Nyanko-Sensei
Monte Cristo (Kamui), μόνο ένας μη αθώος θα επέμενε τόσο χωρίς αποδείξεις. Αρχίζεις και με προβληματίζεις πολύ με τη στάση σου.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 13:40
Nyanko-Sensei
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 14:59
Okabe Rintaro
Η επιλογή του Steins Gate δικαιώνεται για άλλη μια φορά. Άλλος ένας δολοφόνος δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την ζωή των αθώων. Eγώ ο Hououin Kyouma είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία του κόσμου από την καταστροφή, και την ανατροπή των σχεδίων της οργάνωσης. ΜWAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHHAHA.Δυστυχώς όμως χάσαμε έναν επιθεωρητή τον οποίο αδυνατούσα να προστατεύσω. Εξετάζοντας τα λεγόμενα του Χικικομόρτη (matassos) θα συμπεράνω ότι ο Medicine Seller (NWS) και η Emiru (Lord Leon) είναι αθώοι παρά τις συστηματικές - πιο συστηματικές θα τις παίζαμε Tzoker για σίγουρο κέρδος- προσπάθειες της τελευταίας να μας πείσει για το αντίθετο. Θέλω να πιστεύω ότι αν και δεν μας έδωσε κάποιον δολοφόνο, εντούτοις ο επιθεωρητής δεν θα απέκλειε άτομα τα οποία δεν είχε ερευνήσει. Επειδή κάτι ακούστηκε για τον Nyanko Sensei (Anelis) οφείλω να υπενθυμίσω τις φιλότιμες προσπάθειές του να σώσει τον Black Jack (Tenshi) και να μας σώσει από τον Aizen παρέα με την Maria Momoe (mono). Με τα παραπάνω δεδομένα ανακηρύσσω την Maria Momoe Lab Member 002 τον Μedicine Seller Lab Member 003 τον Nyanko Sensei επίτιμο μέλος (we must all obey the cat) και στην Emiru θα αναθέσω τα καθήκοντα που έχει η Mayuri back home, καθώς μου την θυμίζει απίστευτα. Θεωρώ επίσης πώς και o Void (ΟdyMonaxos) έχει αποδείξει την αθωότητά του,δεν τον κάνω όμως Lab Member γιατί κρίνοντας από το παρουσιαστικό του έχει βιώσει πειράματα - that went horribly wrong - αρκετά για δύο ζωές. Ακόμη και οι mad scientists πρέπει να εχουν ευαισθησίες και να σκέφτονται τα αισθήματα των γύρω τους.
Για τον Mariya Shindou (πιου πιου) έχω σοβαρές αμφιβολίες καθώς ναι μεν ψήφισε Αizen παρέα με τους Shiro και Βlack Jack αλλά ήταν επίσης και πρόσωπο στο οποίο στράφηκε πρώτος από όλους ο Aizen.
Πέρα από τον Κuroko Tetsuya τον οποίο φαίνεται να έχουν αναλάβει τα κατάλληλα χερια η προσοχή μου έχει πέσει και στην Rika Furude (Tsunade sama) η οποία φαίνεται με την στάση της να προσπαθεί να αποφύγει κάθε μεγάλη διαμάχη που θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή επάνω της. Υπάρχει κάποιος λόγος γύρω από αυτήν την προσπάθεια να περάσετε απαρατήρητη δεσποινίς? Είναι και αυτό τακτική που σας έμαθε η Οργάνωση?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Δεκέμβριος 2011 - 15:23
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 16:56
Natsuhiko Taki
Unbelievable! Πόσους έφαγε η μαρμαγκα μέσα σε μια μέρα;; ο__ο και από ότι είδα ο Tatsumi-kun (BoredForLife) που αρχικά υποπτευόμουν, αποδείχθηκε αθώος :/ I'm sorry my brother, δεν θα ξανακρίνω άτομο από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, Τetsuya-kun (Fandom) ακόμα και αν είσαι αθλητής σαν και εμένα <3 θα αναγκαστώ να σε ψηφίσω καθώς από ότι έχει πιάσει το πανέξυπνο μυαλό μου, είσαι ένας από τους ανώμαλους ...
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 17:16
Oliver Poplan
Emiru, δε διαφωνώ καθόλου στη λογική σου.
Είχα όμως την εντύπωση πως ο επιθεωρητής ρωτάει και τη νύχτα πριν ξεκινήσουμε (τουλάχιστον αυτό κάναμε στα παλαιότερα games, για να παίρνει μια ιδέα).
Για τον excalibur τα έχω πει από τον προηγούμενο γύρο. Με τους αθώους σου συμφωνώ απόλυτα.
Ούτε με τους ύποπτούς σου διαφωνώ, απλώς έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες.
Επειδή δε θέλω να με φάτε ζωντανό για ρεύμα άμα στο τέλος αποδειχθεί αθώα η Mariya, αλλάζω από τώρα σε Kirihito(jimop24).
Ακολούθησε το ρεύμα LEGNEREDNAV και Shiro μπας και σώσει τον Squlo, ξαναπροσπάθησε να βγάλει τη shiro και την έριξε με φανερά βαριά καρδιά στον aizen από τους τελευταίους.
RP ξανά από αύριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Kirihito
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 13 Δεκέμβριος 2011 - 17:21
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 19:04
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 19:48
Rika Furude
Miiiii...αρχίζω να φοβάμαι πάλι.Λιγοστεύουμε μέρα με τη μέρα και φεύγουν από κοντά μας όλο και περισσότεροι επιθεωρητές πράγμα που σημαίνει ότι πάλι στα τάρταρα θα βρεθώ με την γκαντεμιά που με δέρνει.
Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι είμαι μόνη, σε ένα τέτοιο τρομερό και ανατριχιαστικό μέρος και περιβάλλομαι από πάσης λογής διεστραμμένα, παρανοϊκά πλάσματα.Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ο θάνατος του Satou Tatsuhiro[matassos].Μα με πιάνο?Τραγικό, nano desu!
Okabe-san[Iristella] δεν θα έλεγα ότι αποφεύγω κάθε μεγάλη διαμάχη.Κάθε άλλο μάλιστα.Ενημερώνομαι πλήρως για το τί συμβαίνει (όσο μπορώ δηλαδή μετά από ένα 8ωρο δουλειάς με μικρά αιμοβόρικα παιδάκια) και οργανώνω τις σκέψεις μου γύρω από τα συμβάντα.Σε ένα άτομο είχα καταλήξει ότι είναι δολοφόνος κατά 150% και αυτό οι τριγύρω μας φρόντισαν να αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες.
Όχι, δεν ανήκω σε κάποια Οργάνωση, όπως υποστηρίζετε.Ενεργώ μόνη μου, για το δικό μου συμφέρον γιατί έχω φάει τα μούτρα μου στο παρελθόν στη Hinamizawa.Και, ναι, θα ήθελα αυτή τη φορά να μην τραβήξω τα ίδια...!
Θέλω να μεγαλώσω σαν φυσιολογικό κοριτσάκι και να σταματήσουν όλοι να με αποκαλούν μυξοπαρθένα!
Επιμένω ότι πολύ ύποπτος είναι ο Count of Monte Cristo[Kamui].Miiii...αυτές οι ρομαντικοποιητικές μπούρδες με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
Αν και οι Oliver Poplan [Babba] και R Ichirou Tanaka[Zura] είναι εξίσου αινιγματικοί με τις στάσεις τους...Μου θυμίζουν την τρελονοσοκόμα του χωριου...
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 20:00
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 22:15
Ikuno Emiru
Αγαπητέ μου God (Osama Bin Laden), δεν ειστε η πρώτη μου προτεραιότητα. Σας προσεξα επειδή προσπαθείτε ΠΑΡΑ πολύ. Ειδικά όταν σας επιτίθενται.
Αυτό και αυτό θα μπορούσαν να συνοψίσουν τους λόγους για τους οποίους ενισχύθηκαν οι υποψίες μου.
Αλλά ας μη βιαζόμαστε. Έχουμε πολύ χρόνο. έτσι δεν είναι;
Πείτε μου σας παρακαλώ, τι γνώμη έχετε για τους Kuroko Tetsuya (Fandom) και Koyomi Araragi (Theodore); Σας υπόσχομαι πως μετά θα σας πω οτιδηποτε θελετε να μαθετε, αφού πρωτα μου επιτρεψετε να έχω μια πιο σαφή εικόνα.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 22:39
Koyomi Araragi
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 22:47
Hikaru Amane
Ελα νταξ Kuroko το κουρασες ας πουμε,καμια αλλη φορα ισως καποτε ναι.
*πιανει τα μαλλια κοτσιδα*
Δηλαδη οκ Rika τι κανεις ας πουμε τωρα.Γιααα....να σοβαρευτουμε λιγο!
................
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:08
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:14
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:14
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:21
Maria Momoe
Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι παίζουμε το παιχνίδι των δολοφόνων. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μας στρέφουν προς εντελώς λάθος κατεύθυνση.
Kuroko συνήθως είσαι λαλίστατος. Τώρα τί έγινε? Σου έφαγε τη γλώσσα η γάτα?
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:42
Kuroko Tetsu
Kύριε Kuroko Tetsuya (Fandom) σας έδωσα την ευκαιρία να παίξετε εδώ και δύο μέρες. Ηταν η πρώτη και η τελευταία σας ευκαιρία να καθαρίσετε το όνομά σας. Την κλωτσήσατε.
Δεν έχετε άλλη.
Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σας. Είστε ήδη νεκρός.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 02:53
Maria Momoe
Καταρχάς δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Κατά δεύτερον αν όντως θεωρείτε ότι είστε τελειωμένος γιατί δεν μας λέτε τί είστε και πού βασίζετε τις κατηγορίες σας? Αν ξέρετε κάτι παραπάνω από μας τώρα θα ήταν η ώρα να το μοιραστείτε αντί να μιλάτε με γρίφους.
Αν φυσικά θέλετε όντως να μας βοηθήσετε και δεν είστε ένας από τους δολοφόνους κύριε Kuroko.