Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#106 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 07:31

More news!!!!

Posted Image

Μαλλον το Single με την νεα εκδοση του Butter-fly ηταν μονο η αρχη. Ανακοινώθηκε οτι όλα τα CD της πρωτης σεζον θα επανακυκλοφορήσουν. Επισης ενα νεο CD για τα 10 χρονια της νεας σειρας θα κυκλοφορήσει τον Αυγουστο! (επισης θα υπαρχει μια συναυλία απ'ολους τους τραγουδιστές που ηταν στη σειρα Digimon καπου τοτε).

Τελος ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει και ενα βιβλιο με τιτλο Digimon Series Memorial Book Digimon Animation Chronicle. Θα περιεχει περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά (story background etc), συνεντεύξεις κ.α. 400 σελιδες digimon-stuff xD

Come on TOEI! Digimon Adventure HD (a good one, not like the crappy DB kai one xD)!!! DO IT!

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#107 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 14:57

Η σειρα Digimon ειναι απο τις αγαπημενες μου. Οι αγαπημενες μου seasons ειναι αυτες (με τη σειρα):

Digimon Season 1
Digimon Tamers
Digimon Next Generation (Season 2)

#108 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 14:26

Digimon 1
Digimon 2
οπου κρατισανε τους αρχικους πρωταγονιστες πιστευω ηταν τα κορυφαια ασε που εγινε καπος πιο international στην δευτερη seasson!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#109 Blastoise

Blastoise

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 12:10

πωω ρε ντιντζιμον...τι μου θυμισαται τωρα...παλιες εποχες. Γκαρουρουμον και τα μυαλα στο μιξερ!!!

#110 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 12:53

Περιμένα πως και πως τους Ryro να τελειώσουν την πρώτη σεζόν. Ήταν η αγαπημένη μου σειρά όταν ήμουν μικρός και ανυπομονούσα να τη ξαναδώ. Είχαμε λιώσει και το Digimon World στο PSX... Good times!

Η διαφορά του επεισοδίου 21 αν θυμάμαι καλά (που γυρνάει προσωρινά στη γη ο Taichi) και των 2-3 τελευταίων από τα υπόλοιπα ήταν χαοτική. Αυτά τα λίγα επεισόδια έλαμπαν μπροστά στην μετριότητα -στην καλύτερη περίπτωση- των υπόλοιπων. ΓΙΑΤΙ δηλαδή να μπουν μέσα στο τέρμα μόνοι τους όταν τους κηνύγαγε ο Skullgreymon.

Αν και τα προηγούμενα υπήρχαν απλώς για να υπάρχουν, το τελευταίο "κακό" Digimon πραγματικά είχε λόγο ύπαρξης και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Σε γενικες γραμμές ήταν πολύ πιο παιδικό από όσο νόμιζα (λογικό άλλωστε). Αυτό δε με ενόχλησε όμως, καθώς η νοσταλγία ήταν πολύ δυνατή.

#111 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 18:17

Double post, but it's awwright.

Ο PositronCannon, που έχει αναλάβει το Tamers (2 επεισόδια του μένουν), ανέλαβε και το 02. Συγχαρητηρία στο παιδί, something to look forward to.

#112 sailor mercury

sailor mercury

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2009 - 16:10

H αλήθεια είναι οτι εμένα μου άρεσαν τα digimon του star κ όχι απλά μου άρεσαν αλλά ήμουν κ πορωμένη τότε....Να φανταστείτε έχω ακόμα αυτοκόλλητα κ κάρτες (αν θυμόσαστε τις κάρτες)!!!!!Με τα άλλα το παρατράβηξαν μετα.Άντε κ τα digimon next generation στο alter...Ύστερα από αυτά το χάος...Ειδίκά αυτά τα Τamers δεν βλέπονταν με τίποτα, με τίποτα όμως.Μέχρι και η υπόθεση ήταν μπέρδεμα..Πάντως η αγαπημένη μου ήταν η Μίμη!!!!
Ξου στους animeαστοιχείωτους!!!Ignorance is sure your best friend :burningbe3:

#113 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 10:00

Κατι που δεν το ξέρουν μαλλον πολλοί....μερικές μέρες μενουν ακόμα γιατί την
Πέμπτη 06/07 είναι η ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επισόδειο της σειράς Digimon Xros Wars!

Η TV Asahi είναι το κανάλι που θα προβάλλεται!!

Σημείωση: Και αυτός ο πρωταγωνιστής φοράει γυαλία στο κεφάλι!!

Γιούχουουουουουου!!!

Links:

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#114 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 15:45

Μπορεί να κάτσω να δω το καινούριο λόγω νοσταλγίας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 15:47

Yeah 6ο Digimon :thatsit:

#116 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 15:52

Μπορεί να κάτσω να δω το καινούριο λόγω νοσταλγίας.

Eγω αν ημουν στην θεση σου θα εβλεπα τα παλια για λογω νοσταλγιας...:ureshii:

2bbd14fc.jpg

#117 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 15:54

Ε το 1ο το έχω δει ολόκληρο στην ελληνική tv, μετά τα επόμενα τα ψιλοέβλεπα αλλά δεν το έφταναν, ε και τώρα θα αρχίσω το καινούριο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 15:56

Παντως μιας και ειδα πιο πανω να γραφετε ,τα αγαπημενα μου Digimon απο το πιο αγαπημενο στο λιγοτερο ειναι
Digimon Savers
Digimon Next Gen
Digimon 1
Digimon Tamers
Digimon Frontier

#119 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 16:23

Παντως μιας και ειδα πιο πανω να γραφετε ,τα αγαπημενα μου Digimon απο το πιο αγαπημενο στο λιγοτερο ειναι
Digimon Savers
Digimon Next Gen
Digimon 1
Digimon Tamers
Digimon Frontier

Το Digimon 02:?:?:?
που πηγε?

EDIT: To phailara...Προφανώς και εννοείς το Next Gen ως Digimon 02...phail:ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ZeD: 27 Ιούνιος 2010 - 16:42

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#120 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 17:03

Digimon Savers
Digimon Next Gen
Digimon 1
Digimon Tamers
Digimon Frontier

What?! Σου αρεσε το Digimon Savers?!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*