Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#256 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 26 October 2015 - 23:19

Youtube Video

Φαίνεται πως θα έχουμε και τα παιδιά του 02. Επίσης dat digimon tamers reference lel.
Η αναμονή ;-;

PLEASE PLEASE BE GOOOD! Το γεγονός ότι βλέπουμε πως κάποιος επιτέθηκε σε όλα τα παιδιά από το 02 στην αρχή μου κίνησε απίστευτα το ενδιαφέρον. Για ποιον λόγο; Η Κάρι γιατι όχι; Μήπως πρέπει να σώσούν τους υπόλοιπους; The hype!

#257 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 27 October 2015 - 02:10

Tο Digimon που τους επιτίθεται είναι ο Alphamon btw.

Περιμένουμε με ανυπομονησία.

#258 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 27 October 2015 - 23:13

Έχω παρακολουθήσει -πάνε βέβαια αρκετά χρόνια- τις δύο πρώτες σεζόν από Ντίτζιμον. Μπορώ να παρακολουθήσω τη νέα σειρά, θα καταλαβαίνω ό,τι γίνεται ή όχι;

Posted Image

#259 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 28 October 2015 - 00:37

Έχω παρακολουθήσει -πάνε βέβαια αρκετά χρόνια- τις δύο πρώτες σεζόν από Ντίτζιμον. Μπορώ να παρακολουθήσω τη νέα σειρά, θα καταλαβαίνω ό,τι γίνεται ή όχι;

Same here,( αλλά ξαναπαρακολούθησα την πρώτη season τελευταία για να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια).  Και νομίζω μάλλον ναι, το ελπίζω τουλάχιστον.Θα το παρακολουθήσω όπως και να χει! 

#260 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 October 2015 - 01:50

Ναι, μπορείς, αλλά δες και το tamers επειδή είναι best digimon.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#261 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 28 October 2015 - 13:17

Same here,( αλλά ξαναπαρακολούθησα την πρώτη season τελευταία για να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια).  Και νομίζω μάλλον ναι, το ελπίζω τουλάχιστον.Θα το παρακολουθήσω όπως και να χει! 

γεια σας και καλως σας βρηκα! Λοιπον για να δεις το digimon adventure tri χρειαζεται μονο να δεις τις δυο πρωτες season

Edited by Linna, 28 October 2015 - 13:17.

#262 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 28 October 2015 - 13:32

Σας ευχαριστώ! Επομένως μπορώ να δω το πρώτο επεισόδιο, όταν με το καλό βγει. Αν μου τραβήξει το ενδιαφέρον, θα το συνεχίσω, αλλά πλέον ξέρω ότι θα είμαι σε θέση να καταλάβω τι παίζει, μιας κι έχω επαφή με το αντικείμενο!!!

Posted Image

#263 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 28 October 2015 - 14:00

Σας ευχαριστώ! Επομένως μπορώ να δω το πρώτο επεισόδιο, όταν με το καλό βγει. Αν μου τραβήξει το ενδιαφέρον, θα το συνεχίσω, αλλά πλέον ξέρω ότι θα είμαι σε θέση να καταλάβω τι παίζει, μιας κι έχω επαφή με το αντικείμενο!!!

μια σειρα ταινιων θα ειναι οχι επεισοδια

#264 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 30 October 2015 - 22:10

μια σειρα ταινιων θα ειναι οχι επεισοδια

Ακόμα καλύτερα, αλλά και γώ για σειρά επεισοδίων ήξερα 

#265 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 04 November 2015 - 23:35

Ακόμα καλύτερα, αλλά και γώ για σειρά επεισοδίων ήξερα 

το αλλαξανε για αυτο

#266 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 November 2015 - 17:04

[HorribleSubs] Digimon Adventure tri - 01 [720p].mkv

HnH5aB0.jpg

#267 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 21 November 2015 - 14:48

μολις ειδα τα τεσσερα πρωτα "επεισοδια" του digimon adventure tri. Στα θετικα ειναι η μουσικη και η πλοκη το μεγαλο μειον για μενα ειναι το σχεδιο συνολικα, τα digimon εχουν σχεδιαστει με παρα πολλες γωνιες και υπαρχουν πολυ εντονες γραμμες ενω το σχεδιο των παιδιων ειναι παρα πολυ απλο σε σημειο που πρεπει να προσεξω τα μαλλια τους για να καταλαβω ποιος ειναι ποιος.

Επισης:

Spoiler:

Edited by Linna, 21 November 2015 - 14:48.

#268 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 November 2015 - 15:45

Ναι, αφού τα μεγαλύτερα παιδιά είναι στο λύκειο πλέον προφανώς τοποθετείται χρονολογικά μετά το 02. 

ySss0UF.jpg

#269 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 21 November 2015 - 16:50

Ναι, αφού τα μεγαλύτερα παιδιά είναι στο λύκειο πλέον προφανώς τοποθετείται χρονολογικά μετά το 02. 

ειχα ακουσει οτι η πλοκη θα ειναι στα χρονια που μεσολαβησαν μεταξυ της 01 και 02

#270 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 350 posts

Posted 22 November 2015 - 15:27

Στη Digivice στης ξένες γλώσσες "εξέλιξη" έχει και την Ελληνική!!! :thumbup: