Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Falling In Reverse


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

    ''ThiS WaR iS MinE''

  • Members
  • 152 posts

Posted 18 July 2011 - 16:31

Ο πολυαγαπημένος μας Ronnie Radke που όλοι αγαπήσαμε από Escape the Fate εποχή,βγήκε από την φυλακή(από τον Δεκέμβριο αν θυμάμαι καλά) και με το νέο του συγκρότημα Falling in Reverse μας θυμίζει κάτι από τα παλιά! :)
Συγκεκριμένα η μπάντα άρχισε χωρίς ντράμερ με τον Ronnie Radke vocalist,Jacky Vincent guitar,Derek Jones guitar και Nason Schoeffler bass guitar!
Ύστερα από λίγες μέρες ανακοίνωσαν πως ντράμερ του συγκροτήματος θα είναι ο Scott Gee!
Όταν πήγαν στο Studio για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ,ο Nason δήλωσε ότι φεύγει από την μπάντα και ότι τους αγαπάει όλους και μπλα μπλα....Την θέση του πήρε ο Αμερικανοιάπωνας Mika Horiuchi!Επίσης άλλαξε και ο ντράμερ,δεν ξέρω γιατί,και την θέση του Scott πήρε ο Ryan Seaman!
Τελικά οι ηχογραφήσεις άρχισαν...!Πρώτο single που μας έδωσαν ήταν το Raised By Wolves όποιο μπορείτε να ακούσετε εδώ!Σε όλους(και σε εμένα μαζί :Ρ) που ξέρουν όλη την ιστορία περί Ronnie-Escape the Fate μας έμεινε ο στίχος This War Is MINE που ήταν κάτι σαν απάντηση στο τραγούδι This War Is Ours των Escape The Fate!
Στην συνέχεια μας έδωσαν το κομμάτι The Drug In Me Is You που θα είναι και ο τίτλος τους άλμπουμ τους!Το ακούσαμε και ύστερα από μία μέρα κυκλοφόρησε και το video clip του τραγουδιού το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ!
Πλέον μας έχουν δώσει όλα τα κομμάτια του άλμπουμ!Τα οποία κατά την άποψη μου είναι πολύ πάρα πολύ ωραία με κάνα δύο εξαιρέσεις που δεν με πολύ εντυπωσίασαν αλλά φυσικά θα τα ακούω! :P
Είμαι πολύ χαρούμενος που ύστερα από 4 χρόνια ακούω καινούρια κομμάτια του Ronnie :nanana: και πιστεύω πως είναι ότι περιμέναμε! :blingeye2:

Το CD θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2011!
Όλα τα κομμάτια είναι :
Falling In Reverse - Raised By Wolves
Falling In Reverse - Tragic Magic
Falling In Reverse - The Drug In Me Is You
Falling In Reverse - I'm Not A Vampire
Falling In Reverse - Good Girls Bad Guys
Falling In Reverse - Pick Up The Phone
Falling In Reverse - Don't Mess With Ouija Boards
Falling In Reverse - Sink Or SwimBUY
Falling In Reverse - Caught Like A Fly
Falling In Reverse - Goodbye Graceful
Falling In Reverse - The Westerner

Καλά ακούσματα! :P

Posted Image


#2 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 19 July 2011 - 16:51

Μεχρι και ξεχωριστο νημα φτιασατε ρε ? :P

Anyways, δεν ειναι κατι το τρομερο, αλλα ο Ronnie ειναι Ronnie.....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#3 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

    ''ThiS WaR iS MinE''

  • Members
  • 152 posts

Posted 19 July 2011 - 18:29

Για υτο ανοιξαμε νημα!Γιατι ο Ronnie ειναι Ronnie:love:

Posted Image