Προς το παρόν οι αλλαγές που έχουν γίνει μέσα στα χρόνια είναι ο σκληρός που κάηκε και η προσθήκη ανεμιστήρων (που σε λίγο μάλλον θα τους κηδέψουμε) που έγινε μαζί με την αντικατάσταση του σκληρού, αυτά πριν 5-6 χρόνια και πριν 2-3 χρόνια η κάρτα γραφικών που κι αυτή αυτοπυρπολήθηκε και αντικαταστάθηκε με άλλη χαμηλότερης ποιότητας λόγω οικονομικών δυσχερειών που είχαμε τότε...
Οι πληροφορίες που μου βγάζει στο σύστημα είναι Intel Pentium 4 CPU 2.60GHz και 512 RAM…
Το μόνο που γνωρίζω είναι πως η κατασκευή και τα εξαρτήματα νεότερων FS μοντέλων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω στον δικό μου (ο αδερφός μου έχει ένα SCALEO H και όταν πήγαμε να βάλουμε μια κάρτα γραφικών από το δικό του pc στο δικό μου απλά ήταν αδύνατον γιατί οι υποδοχές ήταν διαφορετικές) και ότι πληροφορίες μπορώ να βρω στο σύστημα.
Σ’αυτό το μηχάνημα αναγκαστικά δουλεύω με Windows XP, πολλές φορές κολλάει το σύμπαν για «άγνωστους» λόγους και στο Corel Draw είναι αδύνατον να δουλέψω για πάνω από 10 λεπτά… Ποιο Corel βέβαια όταν παρακολουθώ anime online ή στο WMP και μετά από καμιά ώρα το πολύ (ανάλογα με την όρεξη) κάτι θα μου κολλήσει…
Κι επιστρέφω στο αρχικό ερώτημα: αξίζει να προσπαθήσω για καμιά αναστήλωση που να μου πάρει μέχρι και 250 ευρουλάκια (αλήθεια, 250 είναι αρκετά ή μπα)??? Και αν έκανα την αναστήλωση τι θα έπρεπε να κοιτάξω από εξαρτήματα και κάρτες??? Κατά πόσο είναι δυνατόν να κάνω revive και τι να βάλω και να βγάλω???
(Συγνώμη προς τους mods εκ των προτέρων αν υπάρχει αντίστοιχο thread στο forum αλλά δεν έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάποιον αντίστοιχο τίτλο. Στην περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο ή απλά δε βλέπετε το λόγο ύπαρξης του thread παρακαλώ πληροφορήστε με και μετακινήστε το ή και διαγράψτε το ελεύθερα)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 03 Σεπτέμβριος 2011 - 14:33