oh you and your low contrast

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 10:59
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 12:36
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 19:06
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 21:10
ζωντανα δε θα τα ελεγα,αλλα τεσπαΛατρεύω τους χρωματισμούς σου!Πώς κάνεις τα χρώματα να φαίνονται τόσο ζωντανά?
Πραγματικά αναρωτιέμαι στην τελευταία εικόνα πώς έκανες ένα τέτοιο βαθύ μπλε.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 22:40
Πολύ ωραίο το τελευταίο!
Και στο προηγούμενο με τον Ichigo προτιμώ την version πριν πειράξεις το contrast...
Seriously, stop doing that
Με κάνει να νομίζω ότι there's something wrong with my monitor...
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 02:14
not low contrast = awesome!
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 02:57
not low contrast = awesome!
My thoughts exactly
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:14
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:51
Ναι yami, δεν είναι ο τρόπος που δουλεύεις, απλά η παλέτα σου περιορίζεται στους τόνους συνήθως και τα γειτονικά χρώματα δεν έχουν μεγάλη αντίθεση. Π.χ. καθαρό μαύρο είναι σπάνιο για σένα. Και μιας και ασχολείσαι κυρίως με το coloring τον τελευταίο (πολύ) καιρό, είναι λίγο μονότονο και περιοριστικό ως προς το αποτέλεσμα κατά την ταπεινή μου άποψη με κάποιες εξαιρέσεις, νομίζω μια από αυτές ήταν κάτι με το Eureka 7 movie. Αλλά, περί ορέξεως κουραμπιέδες χωρίς άχνη ζάχαρη.
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:59
lulz, that's surefine, but killing time is an art of its own >_<well I'm no artist ^^;; I'm just killing time
Can't care enough about details,variety and stuff xD
Αν τα έχεις κάπου ανεβασμένα και δε βαριέσαι -και θες φυσικά- στείλε μου κάνα link με πμ γιατί εμένα με ενδιαφέρουν ^^actually,κανω πολλα αλλα πραγματα(from gifs(<3) to banners,wallpapers and random textwork) αλλα κατα 99,9% δεν εχουν σχεση με ανιμε/μανγκα, hence θεωρησα καλο να σταματησω να τα βαζω εδω μιας και δεν ενδιαφερουν κανεναν..
just the colorings are relevant,γι'αυτο φαινονται μονο αυτα. ^^;;
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 16:33
Αν τα έχεις κάπου ανεβασμένα και δε βαριέσαι -και θες φυσικά- στείλε μου κάνα link με πμ γιατί εμένα με ενδιαφέρουν ^^
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 17:19
ζωντανα δε θα τα ελεγα,αλλα τεσπα
βασικα δεν ειναι καν βαθυ. ειναι χρωματισμενο με #2f9cd4,αλλα το σκαν ειναι "dirty" in some areas which makes it a bit more darker in the end..then,after I finished with the basic coloring of the pic,I "recolored" it by using color layers,adjustment layers etc :3 this way colors become either darker or lighter than they were before..