Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

want list ( scrap cards) yugioh


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hoplite1986

hoplite1986

    Starting...

  • Members
  • 18 posts

Posted 27 July 2011 - 20:42

παιδια οι καρτες που ψαχνω ειναι αυτες

want list
Monsters = 15
2x Scrap Beast
1x Scrap Goblin
1x Scrap Orthros
3x Scrap Chimera
1x Scrap Golem
3x Reborn Tengu
2x Effect Veiler

3x Scrapstorm
2x Scrapyard



3x Fiendish Chain



1x Scrap Dragon







Edited by hoplite1986, 27 July 2011 - 21:32.

Posted Image

#2 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 27 July 2011 - 21:15

Φίλε hoplite1986 κάνε μία διόρθωση στο ποστ σου γιατί τα greeklish απαγορεύονται στο φόρουμ.Όσο για τις κάρτες,οι περισσότερες που χρειάζεσαι είναι πολύ ακριβές και δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καλές κάρτες ώστε να ανταλλάξεις στην καισσα(που το 99% των παικτών έχει ότι κάρτα έχει κυκλοφορήσει σε ultra rare έκδοση) οπότε θα έλεγα να ρίξεις καμιά ματιά στο ebay αν θες ακόμη να φτιάξεις το deck ή να χρησιμοποιήσεις άλλες με παρόμοιο effect.
Posted Image