Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#391 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 December 2011 - 19:21

Il conte di Monte Cristo

Mes dammes et messieurs, bonsoir.
Posted Image
Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως είμαι ακόμα ζωντανός.

Ας έρθετε όποτε θέλετε, άθλιοι δολοφόνοι, δε νομίζω πως με το σώμα μου θα είναι τόσο εύκολο να θανατωθώ!
Posted Image

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο έπεσαν όλοι πάνω στην κυρία Yukari, και αισθανομαι καλά που δεν την ψήφισα.

Lelouch

something nothing something nothing Kamui . Γιατί με εσας δε μπορω να παραθέσω επιχειρηματα...

Ανόητε Λουλούκο, αυτή τη φορά νομίζω πως ξεπέρασες κάθε όριο ξεδιαντροπιάς.
Δηλαδή μπορείς με κανέναν να παραθέσεις επειχηρήματα?
Εγώ λίγο πριν αμφέβαλα για την ικανότητά σου να μηλίσεις.
Απο τη στιγμή που δεν είσαι εσύ ο μανιακός που σκότωσε τους μισούς απο εμάς, τότε η μόνη ιδέα που μου παραμένει είναι οτι συνεργάζεσαι με τους δολοφόνους.
Όχι οτι με τη συμπεριφορά σου μου δίνεις την ιδέα οτι αξίζει να ασχολιθεί κανείς μαζί σου, αλλά οι περισσότεροι απο αυτούς που έχουν απομείνει γίνονται όλο και λιγότερο ύποπτοι στην αντίλυψή μου.

O6rrvsU.jpg

#392 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 21 December 2011 - 19:28

Kirihito

-.- Οκ Lelouch(Kenobi Sensei), είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά μετά το ποστ σου πάνε. Απλά επιβεβαίωσες ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ επιχειρήματα και έσκαψες τον λάκο σου. Therefore, see you in hell:congrats:

On the second edit: Ξέχασα να προσθέσω αυτό: Δεσπινοίδα Emiru, είπα πως οι ομιλίες μου είναι λιτές αλλά τόνισα ότι περιέχουν τα απαραίτητα στοιχεία και επιχειρήματα κάτι που φαίνεται πως δεν προσέξατε. Επίσης το ότι θα είμαι πάντα κοντα στο παιχνίδι για να μην την ξαναπάθω και βρεθώ αυτοκτονημένος είναι νομίζω γεγονός αυτονόητο και δεν αποτελεί υποψία

8w32.jpg

#393 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 December 2011 - 20:02

Ikuno Emiru

Nαι kirihito το πες, αλλα αντιστοιχα δε σημαινει οτι και να το παραδεχεσαι θα άρει κιολας τις υποψίες.
Παρόλα αυτά για να είμαστε δίκαιοι, ο Lelouch(Kenobi Sensei) παρακαλάει να φυγει εδώ και μέρες. Και όπως πάνω κατω ειπε και ο Okabε, και αθωος να ναι δεν χανουμε κατι.

Emiru είσαι εντελώς χαμένη στις ονειρώξεις σου. Πραγματικά αν δεν είχες αθωωθεί από επιθεωρητή θα σε θεωρούσα πρωταρχική μου ύποπτη.

Ω, My little fluffy sensei. Έχετε δίκιο οταν σκέφτομαι ένα συγκεκριμενο προσωπο το μυαλό μου αδειάζει, μεταφέρομαι σε άλλη διάσταση. Μου αρεσει πάρα πολύ να 'παίζω" όταν τον σκέφτομαι και καθαριζει το μυαλό μου.

Δε μου κάνει καθολου εντυπωση στο ότι εσείς θα με θεωρουσατε κυρία ύποπτη αν θυμηθω τι "θεωρείτε" συνήθως όπως εδω. ΄Οταν δεν σας έχει φάει τη γλώσσα η γάτα, και δεν τα κάνετε Madara, μπορει και να μας βοηθησετε λίγο, όπως με τον kuroko. Για αυτό και δεν είστε πρωτη πρωτη στη λίστα. Αλλά σταματάω διότι τα bad puns ειναι ειδικότητα αλλονών..;)
Και ναι εμένα με έχουν αθωώσει. Εσάς πάλι...:hehehe:

stasou%2520mygdala.jpg

#394 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 December 2011 - 21:17

Void

Το roleplay θα το φτιάξω μετά με edit, κρατώντας και αυτό το κειμενάκι. Έτσι κι αλλιώς, ποιος διαβάζει τις διαλέξεις περί μοίρας του Void;

Παρασύρθηκα στον προηγούμενο γύρο και άλλαξα, για πρώτη φορά, ψήφο. Αυτό δεν ξαναγίνεται. Maryia Shidou

Lelouch είσαι ο β' υποψήφιος.

#395 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 December 2011 - 21:23

Medicine Seller(NWS)

Posted Image

Τελικά θα κολλήσω με την ομάδα. Δεν έχει ουσία να αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στη δίδα Mariya και στον μεσιέ Lelouch. Και οι δύο είναι εξίσου ένοχοι στα μάτια μου.

Ακολουθώντας λοιπόν και τις συμβουλές του κυρίου Tanaka.
Και της αξιαγάπητης γατούλας μας.(που μπορεί να γίνει όμως... Τέρας! :P)

Εις το επανιδείν.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#396 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 21 December 2011 - 22:31

R Ichirou Tanaka

Posted Image

Yaa~
Ο R χαίρεται που τον ακούτε και έχετε στραφεί προς τον Lelouch (Kenobi-sensei) που βαριέται να κάνει μέχρι και geass. Παρόλα αυτά, δείτε την κίνησή του. Μόλις όλοι στράφηκαν προς τηνMariya (πιου-πίου) έκανε μια απελπισμένη προσπάθεια να στρέψει τα ρεύματα προς τον Κόμη (Kamui), όπως προσπαθούσε να κάνει παλιότερα επανειλημμένα με την Momoe (mono). Λογικό ήταν να αγανακτήσουν όμως μερικοί και να στραφούν προς εκείνον. Γιατί όμως; Τον συνέφερε να κάνει τέτοια κίνηση αν ήταν αθώος και αν ήταν όντως και η Mariya αθώα; Γιατί να το ρισκάρει έτσι; Μήπως ήταν δασκαλεμένος από κάποιον που το παίζει κάποια (αναφέρομαι στο crossdressing του χαρακτήρα) και αποφάσισε να θυσιαστεί λόγω της υπερβολικής βαρεμάρας;

Τι σας συμφέρει; Να βγάλετε έναν που όλου έχουμε πλέον καταλάβει ότι είναι δολοφόνος και βαριέται που ζει ή την κυρία Mariya που μας δουλεύει κανονικότατα; Εθελοτυφλείτε και δεν βλέπετε τον εκνευρισμό και τις απελπισμένες προσπάθειές της να ζήσει ακόμα μια μέρα.

Πλέον έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην επίλυση του μυστηρίου. Θα μας γράψουν στις εφημερίδες και επειδή insolent curs δεν έχετε την φινέτσα και την ομορφιά μου, είμαι διατεθειμένος να ποζάρω για εσάς στο εξώφυλλο.

Posted Image

Edit:

Ύποπτοι για εμένα συνεχίζουν να είναι ο Ma Kensei (zoro77), o Himura Kenshin (nancy_neko) και ο Kirihito (jimop24), αν και κοιτώντας ξανά τον πίνακα με τους ψήφους κλίνω σε δυο περισσότερο.

Αν με βρείτε χωρίς μπαταρία ή χωρίς το κεφάλι μου την επόμενη μέρα, να με θυμάστε.

#397 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 December 2011 - 22:40

Ρε Πρίγκηπα, καθυστέρησε λίγο σαν τον πρίγκηπα του Παναθηναϊκού!!!! Ποιοι δολοφόνοι και ποιοι vigilante, όλοι αυτόχειρες θα πάμε. Δώσε παράταση!!!!!

#398 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 21 December 2011 - 22:42

Έχω την εντύπωση πως η νύχτα πέφτει αύριο στις 9. Μια χαρά διορία είναι. Δεν είμαστε πάρα πολλά άτομα πια.

#399 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 December 2011 - 22:57

Νόμιζα πως ήταν σήμερα κάποια στιγμή!!! Τότε πράγματι είναι πολύ καλό διάστημα.

#400 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 21 December 2011 - 22:58

για σημερα στις 9 ηταν αλλα θα δωσω μια παραταση μικρη για καποια ατομα που δεν ειχαν νετ.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ :P

#401 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 21 December 2011 - 23:12

Lelouch

επειδή σας βλέπω αμέσως να μου ορμήσατε να με φάτε επειδή ψήφισα τον Kamui, είμαι έτοιμος να σας παραθέσω τα επιχειρηματά μου για να δείτε ότι δε βαριέμαι τη ζωή μου απλά δεν έχω χρόνο να γράφω όπως εσείς φίλοι. Ακολουθούν οι πράξεις του Kamui που φαίνεται ότι είναι ο δολοφόνος.

Spoiler:

#402 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 December 2011 - 16:07

Mariya Shidou

Posted Image

Απαπαπα... Ε τουλαχιστον εκανε και κατι σωστο ο παλιο αχρηστος πριν βγει απο το παιχνιδι!

Ειχα πει οτι το επομενο ατομο που θα ψηφιζα θα ηταν ο Hikaru Amane [Hanzo] καθως η λυσσα αυτουνου και της κυριας Zane να με βγαλουν ηταν ανεξηγητη. Παρ'ολα αυτα επειδη δεν θα ηθελα να επαναλαβω τα λαθη μου, (και δεν εχω και αλλον να ψηφισω αμα θελω να μεινω στο παιχνιδι XD ) η ψηφος μου παει στον Lelouch [Κenobi-sensei] γιατι ειναι γνωστο μουτρο, μας τρολλαρει απο τα Backstage εδω και 2-3 γυρους αλλα ειχαμε αλλους στο μυαλο μας!

ΤΟΝ ΜΠΟΟΛΟ!

Hikaru Amane

Μωρη Mariya παλι γλιτωσες αλλα οχι για πολυ.

Posted Image

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#403 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 December 2011 - 16:18

Maria Momoe

Να μαι και εγώ! Αγχώθηκα μετά το θάνατο της Yukari και πήγα μια βόλτα στην παραλία (και ξέμεινα εκεί χωρίς internet για 2 μέρες). Ομολογώ ότι στεναχωρήθηκα για την καημένη τη δασκάλα αλλά φαινόταν υπερβολικά ύποπτη...

Επιτέλους ο vigilante μας έκανε τη χάρη και μας βοήθησε. Να πω ότι λυπάμαι που τον φάγανε? Ψέμματα θα πω.

Δεσποινίς Emiru δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά "το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί μ@λάκα" Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη δικιά σας την περίπτωση και δεν φτάνει που στους προηγύμενους γύρους πέφτατε συνεχώς έξω στις υποθέσεις σας αλλά επιμένετε τώρα να κατηγορείτε τον Okarin που φαγώθηκε να διώξει τη Furude, εμένα που στράφηκα με πάθος κατά δύο δολοφόνων και άφησα λίστα με τους πιο πιθανούς υπόπτους κατεμέ στην οποία μέσα ήταν άλλος ένα δολοφόνος και είμαι σχεδόν σίγουρη άλλοι 2 και κατά του Nyanko-sensei που δεν έχει δώσει απολύτως κανένα δικαίωμα.

Η Yukari μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά ήταν τόσο εκτός πραγματικότητας όσο και εσείς.

Τώρα στο δίλημα Mariya ή Lelouch θα ακούσω για μια ακόμα φορά τον R και θα πω Mariya. Αλλά κύριε Lelouch μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω. Άλλωστε σας έχω βάλει στο μάτι από την πρώτη μέρα. Επόμενες στάσεις kirihito και Himura.

xbJ3b2w.jpeg

#404 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 December 2011 - 19:32

END OF DAY

#405 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members