Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

[Mac] Πώς να φτιάξω video για YouTube?!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 27 August 2011 - 03:05

Ου ου.
Παλιότερα που είχα Windows είχα και το Windows Movie Maker και ήταν πανεύκολο να φτιάξω μουσικά video για το YouTube (ξέρετε, του τύπου --παίρνω ένα music piece και κολλάω πάνω φωτογραφίες, όπου αλλάζουν ανάλογα με τον χρόνο που έθεσα--).
Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο έχω Mac και... δεν ενδιαφέρθηκα ξανά από τότε αλλά τώρα τελευταία σκεφτόμουν... Ναι τέλος πάντων! Κάποιος που έχει και χρησιμοποιεί Macintosh μπορεί να μου πει πώς να φτιάξω τέτοια; Χρησιμοποιώντας το iMovie υποθέτω, προσπάθησα ο ίδιος να βρω τι πρέπει να κάνω αλλά ΩΘΜ... Δεν καταλαβαίνω τίποτα, και αυτό είναι περίεργο, αφού οτιδήποτε χρειάστηκε να κάνω μέχρι τώρα ήταν εύκολο στο Mac. Δεν ξέρω...
Οπότε, βήματα; Accompanied by screenshots? Από κάποιον που ξέρει;

Ευχαριστώ :ureshii:

Υ.Γ. Α και φυσικά αν έχετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, no problem, πείτε μου για εκείνο.

#2 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 02 September 2011 - 22:49

Κανείς; lol

#3 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 September 2011 - 02:17

Adobe premiere is the way to go. Κάνει πάνω κάτω ό,τι έκανε το movie maker, μόνο πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια και περισσότερες επιλογές.
Ένα step-by-step how-to θα ήταν τεράστιο (ειδικά εφόσον δεν ξέρω ακριβώς τι θες να κάνεις) αλλά υπάρχουν πάμπολα, και πολύ καλά tutorials online.

Για iMovie δεν ξέρω, αλλά και στη σχολή μου για ανάλογα βιντεάκια μας συνιστούν το premiere, και μιας και είναι πανεύκολο στη χρήση (φαντάσου κατάφερα να κάνω βιντεάκι στο μισάωρο χωρίς tutorial την πρώτη φορά) νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή σου. ;)

Posted Image


#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 September 2011 - 10:19

8α σου συνιστουσα κιεγω το premiere, κιαν 8ες και κτ παραπανω το After Effects :) εξαρταται τι 8ες να κανεις, για απλα πραματα το premiere ειναι οτι χρειαζεσαι νομιζω :P
フカフカ