Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

New anime &manga greek magazine-who wants it?


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 Gin

Gin

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 22 August 2011 - 21:37

Λοιπόν,το θέμα έχει ως εξής,σαν otaku που είμαι θα ήθελα να ξανακυκλοφορήσει ένα περιοδικό με θέμα τα πολυαγαπημένα μας anime και manga!

Έχω διαβάσει ήδη κάποιες συνομιλίες του forum όσον αφορά το θέμα και νομίζω, λάθος πιστεύω ότι έχω βρει την λύση.Το θέμα είναι να πείσουμε τις κατάλληλες εκδόσεις αλλά και να συζητήσω το θέμα και με άλλους πιστούς του είδους! :hmmm:

Διαβάζω ένα βρετανικό περιοδικό για τα manga,τα anime,την Ιαπωνία και οτιδήποτε σχετικό το οποίο πρέπει να πω ότι είναι τέλειο!Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, μπορεί ναι, μπορεί και όχι, ονομάζεται neo και είναι το δεύτερο καλύτερο περιοδικό,μετά το shonenjump, που κυκλοφορεί παγκοσμίως.Θα σας συνιστούσα όσοι εισιν πιστοί να τρέξετε σε κάποιο πρατήριο ξένου τύπου να το αναζητήσετε. (δεν κάνω διαφήμιση απλά ενημερώνω και προτείνω)

Ξέρω για το akasuki που κυκλοφορούσε πριν από αρκετά χρόνια, όπως και ότι ο λόγος ήταν κυρίως οικονομικός.Και εδώ γελάμε διότι όλοι ξέρουν(έτσι νομίζω δηλαδή) πως για να επιζήσει ένα περιοδικό πέρα από κοινό και κατάλληλο θέμα χρειάζεται επίσης και κάποιες εισπράξεις χρημάτων από παρουσιάσεις διαφόρων διαφημίσεων. Φαίνεται ότι η anubis ή δεν ξέρει από marketing ή βαριόταν να βρούνε λύση:kakaka:(συγνώμη anubis) :nod2:
Έτσι επιζούν λα τα περιοδικά ελληνικά και μη.:canthelp:

Συν τα manga τα οποία περιλάμβανε. Όταν εκδίδεις manga τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει εδώ και κάτι δεκαετίες στο internet στα αγγλικά,και την στιγμή που το 90%των Ελλήνων ξέρει αγγλικά,δεν πρόκειται να προκόψει το επιχειρηματάκι. Όμως αν περιείχε σειρές που τώρα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην Ιαπωνία;Τι θα λέγατε για ελληνικά manga;Και όσα έχουν απήχηση στο κοινό να κυκλοφορούν σε τόμους;Ή ακόμα και στο εξωτερικό αφού η anubis έχει συνεργασία με την vizmedia και την tokyopop, καθώς επίσης και άλλες ελληνικές εκδόσεις έχουν συνεργαστεί με την tokyopop για διάφορες μεταφράσεις.

Όμως αρκετά σας κούρασα φίλοι otaku, λέω να συνεχίσω την παρουσίαση της θεωρίας μου κάποια άλλη στιγμή, αφού έχω διαβάσει κάποια από τα σχόλια σας πρώτα.:sleepy::sigh2:
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ξέρετε τι να κάνετε!:thatsit: :byejg9:

#2 jiohnis

jiohnis

    watashi wa ....

  • Members
  • 639 posts

Posted 23 August 2011 - 00:38

Ελληνικό περιοδικό που να τυπώνει και να εκδίδει με κοινό μόνο τους Έλληνες otaku (και όχι όλους) δεν το βλέπω να επιζεί ... Πάντως θα μου άρεσε η ιδέα ενός (μηνιαίου?) online magazine το οποίο μπορεί να περιέχει reviews για anime , manga , προτάσεις για νέες σειρές , και γενικά πολλές πληροφορίες συγκεντρωμένες . Πάντα στα ελληνικά !

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

 


#3 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 23 August 2011 - 12:37

Καλά τα λες Gin για το πως μπορεί να επιζήσει ένα περιοδικό εδώ. Για τα manga δεν είναι εκεί το κόλλημα μόνο, αλλά και σε πολλαπλούς άλλους παράγοντες. Το βασικό θέμα είναι ένα. Ο 'κρυμμένος' 'otaku' που δεν έχει ιδέα τι τρέχει στην χώρα σχετικά με τον χώρο. Έτσι αν και το κοινό υπάρχει, δεν γνωρίζει για τίποτα όσα συμβαίνουν εδώ πέρα στην συντριπτική πλειοψηφία του. Όταν λυθεί αυτό το θέμα τότε θα μιλάμε και για μια βιώσιμη αγορά. Σαν αναγνώστης τους είδα που κατέληξαν τα αμερικάνικα Newtype USA & Wizard Anime Isider, καθώς και τον 'περιορισμό' του γερμανικού Animania σε διμηνιαίου από μηναίο (και την αρχή και άμεσο τέλος οποιοδήποτε άλλων γερμανικών anime περιοδικών). Χώρια η ακύρωση και των αμερικάνικων Protocultrue Addcicts & Animerica, αφήνοντας μόνο το διμηναίο Otaku USA, που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.Πλέον στην εποχή τους internet δεν αρκεί να υπάρχει μόνο κοινό, αλλά να δώσεις και λόγο να προτιμήσει και το περιοδικό κάποιος μαζί με την διαδικτυακή ενημέρωση. Ενδιαφέρον και το 'Neo' δεν το γνώριζα. Κυκλοφορεί σε 'Newstand' και έτσι ή το έχεις βρει από άλλο πρακτορείο ξένου τύπου; Δεν έχει πέσει ποτέ στα υπόψη μου όσες φορές τσέκαρα εκεί για ξένα περιοδικά.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#4 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 23 August 2011 - 15:11

Θεωρώ ότι η εποχή των περιοδικών έχει τελειώσει......(για αυτό άλλωστε πλέον , το κάθε ένα έχει τόσα "δώρα" μαζί με κάθε τεύχος).
Η εποχή μας πλέον χαρακτηρίζεται διαδυκτιακή , μιας και το web είναι το "μέσο" που χρησιμοποιούνε όλοι....το να βγάλεις περιοδικό σήμερα έχει πολλά έξοδα και δεν είναι και σίγουρο για το αν θα υπάρξει αρκετή ανταπόκριση έτσι ώστε να υπάρξουν έσοδα που θα ξεπερνούν τα έξοδα...
Ενώ στο internet μπορεί να υπάρξει ένα Online περιοδικό το οποίο θα έχει μικρότερα λειτουργικά έξοδα , θα είναι ευκολότερο για κάποιον να διαβάσει τα άρθρα του μιας και θα μπορεί να το κάνει τσάμπα , ενώ αν υπάρξει μεγάλη επισκεψιμότητα στο site θα υπάρξουν σίγουρα πρόθυμες εταιρίες κτλ. που θα συνδράμουν οικονομικά το site αυτό , έτσι ώστε να υπάρξει διαφήμιση των προϊόντων τους σε αυτό.
Posted Image

#5 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 23 August 2011 - 15:43

Κριτικές και νέα από τον χώρο είναι άχρηστα. Ό,τι θέλουμε το βρίσκουμε στο internet τζάμπα.
Aν μιλάμε για περιοδικό που έχει μέσα κανονικά κεφάλαια manga, αλλάζει. Αλλά πόσο εύκολο και βιώσιμο είναι αυτό;

#6 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 25 August 2011 - 00:07

Δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί μια τέτοια ιδέα.Τα λόγια και οι προτάσεις πολλές αλλά το ρίσκο μεγάλο για ένα τέτοιο περιοδικό.Το shonen jump και το Neo που αναφέρεις προορίζονται για ένα πλήθος κοινού που είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να υπάρχει κέρδος.Φυσικά πιστεύω πως άτομα θα στήριζαν και εδώ αυτήν την προσπάθεια αλλά αυτά θα ήταν λίγα.Εκτός αυτού για να βγει κάτι αξιόλογο χρειάζονται χρήματα=χορηγοί=διαφημίσεις και ποιος θα διαφήμιζε τα προϊόντα του σε ένα περιοδικό με λίγους αναγνώστες πέρα από μαγαζιά σαν το πρόσφατο animeshop.gr,game explorers κ.τ.λ;Κατά την γνώμη μου μία τέτοια προσπάθεια θα ξεκινούσε θριαμβευτικά και με καλή διάθεση και θα κατέληγε σε πτώχευση ή σε πλήρη shoneνοποίηση για να καλύψει τα έξοδα της.Δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
Posted Image

#7 klasobaniera

klasobaniera

    .........................

  • Members
  • 156 posts

Posted 25 August 2011 - 00:41

καταρχας για μενα η κινηση της anubis να μπει στην αγορα με δοκιμασμενα μανγκα στα ελληνικα ειναι η πιο σωστη ενας παλιος αναγνωστης μανγκα το αν θα αγορασει η οχι ενα μανγκα στα ελληνικα βασιζεται πιστευω αποκλειστικα στη διαθεση του τη στιγμη που θα μπει στο μαγαζι(α τωρα τα θυμιθηκανε τα ναρουτο,το ελλεεινο translation ,α ωραια θα βοηθησω τους δημιουργους των μανγκα ) αν και γενικα μαλλον ο πιστος θα υπστιριξει την προσπαθεια και το μανγκακα που το φτιαχνει αν ειναι στα ελληνικα σε φυσιολογικη τιμε και στο περιπτερο του ,το κολπο ειναι να μπουν και νεοι μεσα στο πεχνιδι τοσο μικροι ποθ με το συμβολο 13+ θα πορονωνται με κατι μεγαλιστικο οσο και μεγαλοι που με το συμβολο του teen or older θα απενεχοποιουν το μανγκα μοναχα με κατι τετοιο θα δημιουργηθει κοινο ωστε να υποστιριξει τα μανγκα και αργοτερα ενα περιοδικο ,πουο μωσ αν εχει στοχο τα ενδιαφερωντα καμμενων την εικονα του θα καψει και θα περιθοριοποηθει, θα καταληξει τελιος hardcore ναι εν τελει στη χρεοκοπια. Αντιθετα θα πρεπει να να ειναι πιο νορμαλ και απλος να προωθει τα μανγκα σαν μεσο διασκεδασης ,να δεινει τουσ επεξηγηματικουσ ορους ,την φιλοσοφια τησ απο ανατολης να μπαινει κανεις στο κλιμα και αργοτερα οσο περναει ο καιροσ να μπαινουν καπιες στηλες για τουσ ηαρδψορε ενω παραλληλα να υπαρχουν στηλες για τους νεους ,τους casual κλπ .Τελος δεν θα πρεπει να πεσει στην παγιδα να ανταγωνιστει το ιντερνετ αλλα αντιθετα πιο βολικα θα ηταν να χρεισιμοποιει εμπειρους συντακτες που θα λειτουργουν ως βοηθοι στο δικτυο να κατατοπιζουν τον νεο και με την προσοπικη επαφη να κερδιζουν το παλιο ,ναι ολα απο αυτα μπρουν να βραθουν στο net αλλα η δυναμη του περιοδικου εγκειται στο οτι εκιε που το pc κουραζει τα ματια και το μυαλο πολλων ενα αναγνωσμα σε χαρτι μπορει να ξεκουρασει, οσο για νεα μανγκα να εισαγει η ανουμπις το θεορω λιγο νωρις ακομα οτι δεν εχει οριμασει η κατασταση ακομα και ειναι πιο ασφαλες ενα μανγκα που εχει σε πολλες χωρες επιτυχια απο την νεα πορωση που ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαξει ,Τελος η προσπαθεια αυτη της ανουμπις αδοξα τη βλεπω να τελιωνει καθως με οικονομικη κριση οχι περιοδικο δεν αρχιζει (που συζηταμε )αλλα και αυτα που βγαζει να τα κοψει ....

Edited by klasobaniera, 25 August 2011 - 00:55.


#8 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 25 August 2011 - 01:57

Μα αφού το είπανε, η εποχή των περιοδικών έχει περάσει.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 7 ευρώ να αγοράσω ένα manga που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Lol.

#9 leonardo

leonardo

    ασχημόγουστος

  • Members
  • 71 posts

Posted 25 August 2011 - 03:46

Από την μια είναι καλή ιδέα από την άλλη όχι, πιστεύω δεν θα επιζήσει ειδικά με αυτήν την "κρίση" όλοι θα προτιμήσουν να τσεκάρουν στο internet που φυσικά είναι τζάμπα παρά να το αγοράσουν. Επίσης και κεφάλαια manga να έχει θα είναι ενδιαφέρον κατά την γνώμη μου αλλά πολύ δύσκολο να επιβίωση γιατί πείτε μου πόσοι στην χώρα μας μπορούν να ξεχωρίσουν τα manga από τα comics? Το λέω αυτό γιατί θα πρέπει να τραβήξει και καινούριους στο είδος αναγνώστες ώστε να επιζήσει. "Anime" άλλη λέξη άγνωστη στην χωρά μας...θα έλεγα να περιμένετε, σιγά σιγά μαθαίνουν τη σημαίνει το ένα και τη σημαίνει το άλλο. Δεν θα ρισκάρει καμιά εκδοτική πριν είναι σίγουροι 110% για να κάνουν μια τέτοια κίνηση.

...:drink:

Posted Image

Never argue with an idiot. He will drag you on his own level and beat you with experience.


#10 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 August 2011 - 13:10

Περιοδικό οποιασδήποτε σχέσης με τα anime/manga το αποκλείω, μόνο κάποιο fanzin κι αυτό αν. Τα έξοδα είναι υπερβολικά και το target group πολύ μικρό, συν ότι Internet >> any media. Εδώ τα video games που έχουν φτάσει να είναι κάτι τελείως κοινό και να υπάρχουν στήλες σε όλα τα περιοδικά/εφημερίδες/free press δεν έχουν κάποιο περιοδικό που να ασχολείται μόνο με αυτά πέραν από το pc master (κι αυτό είναι pc related).
rsrGbGx.gif

#11 Gin

Gin

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 29 August 2011 - 18:11

Λοιπομ θα εθελα να τους ευχαριστησω ολους για τους σχολιασμους τους!:hi:

Πρωτον το neo το βρηκα ενω εψαχνα στην Google και στην wikipedia.Απο την Θεσσαλονικη το εχω δει σαι σε περιπτερα ή ψιλικατζιδικα με ξενο τυπο,αν και συνηθως πρεπει να το παραγγειλεις,αλλα το εχω δεικαι σε ενα Newstand στο κεντρο και μαλιστα χωρις να χρειαστει να το παραγγειλω ειχε 4 τευχη.Για περισσοτερη ενημερωση ειναι κατι σαν το animeinsider με διαφορα οτι μιλαει για events οπως cosplay & expo πουβρισκονται μονο στην Βρετανια,μιλαει επισης για videogames,asian moview,japan's charts και διαφορα αλλα πραγματα που εχουν σχεση με τα anime και τα manga.

#12 Gin

Gin

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 29 August 2011 - 18:53

Οσον αφορα το θεμα για το ελληνικο περιοδικο που λεμε μια ιδεα ειναι η οποια βρισκεται στο σταδιο της ερευνας.Σαν λατρης των manga ηθελα απλα να πρωχωρησουμε ενα βημα ακομα στην αγορα.Γι'αυτο κιολας το συζηταω μαζι σας διοτι εσεις ειστε οι otaku και οι αναγνωστες που πρεπει να εισακουστουν οι γνωμες τους.Και εσεις ειστε το κοινο στο οποιο απευθυνεται το περιοδικο.Και μην λετε οτι ακομα ειναι νωρις διοτι ποτε δεν ξερετε τι μας επιφυλασει αυτη η ατιμη ζωη!:canthelp::hmmm:

Για τα ελληνικα manga που λεμε ποτε δεν ξερετε ποσα κρυφα ταλεντα υπαρχουν!Οπως και στην Ιαπωνικη,την Αμερικανικη και την Ευρωπαίκη αγορα,τα manga πρεπει πρωτα ναβγουν σε μορφη κεφαλαιου σε καποιο περιοδικο κ μονο αν γνωρισουν απυχηση απο το κοινο εκδιδονται αργοτερα σε μορφη τομου κ tankubon.Επισης τα ελληνικα manga θα ειναι κ εκεινα που θα τραβηξουν την προσοχη των περισσοτερων αναγνωστων διοτι παντα η περιεργεια παιζει μεγαλο ρολο.:thatsit:

Η τιμη τωρα,το περιοδικο υπολογιζεται οτι θα ειναι καπου στις 150 με 200 σελλιδες,διμηνιαιο,και η τιμη θα κυμαινεται μεταξυ 5-6ευρω.Δεν μπορει,ολοι λιγο πολυ θα μπορουν να παρουν ολο και καποιο τευχος,δεν γινεται δηλαδη να κραταμε καθε 2μηνες 6ευρω στην ακρη;ειναι περιπου οσο 2 φραπεδες!:canthelp:

Και οσον αφορα την κριση μην ανυσηχειται,χαλαρα...σαν λαος επιζησαμε τοσες χιλιαδες χρονια και απο τοσες καταστροφες,συν 2-3 οικονομικες κρισεις.Σημασια εχει να σκεφτομαστε θετικα και να μην το αφηνουμε να μας ριξει.Εχουμε και καποια ονειρα εεε!:8):
Τα λεμε!:byejg9:

#13 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 29 August 2011 - 19:47

Δεν μπορει,ολοι λιγο πολυ θα μπορουν να παρουν ολο και καποιο τευχος,δεν γινεται δηλαδη να κραταμε καθε 2μηνες 6ευρω στην ακρη;ειναι περιπου οσο 2 φραπεδες!:canthelp:

Και οσον αφορα την κριση μην ανυσηχειται,χαλαρα...σαν λαος επιζησαμε τοσες χιλιαδες χρονια και απο τοσες καταστροφες,συν 2-3 οικονομικες κρισεις.Σημασια εχει να σκεφτομαστε θετικα και να μην το αφηνουμε να μας ριξει.Εχουμε και καποια ονειρα εεε!:8):

'Αρχοντα,μας δουλεύεις μου φαίνεται...Είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά που αναφέρεις?Περιμένεις να πείσεις κάποιον να αγοράσει το προιόν με τέτοιες γραφικουριές?

Δεν έχεις αναφέρει τίποτα ουσιαστικό,μόνο κάτι γενικότητες.Λες το περιοδικό θα αποτελείται από 200 σελίδες,τι θα έχουν μέσα αυτές οι σελίδες?Γιατί αν απ αυτές τις 200 οι 180 θα ναι αφιερώματα,reviews,φωτογραφιούλες,νέα (τι νέα δηλαδή,αφού δίμηνο θα ναι το περιοδικόPosted Image)άρθρα των συντακτών κτλ,σόρρυ αλλά να λείπει το βύσσινο.'Οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω,στην σημερινή εποχή κάτι τέτοιο είναι ανούσιο.
Σε περίπτωση όμως που το 80-85% του προιόντος θα αποτελείται από καινούργιες δημιουργίες(κάτι που βρίσκω απίθανο σε 150-200σέλιδο περιοδικό,τόσες σελίδες υπάρχουν μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η εξωφρενική τιμή),προσωπικά θα του δώσω μια ευκαιρία,και αν με συγκινήσει κάτι ίσως το τσεκάρω σχετικά τακτικά.

Δεν με ενδιαφέρει αν κάτι τέτοιο μπορεί να είναι επιτεύξιμο η' όχι,από την στιγμή που δημιούργησες το θρεντ για προώθηση ενός προιόντος,και όχι για κουβέντα η' για να ακούσεις κάποιες προτάσεις για κάποιο μελλοντικό project(λογικό αφού το προιόν είναι ήδη στα σκαριά απ ότι κατάλαβα),εγώ δεν θα μιλήσω σαν συμβουλάτορας όπως κάνανε κάποιοι συμφορουμίτες πιο πάνω,αλλά από σκοπιά καταναλωτή.

Αυτά τα ολίγα.'Οταν γίνεις πιο συγκεκριμένος στα γραφόμενά σου το ξανασυζητάμε.

#14 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 29 August 2011 - 19:52

Well θα το τσεκάρω το Neo αν το βρω αύριο στο κέντρο να δω τι λέει.

Όσο για το περιοδικό, για τι μιλάμε; Fanzine ή κανονικής κυκλοφορίας (περίπτερα και τέτοια). Γιατί σαν μαθήτρια Λυκείου που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ή fanzine μπορεί να είναι ή να είσαι απλά μερος της συντακτικής ομάδας σωστά:);


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#15 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 30 August 2011 - 23:52

Είδα και το Neo σήμερα και θυμήθηκα ότι το είχα δει και παλιότερα και -γιατί- δεν το πήρα όταν το ξεφύλλισα. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σύνταξης των άρθρων όπως και το ότι έριχνε πολύ βάση σε όλους τους άλλους τομείς πέρα από τα anime.Δηλαδή σαν 'multimedia magazine'.Έχοντας περάσει από το 'φάσμα' του Newtype USA και την σαφές ανωτερότητα του, μου πέφτει πολύ λίγο σαν περιοδικό δυστυχώς.Αντιθέτως προτιμώ το γερμανικό AnimaniA που δεν ρίχνει τόση βάση στα non-anime stuff.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail