Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Community
Posted 19 May 2012 - 10:36
η απαντηση του Harmon, δυστυχως ειναι official.
Posted 19 May 2012 - 10:38

Posted 19 May 2012 - 10:45
Oh well, ας δουμε τι εχουν και αυτοι να προσφερουν, μπορει και να ναι καλυτεροι. Αν και συνηθως δεν.
Posted 19 May 2012 - 10:54
Δεν ειναι ελιτισμος or something, είναι ο λόγος που βλέπουμε community.
Posted 29 May 2012 - 18:41
το "Το να γίνει "πιο" αστείο για ενα ευρύτερο κοινό" δεν το ειπα εγώ πάντως, δεν ξερω από που φυτρωσε. Χεστηκα για το ευρυτερο κοινο, αυτο μπορει να γουσταρει με κλανιες και ρεψιματα δε μου λεει κατι.
Βλεποντας και κανοντας. Πιθανοτατα μιλαω για κατι που έχει λιγοτερο από 1% πιθανοτητες να συμβει, αλλα μ' αρέσει να 'μαι αισιοδοξος.
Posted 29 May 2012 - 20:08
Αυτός είναι ο λόγος που οι παραγωγοί διώχνουν τον Harmond. Οπότε από αυτούς φύτρωσε.το "Το να γίνει "πιο" αστείο για ενα ευρύτερο κοινό" δεν το ειπα εγώ πάντως, δεν ξερω από που φυτρωσε.

Εγώ έχω ξενερώσει πλήρως. Το community δε θα είναι πλέον η σειρά που αγαπούσα. Τουλάχιστον το τελευταίο επεισόδιο λειτουργεί όμορφα σαν κλείσιμο της σειράς.
Την επόμενη σεζόν θα τη δω, γιατί είμαι junkie. Δε νομίζω ότι θα είναι κακή. Είμαι σίγουρη ότι θα βάλουν μέσα nerd jokes/meta stuff. Συμφωνώ όμως με τον Loop ότι δε θα είναι η ίδια σειρά, αλλά μια καινούργια και αυτό με στεναχωρεί.
Posted 04 January 2014 - 20:54
Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Από εκεί που είχα ξεγράψει πλήρως τη σειρά και κόντευα να την ξεχάσω ξαφνικά βλέπω γαμάτα επεισόδια που με κάνουν να πορώνομαι ξανά!
Αρχίζει κάπως σκοτεινά, με ηθοποιούς να λείπουν, αλλαγμένες ισορροπίες, τρομερά αστείες νυξεις προς την απαισιότητα της προηγούμενης σεζόν, αλλά όλα αυτά γίνονται όχι μόνο με ωραίο τρόπο, αλλά και με το αρχικό χιούμορ που με είχε κάνει να αγαπήσω τόσο τη σειρά.
Ελπίζω να κρατήσει τα ίδια επίπεδα ακόμα και μετά την αποχώρηση του Donald Glover.
Posted 05 January 2014 - 10:38
OMG Community is back and it's GOOD!
Έχω πάθει ένα μικρό σοκ. Από εκεί που είχα ξεγράψει πλήρως τη σειρά και κόντευα να την ξεχάσω ξαφνικά βλέπω γαμάτα επεισόδια που με κάνουν να πορώνομαι ξανά!
qft
Σοκ και δέος. Γέλασα, διασκέδασα, δεν βαρέθηκα, βρήκα τα αστεία έξυπνα, ξανααγάπησα τους χαρακτήρες και άφησα δάκρυα συγκίνησης να κυλήσουν στο μάγουλο μου. It's a Christmas miracle
Posted 22 January 2014 - 17:05
Από πού κατεβάζουμε 5η σεζόν; Χύμα από όπου βρούμε, ή βγαίνουν κάπου συγκεκριμένα κι έπειτα κυκλοφορούν σε όλα τα άλλα;
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 22 January 2014 - 19:02
eztv
εμενα πάντως ακομα δε με έπεισε....
see you space cowboy
-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Posted 22 January 2014 - 19:18
Εγώ γενικά κατεβάζω μόνο web-dl εκδόσεις πάντως από το γνωστό πειρατοστέκι.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ μέχρι τώρα η 5η σεζόν.Και η 4η βέβαια να πω την αλήθεια μου άρεσε,απλά δεν ήταν στα ίδια επικά επίπεδα με τις υπόλοιπες γιατί τις έλειπε αυτό το κάτι που δίνει ο Dan Harmon.
Btw η σκηνή στο 3ο επεισόδιο
Posted 22 January 2014 - 20:56
εε φαίνεται δε τραβάει... μετα τον Chase τωρα φευγει και ο Glover...
see you space cowboy
-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Posted 29 January 2014 - 02:32
tbqh, δε μου λείπει καθόλου ο Pierce, καλά είναι εκεί στη γυάλα του.
Τα δύο πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν δε μ' ενθουσίασαν, από το τρίτο και μετά όμως το αγάπησα και πάλι. Κρίμα που φεύγει ο Troy αλλά τουλάχιστον η σειρά τον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.
btw δεν περίμενα ότι ο John Oliver θα επέστρεφε στη σειρά, τον είδα στο τρίτο επεισόδιο και καταχάρηκα <3