Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Community

• Please log in to reply
99 replies to this topic

#76 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2012 - 10:36

http://danharmon.tumblr.com/post/23339272200/hey-did-i-miss-anything

η απαντηση του Harmon, δυστυχως ειναι official.

#77 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 May 2012 - 10:38

You couldn't just let me be, could you? :nanteee:

xbJ3b2w.jpeg

#78 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 May 2012 - 10:45

Commodore 64?!? O.o

Oh well, ας δουμε τι εχουν και αυτοι να προσφερουν, μπορει και να ναι καλυτεροι. Αν και συνηθως δεν.

stasou%2520mygdala.jpg

#79 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2012 - 10:54

^ το community είναι αυτό που είναι απο το γράψιμο του Harmon και της ομάδας του. Οι περισσότεροι (μαλλον ολοι) εδω μέσα το βλέπουμε για την ιδιαιτερότητα του. Το να γίνει "πιο" αστείο για ενα ευρύτερο κοινό αλλάζει την ιδια τη σειρά. Είναι κάτι άλλο.

Δεν ειναι ελιτισμος or something, είναι ο λόγος που βλέπουμε community.

#80 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 May 2012 - 18:41

Ναι καμια αντιρηση, απλώς εγω προσωπικα δεν βρισκω λογο να στραβωσω (ακομα) με αυτό. Στα δικά μου ματια το community ΔΕΝ ηταν η κορυφαια κωμικη σειρα εβερ, ή κατι αντιστοιχο, ειχε περιθωρια βελτιωσης. Εγώ πάντως το απολαμβανα. Οπότε θεωρω οτι μπορει σε αλλα χερια να γινει καλυτερο ακομα, για μενα. Δε με πειραζει να αλλαξει η φυση της σειρας, αν εγω περναω καλυτερα βλεποντας το. Θα προτιμουσα να χα και τα δυο προφανως, αλλα c'est la vie. είτε έτσι ειτε αλλιως, κανεις μας δεν εχει λογο στο θεμα.

το "Το να γίνει "πιο" αστείο για ενα ευρύτερο κοινό" δεν το ειπα εγώ πάντως, δεν ξερω από που φυτρωσε. Χεστηκα για το ευρυτερο κοινο, αυτο μπορει να γουσταρει με κλανιες και ρεψιματα δε μου λεει κατι.

Βλεποντας και κανοντας. Πιθανοτατα μιλαω για κατι που έχει λιγοτερο από 1% πιθανοτητες να συμβει, αλλα μ' αρέσει να 'μαι αισιοδοξος.

stasou%2520mygdala.jpg

#81 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 May 2012 - 20:08

το "Το να γίνει "πιο" αστείο για ενα ευρύτερο κοινό" δεν το ειπα εγώ πάντως, δεν ξερω από που φυτρωσε.

Αυτός είναι ο λόγος που οι παραγωγοί διώχνουν τον Harmond. Οπότε από αυτούς φύτρωσε. :P

Εγώ έχω ξενερώσει πλήρως. Το community δε θα είναι πλέον η σειρά που αγαπούσα. Τουλάχιστον το τελευταίο επεισόδιο λειτουργεί όμορφα σαν κλείσιμο της σειράς.
Την επόμενη σεζόν θα τη δω, γιατί είμαι junkie. Δε νομίζω ότι θα είναι κακή. Είμαι σίγουρη ότι θα βάλουν μέσα nerd jokes/meta stuff. Συμφωνώ όμως με τον Loop ότι δε θα είναι η ίδια σειρά, αλλά μια καινούργια και αυτό με στεναχωρεί.

Posted Image

#82 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 22 November 2012 - 19:44

Chevy Chase Leaving NBC’s ‘Community’

Χμ... :/

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#83 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 17 December 2012 - 03:25

Σ ένα απ τα περσινά επισόδεια της σειράς είχαν μπει σε ένα 8bit video παιχνίδι. Κάποιοι καμμένοι έκατσαν και το φτιαξαν (δεν το χω δοκιμάσει)
http://projecthawkthorne.com/

Posted Image

#84 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 January 2014 - 20:54

OMG Community is back and it's GOOD!

Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Από εκεί που είχα ξεγράψει πλήρως τη σειρά και κόντευα να την ξεχάσω ξαφνικά βλέπω γαμάτα επεισόδια που με κάνουν να πορώνομαι ξανά!

Αρχίζει κάπως σκοτεινά, με ηθοποιούς να λείπουν, αλλαγμένες ισορροπίες, τρομερά αστείες νυξεις προς την απαισιότητα της προηγούμενης σεζόν, αλλά όλα αυτά γίνονται όχι μόνο με ωραίο τρόπο, αλλά και με το αρχικό χιούμορ που με είχε κάνει να αγαπήσω τόσο τη σειρά.

Ελπίζω να κρατήσει τα ίδια επίπεδα ακόμα και μετά την αποχώρηση του Donald Glover.

Posted Image

#85 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 January 2014 - 10:38

OMG Community is back and it's GOOD!

Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Από εκεί που είχα ξεγράψει πλήρως τη σειρά και κόντευα να την ξεχάσω ξαφνικά βλέπω γαμάτα επεισόδια που με κάνουν να πορώνομαι ξανά!

qft

Σοκ και δέος. Γέλασα, διασκέδασα, δεν βαρέθηκα, βρήκα τα αστεία έξυπνα, ξανααγάπησα τους χαρακτήρες και άφησα δάκρυα συγκίνησης να κυλήσουν στο μάγουλο μου. It's a Christmas miracle :if:

xbJ3b2w.jpeg

#86 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 January 2014 - 17:05

Από πού κατεβάζουμε 5η σεζόν; Χύμα από όπου βρούμε, ή βγαίνουν κάπου συγκεκριμένα κι έπειτα κυκλοφορούν σε όλα τα άλλα;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#87 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 posts
  • LocationZion

Posted 22 January 2014 - 19:02

eztv ;) 

εμενα πάντως ακομα δε με έπεισε....

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#88 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 January 2014 - 19:18

Εγώ γενικά κατεβάζω μόνο web-dl εκδόσεις πάντως από το γνωστό πειρατοστέκι.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ μέχρι τώρα η 5η σεζόν.Και η 4η βέβαια να πω την αλήθεια μου άρεσε,απλά δεν ήταν στα ίδια επικά επίπεδα με τις υπόλοιπες γιατί τις έλειπε αυτό το κάτι που δίνει ο Dan Harmon.

Btw η σκηνή στο 3ο επεισόδιο

Spoiler:

Posted Image

#89 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 posts
  • LocationZion

Posted 22 January 2014 - 20:56

εε φαίνεται δε τραβάει... μετα τον Chase τωρα φευγει και ο Glover...

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#90 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 29 January 2014 - 02:32

tbqh, δε μου λείπει καθόλου ο Pierce, καλά είναι εκεί στη γυάλα του.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν δε μ' ενθουσίασαν, από το τρίτο και μετά όμως το αγάπησα και πάλι. Κρίμα που φεύγει ο Troy αλλά τουλάχιστον η σειρά τον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.

btw δεν περίμενα ότι ο John Oliver θα επέστρεφε στη σειρά, τον είδα στο τρίτο επεισόδιο και καταχάρηκα <3

6dqFccT.gif