Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Digimon
Posted 27 June 2010 - 17:16
Posted 27 June 2010 - 17:16
Το Xros Wars θα το ξεκινήσω χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες. Χαίρομαι που επιστρέφουν στο παλιό ύφος τουλάχιστον.
Για το Digimon Tamers διάβασα ότι είναι πιο ώριμο από τα προηγούμενα - αυτό το είχα δει ελάχιστα στο Alter. Ίσως το ξεκινήσω και αυτό. Απόψεις;
Posted 27 June 2010 - 17:24
Posted 27 June 2010 - 23:40
Πριν λίγες μέρες τέλειωσε το subbing του Digimon Adventure 02, αυτό παρακολουθώ τώρα. Χειρότερο από το πρώτο. Το ίδιο πίστευα και μικρός που το έβλεπα.
Το Xros Wars θα το ξεκινήσω χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες. Χαίρομαι που επιστρέφουν στο παλιό ύφος τουλάχιστον.
Για το Digimon Tamers διάβασα ότι είναι πιο ώριμο από τα προηγούμενα - αυτό το είχα δει ελάχιστα στο Alter. Ίσως το ξεκινήσω και αυτό. Απόψεις;
- Ο υποτιτλισμός του Digimon 02 από τον PositronCannon έχει τελιειώσει εδώ και μερικές βδομάδες :S
- Την τρίτη σεζόν την παρακολοθώ τώρα οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με την σειρά.

Ένα δεν έχω καταλάβει..Πάντα στα η υπόθεση ξεκινάει από το 0 -δηλαδή τα είναι κάτι άγνωστο στην ανθρωπότητα- και στο τέλος καταλήγουν όλοι οι άνθρωποι να έχουν ένα partner ..
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 27 June 2010 - 23:46
Ένα δεν έχω καταλάβει..Πάντα στα η υπόθεση ξεκινάει από το 0 -δηλαδή τα είναι κάτι άγνωστο στην ανθρωπότητα- και στο τέλος καταλήγουν όλοι οι άνθρωποι να έχουν ένα partner ..
Εξερειτε το Next gen που ηταν συνεχεια αρα ηταν γνωστα σε καποιους τα Ντιτζιμον
Posted 27 June 2010 - 23:53
Ε προφανώς...Εξερειτε το Next gen που ηταν συνεχεια αρα ηταν γνωστα σε καποιους τα Ντιτζιμον
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 28 June 2010 - 00:01
Α και για να μην ξεχνιομαστε και στο 1 τα παιδια ειχαν δει τα Digimon αρα δεν τα αγνουσαν.Απλα τα ειχαν "ξεχασει"
Edited by alxdjo, 28 June 2010 - 00:11.
Posted 28 June 2010 - 00:30
Πέραν του ότι αναιρέθηκε οποιαδήποτε συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο του αποχαιρετισμού της πρώτης σεζόν. Ό,τι νά'ναι δηλαδή.
Τέλος πάντων, στο 15 είμαι, ακόμα νωρίς είναι για rants.
Ο υποτιτλισμός του Digimon 02 από τον PositronCannon έχει τελιειώσει εδώ και μερικές βδομάδες :S
Στις 15 Ιουνίου τελείωσε βασικά. Οπότε ούτε καν δύο εβδομάδες.
Posted 28 June 2010 - 00:45
Posted 28 June 2010 - 00:58
Posted 28 June 2010 - 01:05
Posted 28 June 2010 - 10:18
Το 02, σαν sequel, είναι κάπως lame. Δηλαδή μετά την τελική μάχη που παρακολούθησε όλη η ανθρωπότητα, σε 3 χρόνια ο κόσμος είναι ίδιος με πριν και δεν επικεντρώθηκαν ΟΛΟΙ στο να καταλάβουν τι είναι ο ψηφιακός κόσμος και τα Digimon, και ακόμα παίζουν κρυφτό...
Πέραν του ότι αναιρέθηκε οποιαδήποτε συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο του αποχαιρετισμού της πρώτης σεζόν. Ό,τι νά'ναι δηλαδή.
Τέλος πάντων, στο 15 είμαι, ακόμα νωρίς είναι για rants.
Στις 15 Ιουνίου τελείωσε βασικά. Οπότε ούτε καν δύο εβδομάδες.
Κοίτα, το plot στο 02 και η σύνδεσή του με τον 1ο κύκλο ήταν λιγάκι άκυρη και υποτίθεται πως ο Gennai και η παρέα του εξαφανίζουν οποιοδήποτε στοιχείο σε υπολογιστές κλπ. που έχουν σχέση με τα Digimon... α και να με θυμηθείς...ο πιο τούμπανο εκεί πέρα είναι ο Qinglongmon...
και έχεις δίκιο 18 μου ήρθε το subscription update για τα 3 τελευταία επισόδεια! Απλά μ φαίνεται ότι έχουν περάσει 2-3 βδομάδες από τότε... (α ρε τι σου κάνει το διάβασαμα.......)
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 06 July 2010 - 18:35
Мы любим аниме!
Posted 07 July 2010 - 17:15
ευγε Seraphimon:riiight:!
Επανερχομε με εντυπωσεις μολις το δω^^
Posted 07 July 2010 - 18:11
Το 02, σαν sequel, είναι κάπως lame. Δηλαδή μετά την τελική μάχη που παρακολούθησε όλη η ανθρωπότητα, σε 3 χρόνια ο κόσμος είναι ίδιος με πριν και δεν επικεντρώθηκαν ΟΛΟΙ στο να καταλάβουν τι είναι ο ψηφιακός κόσμος και τα Digimon, και ακόμα παίζουν κρυφτό...
δεν εχεις ακουσει το "ολα τριγυρω αλλαζουνε, κι ολα τα ιδια μενουν";