστευτείτε; be my quest.
Εγώ θα απέχω. Πιστεύω πως ότι έλεγξε, το ξέρουμε ήδη.
Όσο για την Mariya εγώ έιπα ξεκάθαρα από χτές ότι την θεωρω αθώα. Οι λόγοι είναι την προηγούμενη παραπομπή μου. Έκανα ένα λάθος στις υποθέσεις μου, αλλα το διόρθωσε το ζομπι επιθεωρητης, οπότε μία η άλλη. Θέλετε να την λυντσάρετε, fine by me. Eγώ απέχω. Επίσης παρατηρώ ότι από όσους την ψήφισαν αντί του kuroko χτες, ελάχιστοι ήταν στη λίστα αθώων που παρέθεσα. Αν αποδειχτεί αθώα, νομιζω όλοι ξέρουμε τι θα σημαινει αυτο.
Ναι αυτό λέω. Οτι ψαχνω δολοφονους αναμεσα σε αυτους που την ψηφιζουν.
Για την ώρα θα επιμείνω εκεί που είμαι από την αρχή. Έπεσα έξω με τον Koyomi αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τον θεωρουσα εξίσου ένοχο με εσας ή τον kuroko, κυριε God, απλά τον τσιγκλαγα για να δω τι θα μου βγαλει. Και έβγαλε. Οτι ως επιθεωρητής ήταν αναξιος εμπιστοσύνης. Κάτι είναι και αυτό.
Όσο για εσάς η εμμονή σας ακόμα καλα καλά δεν ξεκινησαμε, απευθυνομενος στον Medicine seller, να δωσουμε βαρος σε όσους ψήφισαν squalo παρά kabamaru, καθώς και τα όσα φαιδρα τα συνοδευσαν σας κάνουν τον νουμερο ένα υποπτο. Ισως να έπρεπε να περιμενω να δω τι παίζει με τον kirihito που κατηγορησε ο μακαρίτης, αλλά δεν πειράζει υπάρχει πάντα χρόνος μετά.
Ακόμα και όταν αρνειστε να παιξετε μαζί μου, είστε ήδη το παιχνιδάκι μου. Aπλώς σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρετε τους κανονες. Eσείς και οσοι ψηφισαν Mariya, θα το διαπιστώσουν σύντομα. And I will enforce these rules, even to my death.
Είτε πεθάνει είτε όχι η Mariya σήμερα, υπέρ μας θα είναι. Απλώς αν πεθανει θα είμαστε πιο σίγουροι για καποια πράγματα, αλλα θα έχουμε χασει μια μέρα. Με ότι (νεκρούς) αυτό συνεπάγεται.