Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#361 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 December 2011 - 00:57

Posted Image

Οκ. ξανα και ξανά από τα ίδια.
Χαιρομαι για την πορεια των πραγμάτων. Χαιρομαι που μερα με τη μέρα δικαιώνομαι. Πιθανοτατα δεν θα φυγω ζωντανή από το νησί, αλλα το έχω αποδεχτεί και ότι καλύτερο έρθει από εκεί και πέρα, ευπρόσδεκτο.

Χαιρομαι πoυ υποστήριξα τον Poplan αντι για τον Black Jack, γιατι προφανώς, η επαγωγική λογική του, βοήθησε πολύ περισσότερο από το "αναμεσα σε αυτούς που ψήφισαν squalo είναι τουλάχιστον δύο δολοφόνοι".

Αχά, ναι.
Μέχρι τώρα, όλοι έχουν βγει αθώοι, ή έχουν υπέραρκετά τεκμήρια αθωότητος.
Τι λέτε, μηπως να τους φάμε και αυτούς να δούμε στα σίγουρα τι είναι; ή να το αφήσουμε στους δολοφόνους, που σιγά σιγά τους ξηλώνουν έναν έναν, όσο οι υποστηρικτες της φοβερής αυτής θεωρίας πλέον σφυριζουν κλέφτικα;

Τελοσπάντων ας μην είμαι τόσο αυστηρή. Καλά το πάμε θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλα δεν πειράζει. Ας δούμε μόνο τι ξέρουμε.

Εδώ και εδώ είπαμε με τον μακαρίτη γιατί και πώς κάποιοι είναι αθώοι.
για την ακρίβεια οι Medicine Seller, Ikuno Emiru, Count de montechristo, void, Amane, Momoe, Taki, Ma kensei, Ichirou Tanaka R, excalibur (& elfman που μας άφησε χρόνους)
Αμα δεν τους αγγίξουμε, μαθηματικά οι πιθανοτητες μας να βρουμε αλλους τρεις δολοφόνους είναι καλές. Και ο vigilante μπορεί να τις κάνει καλύτερες αν θέλει.

Προτού σας απαντήσω κύριε, Medicine Seller να σας απευθύνω και μία συγνώμη, καθώς σας κατηγόρησα, βασιζομενη στο οτι υποστηρίξατε μια παράλογη κατ'εμέ θεωρία, και θέλω να είμαι καθαρή. Στη θεωρία είχα δίκιο, αλλα στις κατηγορίες μου προς εσάς, όχι.
Για τον vigilante δεν θα πω κουβέντα αυτή φορά. Και γω θα τον χτυπαγα τον επιθεωρητη koyomi αν ήμουν στη θέση του. Ηταν ισως η πρωτη δικαιολογημένη κινηση του. Ο συγκεκριμένος επιθεωρητης δε μας προσφερε σχεδον τιποτα.

Εγώ δεν μπορω να τον εμπιστευτώ ουτε να τον αντιμετωπίσω όπως τους άλλους επιθεωρητές.
Θεωρητικά αν παρακολουθήσετε τις κινησεις του κάποια στιγμή φαίνεται να αθωώνει την rika furude.
Παρακάτω ομως ενώ κατηγορεί την Yukari Tanizaki την παρατάει για να κατηγορήσει εμένα που με έχει ήδη αθωώσει επιθεωρητης.
Πιστεύετε ότι τους έλεγξε αυτούς τους δυο; θέλετε να τον εμπιστευτείτε; be my quest.
Εγώ θα απέχω. Πιστεύω πως ότι έλεγξε, το ξέρουμε ήδη.

Όσο για την Mariya εγώ έιπα ξεκάθαρα από χτές ότι την θεωρω αθώα. Οι λόγοι είναι την προηγούμενη παραπομπή μου. Έκανα ένα λάθος στις υποθέσεις μου, αλλα το διόρθωσε το ζομπι επιθεωρητης, οπότε μία η άλλη. Θέλετε να την λυντσάρετε, fine by me. Eγώ απέχω. Επίσης παρατηρώ ότι από όσους την ψήφισαν αντί του kuroko χτες, ελάχιστοι ήταν στη λίστα αθώων που παρέθεσα. Αν αποδειχτεί αθώα, νομιζω όλοι ξέρουμε τι θα σημαινει αυτο.
Ναι αυτό λέω. Οτι ψαχνω δολοφονους αναμεσα σε αυτους που την ψηφιζουν.

Για την ώρα θα επιμείνω εκεί που είμαι από την αρχή. Έπεσα έξω με τον Koyomi αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τον θεωρουσα εξίσου ένοχο με εσας ή τον kuroko, κυριε God, απλά τον τσιγκλαγα για να δω τι θα μου βγαλει. Και έβγαλε. Οτι ως επιθεωρητής ήταν αναξιος εμπιστοσύνης. Κάτι είναι και αυτό.

Όσο για εσάς η εμμονή σας ακόμα καλα καλά δεν ξεκινησαμε, απευθυνομενος στον Medicine seller, να δωσουμε βαρος σε όσους ψήφισαν squalo παρά kabamaru, καθώς και τα όσα φαιδρα τα συνοδευσαν σας κάνουν τον νουμερο ένα υποπτο. Ισως να έπρεπε να περιμενω να δω τι παίζει με τον kirihito που κατηγορησε ο μακαρίτης, αλλά δεν πειράζει υπάρχει πάντα χρόνος μετά.

Ακόμα και όταν αρνειστε να παιξετε μαζί μου, είστε ήδη το παιχνιδάκι μου. Aπλώς σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρετε τους κανονες. Eσείς και οσοι ψηφισαν Mariya, θα το διαπιστώσουν σύντομα. And I will enforce these rules, even to my death.

Είτε πεθάνει είτε όχι η Mariya σήμερα, υπέρ μας θα είναι. Απλώς αν πεθανει θα είμαστε πιο σίγουροι για καποια πράγματα, αλλα θα έχουμε χασει μια μέρα. Με ότι (νεκρούς) αυτό συνεπάγεται.

stasou%2520mygdala.jpg

#362 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 December 2011 - 00:58

Μa kensei
Posted Image

Μμμμ.. τα πραγματα θεωρητικα κυλουν καλα. Για να δουμε. Εχω να κανω μια προταση. Σε οσουν ψηφιζουν mariya να μην την ψηφιζουν για το γεγονος οτι ψηφιστηκε απο επιθεωρητη στο τελος.. Με βαση καποια που γραφτηκαν λογικα τα στοιχεια ειναι ανελλιπη..Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι αποκλειεται να ειναι δολοφονος. Απλα δεν ειμαστε τοσο σιγουροι πλεον.
Λοιπον το φιληδονο ματι μου αυτην την φορα θα ξαναστραφει στην Rika Furude(Τsunade-sama).. Μικρη μου κοπελιτσα δεν ξερω αλλα εχω ερωτευτει την αγνοτητα σου!

Edited by zoro77, 19 December 2011 - 01:07.

#363 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 December 2011 - 01:03

Mariya Shidou (Λαθος το γραφουμε το ονομα μου τοσο καιρο Τ_Τ)

Posted Image

Πωπω... τι ματομού*ι εχει γινει εδω.. Μεχρι πριν λιγες ημερες πιστευα οτι εχουμε να κανουμε με πολυ ηλιθιο team δολοφονων αλλα απ'οτι φαινεται, κατι κανουνε (και απορω που δεν εχω φαει ακομα καποια αβολιδωτη). Απο την αλλη, μαλλον καποιος κυριος εκδικητης δεν εχει καταλαβει καλα τον ρολο του (ο οποιος ειναι μαζι μας, γιοοουυυυχουυυυ) αλλα και που να μυρισει τα νυχια του θα μου πεις.

Χαλαρα βγαζουμε Mariya σε αυτον τον γυρο ετσι?Και στον επομενο την πιτσιρικα την Rika.Αντε βαλτε και την καριο&α την Yukari για πιο μετα

Οποιος δεν ψηφηζει εναν απ τους παραπανω ειναι δολοφονος ομως ε?

Wtf ρε Hanzo? Προσπαθεις ετσι απλα να δημιουργησεις ρευμα οχι μονο για αυτον, αλλα και για τους επομενους γυρους και μαλιστα ετσι με τοσο προφανεις δηλωσεις; Lol, εαν καταφερω να επιβιωσω αυτον τον γυρο εισαι ο επομενος στοχος μου.

Παρολα αυτα θα συμφωνησω με τα λεγομενα του περι Rika(Tsunade), και Yukari Tanizaki (zane), και σπευδω να ψηφισω Yukari γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισπραττω τοσο ξαφνικος μiσος εκ μεριας του, τους τελευταιους γυρους. Οι επιθεωρητες μας αφησανε χρονους δυστυχως και καλως η κακως με αθωωσαν, αρα εσυ κυριε Yukari για ποιο λογο προσπαθεις να στρεψεις πανω μου τα βλεμματα τοσο εντονα; Δηλαδη αν εισαι δολοφονος τελικα, ειναι τιγκα χαζο αυτο που κανεις. Διακριτικοτητα λεγεται :P

Μatassos, Theodore, ευχαριστω πολυ τα πνευματα σας, και ειδικα του Ματασσου, που εστω και καθυστερημενα εκανε μια σωστη δουλεια. Παρ'ολα αυτα, για να ειναι το thread ελευθερης συζητησης κλειδωμενο, παει να πει οτι υπαρχει λογος. Με αλλα λογια, τζους. Για τον ιδιο λογο που εκραξα τoν Squalo που εδωσε στεγνα τον Aizen, ακομα και αν μας βγηκε σε καλο. Στην τελικη αμα θελαμε, ακολουθουσαμε το σοφο παραδειγμα του Χανζο [previous games], μαθαιναμε ολοι τι ρολους εχει ο καθενας, και καναμε το παιχνιδι πουτ@να. Για αυτο, για τελευταια φορα, τα πνευματα παρακαλουνται να περασουν το ποταμι!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 19 December 2011 - 01:08.
typos logo biasunhs ftw >_>

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#364 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 December 2011 - 01:13

Okabe Rintaro

Posted Image

Da zombies. Da zombies everywhere. Αν σκάσει και zombie apocalypse μεταξύ των άλλων δεν θα το αντέξω. Όσο για τον Kuroko πάντα το έλεγα ότι άνθρωπος που κάνει ότι έκανε ο συγκεκριμένος σε ξένες πόρτες δεν πάει καλά.

Δεσποινίς Erica Furude (Tsunade sama) εσείς το αποκαλείτε "αναζήτηση για τους υπόλοιπους δολοφόνους" κάποιος άλλος θα μπορούσε με περισσή ευκολία να το αποκαλέσει απόπειρα αποπροσανατολισμού. Ένας αθώος όταν η ψηφοφορία βρίσκεται σε κρίσιμα σημεία αν μη τι άλλο θα πάρει μια θέση για να σώσει το τομάρι του μια ώρα αρχίτερα ελέγχοντας το αποτέλεσμα. Η μοναδική θέση που πήρατε ήταν ενάντια στον BlackJacksensei (Tenshi) και που ακόμη και εκεί δεν τον καταψηφίσατε απλά προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ρεύμα. Θέλετε να μας πείσετε ότι είναι λογικό το να στρέφει κανείς κατηγορίες σε άτομα που φαίνεται ότι δεν είναι δολοφόνοι και να προσπαθεί να δημιουργήσει έμμεσα ρεύματα για άλλα τόσα, αλλά δεν είναι λογικό το να πει έστω και μια λέξη για τους προφανώς ενόχους?

MWAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHA
Kαι ένας τυπάς που είχε αντιγράψει τον John Titor ανάλογα επιχειρήματα χρησιμοποιούσε. "Δεν ξέρω ποιός είναι ο κύριος, η δικιά μου έρευνα είναι εντελώς διαφορετική...etc." Kαι ξέρουμε πώς κατέληξε εκείνη η ιστορία. Βασικά εγώ ξέρω γιατί οι υπόλοιποι δεν θυμάστε alternative timelines αλλά τέλοσπάντων. Το θέμα είναι ότι και εγώ (ως o γαμάτος mad scientisto Hououin Kyouma) και εσύ ξέρουμε ότι γνωρίζεις πολλά περισσότερα από όσα θέλεις να μας αφήσεις να πιστεύουμε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

Για τους Lelouch(Κenobi Sensei) και Υukari (Zane) συμφωνώ και εγώ. Βρωμάνε πιο πολύ και από το ξεχασμένο γεύμα του Daru. Και έτσι και πιάσω τον τυπά/τύπισσα που την έχει δει V for Vendetta και μας έχει ξεκληρίσει στα χέρια μου, θα τον κάνω να χέζει ρύζι. Συστήνω σοβαρά να ακολουθήσει τις παραινέσεις που του έγιναν γιατί ένα cyborg είναι αρκετό σε αυτήν την παρέα και ο R(Ζura) θα θελήσει την ρυζιέρα του πίσω κάποια στιγμή -υποθέτω χωρίς ενσωματομένο άνθρωπο-.

#365 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 December 2011 - 03:37

Mariya Shidou
Παρολα αυτα θα συμφωνησω με τα λεγομενα του περι Rika(Tsunade), και Yukari Tanizaki (zane), και σπευδω να ψηφισω Yukari γιατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισπραττω τοσο ξαφνικος μiσος εκ μεριας του, τους τελευταιους γυρους. Οι επιθεωρητες μας αφησανε χρονους δυστυχως και καλως η κακως με αθωωσαν, αρα εσυ κυριε Yukari για ποιο λογο προσπαθεις να στρεψεις πανω μου τα βλεμματα τοσο εντονα; Δηλαδη αν εισαι δολοφονος τελικα, ειναι τιγκα χαζο αυτο που κανεις. Διακριτικοτητα λεγεται :P

Yukari Tanizaki
Kατ αρχήν δεν είμαι κύριος.Επειδή λόγω των γεγονότων δεν προλαβαίνω να κάνω αποτρίχωση κ τα αποτελέσματα αυτού είναι εμφανή,δεν σημαίνει πως έγινα και κύριος.
'Οσον αφορά τα βλέμματα,είχαν ήδη στραφεί επάνω σου και πολύ πριν από μένα.Εγώ ήμουν η τελευταία που σε ψήφισα

Καθώς και δεν κρύβω πως ένας πρόσθετος λόγος που σε ψηφίζω Mariya Shidou σε αυτόν τον γύρο είναι για να μην βγω εγώ.Ακόμα και αν είχα βάσιμες υποψίες πως είσαι αθώα,που δεν έχω καθώς ακόμα και απ τον προηγούμενο γύρο σε υποψιαζόμουν,πάλι θα σε ψήφιζα αφού 100% βέβαιη είμαι μόνο για τον εαυτούλη μου.Και πόσο μάλλον τώρα που σε θεωρώ ένοχη.

Αλλά σάμπως και συ το ίδιο δεν κάνεις?Και μάλιστα το κάνεις σε σημείο όπου ξέρεις πως δεν είμαι η μόνη(ούτε η πρώτη)που σε έχει κατηγορήσει επανειλλημένα.Συν πως σε αυτόν τον γύρο είναι η πρώτη φορά που με κατηγορείς.Kαι μάλιστα επικαλείσαι και τα λεγόμενα της Rika(Tsunade),που είναι απ τις πλέον ύποπτες.Ποια έχει θέμα διακριτικότητας αναρωτιέμαι

Βέβαια δεν κρύβω πως σε αυτόν τον γύρο ήσουν η δευτερότριτη επιλογή για ψήφισμα,καθώς τα λόγια του επιθεωρητή σου δίνουν ένα μικρό ελαφρυντικό στις σωρείες υποψιών που είναι κατά σου,και θα προτιμούσα να πάω σε μια ασφαλέστερη επιλογή.Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#366 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 December 2011 - 04:20

Mariya Shidou

Ποιανης τα λογια επικαλουμαι; Δεν διαβασατε καλα τα ποστ μου Madame. Ισα ισα την ειχα ψηφισει απο πολυ πριν την παρετε χαμπαρι, λογω του Theodore και ενος ακρως καρφωτικου ποστ του. Αλλα εφοσον απεσυρε την ψηφο του απο πανω της, και αποδειχθηκε επιθεωρητης, δεν εχω παρα να κατηγορησω το αμεσως επομενο υποπτο ατομο. Το γιατι το ειπα πριν. Και σορρυ, εχω ιστορικο με τα shemales, σε περασα για δικια μου :D

Zane

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 19 December 2011 - 04:26.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#367 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 December 2011 - 11:33

Maria Momoe

Μιας και τα βλέπω λίγα τα ψωμιά μου πλέον θα πω λίγα τελευταία λόγια. Σε αυτή τη φάση που είμαστε έχω καταλήξει σε κάποια άτομα για τα οποία δεν είμαι σίγουρη. Δεν τους έχει αθώωσει κανένας επιθεωρητής, πηδάνε στα ρεύματα τελευταία στιγμή ή προσπαθούν να στρέψουν τα βλέμματα σε άτομα που ήδη έχουν αποδειχθεί αθώα.

Κατεμέ ύποπτοι είναι οι Yukari (zane), Lelouch (Kenobi), Rika Furude (Tsunade), berserker (zenith666), kirihito (jimop24), saber (d.neko), Mariya (piou), Himura (nancy neko).

Σαφώς δεν είναι όλοι ένοχοι και σίγουρα κάποιοι είναι πιο ύποπτοι από κάποιους άλλους αλλά προς το παρόν αυτά είναι τα άτομα για τα οποία δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τίποτα. Επομένως όποιος και να βγει από αυτούς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Vigilante, σου έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Αν θες να εξιλεωθείς ξέρεις τί να κάνεις.

Γεια σας και ελπίζω να σας δω το πρωί όταν ξημερώσει.

xbJ3b2w.jpeg

#368 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 December 2011 - 11:37

Posted Image

(καταρχήν συγγνώμη για το άσχημο Post, αλλά α) είμαι σε πολύ παλιό pc και β) λόγω της προθεσμίας της Δευτέρας μεσημέρι, δεν έχω πολύ χρόνο το πρωί να ασχοληθώ).

God

Δεσποινίς Emiru, δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σας. Έτσι και αλλιώς, φαίνεται ότι είστε πολύ καλή στο να παίζετε με το εαυτό σας.

Η ψήφος μου αυτό τον γύρο παέι στον Lelouch
(Kenobi-sensei). Πολύ υπόγειος και ήσυχος το παίζετε κύριε.

Επίσης, κύριε Τραγικέ Οικοδεσπότη, γιατί Δευτέρα μεσημέρι και όχι βράδυ; Προσπαθείς να καλύψεις τον χρόνο που έχασες; :P

#369 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 December 2011 - 11:54

Ma kensei
Posted Image
μμμμ....
Mικρη μου κουκλα rika furude σε αφηνω προς το παρον ..., και για ευνοητους λογους στρεφομαι στην yukari(Zane).

Edited by zoro77, 19 December 2011 - 12:01.

#370 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 December 2011 - 12:17

Posted Image

Void

Σύντομα ο τροχός της μοίρας θα ξαναγυρίσει. Κάτοχε του γκρίζου Μπέχελιτ, Yukari Tanizaki (Zane), η απελπισία σου και η θέλησή σου να ζήσεις κάλεσαν το Χέρι του Θεού. Ζητούμε μια θυσία για να αποκτήσεις μια νέα ζωή ως Απόστολος. Δεν μπορείς όμως να θυσιάσεις τον εχθρό σου, ούτε τα θύματά σου. Δεν μας κάλεσε η δίψα για αίμα, αλλά η θέληση για σωτηρία. Αν θέλεις να αποκτήσεις τη νέα σου ζωή, πρέπει να θυσιάσεις τους αιμοβόρους συνεργάτες σου. Μόνο έτσι θα χάσεις την ανθρωπιά σου και θα μπορέσεις να γίνεις Απόστολος.

Η μοίρα για ορισμένους όρισε την ανικανότητα. Πολύ πριν αυτό το μακελειό είχε αποφασιστεί από την αμείλικτη αιτιότητα πως είτε αθώοι, είτε ένοχοι, μερικοί (Mariya Shidou (°•πίΟu-πίΟu•°™), Rika Furude (Tsunade-sama)) θα πάσχιζαν μάταια εναντίον του πεπρωμένου τους, καταδικασμένοι από την έλλειψη δικιάς τους ικανότητας. Άλλοι θα αποκαλύπτονταν εξαιτίας της (Lelouch (Kenobi-sensei)), άλλοι (God (Osama Bin Laden)) θα προσέλκυαν τα βλέμματα και τις υποψίες εξαιτίας της. Άλλους (nancy_neko (Kenshin Himura), jimop24 (Kirihito)), το πεπρωμένο δεν τους προόριζε αμέσως να κλέψουν την παράσταση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την επιτήρηση του Χεριού του Θεού.

Εκτός roleplay (ΝΙΣΑΦΙ)

Lelouch (Kenobi-sensei), δολοφόνος. Mariya Shidou (°•πίΟu-πίΟu•°™), Rika Furude (Tsunade sama) μάλλον δολοφόνοι, αλλά σίγουρα άμπαλες. God (Osama Bin Laden) , ύποπτος. nancy_neko (Kenshin Himura), jimop24 (Kirihito), αν χρειαστεί φτάνουμε σε εσάς.

Edit: Τα πράσινα γράμματα έγιναν η 2η παράγραφος στο roleplay. Για να μην μου πείτε τίποτα, τα κρατάω όπως ήταν και αυτά.

Edited by OdyMonaxos, 19 December 2011 - 12:36.

#371 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 19 December 2011 - 12:17

Rurouni Kenshin

Καλημέρα!!
πωπωπω,πολυ κακια υπαρχει εδω...μειναμε λιγοι και αντι να ενωθουμε,σκοτωνόμαστε μεταξυ μας!
εγω πιστευω πως ένοχη έιναι η Yukari ( zane ).Μετα μανίας προσπαθει να στρέψει τα βλεμματα επανω σε αλλους.Δεν ξερω αν η δεσποινις
Mariya Shidou ειναι αθωα,αλλα οι επιθεωρητες την ειχαν αθωωσει,εστω με στοιχεια ελλιπη.γι'αυτo,δεσποινις Yukari μου φαινεστε υποπτη...

*goes off to cook*

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#372 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 December 2011 - 14:37

Natsuhiko Taki
Posted Image

Whot? πέθαναν όλοι οι επιθεωρητες ενώ κυκλοφορούν ακόμα ανώμαλοι ελεύθεροι;;; *τρέχει κρύος ιδρώτας* Κινδυνεύει το θεϊκό σώμα μου D: ... ΑΧΧΑΑΑ-ΧΑ Αλλά με το απίστευτο γυμνασμένο σώμα μου, δεν νομίζω να τολμίσουν να με πλησιάσουν, παρά τις ακαταμάχητες φερομόνες μου <3 ΑΧΑΑΑΑ-ΧΑ... Yukari Tanizaki-kun (Zane) λυπάμε αλλά δεν θα σε αφήσω να με πειράξεις ///

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#373 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 19 December 2011 - 15:03

Ichirou Tanaka

Posted Image

Χμ; Ποιος είναι αυτός ο κύριος Hanzo; Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο όνομα εδώ πέρα μέσα. Ο Matassos και οι υπόλοιποι; Άγνωστα ονόματα. Επικαλείστε δυνάμειςMariya(πιου πιου); Γιατί νομίζω ότι ο χαρακτήρας σας είναι τελείως διαφορετικός με αυτόν που έχετε δείξει μέχρι τώρα. Ήρθατε σε τόσο δύσκολη θέση που βγάζετε τα νεύρα σας με αυτόν τον τρόπο; Προσπαθείτε τόσο πολύ να αποδείξετε την υποτιθέμενη αθωότητά σας που οι βίδες μου φεύγουν από τα γέλια. Δεν με λυπάστε; Ολόκληρο βραχυκύκλωμα κόντεψα να πάθω πριν με αυτά που έγραφε η Rika(Seriously, woman, κάνε rp. Μην βγάζεις τα απωθημένα σου για άλλα παλέρμο εδώ)

Αν έρθουμε πάλι στην υπόθεση της κυρίας Yukari, μόνο και μόνο το γεγονός το ότι την ψηφίζει η ύποπτη Rika. Η τελευταία δεν είχε μπει ποτέ σε ρεύμα δολοφόνου, ποτέ δεν βοήθησε στο να κατευθυνθούμε κάπου, μήπως αυτό προσπαθεί να κάνει και τώρα; Να σας οδηγήσει στο να ψηφίσετε την κυρία δασκάλα. Έχω πειστεί ότι η Yukari είναι αθώα ως το κόκκαλο.
Και αν αποδειχθεί όντως αθώα, απλά φάτε κατευθείαν την Rika ή την δεσποινίς Mariya.

Εκτός αν ο vigilante ακούσει αυτά που του είπα στο προηγούμενο ποστ και ρισκάρει να σκοτώσει ένας από αυτούς τους τρεις. Άκουσέ μας μια φορά.

Προκαλώ τον Vigilante το βράδυ να ρισκάρει και σκοτώσει έναν από τους Lelouch (Kenobi-sensei, Mariya (πιου-πιου) ή Rika (Tsunade-sama) γιατί έχω πειστεί ότι είναι δολοφόνοι με τη συμπεριφορά τους ως τώρα(δείτε προηγούμενα ποστ/γύρους τους λόγους). Έτσι κι αλλιώς ως τώρα σκοτώνεις του αθώους που έχουν αποδείξει την αθωότητά τους με τις κινήσεις τους και αγνοείς όσους οι ίδιοι οι συμπολίτες σου υποπτεύονται. Τουλάχιστον γίνε χρήσιμος μια φορά. Κι επειδή σίγουρα τώρα θα σκεφτείς να σκοτώσεις εμένα, ρίσκαρε να μ' ακολουθήσεις και αν αυτός που θα βγάλεις αποδειχτεί αθώος, ούτως ή άλλως ή θα με λιντσάρουν ή θα με φάνε οι δολοφόνοι.

Edited by Zura, 19 December 2011 - 15:31.

#374 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 December 2011 - 15:24

Υukari Tanizaki

Mariya Shidou
Ποιανης τα λογια επικαλουμαι; Δεν διαβασατε καλα τα ποστ μου Madame.

Υukari Tanizaki
Ουπς,σ αυτό το σημείο έχεις δίκιο:

Στα του θέματος,να πω και τα last words μου πριν ψοφήσω.Εφόσον είναι βέβαιο πια,θα πω ποιοι πιστεύω πως είναι οι δολοφόνοι και θα φύγω για μέρη μακρινά.Να σημειώσω εδώ,πως ο θάνατός μου ελπίζω να σας αποδείξει πως το τι είπε ο αποθανών επιθεωρητής στον προηγούμενο γύρο,στους ΠΡΩΤΟΥΣ γύρους,μπορεί και να μην σημαίνει απολύτως τίποτα,στις περισσότερες των περιπτώσεων.Αυτά που έλεγα και για την υπόθεση Aizen
και γι αυτό είπα πως ήταν άτυχος που ήταν δολοφόνος κ ψόφησε κατ αυτόν τον τρόπο(+το zombie που του σκάψε τον λάκκο)

Τώρα για τους δολοφόνους.Δεν σας κάνει εντύπωση που κάποια άτομα κατηγορούν τον Lelouch για την ''επιχειρηματολογία'' του,ενώ για την Nyanko-sensei που σε αυτόν τον τομέα είναι ακριβώς το ίδιο από την αρχή του παιχνιδιού-με εξαίρεση τον τελευταίο,όπου έριξε κάποιες υποτυπώδεις(τέλος πάντων)σκέψεις-,δεν λένε τίποτα?Και ότι έτυχε σε αυτόν τον γύρο ακριβώς που μίλησε λίγο περισσότερο το γατί,να κατηγορήσουν τον Lelouch για αιτίες επιχειρηματολογίας?

Και σκεφτείτε ποιοι είναι αυτοί που βγάζουν από τώρα την λίστα των δολοφόνων στην οποία συμπεριλαμβάνομαι και γω,και μην πάτε με τις ''προβλέψεις'' τους.

Ο God επίσης μου φαίνεται εξίσου ύποπτος,και μάλιστα από πολύ πιο πριν.Εν ολίγοις θεωρώ δολοφόνους τους Nyanko-sensei,God και ίσως ή την Mariya ή την Rika ή την Himura

Υ.Γ:Αν βλέπετε πως περνάνε οι γύροι και η Μaria Momoe παραμένει ζωντανή και ψηφίζει αθώους όπως τώρα,λιντσάρετέ την.Το ότι έχει μείνει ζωντανή μετά από όσα έχει κάνει μόνο λόγω γιατρού μπορεί να εξηγηθεί(αλλά και αυτός πόσες φορές πια?).Έχει πάρει ακλόνητο άλλοθι,και μάλιστα είχαμε και το περιστατικό που ο Aizen την έθεσε στην ουσία υπεράνω πάσης υποψίας.Απροσεξία του δολοφόνου να μοιράζει συγχωροχάρτια ή ξεκάρφωμα?
Στον τελευταίο γύρο με τον Kuroko,τον ψήφισε όταν τον είχαν ήδη ψηφίσει άλλοι 2-3 και φυσικά είπε πως μπορεί να αποσύρει τις κατηγορίες.Βέβαια ο θάνατος του Kuroko ήταν βέβαιος,και έτσι δεν τον άλλαξε.
Φυσικά είναι λίγο δύσκολο να έχει σκεφτεί τόοοσο μπροστά και να έχει φτιάξει όλη αυτήν την πλεκτάνη,αλλά αν όσο προχωράνε οι γύροι εξακολουθείτε να την βλέπετε να χαίρει άκρας υγείας,σκοτώστε την.

Αυτά,αντίο.Είναι κρίμα βέβαια που πεθαίνω τόσο νέα.
Posted Image
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#375 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 20 December 2011 - 03:49

Ο Yukari Tanizaki ηταν περικυκλωμενος. Αμεσως ολοι ορμηξαν πανω του και αρπαζοντας τον, τον σηκωσαν ψηλα και τον πεταξαν απο το παραθυρο στον βαλτο που υπηρχε απο κατω. Οι
Saber και Berserker κατεβηκαν για να δουν αν ειχε επιζησει... Οταν ξαφνικα ενας φωτεινος δισκος κατεβηκε απο τον ουρανο και ριχνοντας μια δεσμη φωτος επανω τους, τους τραβηξε στο εσωτερικο του και εξαφανιστικε στον ουρανο ετσι γρηγορα οπως εμφανιστηκε... και η νυχτα ηρθε

[table=head]#|Username|Character|Ψηφισε στον 1ο γυρο|Ψηφισε στον 2ο γυρο|Ψηφισε στον 3ο γυρο|Ψηφισε στον 4ο γυρο|Ψηφισε στον 5ο γυρο|Ψηφιστικε χ φορες
01|Nozomu|Switch|Lucifer|-|Aizen|-|
02|iristella|Okabe|Fandom|Oliver Poplan|Aizen|Rika|Rika|
03|Kenobi-sensei|Lelouch|Lucifer|Maria Momoe|Maria Momoe|Count of Monte Cristo|Hikaru Amane|1
04|matassos|Satou Tatsuhiro|Aizen|Mariya Shindou|Aizen|
05|Fallen_Angel_Itachi|Superbi Squalo|Elfman|
06|zennith666|Berserker|Nyako-sensei|Ichirou Tanaka R|Aizen|Kuroko|-|
07|Lord Leon|Emiru Ikuno|Kabamaru|Black Jack|Maria Momoe|Kuroko|God|
08|Babba|Oliver Poplan|Superbi Squalo|Black Jack|Mariya Shindou|Kirihito|
09|Kamui|Count Of Monte Cristo|Superbi Squalo|Aizen|Nyanko Sensei|Nyanko sensei|Rika|
10|johntheo95|Elfman|Superbi Squalo|-|Aizen|-|
11|jimop24|Kirihito|Shiro|Shiro|Aizen|Mariya|-|
12|junpei|Excalibur|Superbi Squalo|Shiro|Maria Momoe|Kuroko|Yukari|
13|Tenshi|Black Jack|Natsuhiko Taki|Oliver Poplan|
14|OdyMonaxos|Void|Superbi Squalo|Aizen|-|Kuroko|Yukari|
15|Theodore :D|Koyomi Araragi|Shiro|Rika Furude|Aizen|Ikuno emiru|
16|LEGNEREDNAV|Kabamaru|Shiro|
17|Kai|Aiyori Aoshi|Superbi Squalo|Jack Simon|
18|Osama Bin Laden|God|Tyki Mikk|Oliver Poplan|Aizen|Mariya|Lelouch|1
19|Tsunade-sama|Rika Furude|Tyki Mikk|Gray Fullbuster|Count of Monte Cristo|Count of Monte Kristo|Yukari|2
20|Flameking1|Mugen|Elfman|-|-|
21|Zura|Ichirou Tanaka R.|Superbi Squalo|Black Jack|Kuroko Tetsuya|Kuroko|Mariya|
22|Black Kaiser|Sousuke Aizen|Mariya Shindou|Black Jack|Maria Momoe|
23|d.neko-angel|Saber|Koyomi Araragi|-|Aizen|Mariya|-|
24|Dorothy2345|Neuro Nougami|Kabamaru|-|-|
25|Hanzo|Hikaru Amane|Nyako-sensei|Aizen|Oliver Poplan|Kuroko|Mariya|
26|mono|Maria Momoe|Lelouch|Aizen|Aizen|Kuroko|Yukari|
27|Lucy Heartfilia|Natsuhiko Taki|Kanji Tatsumi|Aizen|Aizen|Kuroko|Yukari|
28|°•πίΟu-πίΟu•°™|Mariya Shindou|Shiro|Black Jack|Aizen|Rika|Yukari|3
29|specialistas4|Tyki Mikk|God|Count of Monte Cristo|Aizen|Mariya|Mariya|
30|Fandom|Kuroko Tetsuya|Kabamaru|Black Jack|Aizen|Ichirou Tanaka R.|
31|Badboy|Gray Fullbuster| -|Black Jack|-|
32|zoro77|Ma Kensei|Shiro|Aizen|Aizen|Mariya|Yukari|
33|Night Wizard Seal|Medicine Seller|Black Jack|Oliver Poplan|Aizen|-|Yukari|