Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#61 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 10:36

Μην υποτιμάτε αυτή τη σκοτεινή δύναμη....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#62 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 12:09

Dark masters ρεεεεεεεεεε

Αυτος ο κλοουν με τα σπαθια στο τελος μαμαγε και εδερνε

(οπως και η πρωτη season,50κατι η 60κατι επισοδια), μετα πηρε την κατω βολτα

qzMHWHd.png

#63 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 16:47

Τι μου θυμίσατε τώρα! Στη Β Δημοτικού είχα φάει τέτοια πόρωση που έκλαιγα μια φορά που είχα χάσει ένα επεισόδιο. Την πρώτη φορά το σνόμπαρα νομίζοντας ότι ήταν καμιά χαζοσειρά... αλλά με το είδα άλλαξα γνώμη. Βέβαια φαντάζομαι ότι για άλλους θα είναι ένα χαζό, ρηχό, υπερτιμημένο anime αλλά εγώ το λατρεύω γιατί μεγάλωσα μ'αυτό.

Και από αυτά που έχω ακούσει, νομίζω κι εγώ ότι εμείς είχαμε το καλύτερο dub ης σειράς. Νομίζω ότι είναι ίσως η καλύτερη μεταγλώττιση που έχω δει σε anime στα ελληνικά.

15fkk04.jpg

#64 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 16:56

Τι μου θυμίσατε τώρα! Στη Β Δημοτικού είχα φάει τέτοια πόρωση που έκλαιγα μια φορά που είχα χάσει ένα επεισόδιο. Την πρώτη φορά το σνόμπαρα νομίζοντας ότι ήταν καμιά χαζοσειρά... αλλά με το είδα άλλαξα γνώμη. Βέβαια φαντάζομαι ότι για άλλους θα είναι ένα χαζό, ρηχό, υπερτιμημένο anime αλλά εγώ το λατρεύω γιατί μεγάλωσα μ'αυτό.

Και από αυτά που έχω ακούσει, νομίζω κι εγώ ότι εμείς είχαμε το καλύτερο dub ης σειράς. Νομίζω ότι είναι ίσως η καλύτερη μεταγλώττιση που έχω δει σε anime στα ελληνικά.

Ναι αν εξαιρεσεις μερικα μικρολαθακια, γενικα ηταν αψογο!

Φυσικα δεν περιμενετε απο μενα να πω κατι αρνητικο για αυτη τη σειρα :3

:wooi2:

Περιμενω να τελειωσουν τη μεταφραση για τη πρωτη σειρα και μετα κανω μια αλλυσιδα με οτι υπαρχει απο Digimon original + greek dub απο την συλλογη μου.:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#65 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 18:47

Τι μου θυμίσατε τώρα! Στη Β Δημοτικού είχα φάει τέτοια πόρωση που έκλαιγα μια φορά που είχα χάσει ένα επεισόδιο

και εσυ???lOL ειναι ωραια να ξερω οτι δεν ειμαι ο μονο που πλανταξε στο κλαμα οταν χαλασε η τηλεωραση και δεν ειδα το ep
Spoiler:

τωρα γενικοτερα ειχα δει και τις 2,3 season αλλα δε με ικανοπιησαν.Η 2 ηταν καλη(κατωτερη βεβαια της 1) αλλα η 3 δε μου αρεσε.

qzMHWHd.png

#66 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 11:23

Edω και εγω 8α συμφωνησω.Η 1 σειρα digimon ηταν καταπληκτικη.Τρομερο σεναριο(για τετοια σειρα)και πανω απο ολα τρομερη φαση με τους χαρακτηρες.Αγαπημενη σκηνη μακραν το ηρωικο catfigth που πεχτηκε μεταξυ της devilwoman και της αγγελου της αδερφης του ται.Πραγματικα ομως τρομερη σειρα.Επεισοδιο δεν εχασα.
Ειδε και την συνεχεια στο αλτερ αλλα τοτε ειχε πεσει απο την ηρωικη σεζον και μετα οι αλλες αυτονομες σειρες που βγηκαν δε με εν8ουσιασαν.Παντως παραμενει ηρωικο ανιμε για την παιδικη μου ηλικια xd:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 11:45

Προσωπικά η τρίτη (Tamers) μου φάνηκε έτη φωτός καλύτερη από τις άλλες δύο γιατί ήταν πιο ώριμη και περίπλοκη. Πολύ μπεμπέ οι πρώτες ενώ αυτήν είχε αρκετά ενήλικα στοιχεία που μου θυμίσανε εν μέρη Ghost in the Shell και Dennou Coil.

Η τέταρτη (Frontier) ήταν αίσχος από αρχή μέχρι τέλος.
Η πέμπτη (Savers) ήταν σχεδόν shonen και επίσης γινόταν καλή προς το τέλος, με στοιχεία war drama και apocalyptic.

Με σειρά προτίμησης από καλύτερη προς χειρότερη, κατατάσσω τις σεζόν:
3
5
1
2
4

#68 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 12:46

Μόνο η πρώτη η σειρά μου άρεσε, το χάσανε στις επόμενες.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
Έχω δει και το δύο, που δεν μου άρεσε το τέλος
Και το τρία που δεν μου πολυάρεσε γενικά
Από κει και πέρα το άφησα.

#69 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 13:40

digimon rules!!!!:roar:
εγω ειδα μονο τον πρωτο κυκλο και μερικες ταινιες και μου αρεσαν πολυ:kill4u::nanana:

#70 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 19:51

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
Έχω δει και το δύο, που δεν μου άρεσε το τέλος
Και το τρία που δεν μου πολυάρεσε γενικά
Από κει και πέρα το άφησα.

Το αυτό. Η πρώτη ήταν έπος για το είδος του (τί κόλλημα είχα φάει!), η δεύτερη έτσι κι έτσι, από την τρίτη και μετά... ξου.:fromabove:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2009 - 20:11

Μα τι πάθατε και ξενερώσατε όλοι με την τρίτη σεζόν; Σοβάρεψε πολύ ή μεγαλώσατε (ή και τα δύο; )
Μάλλον για αυτό πήγανε να το χαζέψουνε στην τέταρτη σεζόν και φάγανε τα μούτρα τους.

#72 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 16:18

Μάλλον φταίει η απότομη αλλαγή στο ύφος. Εμένα μου άρεσε πολύ σαν σειρά αλλά δυστυχώς έχω δει ολόκληρα μόνο τα πρώτα και τα τελευταία επεισόδια. Όλα τα άλλα τα έχασα γιατί είχα μπάσκετ όταν παίζανε. :deadga6:

15fkk04.jpg

#73 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 17:21

Απίστευτη σειρά για μένα, δεν έχανα κ γω επισόδειο. Ταινία έχω δει μόνο μία που είχε παίξει το filmnet, την έχω κ σε vhs... Αν κ τα έχω ξεχάσει πολλά πράγματα, ούτε θυμάμαι το story στις τελευταίες σεζόν, τις πρώτες θυμάμαι που ήταν φοβερές

#74 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 18:42

Κι εμένα μου αρέσανε συνολικά αρκετά για το είδος τους αλλά θεωρώ σαν τοπ τα κάπως παρόμοια Dennou Coil και Brigadoon που απλά δεν τα προβάλανε πολύ και αδίκως δεν αποκτήσανε την δόξα που τους άξιζε.

#75 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:38

Tο Tamers to droppara γρηγορα γιατι παρα ηταν βαρετο αλλα μεχρι εκει που ειχα δει δεν μου φαινοταν "σοβαρo" (σε σχεση με τις προηγουμενες). Το μονο καλο που ειχε το Tamers ήταν ο Ryo Akiyama (πρωταγωνιστης στα παιχνιδια digimon που συνδεουν τη πρωτη σεζον με τη δευτερη) αλλα χαραμηστικε ο χαρακτηρας αδικα για μια τετοια σεζον.

Βασικα το Tamers δεν μαρεσε επειδη ο Ψηφιακος Κόσμος ηταν αρκετα διαφορετικος απο αυτον που ειχα δει στις 2 πρωτες σεζον. Ηταν...Πολυ digital και δεν μαρεσε. Παρ'όλα αυτα βγαζω το καπελο στον Chiaki Konaka που εκατσε και εφτιαξε ενα παραλληλο στορυ με αληθινα γεγονοτα και εμπλεξε μεσα και την δημιουργια των Digimon...

Για μενα η σειρα παει (απο την αγαπημενη προς τη χειροτερη)

Digimon Adventure Zero Two > Digimon Adventure > Digimon Savers > Digimon Frontier> Digimon Tamers

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ