Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Card Game Meeting Athens - 15/10/2011

• Please log in to reply
195 replies to this topic

#181 Yurei

Yurei

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 21:53

Ρε εγώ στην ομάδα σου ήμουν(νομίζω),στην ίδια με τον Zed.
Και δεν πιστεύω όταν λες για ''στρατηγική'' να υποννοείς ότι εγώ έκλεβα και επηρέασα και σένα:P

ναι ναι το ξέρω πως ήμασταν στην ίδια ομάδα...οχι ρε δν φταις εσυ που έκλεβα! εγώ σε ανάγκασα. λολ

#182 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:01

WTF ? Όλοι κλέβατε ? Και χθες ήταν από τις λίγες φορές που δεν έκλεψα στο Tichu :P acid black cherry την επόμενη φορά το Ιαπωνικό να πετάμε και τα ξυλάκια :P

Ντάξει βασικά αυτό έγινε στις τελευταίες παρτίδες που είχε γίνει ροντέο το παιχνίδι και κάναμε @@ριές:P

ναι ναι το ξέρω πως ήμασταν στην ίδια ομάδα...οχι ρε δν φταις εσυ που έκλεβα! εγώ σε ανάγκασα. λολ

Τουλάχιστον το παραδέχεσαι,ήδη μου άφησες ουλές απ το μαχαίρι που μου βάλες στο λαιμό:P
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#183 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:02

Μισό λεπτό.. ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΑΤΕ?????????????? A, ωστέ έτσι φεύγανε οι μπόμπες και τα φουλ από το πουθενά. Κάνατε μεγάλο λάθος που το είπατε... Υπομονή... δεν θα ξαναγίνει meeting?... Θα πάρω την εκδίκησή μου...

#184 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:04

Ηρέμησε τρομοκράτη θα πάθεις τίποτα,διάβασε το πιο πάνω ποστ:P
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:07

Ηρέμησε τρομοκράτη,διάβασε το πιο πάνω ποστΔημοσιευμένη  εικόνα

Σπηλώσατε το όνομα του Tichu με τις κλεψιές σας ( o rly?)... Μόνο αυτο αρκεί... απλώς τώρα ξέρω και θα σας παρακολουθώ... και σήμερα... και αύριο... και μεθαύριο... και την επόμενη μέρα... και την επόμενη... και την επόμενη... και την επόμενη... και την επόμενη...

#186 Yurei

Yurei

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:18

Σπηλώσατε το όνομα του Tichu με τις κλεψιές σας ( o rly?)... Μόνο αυτο αρκεί... απλώς τώρα ξέρω και θα σας παρακολουθώ... και σήμερα... και αύριο... και μεθαύριο... και την επόμενη μέρα... και την επόμενη... και την επόμενη... και την επόμενη... και την επόμενη...

χαχαχα... ψηνομαι!!! Δλδ αυτό σημαίνει πολλά meetings= πολύ tichu?!! Yehhh!!

Υ.Γ.: κανονικα δν κλεβω ΠΟΤΕ στο tichu... είπαμε ηταν θέμα στρατηγικής. xD

#187 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:51

Αμα ο αλλος δεν καταλαβει οτι κλεβεις τοτε δεν υπαρχει λογος να απολογηθουμε,ασχετα που σχεδον δεν καταλαβαινα τιποτα μεσα στις 4 τελευταιαες παρτιδες xD

header.jpg?t=1485907896

#188 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:59

Αμα ο αλλος δεν καταλαβει οτι κλεβεις τοτε δεν υπαρχει λογος να απολογηθουμε,ασχετα που σχεδον δεν καταλαβαινα τιποτα μεσα στις 4 τελευταιαες παρτιδες xD

Αστο το tichu , εσύ είσαι για chi και pon :P

#189 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 00:16

Αστο το tichu , εσύ είσαι για chi και pon :P

You're right :kakaka:

header.jpg?t=1485907896

#190 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 00:54

Γενικά nice event...αλλά λόγω καψίματος πολλοί δεν την πάλεψαν να παίξουν με τα πάντα (οι ώρες δεν κατάλαβα πως πέρασαν!)...εν τέλει το πανδοχείο μας χώρεσε δίχως παράπλευρες απώλειες (βλ. κομμένα ποδαράκια, χεράκια κλπ.) Αλλά γενικά γούσταρα αρκετά γιατί ήταν ένα meeting που ήταν διαφορετικό κ εμένα προσωπικά μου άρεσε...

με τη yurei κάποια φάση λέγαμε στεγνά τι φύλλο θέλει ο καθένας.... :P

Μισό λεπτό.. ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΑΤΕ?????????????? A, ωστέ έτσι φεύγανε οι μπόμπες και τα φουλ από το πουθενά. Κάνατε μεγάλο λάθος που το είπατε... Υπομονή... δεν θα ξαναγίνει meeting?... Θα πάρω την εκδίκησή μου...

Oh- Sama.. κανονίζουμε όποτε θες...(αλλα teammates...hahahaaa)

ΠΡΟΣΟΧΗ το Tichu είναι εθιστικό :P έχετε και την ειδική τράπουλα?

Επιβεβαιώνω: Σήμερα γράφτηκα στους Ανώνυμους Παίκτες Tichu Ελλάδας...:joyful::joyful:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ZeD: 17 Οκτώβριος 2011 - 01:02

Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#191 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 01:29

Αφού το όρος Getekid με το 36 hp επιτέλους έπεσε

Από την στιγμή που σε έσωσε ο Phantom, το παιχνίδι είχε κριθεί!! Το Pasifism το είχα στο χέρι και οποιαδήποτε στιγμή σας είχα :golgo: !! Mwahahaha!! Πάντως έτσι έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον και δεν πειράζει που με φάγατε!! :kakaka:

Γενικά πολύ πετυχημένο meeting. Έπαιξα κυρίως Magic (Tichu δεν είχα και τόσο όρεξη...) και μετά λιώσαμε με kleidokrator, Xa0s και ZeD στο Nightfall!! Αυτό ήταν ωραίο επιτραπέζιο!! Ήθελα να μάθω και Majhorn αλλά δεν πρόλαβα.....

Και εφόσον όλοι σχεδόν το χαρήκαμε, λογικά θα επαναληφθεί σίγουρα!! Άντε στο επόμενο!!!
:burningbe3::burningbe3:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#192 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 01:46

Bασικά αν γίνει παρόμοιο event εγώ δεν νομίζω να ξανάρθω,κάποιοι ασυνείδητοι κλέβανε στο Tichu και ξενέρωσα:bleh::bleh::bleh:

Μίλησε ο κύριος "Ρε δεν μου κάνει αυτό, έχεις ένα 7?".:hihi2:

Zed, τέκνον, ελπίζω να σου έφυγε η μανία με τους πόντους....

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#193 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 02:16

:kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka:

#194 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 14:04

Zed, τέκνον, ελπίζω να σου έφυγε η μανία με τους πόντους....

Η ελπίδα παθαίνει πάντα τελευταία....
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#195 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 19:22

Η ελπίδα παθαίνει πάντα τελευταία....