Έχω διαβάσει ήδη κάποιες συνομιλίες του forum όσον αφορά το θέμα και νομίζω, λάθος πιστεύω ότι έχω βρει την λύση.Το θέμα είναι να πείσουμε τις κατάλληλες εκδόσεις αλλά και να συζητήσω το θέμα και με άλλους πιστούς του είδους!

Διαβάζω ένα βρετανικό περιοδικό για τα manga,τα anime,την Ιαπωνία και οτιδήποτε σχετικό το οποίο πρέπει να πω ότι είναι τέλειο!Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, μπορεί ναι, μπορεί και όχι, ονομάζεται neo και είναι το δεύτερο καλύτερο περιοδικό,μετά το shonenjump, που κυκλοφορεί παγκοσμίως.Θα σας συνιστούσα όσοι εισιν πιστοί να τρέξετε σε κάποιο πρατήριο ξένου τύπου να το αναζητήσετε. (δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημερώνω και προτείνω)
Ξέρω για το akasuki που κυκλοφορούσε πριν από αρκετά χρόνια, όπως και ότι ο λόγος ήταν κυρίως οικονομικός.Και εδώ γελάμε διότι όλοι ξέρουν(έτσι νομίζω δηλαδή) πως για να επιζήσει ένα περιοδικό πέρα από κοινό και κατάλληλο θέμα χρειάζεται επίσης και κάποιες εισπράξεις χρημάτων από παρουσιάσεις διαφόρων διαφημίσεων. Φαίνεται ότι η anubis ή δεν ξέρει από marketing ή βαριόταν να βρούνε λύση

Έτσι επιζούν λα τα περιοδικά ελληνικά και μη.

Συν τα manga τα οποία περιλάμβανε. Όταν εκδίδεις manga τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει εδώ και κάτι δεκαετίες στο internet στα αγγλικά,και την στιγμή που το 90%των Ελλήνων ξέρει αγγλικά,δεν πρόκειται να προκόψει το επιχειρηματάκι. Όμως αν περιείχε σειρές που τώρα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην Ιαπωνία;Τι θα λέγατε για ελληνικά manga;Και όσα έχουν απήχηση στο κοινό να κυκλοφορούν σε τόμους;Ή ακόμα και στο εξωτερικό αφού η anubis έχει συνεργασία με την vizmedia και την tokyopop, καθώς επίσης και άλλες ελληνικές εκδόσεις έχουν συνεργαστεί με την tokyopop για διάφορες μεταφράσεις.
Όμως αρκετά σας κούρασα φίλοι otaku, λέω να συνεχίσω την παρουσίαση της θεωρίας μου κάποια άλλη στιγμή, αφού έχω διαβάσει κάποια από τα σχόλια σας πρώτα.

Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ξέρετε τι να κάνετε!