Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#76 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:20

Πρώτη φορά ακούω να άρεσε σε κάποιον η δεύτερη παραπάνω από την πρώτη. Και πρώτη επίσης να του άρεσε λιγότερο η τρίτη και περισσότερο η τέταρτη. Γιατί αυτό;

#77 Santiago

Santiago

Starting...

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:22

Dark masters ρεεεεεεεεεε

Αυτος ο κλοουν με τα σπαθια στο τελος μαμαγε και εδερνε

ε υτο ηταν ΠΟΡΟΣΗ!!

#78 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:23

Pietmon, πείτε τον με το όνομα.

#79 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 23:29

Tο Tamers to droppara γρηγορα γιατι παρα ηταν βαρετο αλλα μεχρι εκει που ειχα δει δεν μου φαινοταν "σοβαρo" (σε σχεση με τις προηγουμενες). Το μονο καλο που ειχε το Tamers ήταν ο Ryo Akiyama (πρωταγωνιστης στα παιχνιδια digimon που συνδεουν τη πρωτη σεζον με τη δευτερη) αλλα χαραμηστικε ο χαρακτηρας αδικα για μια τετοια σεζον.

Βασικα το Tamers δεν μαρεσε επειδη ο Ψηφιακος Κόσμος ηταν αρκετα διαφορετικος απο αυτον που ειχα δει στις 2 πρωτες σεζον. Ηταν...Πολυ digital και δεν μαρεσε. Παρ'όλα αυτα βγαζω το καπελο στον Chiaki Konaka που εκατσε και εφτιαξε ενα παραλληλο στορυ με αληθινα γεγονοτα και εμπλεξε μεσα και την δημιουργια των Digimon...

Για μενα η σειρα παει (απο την αγαπημενη προς τη χειροτερη)

Digimon Adventure Zero Two > Digimon Adventure > Digimon Savers > Digimon Frontier> Digimon Tamers

συμφωνω με τον seraphimon.Επισης δε μου αρεσε το πρωταγωνιστικο team, και ολλη η ιστορια με τις καρτες.

Τα season τα κατατασσω 1>2>3>4 (δεν εχω δει το 5)

ο ryo ποιος ητανε?
Spoiler:

Pietmon, πείτε τον με το όνομα.

Piedmon η Pierrotmon :tensai:

qzMHWHd.png

#80 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 00:08

τα έβλεπα παρέα με τον μικρό μου αδερφό-ξεκάρφωμα και καλά:whistling:
μόνο τα δύο πρώτα μου άρεσαν. Μετά ξενέρωσα αφάνταστα!

#81 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 00:30

συμφωνω με τον seraphimon.Επισης δε μου αρεσε το πρωταγωνιστικο team, και ολλη η ιστορια με τις καρτες.

Τα season τα κατατασσω 1>2>3>4 (δεν εχω δει το 5)

ο ryo ποιος ητανε?

Spoiler:

Piedmon η Pierrotmon :tensai:

Yup,o Ryo ειναι αυτος που ηρθε πιο μετα, που ζουσε στον ψηφιακο κοσμο.

Posted Image

Αμα ξανα εβλεπα αυτη τη σειρα αυτος θα ηταν ο λογος...Μηπως ειχε καποιο παραπανω character development...Επισης ειναι απο τους πιο γνωστους χαρακτηρες στη σειρα Digimon :3

PS: εχω αρχισει να μεταφερω το πρωτο βιντεο παιχνιδι σε μανγκα :3 Κατεβαστε το απο εδω, και αφηστε σχολια αν θελετε... Check it in the manga section :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 21 Ιανουάριος 2009 - 01:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#82 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 11:52

Bασικα σε σχεση με το story 8α συμφωνησω και παλι με τον σερα-η tamers σειρα ειχε καλο στορυ(αν και εμενα δε μου αρεσε οσο των αρχικων).Ο τυπας πηρε 1 σεναριο και το αναδιαμορφωσε απο την αρχη και δημιουργωντας 1 πολυ δυνατο καινουργιο-μπορει η σειρα τοτε να μην με ν8ουσιασε και τοσο αλλα και παλι πιστευω οτι τα εσπαγε.Το καλο ηταν οτι τα digimon σε αυτην δεν ητνα μονοδιαστατα δλδ δεν εκαναν μονο οτι τισε δικες του κινησεις αλλα εμπλουτιζαν το ρεπερτοριο τους με τις καρτες-αν και ο main char ηταν λιγο ακυρως σε αυτες που εβαζε :hahaha:.Τελοςπαντων για μενα σε σειρες παντα 1-2-3 μετα χαος χδ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#83 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 12:50

Θα ήταν καλό να δείτε και Dennou Coil όσοι δε το γνωρίζετε για να δείτε μια πολύ ώριμη εκδοχή τους.
Ή Narutaru για να δείτε μια ψυχοβγαλτική.

#84 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2009 - 19:20

Rori, ειδα κατι φωτος απο το πρωτο που λες και το αποκλειω λογω σχεδιου ΧΡ Κ ισως σαν concept να εχει καποια κοινα...

Το Narutaru απο την αλλη δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει με το Digimon... (που δεν εχει)

Αλλα καλυτερα να μην επεκταθουμε σε αυτο μιας και ειναι off topic.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 22 Ιανουάριος 2009 - 19:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#85 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 15:17

Hello guys ,κοιταξτε τα ντιτζιμον (που ειναι παρα πολυ ωραιο ανιμ κατα την γνωμη μου)θεωρω οτι πανω κατω τα ιδια ειναι με διαφορες σε χαρακτηρες κλπ κλπ.....Απλα αν ηταν να βαθμολογησω πιο ειναι ποιο ωραια θα υα εβαζα ετσι 2=3>1>4....
θελω να πω οτι ο τριτος κυκλος ηταν παρα πολυ ωραιος ,ειχε πολλα 1οτυπα στοιχεια σε σχεση με τα αλλα και ο 2ος απλα τελειος .............

Ps: Θα μπορουσε κανεις να μου πει καποιος που μπορω να δω (καλα) τον 5ο κυκλο?download or stream δν με πειραζει οτι βρειτε ..............ευπροσδεκτο!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#86 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 15:43

Ps: Θα μπορουσε κανεις να μου πει καποιος που μπορω να δω (καλα) τον 5ο κυκλο?download or stream δν με πειραζει οτι βρειτε ..............ευπροσδεκτο!!!

ο 5ος κυκλος ειναι το savers?Νομιζω τον εχουν ολλο οι ryuu-rogue.

qzMHWHd.png

#87 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 20:08

ο αγαπημενος μου κυκλος ειναι τα digimon tamers και γενικως ολοι οι κυκλοι μαρεσαν...στα digimon tamers μαρεσε παρα πολυ το opening και το αγαπημενο μου digimon ο beelzemon
Spoiler: beelzemon

#88 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 15:30

Εγώ έχω δει όλα τα seasons και αν τις έβαζα σε σειρά θα ήταν:
1.Tamers
2.Second Generation(έτσι λέγονταν η 2η season,έτσι?)
3.Η πρώτη season
4.Savvers
5.Η 4η,που μου άρεσε ελάχιστα...

#89 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 05:46

Νέο CD για το franchise!!
Butter-Fly -Strong Version- (Title subject to change)

ανακοινώθηκε οτι κυκλοφορεί 22 Απριλίου :3

Eπίσης ανακοίνωσαν οτι θα κυκλοφορησει νέο V-Pet (που σχεδον πάντα σημαινει οτι μάλλον δουλεύουν και σε νέα σεζον ή μανγκα ):tensai:

PS : Προφανως κάνουν μια νεα εκδοση του butter-fly μιας και αυτον τον μήνα η πρώτη σεζον έκλεισε 10 χρόνια :D I want digimon in HD >_<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 THeReSiDeNT

THeReSiDeNT

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 06:59

εγω παιδια τα εχω δει ολα με αγγλικα απο // DIGIMON SPIRIT //
μεχρι που αγοραζω και δωρα digimon απο εκει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μέγιστο μέγεθος υπογραφής: 100 KB. Μέγιστες διαστάσεις υπογραφής: 250x700 pixels.