Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Digimon
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:20
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:22
Dark masters ρεεεεεεεεεε
Αυτος ο κλοουν με τα σπαθια στο τελος μαμαγε και εδερνε
ε υτο ηταν ΠΟΡΟΣΗ!!
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 20:23
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 23:29
Tο Tamers to droppara γρηγορα γιατι παρα ηταν βαρετο αλλα μεχρι εκει που ειχα δει δεν μου φαινοταν "σοβαρo" (σε σχεση με τις προηγουμενες). Το μονο καλο που ειχε το Tamers ήταν ο Ryo Akiyama (πρωταγωνιστης στα παιχνιδια digimon που συνδεουν τη πρωτη σεζον με τη δευτερη) αλλα χαραμηστικε ο χαρακτηρας αδικα για μια τετοια σεζον.
Βασικα το Tamers δεν μαρεσε επειδη ο Ψηφιακος Κόσμος ηταν αρκετα διαφορετικος απο αυτον που ειχα δει στις 2 πρωτες σεζον. Ηταν...Πολυ digital και δεν μαρεσε. Παρ'όλα αυτα βγαζω το καπελο στον Chiaki Konaka που εκατσε και εφτιαξε ενα παραλληλο στορυ με αληθινα γεγονοτα και εμπλεξε μεσα και την δημιουργια των Digimon...
Για μενα η σειρα παει (απο την αγαπημενη προς τη χειροτερη)
Digimon Adventure Zero Two > Digimon Adventure > Digimon Savers > Digimon Frontier> Digimon Tamers
συμφωνω με τον seraphimon.Επισης δε μου αρεσε το πρωταγωνιστικο team, και ολλη η ιστορια με τις καρτες.
Τα season τα κατατασσω 1>2>3>4 (δεν εχω δει το 5)
ο ryo ποιος ητανε?
Pietmon, πείτε τον με το όνομα.
Piedmon η Pierrotmon
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 00:08
μόνο τα δύο πρώτα μου άρεσαν. Μετά ξενέρωσα αφάνταστα!
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 00:30
συμφωνω με τον seraphimon.Επισης δε μου αρεσε το πρωταγωνιστικο team, και ολλη η ιστορια με τις καρτες.
Τα season τα κατατασσω 1>2>3>4 (δεν εχω δει το 5)
ο ryo ποιος ητανε?Spoiler:
Piedmon η Pierrotmon
Yup,o Ryo ειναι αυτος που ηρθε πιο μετα, που ζουσε στον ψηφιακο κοσμο.

Αμα ξανα εβλεπα αυτη τη σειρα αυτος θα ηταν ο λογος...Μηπως ειχε καποιο παραπανω character development...Επισης ειναι απο τους πιο γνωστους χαρακτηρες στη σειρα Digimon :3
PS: εχω αρχισει να μεταφερω το πρωτο βιντεο παιχνιδι σε μανγκα :3 Κατεβαστε το απο εδω, και αφηστε σχολια αν θελετε... Check it in the manga section
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 21 Ιανουάριος 2009 - 01:09

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 11:52

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2009 - 12:50
Ή Narutaru για να δείτε μια ψυχοβγαλτική.
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2009 - 19:20
Το Narutaru απο την αλλη δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει με το Digimon... (που δεν εχει)
Αλλα καλυτερα να μην επεκταθουμε σε αυτο μιας και ειναι off topic.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 22 Ιανουάριος 2009 - 19:26

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 15:17
θελω να πω οτι ο τριτος κυκλος ηταν παρα πολυ ωραιος ,ειχε πολλα 1οτυπα στοιχεια σε σχεση με τα αλλα και ο 2ος απλα τελειος .............
Ps: Θα μπορουσε κανεις να μου πει καποιος που μπορω να δω (καλα) τον 5ο κυκλο?download or stream δν με πειραζει οτι βρειτε ..............ευπροσδεκτο!!!
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 15:43
Ps: Θα μπορουσε κανεις να μου πει καποιος που μπορω να δω (καλα) τον 5ο κυκλο?download or stream δν με πειραζει οτι βρειτε ..............ευπροσδεκτο!!!
ο 5ος κυκλος ειναι το savers?Νομιζω τον εχουν ολλο οι ryuu-rogue.
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 20:08
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 15:30
1.Tamers
2.Second Generation(έτσι λέγονταν η 2η season,έτσι?)
3.Η πρώτη season
4.Savvers
5.Η 4η,που μου άρεσε ελάχιστα...
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 05:46
Butter-Fly -Strong Version- (Title subject to change)
ανακοινώθηκε οτι κυκλοφορεί 22 Απριλίου :3
Eπίσης ανακοίνωσαν οτι θα κυκλοφορησει νέο V-Pet (που σχεδον πάντα σημαινει οτι μάλλον δουλεύουν και σε νέα σεζον ή μανγκα )
PS : Προφανως κάνουν μια νεα εκδοση του butter-fly μιας και αυτον τον μήνα η πρώτη σεζον έκλεισε 10 χρόνια

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 06:59
μεχρι που αγοραζω και δωρα digimon απο εκει

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής: 100 KB. Μέγιστες διαστάσεις υπογραφής: 250x700 pixels.