Συμφονώ και διαφονώ....συμφονώ στο ότι χάνει ένα μέρος απο τη αισθητική του αλλα αν δεν διάβαζες το μάνγκα δέν θα το καταλάμβενες + ότι παρουσιάζουν τόσο γαμάτα το άλλο μέρος του επεισοδίου που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο απο το μάνγκα μαζί με το σχέδιο 
Εγω θα διαφωνησω στη διαφωνια σου, διοτι οταν βλεπεις οτι καποιος σκοτωνεται βιαια αλλα με εγχρωμο φοντο κλπ κανει μπαμ οτι ειναι censored. Σε οποιο anime και αν ειναι αυτο. Και να σου πω την αληθεια οταν πρωτοειδα τη σκηνη με τον Killua, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε δεν ηταν "Δεν το εδειξε οπως στο manga" αλλα "Που στο διολο εκρυβε το πουγκι" γιατι ετσι οπως ηταν, μου φανηκε σαν να ειχε βαλει την καρδια του αλλου μεσα σε ενα υφασματινο πουγκι.
Αφού ο Hisoka είναι τόσο γαμάτος γιατι να μην κουβαλήσει ολόκληρο πτώμα; Δεν έχει πρόβλημα μυϊκής δύναμης.
Αναρωτιέμαι αν θα έλεγες το ίδιο αν και στο manga κουβαλούσε ολόκληρο το σώμα και όχι το κεφάλι. Μάλλον δεν θα έδινε σημασία κανείς.
Όταν με το καλό φτάσουμε σε αυτό το arc περιμένω να με πείσετε για την αξία της επιπλέον βίας.
Εννοείται πως δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας, αλλά ας το σκεφτούμε αλλιώς. Αν το anime παιζόταν βράδυ όπως το θέλουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα είχε το (όποιο) κοινό έχει τώρα; Οι γιαπωνέζοι δεν βλέπουν μεταμεσονύκτια anime, και μικρότερο κοινό σημαίνει λιγότερα χρήματα. Λιγότερα χρήματα σημαίνει χειρότερο animation ή μη ύπαρξη της σειράς.
Σαφως ισχυει αυτο που λες, αλλα εμεις μιλαμε για το ιδανικο. Αφου ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξει αυτο που εχουμε ποιος ο λογος να σκεφτομαστε "Αν ήταν ετσι ομως θα συνεβαινε και αυτο".
Πιστεψε με δεν τα λεμε τζαμπα,ενα μεγαλο μερος της μαγειας αυτου του arc ειναι η βια του(μαζι με πολλα αλλα).Τωρα σε αυτο που λες οτι ετσι η σειρα κερδιζει κοινο εχεις δικιο αναμφιβολα και παντα οταν τα manga μεταφερονται στην tv υπαρχει λογοκρισια αλλα αλλο να βλεπεις cencorship στο one piece που εχει violent σκηνες μια στο τοσο και αλλο στο hunta που τις συναντας πολυ πιο συχνα.Και αντε για τη βια να το αφησω αφου σωνει και καλα εφοσον μεταφερεται στην tv πρεπει να ειναι πιο "βατο",αυτο το hunter vocabulary στη μεση της σειρας γιατι το βαζουν??Ξενερωνει οσους ειναι πανω απο 10 χρονων και τους μικροτερους δεν τους κανει καν αισθηση.Ξερω οτι δεν ειναι και μειζουσας σημασιας αλλα αφου θες για δευτερη φορα να κανεις το hxh anime,καν'το σωστα και μην κοβεις τοσα(που ξαναλεω ως τωρα κατι το τραγικο περα απο κατι κεφαλια δεν εχει γινει αλλα αμα εχουν ξεκινησει απο τωρα ποιος ξερει μελλοντικα τι θα γινει).
Καλα ολα αυτα αλλα ολοι ξερουμε οτι τα λεφτα κινουν τον κοσμο, και οτι οι ιαπωνες ειναι περιεργοι.
Αν και για να ειμαι τελειως ειλικρινης, μπορουσαν να το κανουν οπως επρεπε, και να πονταρουν σε πωλησεις των DvD μετα, γιατι κακα τα ψεματα, αν εστω και ενας-δυο αξιοπιστοι otakus να λεγανε οτι ηταν πολυ ωραιο σε καμια ιστοσελιδα στην Ιαπωνια, μπορει να το αγοραζαν καμποσοι.
(Λεω τωρα, το Blue-Ray DVD Box Set του Kara no Kyoukai το πουλουσαν 52,500 Yen. Δηλαδη τι? 400 δολλαρια? Ε πειτε μου εσεις ποσα θα πουλουσε μεσα στην ιαπωνια? 10,000? Ποσα εξω? 1000? 11,000 x 52,500= 577,500,000 Yen = 4,400,000 δολλαρια.
Ε πειτε μου εσεις ποσο να κοστιζει μια παραγωγη σαν του Hunter x Hunter. Θα ειναι πιο φθηνο και θα το αγορασουν πιο πολλοι. Και το παραπανω ηταν μονο για το Blue-Ray DVD Box Set.)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 05 Φεβρουάριος 2012 - 18:31
spoiler tag in quote