Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kono Danshi, Uchū-jin to Tatakaemasu | That Boy Can Fight the Aliens

• Please log in to reply
26 replies to this topic

#16 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 March 2012 - 00:14

Yay! Great news :D

Edited by Kenny, 22 March 2012 - 10:39.

#17 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 March 2012 - 10:40

Your great news gave me a 404 error, so I fixed that for you... :hahaha:

Great news indeed. Ευχαριστήθηκα αρκετά το πρώτο part.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#18 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 March 2012 - 12:09

Yeap.Το OVA ήταν άξιο παρακολούθησης και σίγουρα θα τιμήσω το δεύτερο.

Posted Image

#19 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 March 2012 - 21:46

Will be waiting :if:

Yamamoto scripted the first 28-minute anime and debuted as a 21-year-old anime director with the project.

Με την αυτοπεποίθησή μου καταρακωμένη Τ^Τ. /jealous

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#20 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 October 2012 - 20:03

Δεν έχω λόγια. Υπέροχοι συμβολισμοί, πολύ ωραία και ταιριαστή μουσική καθώς και υπέροχο και δημιουργικό animation. Για 24 λεπτά ειδικά, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Αν και δυστυχώς την είδα σε πολύ χαμηλή ανάλυση, αλλά ευτυχώς αναμένεται να το δω και σε καλύτερη (να 'σαι καλά Βαγγελιώ) οπότε σε λίγες μέρες έρχεται και το δεύτερο rewatch.

Άντε να δούμε και το δεύτερο ova τώρα :D

#21 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2012 - 01:54

To έχω εγώ στο σκληρό σε αρχείο 1,4 GB αλλά δεν ξέρω πώς στο καλό να το ανεβάσω και να το μοιραστώ.

Spoiler: sample pics

Και επί τη ευκαιρία το ξαναείδα. So nice. Άντε να περιμενουμε για τον γοργόνο τώρα.

#22 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 October 2012 - 10:07

Να και κάτι που δεν ήξερα http://www.thisboycanfightaliens.com/post/18647000466/press-release
Κάπου διάβασα ότι η Sentai filmworks έχει το dvd γύρω στα 15 δολάρια, οπότε αν κανένα καλό παιδάκι ξέρει μερικές καλές σελιδούλες για να ψωνίζει αποκλειστικά τα dvd του, παρακαλώ πολύ να μου στείλει ένα pm, γιατί από αγορές μόνο για βιβλία σκαμπάζω δυστυχώς.

Όμως επειδή περνάμε δύσκολες στιγμές, και επειδή για τέτοια anime αξίζει να μπει κανείς στον κόπο και να τα απολαύσει hq (αχ, αυτός ο Κakashi είναι ακόμα πιο μάλαμα στα 29 καρέ ανά δευτερόλεπτο <3) μπορώ να το μοιραστώ.
So, όποιες/οι το θέλετε μπορείτε να δώσετε mail αφού εγκαταστήσετε το dropbox. Θα το ανέβαζα σε κανένα filehosting αλλά θα φάει διαγραφή μέσα σε έναν μήνα και θα πάει άδικα ο κόπος μου.
https://www.dropbox.com/

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#23 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 07 October 2012 - 10:13

Να και κάτι που δεν ήξερα http://www.thisboycanfightaliens.com/post/18647000466/press-release
Κάπου διάβασα ότι η Sentai filmworks έχει το dvd γύρω στα 15 δολάρια, οπότε αν κανένα καλό παιδάκι ξέρει μερικές καλές σελιδούλες για να ψωνίζει αποκλειστικά τα dvd του, παρακαλώ πολύ να μου στείλει ένα pm, γιατί από αγορές μόνο για βιβλία σκαμπάζω δυστυχώς.

Ενδιαφέρομαι και εγώ όποτε όποιο καλό παιδάκι ξέρει να στείλει και σε εμένα! Τέτοιες σειρές αξίζει να τις έχεις σε DVD. :if: Επίσης και αν ξέρει κάποιος καταστήματα που μπορεί να το πουλάνε ενδιαφέρομαι.

Iri thanks για τα screenshots.

Edited by Keito, 07 October 2012 - 10:13.

#24 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 January 2013 - 16:25

Spoiler:

Το οπτικό αποτέλεσμα σαφώς υστερεί κατά τη γνώμη μου συγκρινόμενο με το μεταγενέστερο έργο της σκηνοθέτιδος. Κάποια πράγματα συναντώνται κι εδώ βέβαια, όπως η προσοχή στον ουρανό και τα σύννεφα.
Το δράμα αδιάφορο και η ταύτιση ανύπαρκτη δυστυχώς, τουλάχιστον εκ μέρους μου. Θα βοηθούσε αν οι manowar έντυναν ηχητικά το οβακι.

Edited by Nikos1451, 29 January 2013 - 16:26.

#25 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 January 2013 - 16:37

Spoiler:

#26 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts