Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

♛♛ timey wimey distress beacon

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
496 replies to this topic

#421 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 10:59

plain and simple is good
oh you and your low contrast :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 12:36

low contrast ftw ;3

*is productive*

Posted Image

#423 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 19:06

Λατρεύω τους χρωματισμούς σου!Πώς κάνεις τα χρώματα να φαίνονται τόσο ζωντανά?
Πραγματικά αναρωτιέμαι στην τελευταία εικόνα πώς έκανες ένα τέτοιο βαθύ μπλε.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#424 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 21:10

Λατρεύω τους χρωματισμούς σου!Πώς κάνεις τα χρώματα να φαίνονται τόσο ζωντανά?
Πραγματικά αναρωτιέμαι στην τελευταία εικόνα πώς έκανες ένα τέτοιο βαθύ μπλε.

ζωντανα δε θα τα ελεγα,αλλα τεσπα :hahaha:

βασικα δεν ειναι καν βαθυ. ειναι χρωματισμενο με #2f9cd4,αλλα το σκαν ειναι "dirty" in some areas which makes it a bit more darker in the end..then,after I finished with the basic coloring of the pic,I "recolored" it by using color layers,adjustment layers etc :3 this way colors become either darker or lighter than they were before..

Last one for this week :3
Posted Image

btw,is it me or Photobucket is totally fucking the quality? D: last week some of the stuff in the previous page were like 700++ kb και τωρα επεσαν κατω απο τα 50 :oo: wtff?!

#425 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 22:28

Πολύ ωραίο το τελευταίο!
Και στο προηγούμενο με τον Ichigo προτιμώ την version πριν πειράξεις το contrast...
Seriously, stop doing that :P
Με κάνει να νομίζω ότι there's something wrong with my monitor... :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 22:40

Πολύ ωραίο το τελευταίο!
Και στο προηγούμενο με τον Ichigo προτιμώ την version πριν πειράξεις το contrast...
Seriously, stop doing that :P
Με κάνει να νομίζω ότι there's something wrong with my monitor... :hahaha:

they look fine in my monitor XD
interesting..αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν ετσι σκετα τα coloring μου(δεν κανω σκιαση κιολας,οποτε δεν εχουν κατι extra to make them look better). :| the colors are not really appealing if I leave them like that. that's why I always recolor the basic finished picture. :P

#427 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 02:14

Posted Image

not low contrast = awesome! :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#428 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 02:29

My thoughts exactly :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#429 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 02:57

My thoughts exactly :P

lmao. believe it or not,this is recolored the exact same way as the Bleach ones. :P but...different colors(and tones) give different results. XD

anyhow...I was looking through my old(2005<)folder with signs and stuff,and damn I used to make cool-some stuff in the past..
and I can't anymore D: D:

Posted Image
date created: 2004-12-11

#430 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:14

Ναι yami, δεν είναι ο τρόπος που δουλεύεις, απλά η παλέτα σου περιορίζεται στους τόνους συνήθως και τα γειτονικά χρώματα δεν έχουν μεγάλη αντίθεση. Π.χ. καθαρό μαύρο είναι σπάνιο για σένα. Και μιας και ασχολείσαι κυρίως με το coloring τον τελευταίο (πολύ) καιρό, είναι λίγο μονότονο και περιοριστικό ως προς το αποτέλεσμα κατά την ταπεινή μου άποψη με κάποιες εξαιρέσεις, νομίζω μια από αυτές ήταν κάτι με το Eureka 7 movie. Αλλά, περί ορέξεως κουραμπιέδες χωρίς άχνη ζάχαρη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#431 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:51

Ναι yami, δεν είναι ο τρόπος που δουλεύεις, απλά η παλέτα σου περιορίζεται στους τόνους συνήθως και τα γειτονικά χρώματα δεν έχουν μεγάλη αντίθεση. Π.χ. καθαρό μαύρο είναι σπάνιο για σένα. Και μιας και ασχολείσαι κυρίως με το coloring τον τελευταίο (πολύ) καιρό, είναι λίγο μονότονο και περιοριστικό ως προς το αποτέλεσμα κατά την ταπεινή μου άποψη με κάποιες εξαιρέσεις, νομίζω μια από αυτές ήταν κάτι με το Eureka 7 movie. Αλλά, περί ορέξεως κουραμπιέδες χωρίς άχνη ζάχαρη.

well I'm no artist ^^;; I'm just killing time :P Can't care enough about details,variety and stuff xD
actually,κανω πολλα αλλα πραγματα(from gifs(<3) to banners,wallpapers and random textwork) αλλα κατα 99,9% δεν εχουν σχεση με ανιμε/μανγκα, hence θεωρησα καλο να σταματησω να τα βαζω εδω μιας και δεν ενδιαφερουν κανεναν.. :P just the colorings are relevant,γι'αυτο φαινονται μονο αυτα. ^^;;

#432 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 03:59

well I'm no artist ^^;; I'm just killing time :P Can't care enough about details,variety and stuff xD

lulz, that's surefine, but killing time is an art of its own >_<

actually,κανω πολλα αλλα πραγματα(from gifs(<3) to banners,wallpapers and random textwork) αλλα κατα 99,9% δεν εχουν σχεση με ανιμε/μανγκα, hence θεωρησα καλο να σταματησω να τα βαζω εδω μιας και δεν ενδιαφερουν κανεναν.. :P just the colorings are relevant,γι'αυτο φαινονται μονο αυτα. ^^;;

Αν τα έχεις κάπου ανεβασμένα και δε βαριέσαι -και θες φυσικά- στείλε μου κάνα link με πμ γιατί εμένα με ενδιαφέρουν ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#433 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 16:33

Αν τα έχεις κάπου ανεβασμένα και δε βαριέσαι -και θες φυσικά- στείλε μου κάνα link με πμ γιατί εμένα με ενδιαφέρουν ^^

I doubt you're interested in my rainbow dorky boyband but anyway..:hahaha:
http://community.livejournal.com/eloquent_flight/
here I dumb all of the gifs I make(which 99,9% of the time are from the above mentioned boyband xD).

banners/icons κτλπ,τα φτιαχνω κυριως για προσωπικη χρηση σε journals,twitter,tumblr etc και δεν τα κραταω αφου τα ανεβασω σε καποιο host service(mainly tinypic) so I really have any of them. :P as for textworks,I don't really save them to tell the truth. XD I just play around most of the time. :P but from time to time I get nice results του τυπου..
Spoiler:

which I keep for future reference :P Also,I'm still trying out this program..αν βγαλω ποτε κατι καλο απο αυτο ισως το ποσταρω. ;p

anyhow...I randomly stumbled upon Ayakashi's opening again today..which only led me to one thing. :3
Spoiler: bakeneko && mononoke

#434 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 17:19

ζωντανα δε θα τα ελεγα,αλλα τεσπα :hahaha:

βασικα δεν ειναι καν βαθυ. ειναι χρωματισμενο με #2f9cd4,αλλα το σκαν ειναι "dirty" in some areas which makes it a bit more darker in the end..then,after I finished with the basic coloring of the pic,I "recolored" it by using color layers,adjustment layers etc :3 this way colors become either darker or lighter than they were before..

Α κατάλαβα τι κάνεις.Εγώ συνήθως τα κάνω αυτά πριν τελειώσω την εικόνα.Για το δέρμα ποιο χρώμα χρησιμοποιείς?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#435 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 00:32

anyhow...I randomly stumbled upon Ayakashi's opening again today..which only led me to one thing. :3

Spoiler: bakeneko && mononoke

RIGHT CLICK + SAVE
:bath::bath:

Spoiler:

ps. tags are win XDD

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909