Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:57
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 03:04
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 03:39
Kuroko Tetsu
Maria δύο μέρες τώρα λέω που βασίζω τις κατηγορίες μου . Σε σχέση με άλλους που απλώς λένε ένα όνομα και λένε "Πείτε μας τη γνώμη σας" χωρίς το παραμικρό επιχείρημα εγώ έχω πει αρκετά , γιαυτό ήμουν ομιλιτικός όπως λες . Αν τα θέλεις απλά θυμήσου τι λέω 2 μέρες τώρα . Μπορεί να κάνω λάθος αλλά για μένα ότι λέω είναι λογικό , αν θέλει κάποιος το συμμερίζεται . Αλλά μέχρι τώρα όλοι σας απλώς ακολουθείτε ένα ρεύμα , χωρίς καν να γράφετε ένα επιχείρημα , ένα λόγο , κάτι . Οπότε ναι δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι , ότι κι αν πω εγώ . Αθώος είμαι όπως και εσύ , τώρα αν θέλει κάποιος να το πιστέψει καλώς . Αν δε θέλει , σου είπα δε θα το βασανίσω και πολύ , απλώς βγάλτε τα συμπεράσματα σας την επόμενη μέρα .
Edit: Είχα ξεχάσει να κατηγορήσω ... R (Zura)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:50
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 07:24

Ara, ara, o Ματασσος επιθεωρητης. I saw what u did there, Tragic Prince

Οκ παιδες. Θα τα πω μαζεμενα.
1) Στον α] γυρο ψηφισα την Σιρο, γιατι ημουνα σιγουρη οτι ειχε ρολο. Επειτα εμαθα οτι στο παιχνιδι παιζουνε και γιατροι και εκδικητες, σκεφτηκα την πιθανοτητα 1:4 να εχει το ρολο του δολοφονου και απεσυρα την ψηφο μου.
2) Στον προ-προηγουμενο γυρο ο Ματασσος με κατηγορησε βαση ενστικτου. Ποσο ηλιθια θα ημουν σαν δολοφονος αν τον εβγαζα στο καπακι. Επισης εχει αθωωσει ηδη ποσα ατομα και εχει κατηγορησει τον Αιζεν. Και δολοφονος να ημουν, δεν ειχε αρκετες μερες στη διαθεση του για να ρωτησει για ολους αυτους.
3) Στον πρωτο γυρο ο Αιζεν προσπαθησε να ριξει την προσοχη πανω μου, με ψηφισε, και με ξαναψηφισε επειδη δεν ειχα απαντησει στην κατηγορια του. Για ποιο λογο να με κατηγορησει ο Αιζεν που αποδειχθηκε δολοφονος, στον πρωτο γυρο χωρις να εχει υπαρξει καν καποιος λογος ''ξεκαρφωματος'' ?
4) Διαβαστε καλυτερα το ποστ στο οποιο κατηγορησα τον αιζεν στο προηγουμενο γυρο. Δεν σας εκανα χαρη, και πηγα με το μερος σας. Ο λογος ηταν σαφης, και πολλα ευχαριστω στο Ζομπι fallen angel - squallo που με τον τροπο του μας σιγουρεψε οτι ο Αιζεν ειναι οντως δολοφονος. That was sarcasm.
Tα επιχειρηματα σας αγαπουλες δεν στεκουνε. Α, επισης. Ο vigilante δεν υποτιθεται οτι ειναι με το μερος μας? Δεν ξερω αν φαινεται ετσι μονο σε μενα (μιας και ο Τ Π δεν δηλωνει ποιος σκοτωσε ποιον), αλλα δεν ειναι σαν να υποστηριζει τους δολοφονους ετσι οπως ξεκληριζει ατομα γενικα? Μηπως θα επρεπε να πεσει καποια υπενθυμιση του σκοπου του ρολου στον vigilante απο τον Τ.Π μιας και ειναι και καινουριος ρολος (λεω εγω τωρα)
Αυτα, και κατηγορω την Rika Furude (Tsunade sama) γιατι ενας καλος ανθρωπος σε καποια απο τις προηγουμενες σελιδες [δεν παραθετω ποστ για να μην τον κλαιμε] ειπε κατι που μαλλον κανεις δεν προσεξε [και το ξεθαψα κοιτωντας τα δικα μου ποστ]. Fandom, Momoe, δεν ξερω τι ειναι αυτη η διαμαχη που εχετε ξεκινησει, κοιτωντας ομως παλαιοτερα Παλερμο οπου η δεσποινις Mono δεν δισταζε να στησει ολοκληρο καυγα με αλλους δολοφονους για να νικησει, να ξερετε μονο ηλιθιους θα κοροιδεψετε. Προς το παρον μενω στα λογια του σοφου.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:18
Ikuno Emiru
Αγαπητέ μου κύριε God (Osama Bin Laden). Άλλα ντ' άλλων απαντήσατε. Αλλά δεν θα γλιστρήσετε έτσι εύκολα.
Πάμε πάλι λοιπόν. Το πρόβλημα δεν είναι ότι αμύνεστε. Όλοι το κάνουμε. Εσείς όμως προσπαθείτε ΠΑΡΑ πολύ.
ΠΑΡΑ πολύ
ΠΑΡΑ πολύ
God

Πολύ καλά, αφού όπως λέτε προσπαθώ πάρα πολύ, ας προσπαθήσω λίγο παραπάνω τότε. Τι σημασία θα είχε αν δεν απαντούσα έτσι και αλλιώς;
Ikuno Emiru
Αν πεθάνω εφόσον σας κατηγόρησα, και ο κύριος kuroko ψωφάει απόψε, είστε κύριος ύποπτος.
Αν βρεθεί ο κύριος kuroko και είναι ένοχος, είστε κύριος ύποπτος, εφόσον σας κατηγόρησα.
Για ποιο λόγο ακριβώς. Εδώ προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα ρεύμα, προ των γεγονότων, αγνοώντας μία λεπτομέρεια. Ότι εσείς μπορείτε να με υποπτεύεστε, αλλά είστε τόσο σίγουρη που έχετε αρχίσει να σκέφτεστε πολύ "λάθος". Σκεφτείτε. Αν είμαι δολοφόνος δεν θα υπήρχε περίπτωση να σκότωνα τόσο άμεσα και να καρφωθώ, αλλά αν δεν είμαι δολοφόνος οι δολοφόνοι μπορούν να σας σκοτώσουν ώστε την επόμενη μέρα να κατηγορήσουν εμένα (και να πάνε για το double).
Με αυτό που λέτε βοηθάτε, ουσιαστικά τους δολοφόνους, δίνοντας τους μία όμορφη δικαιολογία, ώστε να αποπροσανατολίσουν περισσότερο την μάζα.
Ikuno Emiru
Αν όσοι ψήφισαν Squalo βρεθούν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αθώοι (δεν απέχουμε και πολύ από αυτό) είστε κύριος ύποπτος.
Αν βρεθεί ενας ή και δύο (αν έχει δίκιο ο κύριος poplan) ένοχοι από όσους ψήφισαν kabamaru είστε κύριος ύποπτος.
Με άλλα λόγια τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για εσάς.
Με την τελευταία φράση, πάλι προπαθείτε να δημιουργήσετε ρεύμα χωρίς στοιχεία. Να σας το πω αλλίως. Εσείς πιστεύετε ότι τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά για εμένα, ενώ βασίζεστε σε μια απόλυτη και ψεγαδιασμένη λογική. Θεωρείτε ότι την ίδια λογική θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Η λογική σας δεν στέκει γιατί εκτός της Shiro, που αποδείχτηκε επιθεωρητής (αλλά που τον πρώτο γύρο δεν έχει το δικαίωμα ερώτησης), δεν έχουμε ιδέα τι είναι οι άλλοι που με ψήφισαν. Η πρώτη μέρα είναι αρκετά χαοτική, περιέχει στοιχεία, αλλά όχι τόσα πολλά.
Επίσης, υποπτευόσασταν τον Jack Simon, ο οποίος αποδείχτηκε αθώος. Η λογική σας είναι τόσο επικίνδυνη για τους πολίτες όσο και λανθασμένη.
Και χώρίς να σημαίνει κάτι, για την ιστορία και μόνο, δεν ασχολήθηκα την πρώτη μέρα, ούτε με τον Squalo, ουτε με τον Kapamaru. Είχα αρκετά προβλήματα να με απασχολούν τότε.
Ikuno Emiru
Εγώ πάλι αν και με αθώωσε ο επιθεωρητής, έχω δύο μελανά σημεία στο ιστορικό μου. Ένα, που θέλοντας να προστατέψω τον κύριο poplan - που μένει ακόμα να αποδειχτεί τι είναι - εστειλα στον τάφο τον κύριο Black Jack αφού δε με έπειθε το "ένστικτο" του.
Δύο, που πείστηκα περισσοτερο από τη λογική του κύριου Άιζεν παρά από το "ένστικτο" των υπολοίπων, ψηφισα κόντρα στο ρεύμα, παρόλο που ήταν ήδη τετελεσμένο γεγονός.
Δεν είμαστε στην ίδια μοίρα, αλλα καλό θα ήταν να καθαρίσω το όνομά μου τελείως.
Έχω λοιπόν να σας προτείνω ένα παιχνιδάκι.
Μπορει να κερδίσουμε και οι δύο, ή κανείς μας, ή ένας από τους δυο μας, αναλόγως πως θα παίξουμε τα χαρτιά μας.
Σε αυτό το νησι αγωνιζόμαστε μεταξύ ζωής και θανάτου, οπότε το μονο τίμιο θα ήταν να παίξουμε με τις ζωές μας.
Αν το πόκερ είναι ουράνιο όπως λέτε, θα περιμένω να μάθω την απόφασή σας. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε.
Ξέρετε που θα με βρείτε.
Εδώ πάλι, έχετε αρχίσει εσείς να προσπαθείτε πολύ. Από ότι θυμάμαι, δεν σας κατηγόρησα ποτέ, παρ'όλα αυτά, χωρίς λόγο, απολογείστε. Το γεγονός ότι απολογείστε δεν σας βγάζει υπεράνω υποψίας, ούτε καθιστά την άποψη σας (μία άποψη που στο τέλος βοηθάει με την απολυτότητά της τους δολοφόνους), περισσότερο συμβατή. Αντίθετα, με την δικιά σας λογική, θα έπρενε να θεωρείστε περισσότερο ύποπτη.
Το γεγονός ότι σας αθώωσε επιθεωρητής δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σημαίνει μόνο ότι ο επιθεωρητής, δεν είχε στοιχεία για εσάς, έχοντας στρέψει την προσοχή του αλλού, θέλοντας ίσως να δημιουργήσει ρεύμα εναντίον κάποιου που είχε "σποτάρει".
Σχετικά με τον Black Jack, ακολουθήσατε βολικά το ρεύμα εναντίον του, αλλά κάτι άλλο μου έχει κινήσει την περιέργεια. Λέτε και ξαναλέτε πόσο πολύ σας επηρέασε ο μακαρίτης ο Aizen. Πολύ καλή δικαιολογία ώστε να πείτε ότι "συμφωνώ, ενώ διαφωνώ" και να θέσετε τον εαυτό σας υπεράνω υποψίας, μετατρέποντας ένα κατά τα άλλο, ύποπτο στοιχείο, σε άλλη μια επιπλέον ασπίδα από τις υποψίες. Προσθέστε σε αυτά το γεγονός ότι μόλις τώρα απολογήθήκατε χωρίς να σας κατηγορήσει κανείς και έχουμε ένα πολύ ύποπτο χρόνικό.
Κυρία Emiru, θα σας προσέχω, όχι τόσο γιατί σας θεωρώ ύποπτη (προς το παρόν), αλλά επειδή η απολυτότητα της λογικής σας παραείναι επικίνδυνη για τους πολίτες.
Και αφήστε με εμένα να προσπαθώ υπερβάλοντας. H ψήφος μου παει ακόμα στην Mariya Shindou (πιου-πιου).
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:33
Δεν πείθομαι από τα επιχειρήματά σας Mariya Shindou (πιου-πιου),όπως ξαναείπα τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και θα πάω σύμφωνα με την κοινή λογική μέχρι να έχουμε νέα στοιχεία.Ελπίζω αν έχω δίκιο,να μην κάνουν οι υπόλοιποι λάθος και θρηνήσουμε για άλλη μία φορά αθώο νεκρό ενώ εσείς θα τριγυρνά τε σκοτώνοντας.

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 12:42
Yukari TanizakiMariya Shindou
Ara, ara, o Ματασσος επιθεωρητης. I saw what u did there, Tragic Prince
Οκ παιδες. Θα τα πω μαζεμενα.
1) Στον α] γυρο ψηφισα την Σιρο, γιατι ημουνα σιγουρη οτι ειχε ρολο. Επειτα εμαθα οτι στο παιχνιδι παιζουνε και γιατροι και εκδικητες, σκεφτηκα την πιθανοτητα 1:4 να εχει το ρολο του δολοφονου και απεσυρα την ψηφο μου.
2) Στον προ-προηγουμενο γυρο ο Ματασσος με κατηγορησε βαση ενστικτου. Ποσο ηλιθια θα ημουν σαν δολοφονος αν τον εβγαζα στο καπακι. Επισης εχει αθωωσει ηδη ποσα ατομα και εχει κατηγορησει τον Αιζεν. Και δολοφονος να ημουν, δεν ειχε αρκετες μερες στη διαθεση του για να ρωτησει για ολους αυτους.
3) Στον πρωτο γυρο ο Αιζεν προσπαθησε να ριξει την προσοχη πανω μου, με ψηφισε, και με ξαναψηφισε επειδη δεν ειχα απαντησει στην κατηγορια του. Για ποιο λογο να με κατηγορησει ο Αιζεν που αποδειχθηκε δολοφονος, στον πρωτο γυρο χωρις να εχει υπαρξει καν καποιος λογος ''ξεκαρφωματος'' ?
4) Διαβαστε καλυτερα το ποστ στο οποιο κατηγορησα τον αιζεν στο προηγουμενο γυρο. Δεν σας εκανα χαρη, και πηγα με το μερος σας. Ο λογος ηταν σαφης, και πολλα ευχαριστω στο Ζομπι fallen angel - squallo που με τον τροπο του μας σιγουρεψε οτι ο Αιζεν ειναι οντως δολοφονος. That was sarcasm.
Το να είναι δολοφόνος η Maria Momoe το σκέφτηκα και γω.Ο μόνος λόγος να είναι τόσο μα τόσο σίγουρη στον προηγούμενο γύρο ήταν να ήταν η ίδια ή επιθεωρητής ή δολοφόνος.Τέτοια σιγουριά σε έναν πολίτη,και μάλιστα με τα αμφιλεγόμενα στοιχεία που κατηγορήθηκε ο Aizen,δύσκολα την συναντάς.Και τώρα που ψόφησε και ο άλλος επιθεωρητής,οι πιθανότητες να είναι η Momoe επιθεωρητής είναι ακόμα πιο λίγες.
Όμως σε αυτόν γύρο θα ψηφίσω εσένα Mariya Shindou.Τα στοιχεία προηγούμενων γύρων,και όχι μόνο τα λόγια του επιθεωρητή,είναι εναντίον σου.Και αυτά που λες δεν στέκουν.Όπως και να χει,αν πεθάνεις μόνο καλό θα κάνεις στην έρευνα
Tέλος,Koyomi Araragi,είπα και πριν πως δεν αποκλείω να είναι ο Aizen δολοφόνος,απλά δεν έβρισκα απτά στοιχεία για να τον κατηγορήσω.Η αλήθεια είναι πως ήταν άτυχος που βγήκε από τόσο τυχαίες και από μη σοβαρά τεκμηριωμένες κατηγορίες.Εκτός και αν ήταν όλα μέρος κάποιου σχεδίου,χαρ χαρ

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 13:20
Maria Momoe
Για δασκάλα κυρία Yukari μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε. Είπα και μόνη μου ότι δεν είμαι επιθεωρητής. Όσο για τη σιγουριά καμιά φορά πρέπει να μπλοφάρεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συνεχίζω να μην θεωρώ την Mariya δολοφόνο όχι τόσο επειδή δεν εμπιστεύομαι τον επιθεωρητή αλλά επειδή πιστεύω ότι τον έφαγαν οι δολοφόνοι σε μια προσπάθεια να μας αποπροσανατολίσουν.
Mariya, χρυσό μου το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι baseball και θα το καταλάβαινες αν δεν ησουν τόσο απασχολημένη να στάζεις χολή για την καημένη τη συμμαθήτρια σου.
Kuroko (Fandom) αν και πλέον παίζω με τις πιθανότητες.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 13:21
Kuroko tetsuya (Fandom) μια χαρα επιχειρηματα ειχαμε οσοι σε κατηγορήσαμε. Αν δε σου αρεσουν τα δικά μου απάντα σε ολους τους υπόλοιπους που σε στριμωξαν στον τοιχο. Με αυτό που κανεις δεν κερδιζεις κατι ουτε εσυ ουτε η ομαδα σου. Απλώς αυριο το πρωι θα πουμε ολοι "Ένας κλαψιαρης λιγοτερο".
Μy dear God Osama Bin Laden έχω μία απορία: έχεις καποιο είδος επιλεκτικής δυσλεξίας;

Tα πράγματα είναι απλά. Επέμενες και πίεζες το συνομιλητή σου να ασχοληθει με το ποιοι ψηφισαν Superbi Squalo αφου εκει μεσα ειναι οι δολοφονοι και να μην δωσει βαρος στο ποιοι ψηφισαν kabamaru.
Aν οι πρωτοι βγουν αθωοι και οι δευτεροι ενοχοι, εισαι ύποπτος. Αυτο ειναι "δικιά μου απολυτη λογικη" ή κοινη λογική;
Δε μιλησα πουθενα ουτε για το ποιοι σας ψηφισαν, ουτε για το τι ψηφισατε (εγώ κοιτάω κυρίως τι λέτε, οι ψηφοι σας μπορει να ειναι και για ξεκαρφωμα) ουτε ασχοληθηκα ποτε με τον Jack Simon. Δεν ξερω που τα διαβασατε αυτά και πως τα βγαλατε από την κοιλιά σας.
Δεν απολογήθηκα. Ενα παιχνιδακι προτεινα. Και απλά σας παρέθεσα τι εχουμε να κερδισουμε και τι να χασουμε έκαστος. Δεν θελετε καν να ακουσετε τους όρους; δεν πιστευετε οτι εχετε προβλημα; fine by me. Τα ιδια έκανε και ο Kuroko Tetsuya
Αν με φάνε οι δολοφόνοι, για "ξεκαρφωμα" οπως λέτε, μπορει να ειναι αργά για να το μετανοιωσετε.
Να με προσεχετε οσο θελετε. Δε με πιανει το μάτι.
Ntoingk!

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 13:26
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:06
Kuroko tetsuya (Fandom) μια χαρα επιχειρηματα ειχαμε οσοι σε κατηγορήσαμε. Αν δε σου αρεσουν τα δικά μου απάντα σε ολους τους υπόλοιπους που σε στριμωξαν στον τοιχο.
Για να δούμε ...
Ελα νταξ Kuroko το κουρασες ας πουμε,καμια αλλη φορα ισως καποτε ναι.
Ισχύει Emiru , πως μπορώ να αντικρούσω αυτό το επιχείρημα ?
Τetsuya-kun (Fandom) ακόμα και αν είσαι αθλητής σαν και εμένα <3 θα αναγκαστώ να σε ψηφίσω καθώς από ότι έχει πιάσει το πανέξυπνο μυαλό μου, είσαι ένας από τους ανώμαλους ...
Με ψήφισε επειδή είμαι ανώμαλος ... Damn τι θα κάνω με τέτοια κατηγορία με τόσο σοβαρά επιχειρήματα ?
Kuroko Tetsu(fandom) άμα δεν είσαι δολοφόνος δεσμέυομαι να φάω τα μουστάκια μου
Η τριχόμπαλα απειλεί ότι θα φάει τα μουστάκια της ... Είναι δυνατόν μετά από αυτό να μην είμαι ένοχος ?
Θα παραμείνω εκεί που είναι οι υποψίες από τη αρχή και που δε μου έχει απαντήσει από τον πρώτο γύρο. Θεωρω οτι το "είστε όλοι υποπτοι" στυλακι ειναι για να θολώσει τα νερά και μόνο.
Kuroko Tetsuya (Fandom) φυσικά για σένα λέω.
Σου εξήγησα ότι εκείνη τη μέρα δε σου απάντησα επειδή δεν ήμουν εδώ μέχρι που νύχτωσε . Και ποτέ δεν είπα ότι είναι όλοι ύποπτοι . Μίλησα για κάποια συγκεκριμένα άτομα εκείνη τη μέρα και είπα ξεχωριστά επιχειρήματα για το καθένα . Αντίστοιχα έχω πει πως κάποια άτομα είναι αθώα . Αν θεωρείς τα επιχειρήματα μου χειρότερα από αυτές τις σχεδόν "μονολεκτικές" κατηγορίες εις βάρος μου , που δεν έχουν και επιχειρήματα , τότε τι να πω ?
Hahaha, insolent cur! Περίμενα ότι θα με ψηφίσεις! Στοίχημα ότι ζω επειδή φοβούνται ότι έχω εφεδρική γεννήτρια. Είμαι απλά τέλειος. Insolent cur, Kuroko (Fandom) μπορεί εγώ να μην ψήφισα την ωραία πεταλούδα που ήξερε να σας σαγηνεύει με την ωραία παρουσία της αψηφόντας τους νόμους της φύσης ζώντας πάνω από μια μέρα. Επειδή εσείς τον ψηφίσατε στον προηγούμενο γύρο δεν νομίζω πως πρέπει να λέει κάτι. Στον πρώτο γύρο μάλιστα ήσασταν ύποπτα απασχολημένος με τον Okarin όταν όλοι οι άλλοι είχαν κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις και συγκεκριμένα προς έναν δολοφόνο. Μη μου πείτε ότι το κάνατε επειδή ήταν πρώτος γύρος.
Ναι το έκανα επειδή ήταν η πρώτη μου μέρα στο νησί και κάπως έπρεπε να αρχίσω να μιλάω , να δω αντιδράσεις . Εσύ δηλαδή γιατί κατηγόρησες με το καλημέρα τον Squalo ? Νόμιζα ότι είχε φανεί ότι κατηγορούσα τον Okarin απλώς για να αρχίσω να μιλάω . Αν δε φάνηκε τότε το λάθος μου όπως είχες πει τις προάλλες είναι ότι δεν έχω καλό λέγειν . Και αν ήθελα να επιμείνω στον Okarin δε θα είχα σταματήσει από την πρώτη μέρα .
Ανόητε χωριάτη Kuroko Tetsuya (Fandom),κατανοείς την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει,καθώς μέρα με την μέρα,νιώθουμε τον κλοιό των δολοφόνων να στενεύει γύρω μας ή απλώς στηρίζεσαι στο αίσθημα πανικού που επικρατεί στο νησί;
Ναι Emiru ο κοντοπίθαρος με είπε ανόητο χωριάτη . Είναι παγκοσμίως γνωστό πως οι ανόητοι χωριάτες εμφανίζουν εγκληματική συμπεριφορά .
Επομένως επειδή δεν αποκλείω το ενδεχόμενο όπως εσείς να τον έχουν φάει οι δολοφόνοι θα στρέψω τις υποψίες μου προς το παρόν προς τον Kuroko (Fandom) καθώς με πείθει περισσότερο ο R παρά αυτός.
Well , την πείθει πιο πολύ ο R , κατά τα άλλα που τα επιχειρήματα Emiru ?
Ναι είμαι στριμωγμένος σε μια γωνία όπως λες Emiru . Αλλά όχι από επιχειρήματα , από ανοησία .
Btw μετά από αυτό το μονόλογο νομίζω προσπαθώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όπως ο God . Άρα πάλι είμαι ένοχος , έτσι ?
Και για να μην ξεχνιόμαστε ...R
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 14:47
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 18:43
Berserker
O berserker κοιμάται βαθιά στην πολυθρόνα του μετά από μια δωδεκάδα kinder bueno που βρήκε στο ψυγείο!!!!Πριν κοιμηθεί κοιτούσε περίεργα προς τον kuroko tetsuya(fandom).
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 20:29
Rurouni Kenshin
Πολύ φασαρία γίνεται εδώ ξαφνικά. Έκανα laundry και δεν παρακολουθούσα τι γίνεται. Αλλά εσύ Kuroko(Fandom) πολύ πιεσμένος φαίνεσαι. Κατανοώ, σε έβαλαν στην γωνία αλλά μοιάζεις σαν να αρχίζεις να φοβασαι για κάτι. Θα εμπιστευτώ την πλειοψηφία αυτή τη φορά.
παιδιά,συγγνώμη για την ώρα και για το βιαστικό post,αλλα δεν είχα χρόνο λόγω διαβάσματος >_<